kızlar selam
muhabbetinize bodoslama dalıyorum kusura bakmayın ama acil yardıma ihtiyacım var.. hem sizde bir göz atın bakalım işinize yarayacak mı?
e-bebek teki avantaj paketini gördünüz mü?
prima premium care bez 19,90 tl ye geliyor, 6 ay boyunca 4 paket alabiliyorsunuz.
fiyat sabit.. ıslah medil de var yanında..
ne yapsam karar veremedim, bi bakıp bana akıl verebilir misiniz lütfen
acil ayrım..
250 avantaj paketinden 130 tane kalmış bu arada???
kızlar hadi ama ya lütfen yardım lütfeennn
bende kurabiye yaptım geçen, 2 tanesini attım dondurucuya:) nası olucak bakalım die:))
ağdaya giderken ayaklarım geri geri gider benim:)
ama sanırım en çok ömrümdeki ilk ağdam ve de geçen haftaki acımıştır
hamileyken daha acıyomuş galiba
Hayırlısı olsun canım :)) epidural mı olacaksın ?doktordan geldik.sezeryan için 1 nisana gün verdi.kendi kararımdı.ama eve gelincede acaba normali denesemiydim diye kendimi kötü hissetmeye başladımnormal adet ağrısına dayanamayıp ağrı kesicilerle atlatmaya çalışan ben normal doğumada cesaret edemedim.umarım hayırlı bir karar vermişimdir kızlar.
2 ay önce bende sipariş vermiştim 4 lü paket yanında da ıslak mendil hediyesi vardı.. E bebek den 2 kere alkşveriş yaptım memnun kaldım al sende..kızlar hadi ama ya lütfen yardım lütfeennn
biz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşilevet evet bana da aynı yorumlar geliyor:))benim eşim esmer, ben sarışınım bakalım oğluşum nası olcak:???
Ben esimi öyle hayal bile edemiyorumbenim de bugün mutfak göçecek hiçbi şey yapasım yok tezgahtaki bardakları itip kendime yemek hazırlamak için yer açtım kocamı bekliyorum akşam gelip toplasın diye:))
Kiz o ney yarış yapmışlarbende istiyorum gün, bizde arkadaşlarla yapardık o eski usulden her sene
bu sene 6 kişiden 4ü hamile olunca olmadı:))
seneye inşallah, senide çağırırım ben
senin bebeler iş yaparak doğuyodur heralde, bu ne kız
sürekli bi iş yapıyon,
en sevmediğim işlerden biri o yastıklar
benimki çok terliyo, sürekli yastık yıkanıyo evde
arada bana da ağrı geliyo kızlar ama inanın bi kaç saat sürüyo,sonra da geçiyo...
korkulacak bi şey olduğunu sanmıyorum ben...rahat olun
bana gelin bana
ne isterseniz yaparım ben,zaten dondurucu dolu...çıkarır çıkarır yeriz
ben de sıkıldım evde yalnız oturmaktan hem iki çift lafın belini kırarız...
bana bebek görmeye gelen fazla olmaz,akrabalarım 1,5 saatlik uzaklıktalar,yazın bebek tevhidine ancak gelirler,ama aç gözlülükten dolabı doldurdum benkocamamı çekmeye başladım ne
kızlar kızlar...
yarın çatı kontrolüm var...
azıcık ağda yapıp çıkmaya başlayanları alıyım diyorum...
ağdadan tırstığım kadar çatı kontrolünden tırsmıyorum yaa :18:
keşke gidebilsem de ağdaya 2 dk'da bitse...
gidemem ki
aslında ben 2 hafta önce yaptım ağdamı çatı muayenesi olcak diye...dr bi ay daha var diye yapmadı...şimdi azıcık da olsa çıkanları almam lazım...fazla uzun sürmez ama yine de korkuyorum :18::18: nedir kadınların bu ağda çilesi yaa
gidemem ki
aslında ben 2 hafta önce yaptım ağdamı çatı muayenesi olcak diye...dr bi ay daha var diye yapmadı...şimdi azıcık da olsa çıkanları almam lazım...fazla uzun sürmez ama yine de korkuyorum :18::18: nedir kadınların bu ağda çilesi yaa
canım bana da herkes hamile kalınca bol bol bez depola demişlerdi, hiç alamadım
çünkü bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapabiliyomuş
alırsam şimdi, bide başka marka almak zorunda kalırsam elimde kalır diye hiç alamadım
e bebekte fiyat oldukça uygunmuş
ama kaçlık acaba bu bezler belli mi?
biz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşil
bizimki esmer filan olmaz inşallah
aşılama bide bizimki, kesin karışmış deriz
ya neymiş bu ahududu çayı hiçbiryerde yok bende artık benziyor diye böğürtlen aldım
Canım baktım da paket 600 tl.. Cok değil mı bez ve mendil için gerçi seninkiler ikiz.. Bir de ay ay alıyorsun.. Ama ne bileyim ben almam kendi adıma.. Hele bir sag salim doğsunlar da bez derdimiz olsun derim BEN :)
Kiz o ney yarış yapmışlar
Benim esim terden geç yastığın rengini solduruyor.birde kafasina gore yastik cikariyorama ben ona çözüm buldum.yatarken basının altına havlu seriyorum
Çağır beni çağır çağırtopuklu fiyonklu terlik giyip dişimde ruj bulasiylan gelerim.
Hemen damlarımama ben cayı tomurcuklu çaydan isterem.
Ayyy hadi kopalım gizlar viline.
kızlaaaaaaaaaaaaaaarr bugün benim son iş günüm, son artık, insanların saçma sapan sorularından , yorumlarından, erken kalkmak zorunda kalmaktan, sandalyenin tepesinde tünemekten kurtuluyorum çok şükür,
kızçem nolur şimdi gelme de annecik biraz dinlensin nolur , senin için enerji toplaması lazım
3 gün mazeret izni aldım, biraz laf etti müdür ama umrumda diil, bakalım perşembe cuma için raporu alabilicek miyim
birazdan veda turuna çıkarım, gerçi dün pasta kestiler falan ama ben yine de giderim yanlarına bugün
İyi yaptın hayatım güzel güzel ye iç Gul geç...
Benim esime şuram ağrıyor desemde inanacagini sanmam
Her hastalığımda adam ayakta gördüğünden canım pek sanıyor.
Dun ne oldu bak sana deyimde Gul
Dr gunu erteleyebilecegimizi söyledi bende ertelemek istiyorum oğlanın okulu için dedim bunada benle gelmiyor diye hic umursamis gibi yapmadım.birsey dese sen o kadar babasin ben bu kadar anneyim diyeceğim.
Demedi uyanık.diyor Dr bile gördü hic gelemedigimi belki ondan dedi,dedi.
Tabi bunları derken boyunda 2 gündür tutuk kafasını kaldırmadan yerden yerden bakıyor.
Elemana yakı yapistirtmis.yatamadi bana dedi çıkarsan yavaş yavaş
hay hayyyy
Yumusakca tuttum Allah ne verdiyse çektim yerde yuvarlanıyor.
Noldu ki dedim
Yavaşça çeksen daha mı iyiydi vs dedi ama
Kendine gelmiştir,bende rahatladım hem
anam tomurcuklu çay hemi de en sevdiğimdenHemen damlarımama ben cayı tomurcuklu çaydan isterem.
Ayyy hadi kopalım gizlar viline.
evet kendim yapıyorum canım...öyle çok büyük bi karnım yok, bi küçük ayna işimi görmeme yardımcı oluyonasıl yaaaa kendin mi yapıyorsun bu halde ağdanı ??saygı duydum valla takdir ettim
e çıkmışmıdır o kadar
benim hamilelikte hiç çıkmıyo
2 hafta önce çok yeniymiş
şimdi yapmasan kurtarmazmı? hem doğuma doğru yaparsın...
anaaammm ortalık aman bre deryalar kaynıyormuş yaaa :)))
benim eşim bayağı esmer melez olcak bizimkiiii
(bu arada o sevimli suratları nasıl ekliyosunuz ben bilemedim)
600 tl bebek bezi için bence de çok amqa sonuçta alıyoruz, bi de aylardır düşünmem rağmen herkes primayı tavsiye diyor, eşim de en azından başta ondan alalım dedi. ıslak mendil isteöiyorum o kadar aslında ama kampanyada var. ikiz oldukları için kullanılır ayda 4 pakete denk geliyor ancak yeter belki de yetmez hatta..
bi de 600 tl yi 10 takside bölüyor, öyle bi güzelliği de var..
ne yapsam yaaa
ya ben terazi burcyum hayatta birşeye karar veremem zaten, kocam da bu işi bana bıraktı nolur bi akıl verin
anam tomurcuklu çay hemi de en sevdiğimden
bizim buranın semaveri meşhurdur bacı,semaver bile yaktırarım sizeiçin içebildiğiniz kadar
evet kendim yapıyorum canım...öyle çok büyük bi karnım yok, bi küçük ayna işimi görmeme yardımcı oluyo
mari kızanım (göçmensiniz yaa böyle sesleniyim dedim) benim de bacaklarımda falan çıkmıyo hamilelikten dolayı ama zıkkım kalsın oradakiler tükenmedi bi türlü
:) benim kocam var anama da kaynanama da görüceme de ablamlara da bedel vallahi allah ondan razı olsun. ben hiç birşey yapmıyorum çoraplarımı bile o giydiriyor.
bu arada ben hala çalışıyorum... 2 hafta daha çalışacağım. doğumdan sonra kullanayım izni diye zorluyorum kendimiallahtan bilg. başındayımda yorulmuyorum.
abe hemşerilerim varmış burda beyaaaa :)
bizde göçmeniz bizde
bulgaristan
canım baktım ben ama 599 luk muhabeti anlamadım..toplu mu aluyolar başta nee..?kızlar hadi ama ya lütfen yardım lütfeennn
gidemem ki
Ne cesaretlendirdin beni ya,bende kurabiye yaptım geçen, 2 tanesini attım dondurucuya:) nası olucak bakalım die:))
ağdaya giderken ayaklarım geri geri gider benim:)
ama sanırım en çok ömrümdeki ilk ağdam ve de geçen haftaki acımıştır
hamileyken daha acıyomuş galiba
Hayallerimi yıktın bugun bana garezin mı varbiz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşil
bizimki esmer filan olmaz inşallah
aşılama bide bizimki, kesin karışmış deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?