2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım bana da herkes hamile kalınca bol bol bez depola demişlerdi, hiç alamadım
çünkü bazı bezler bazı bebeklerde pişik yapabiliyomuş
alırsam şimdi, bide başka marka almak zorunda kalırsam elimde kalır diye hiç alamadım
e bebekte fiyat oldukça uygunmuş
ama kaçlık acaba bu bezler belli mi?

kızlar hadi ama ya lütfen yardım lütfeennn

Canım baktım da paket 600 tl.. Cok değil mı bez ve mendil için gerçi seninkiler ikiz.. Bir de ay ay alıyorsun.. Ama ne bileyim ben almam kendi adıma.. Hele bir sag salim doğsunlar da bez derdimiz olsun derim BEN :)

keşke gidebilsem de ağdaya 2 dk'da bitse...
gidemem ki
aslında ben 2 hafta önce yaptım ağdamı çatı muayenesi olcak diye...dr bi ay daha var diye yapmadı...şimdi azıcık da olsa çıkanları almam lazım...fazla uzun sürmez ama yine de korkuyorum :18::18: nedir kadınların bu ağda çilesi yaa

Hayırlısı olsun canım :)) epidural mı olacaksın ?

2 ay önce bende sipariş vermiştim 4 lü paket yanında da ıslak mendil hediyesi vardı.. E bebek den 2 kere alkşveriş yaptım memnun kaldım al sende..

evet evet bana da aynı yorumlar geliyor:))benim eşim esmer, ben sarışınım bakalım oğluşum nası olcak:???
biz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşil
bizimki esmer filan olmaz inşallah

aşılama bide bizimki, kesin karışmış deriz

benim de bugün mutfak göçecek hiçbi şey yapasım yok tezgahtaki bardakları itip kendime yemek hazırlamak için yer açtım kocamı bekliyorum akşam gelip toplasın diye:))
Ben esimi öyle hayal bile edemiyorum
Kiz o ney yarış yapmışlar
Benim esim terden geç yastığın rengini solduruyor.birde kafasina gore yastik cikariyorama ben ona çözüm buldum.yatarken basının altına havlu seriyorum
Çağır beni çağır çağır topuklu fiyonklu terlik giyip dişimde ruj bulasiylan gelerim.

Hemen damlarım ama ben cayı tomurcuklu çaydan isterem.
Ayyy hadi kopalım gizlar viline.

nasıl yaaaa kendin mi yapıyorsun bu halde ağdanı ??saygı duydum valla takdir ettim

e çıkmışmıdır o kadar
benim hamilelikte hiç çıkmıyo
2 hafta önce çok yeniymiş
şimdi yapmasan kurtarmazmı? hem doğuma doğru yaparsın...

yani paket numaralarına göre adetleri de değişiyor, 1 numarada 54 tane var galiba..

ayy bi türlü karar veremedim ya..

biz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşil

benim eşim bayağı esmer melez olcak bizimkiiii
(bu arada o sevimli suratları nasıl ekliyosunuz ben bilemedim)

Canım baktım da paket 600 tl.. Cok değil mı bez ve mendil için gerçi seninkiler ikiz.. Bir de ay ay alıyorsun.. Ama ne bileyim ben almam kendi adıma.. Hele bir sag salim doğsunlar da bez derdimiz olsun derim BEN :)

600 tl bebek bezi için bence de çok amqa sonuçta alıyoruz, bi de aylardır düşünmem rağmen herkes primayı tavsiye diyor, eşim de en azından başta ondan alalım dedi. ıslak mendil isteöiyorum o kadar aslında ama kampanyada var. ikiz oldukları için kullanılır ayda 4 pakete denk geliyor ancak yeter belki de yetmez hatta..

bi de 600 tl yi 10 takside bölüyor, öyle bi güzelliği de var..

ne yapsam yaaa
ya ben terazi burcyum hayatta birşeye karar veremem zaten, kocam da bu işi bana bıraktı nolur bi akıl verin

yarış gibi, hepimizinki erkek bide,
birininki 5 aylık oldu, diğerininki 10 günlük, sırada ben warım, diğeride mayısta inşallah:))

iyi havluyu tutuyo eşin
benimki o kadar rahatına düşkün kü afedersiniz şeyinde donunu tutmuyo

bide koca adam bu sıcakta yorgana sarınması yokmu, zaten terliyon be adam, boynunu göremezsin o derece sarar yorganı, bide benim üstümden çeker alır o derece

bugün beimde son günüm, işlerimi toparlıyorum şimdi.
inşallah biz izindeyken 6 ayada çıkar izinler. kızımı güzel güzel emziririm

çok yaşa sen, tüm günün stresini çıkarmışsın eşinden
helal olsun

Hemen damlarım ama ben cayı tomurcuklu çaydan isterem.
Ayyy hadi kopalım gizlar viline.
anam tomurcuklu çay hemi de en sevdiğimden
bizim buranın semaveri meşhurdur bacı,semaver bile yaktırarım size için içebildiğiniz kadar

nasıl yaaaa kendin mi yapıyorsun bu halde ağdanı ??saygı duydum valla takdir ettim
evet kendim yapıyorum canım...öyle çok büyük bi karnım yok, bi küçük ayna işimi görmeme yardımcı oluyo

e çıkmışmıdır o kadar
benim hamilelikte hiç çıkmıyo
2 hafta önce çok yeniymiş
şimdi yapmasan kurtarmazmı? hem doğuma doğru yaparsın...

mari kızanım (göçmensiniz yaa böyle sesleniyim dedim) benim de bacaklarımda falan çıkmıyo hamilelikten dolayı ama zıkkım kalsın oradakiler tükenmedi bi türlü

anaaammm ortalık aman bre deryalar kaynıyormuş yaaa :)))

bizde göçmeniz 37haftalik oluyorum yarin normal dogum bekliyorum ama son zamanlari beklemek çok zormuş uyku duzeni kalmadu gece oturuyor gündüz uyuyorum.hergun 1 saat yürümeye çalışıyorum açılma olsun diye ama gelişme yok hazirliklarim tmm bebeğim yatağı bile hazir kendi eksik..kendim bebek kurabiyeleri yaptim, int.ten uzerinde isimi yazılı çikolata yaptırdım. katli bir gümüşsekerlik içine drajeler aldim 32.haftamda izine cikmistim zaman çok olunca ne yapsam diye düşünür oldum Allah hepize kolay dogumlar nasip etsin kızlar. ..

benim eşim bayağı esmer melez olcak bizimkiiii
(bu arada o sevimli suratları nasıl ekliyosunuz ben bilemedim)

cevap yazarken altta görünmüyo suratlar, ordan ekliyoz..

bende terazi burcuyum, benden de fayda yok:))

e besmele çekip başlayasın o zaman, başka yolu yok

bana gündüz annem bakıyor,kocam işten gelince vardiya değitiryorlar..:)

abe hemşerilerim varmış burda beyaaaa :)

var beyaaaaa..hemde baksana chosy gacısı da öylemişş...

bizde göçmeniz bizde
bulgaristan

heytttt,bastık topiii..:)

canım baktım ben ama 599 luk muhabeti anlamadım..toplu mu aluyolar başta nee..?

ya ben ağdayı 1,5 hafta önce yaptırmıştım şimdi perşembe günü kontrolum var ama daha çıkmak üzereler yeni,nasıl aldırtıcam bilemiyorum..hadi 4 nisana ertelese doğumu o zmana kadar uzar mı ki yeterince..

Voltaj o dişindeki ruj bulaşığınla bana da gelebilsen,evim şenlense..senin üçlüyle benim ikili heryeri birbirine katsa..ayy ne iyi olurdu beaaaa...İzmire düşmez mi yolun?...

Ne cesaretlendirdin beni ya,
Suan yalinayak giderim
Saclarını yolmak için.

Hayallerimi yıktın bugun bana garezin mı var
Ne yeşili ne sarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…