2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yarın anneannemin ölüm yıl dönümü hatim inmiştik duasını falan yapıcaz kısmetse...teyzeler yengeler falan toplanacağız bakalım şehir dışından gelenleri de var allah verede sana gelelim demeseler gelmişken çok kalabalıklar çünkü. eşim kolyemi aldı bu arada bana doğumdan sonra takacağı =) kar tanesi beğenmiş ben de beğendim=) 1 nisanda doğum günüm ona da bi süpriz bekliyorum beğendiğim fotoğraf makinesini söyledim ama bakalım inşallah alır gönül almaları oynuyoruz bu aralar maaşallah diyim

39haftalik yazicaktim pardon yanlış oldu. .

hamişlerrrrrrrr acilll yardımmm ya benimgece saat birden beri sağ yanımda ağrı baskı varkarnımın sağ boşluğunda belime doğru heleki yavrum taş kesildi ara ara hafifliyor sınra yine yenileniyor geçer geçer diyorum ama yok sabah sekizde sağlık ocağına gittim kalp atışları normal dedi dönmüşse ayaklarıyla bası yapıyodur dedi ama yok anam bu bası hiç geçmezmi yaşayan önerisi olan varmı lütfennn lavaboya gidiyom bakıyom bişi yok akıntım akıyo sadece ama ayağa kalkınca taşş sancııı

ersnil, tuncss çok şükür iyi haberlerinizi aldık kızlar. rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
hanipekas tatlım inşallah bizimde iyi haberlerimizi sen verirsin.

kızlar ben, katinam, derineser ve sedada göçmen.

Ne cesaretlendirdin beni ya,
Suan yalinayak giderim
Saclarını yolmak için.

Hayallerimi yıktın bugun bana garezin mı var
Ne yeşili ne sarısı

niye yıkıldı hayallerin voltajım de bakeym

oooo iimiş
bizimkine istediğim şeyi söledim ama hiiiç sanmıyorum
hala bana arabayı satıp, başka alalım mı diyo
heo kendini düşünüyo heeppp

offf bu temizlik beni öldürdü.
kadının elleri deterjandan tahriş oldu eliyle bişey tutacağı zaman elini tükürüklüyor ya .
benim cinler tepemde kadının bugün son günü 3 gündür sabrediyorum bugün patlamasam bari.
daha işte çok yatak odası cam kapı duvar silinecek. koridor ve banyolar var.
ay inşallah bitirir ya kaç gündür helak oldum.

e besmele çekip başlayasın o zaman, başka yolu yok

korkunun ecele faydası yok başlıyım bari

güzel hediyeymiş güle güle kullan canım...
bakalım bizimkiler ne alacak ya da alacak mı

bu arada Esmer Lover ın da doğumu bugün değilmiydi? var mı ondan bir haber?

aaaa evet,sabah ki doğumları duyunca esmeri unuttuk :26: naaptı acaba :26:

tükürüklüyo mu o ne yaaaa insan utanır temizlik yaparken böle bişey yapmaya sanki inşaatta kum karacak..bende şu doğumu bi yapayım evi resmen kazıycam yaa kimseye yaptırmak istemiyorum içime sinmiyo yalapşap yapıp bırakıyorum hele bi doğurayım hele bi doğurayımmm

Kizlar ben.geldim.

Oglusumda bende iyiyiz.cok sukur.
Dunyalar tatlisi bir oglum.oldu.
Mis.kokulum.cok.seker.

Bende.iyiyim.kizlar abartilcak hic bisi yokmus.
allahim.hepinize.saglikla.kucaginiza almayi.nasip.etsin.

Oglusum.ayni.babasi :)
Sarzim.az.yine.gelirim.

kızlar doktorda geldim. nst de bir şey çıkmadı. doktor iyi sancın yok bebeğin kalp atışları iyi dedi. sonra ultrasondan baktı. bebeğin suyu iyi dedi. keyfi yerinde dedi. 28 sabahı bekilyom saat 8 de hastanede olun dedi. aslında ben öne çeker günü diye düşünmüştüm ama çekmedi. bende bir şey demedim. bebek ne kadar anne karnında kalırsa kardır derler ya. o yüzden. bu arada benim bebiş 4 kilo olmuş. doktor 4 kilonun üstü varsada benim alet ölçmüyor zaten dedi. haftaya 200 gr. daha alır en az dedi. 4 ün üstünde doğacak benim tosun oğlum. normal doğum için yine sen bilirsin dedi bana. ben 4 kiloyu duymuşum. yok dedim. büyük bebek doğuramam. sonra bana seni 9 aydır tanıyom pimpiriklisin spinal istediğine eminmisin dedi. bende evet diyince neyse artık eşinle tanışma hikayeni, nasıl evlendiğinizi falan sorarım sana o ara alırım bebeği dedi.

Canlarimmm Allahim hepinize sag salim kavusmak nasip etsin.

Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))

Maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza geçmiş olsun

Canımmm hayırlı olsun bebişinizi sağlıkla sıhhatle nüyütün inşallah resmini bekliyoruz oğluşunun :)
Ayy valla doğurasım geldi :)

ay maşallah bebişe. aynı babası demek. ne güzel ya. bende çok heveslendim şimdi. allah eşinle oğlunla sizi birbirinizden ayırmasın.

bu arada genel mi spinal mi oldum canım. fırsat bulursan yazarsın.

ay dayanamadım söyledim. napıyorsun öyle dedim. kadın yer sildiği bezi tezgaha sürmeye kalktı. iyice bunaldım ya. bi bitse şu temizlik kadının yanında durunca daha çok sinirleniyorum. yağmur yağıcak diye camları da önemsememiş.iyice savsaklamaya başladı. cuma günü merdivenlerimizi de o siliyor işleri bitirip bi de daha merdiven silcek oldu dedim. ona da yarın gelirsin. bak beğenmezsem tekrar sildiririm dedim. mutfakta şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…