39haftalik yazicaktim pardon yanlış oldu. .bizde göçmeniz 37haftalik oluyorum yarin normal dogum bekliyorum ama son zamanlari beklemek çok zormuş uyku duzeni kalmadu gece oturuyor gündüz uyuyorum.hergun 1 saat yürümeye çalışıyorum açılma olsun diye ama gelişme yokhazirliklarim tmm bebeğim yatağı bile hazir kendi eksik..kendim bebek kurabiyeleri yaptim, int.ten uzerinde isimi yazılı çikolata yaptırdım. katli bir gümüşsekerlik içine drajeler aldim 32.haftamda izine cikmistim zaman çok olunca ne yapsam diye düşünür oldum Allah hepize kolay dogumlar nasip etsin kızlar. ..
cevap yazarken altta görünmüyo suratlar, ordan ekliyoz..
Ne cesaretlendirdin beni ya,
Suan yalinayak giderim
Saclarını yolmak için.
Hayallerimi yıktın bugun bana garezin mı var
Ne yeşili ne sarısı
oooo iimişyarın anneannemin ölüm yıl dönümü hatim inmiştik duasını falan yapıcaz kısmetse...teyzeler yengeler falan toplanacağız bakalım şehir dışından gelenleri de var allah verede sana gelelim demeseler gelmişken çok kalabalıklar çünkü. eşim kolyemi aldı bu arada bana doğumdan sonra takacağı =) kar tanesi beğenmiş ben de beğendim=) 1 nisanda doğum günüm ona da bi süpriz bekliyorum beğendiğim fotoğraf makinesini söyledim ama bakalım inşallah alırgönül almaları oynuyoruz bu aralar maaşallah diyim
e besmele çekip başlayasın o zaman, başka yolu yok
yarın anneannemin ölüm yıl dönümü hatim inmiştik duasını falan yapıcaz kısmetse...teyzeler yengeler falan toplanacağız bakalım şehir dışından gelenleri de var allah verede sana gelelim demeseler gelmişken çok kalabalıklar çünkü. eşim kolyemi aldı bu arada bana doğumdan sonra takacağı =) kar tanesi beğenmiş ben de beğendim=) 1 nisanda doğum günüm ona da bi süpriz bekliyorum beğendiğim fotoğraf makinesini söyledim ama bakalım inşallah alırgönül almaları oynuyoruz bu aralar maaşallah diyim
bu arada Esmer Lover ın da doğumu bugün değilmiydi? var mı ondan bir haber?
offf bu temizlik beni öldürdü.
kadının elleri deterjandan tahriş oldu eliyle bişey tutacağı zaman elini tükürüklüyor ya .
benim cinler tepemde kadının bugün son günü 3 gündür sabrediyorum bugün patlamasam bari.
daha işte çok yatak odası cam kapı duvar silinecek. koridor ve banyolar var.
ay inşallah bitirir ya kaç gündür helak oldum.
Kizlar ben.geldim.
Oglusumda bende iyiyiz.cok sukur.
Dunyalar tatlisi bir oglum.oldu.
Mis.kokulum.cok.seker.
Bende.iyiyim.kizlar abartilcak hic bisi yokmus.
allahim.hepinize.saglikla.kucaginiza almayi.nasip.etsin.
Oglusum.ayni.babasi :)
Sarzim.az.yine.gelirim.
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
ay dayanamadım söyledim. napıyorsun öyle dedim. kadın yer sildiği bezi tezgaha sürmeye kalktı. iyice bunaldım ya. bi bitse şu temizlik kadının yanında durunca daha çok sinirleniyorum. yağmur yağıcak diye camları da önemsememiş.iyice savsaklamaya başladı. cuma günü merdivenlerimizi de o siliyor işleri bitirip bi de daha merdiven silcek oldu dedim. ona da yarın gelirsin. bak beğenmezsem tekrar sildiririm dedim. mutfakta şimdi.tükürüklüyo muo ne yaaaa insan utanır temizlik yaparken böle bişey yapmaya sanki inşaatta kum karacak..bende şu doğumu bi yapayım evi resmen kazıycam yaa kimseye yaptırmak istemiyorum içime sinmiyo yalapşap yapıp bırakıyorum hele bi doğurayım hele bi doğurayımmm
Analı babalı sağlıkla büyüsün maşaallah geçmiş olsun kolay gelsin artık :)Canlarimmm Allahim hepinize sag salim kavusmak nasip etsin.
Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?