2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canlarimmm Allahim hepinize sag salim kavusmak nasip etsin.

Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))

Ay sizi yerim ben dün hamislerdi bugün anne olmuş teselli veriyorlar :)))

Cok isterdim sizleri görmeyi

Ayy Allah yardımcın olsun canım bende seninle aynı fikirdeuim doğumdan sonra evi kırklicam kısmetse dün bendede temizlik vardı ellerinin ucuyla yapıyorlar resmen ben yerleri ciflettim sonra bak bu cif kolay durulanmaz dedim ama nafileee bugün bütün yerler ellerimden öptü tekrardan emekleye emekleye hallettim neyse benim bebik dönmediyse dönsün diye antrenman oldu

Aynen canım yaa bana gelen kadın da balkonu yıkarken üşütücem hasta olucam diyip durdu hırkamı verdim en sonunda tamam bırak dedim salonun camlarını silmemiş koltuğu da silmemiş yine bizim elleriizden öpüyor işler :)
zaten doğuma kadar kirlenecek yine ev ben biliyorum :))

Canımm mesajına çok güldüm sanki inşaatta kum karacak çok doğru söylemişsin

Ersnil ersnil ersnill
Ben gayet cool bakıyordum ama
Ağlattın beni ya
Msj senden olduğunu görünce zaten icim bir hostu.Bebeğin çıkıp seni beklediklerini söylediklerinde

Rabbim size bağışlasin kuzum
Güle güle büyütün .
Sizleri basından eksik etmesin...

Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))

Allah analı babalı büyütsün bahtları açık olsun. çok çok tebrik ederim güzel anneler :))

hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.Allah'ım biz bekleyenlerede nasip etsin.yaaaa daha günümede çok ama ben doğurmak istiyorum.bu merak ve endişe beni öldürecek.:18:

Kafan tam rahat olmadigi icindir cnm diger yavrularini neyapacagini herseyi rahatca ayarlarsan cok farkli duygular olacaktir!!

O sebeple değilde
Sanki daha cok erken hani diğerlerinde bikip usandim ,sizler gibi sabirsizlandim.
Bu henüz ham.

Allah analı babalı, sağlıklı ömürler versin.
Esmer lowerden de güzel haberler bekliyoruz.

üşüttüysen gaz sancısıdır o ama yine de doktorunu ara istersen,bilgi ver bakalım..

haydi breee...aamma çokmuşus yahu..

ahhhh ahhhh,sizi görüpte şurda doğuma özenmeyen kalmıyor..ne güzel kurtuldunuz siz..bende bir hoş oluyorum az kaldığını düşündükçe..kzım gelecek yakında,aramızda olacak hayırlısıyla..

eğer fiyat avantajlı geliyorsa,kafana yatıyorsa al canım.ama numaralarını iyi ayarla.

Tuncss kiz emziriyorsun demek
Nasıldı kizz anlat hele.
Alican paşayı biz bekledik sıra onda
Anlat anlat anlat

Allah analı babalı, sağlıklı ömürler versin.
Esmer lowerden de güzel haberler bekliyoruz.

Eslerde mi bugun doğuracaktı
Ya normal için yatış yapılacaktı demişti o bugundu demek:26:

Nisan ayını pek gören olmayacak galiba
Haydi hayırlı haberler olsun...

Kızlar bEnim ilk BEbegim ama bende yüksek Voltaj gb hemen doğurmak istemiyorum aslında
Oğlumu seçerken karnımı okşuyorum o hareket ediyor hemen anneciğine elimin altına poposunu yaşıyor falan
ben hissediyorum bebeğimi , icimde tamamen bana ait , kimseyle paylaşmıyorum , korunakli orada
özlerim ya ben oğlumu , karnımdaki dalgalanmaları tekmeleri özlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…