Kizlar ben.geldim.
Oglusumda bende iyiyiz.cok sukur.
Dunyalar tatlisi bir oglum.oldu.
Mis.kokulum.cok.seker.
Bende.iyiyim.kizlar abartilcak hic bisi yokmus.
allahim.hepinize.saglikla.kucaginiza almayi.nasip.etsin.
Oglusum.ayni.babasi :)
Sarzim.az.yine.gelirim.
Canlarimmm Allahim hepinize sag salim kavusmak nasip etsin.
Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))
dün ben de kontrole gitmiştim :) dediğin gibi belki de karşılaştık :)
benim de Allah nasip ederse normal olacak;çatıya da bakıldı çok şükür uygun herşey
Eslerde mi bugun doğuracaktı
Ya normal için yatış yapılacaktı demişti o bugundu demek:26:
Nisan ayını pek gören olmayacak galiba
Haydi hayırlı haberler olsun...
bende istiyorum gün, bizde arkadaşlarla yapardık o eski usulden her sene
bu sene 6 kişiden 4ü hamile olunca olmadı:))
seneye inşallah, senide çağırırım ben
senin bebeler iş yaparak doğuyodur heralde, bu ne kız
sürekli bi iş yapıyon,
en sevmediğim işlerden biri o yastıklar
benimki çok terliyo, sürekli yastık yıkanıyo evde
ersnil, tuncss çok şükür iyi haberlerinizi aldık kızlar. rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
hanipekas tatlım inşallah bizimde iyi haberlerimizi sen verirsin.
kızlar ben, katinam, derineser ve sedada göçmen.
yarın anneannemin ölüm yıl dönümü hatim inmiştik duasını falan yapıcaz kısmetse...teyzeler yengeler falan toplanacağız bakalım şehir dışından gelenleri de var allah verede sana gelelim demeseler gelmişken çok kalabalıklar çünkü. eşim kolyemi aldı bu arada bana doğumdan sonra takacağı =) kar tanesi beğenmiş ben de beğendim=) 1 nisanda doğum günüm ona da bi süpriz bekliyorum beğendiğim fotoğraf makinesini söyledim ama bakalım inşallah alırgönül almaları oynuyoruz bu aralar maaşallah diyim
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
Kas kemik agrilari icin Kefir icin kizlarrrrrr ben hep iciyorum ne kramp ne bacaklarimda agri oldu. Hem yogurttan 14 kat yuksek kalsiyum vs degerleri....
biz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşil
bizimki esmer filan olmaz inşallah
aşılama bide bizimki, kesin karışmış deriz
hehehe evet bzm burdaki bazı cahiller tüp bebek le bebek sahibi olan insanların çocuklarına özellikle bakarlar...'gördünmüü ne anaya benziyo ne babayaa...belli zaten tüp bebek olduğu.'.sanki tüp olunca başkasının oluyo..
Kızlarrrrr ben qeldim Önce yazımı yazimde hemen geçmişe göz atıcam..
Bliosunuz bgn doktor beni yatış için çağırmıştı.. Sabah 7 de kalktık annemle.. Yemeğimizi yaptık evi topladık ben güzelce banyo yaptım yatağımızı serdik hazırlandık 830 da evden çıktık hastaneye gittik.. Nst çekildi sancı çıkmadı.. Alttan muayenede 3 cm dedi rahime yerleşmiş çocuk dedi ama seni ewe yollamak istiorum dediii.. Ayyy dünyalar bnm olduuuu kızlarr doktorum sandığım kadar vicdansız değilmiş.. Hatta dediki şimdi seni yatırıp sancıyla 2-3 saatte doğurturum ama ben senin sancılarını nazlı nazlı ewde çekmeni istiorum dedi. Gece doğurmassan iyidir dedi.. Epidural için konuştum hafta sonu we gece anestezi uygulicak kmse yokmuş. Ben sezeryandakiyle aynı sanıodum ama o spinal mişş öğrenmiş oldum.. Eğer c.tesi pazarda bekleyebilirsen p.tesi hayatta bırakmicam çünkü açılmayla dolaşmak iyi değil dedi bebeğe zararlı dedi.. Doktorumu bi sewdim bi sewdimDedim benim daha 37+5 haftalık nasıl doğum olcak sancım yok suyum gelmedi.. E diyo çocuk inmiş yerleşmiş açılman başlamışş.. Gelen çocuğa dur dur daha erkenmi diyim dio Eve 12 de geldim girdi lohusa yatağımın içine bi uyumuşum şimdi uyandım çoluk çocuk hep uyumuşuzz yorgunluktan.. Bide bebişimde yanımda olaydıı.. Neysee.. Ben brz geçmişe bakim.. Belimdende ağrı wuruyo nasılll.. Dediği gibi gece doğurucam heraldee..
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
kız koçtaş ta yastık alezleri var.kirlenince çıkarıp onu yıkıyosun rahat oluyo.fiyadı da uygundu bi bak istersen.hem bi misafir geldimi yüksek isterse onu takıyosun alcak isterse alezi çıkarıyosun pofuduk bişey öle kılıf gibi ince değil.bi bak istersen.othello markası hatta.
Ben de göçmenim ben dee
hehehe evet bzm burdaki bazı cahiller tüp bebek le bebek sahibi olan insanların çocuklarına özellikle bakarlar...'gördünmüü ne anaya benziyo ne babayaa...belli zaten tüp bebek olduğu.'.sanki tüp olunca başkasının oluyo..
Kizlar ben.geldim.
Mis.kokulum.cok.seker.
Sarzim.az.yine.gelirim.
Burdayım cnmm.. Yok doktorum geri yollladı ama heran gelebilirsin açılman 3 cnm olmş dedi.. Sancıya bağlamadı allahtan. Evde sancını çekmeni istiorum dedi.. Öyle aman aman bi sancım yokk ama p.tesi daha bırakmam seni dedi.. Bugün paçayı kurtrdık anlicağın
Maşaallah canım, seninkinde düzelme var :) Darısı başımıza. Benimki de işten geliyor biraz fazla konuşsam tamam artık diyor. Ben evde yalnız oturuyorum kiminle konuşayım başka :S Geliyor hep başka işlerle meşgul oluyor, bu karım da yalnız sıkılmıştır, iki muhabbet edeyim, ilgileneyim yok((
Canım, geçmiş olsun ve gözünaydın tekrardan hepimizi heveslendirdiniz doğurmaya
ESMER_LOVER,
Nerelerdesin? Yaptın mı doğum? Yatacaktın bugün, ne oldu?
Amin cnm çok sağollllCanım allah kurtarsın ağrısız sızısız inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?