2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tuncess ve ersnil,bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun. ne güzel,9aylık süreci hayırlısı ile tamamladınız.

bende bugün kontrole gittim.sezeryan için gelecek haftaya gün verdi ancak.
aslında bugün için hazırlanmıştım.doğum çantası ile birlikte gitttim çünkü.
saon günlerim gerçekten çok zor geçiyor.daha fazla bekleyip bebeğin sağlığını riske atmak istemiyordum.ama dr. erkenden almamızı önermedi. çünkü küvözde kalma riski olabilir diye.
o yüzden evimize geri döndük.
adet ağrısı gibi bel ağrısı çekiyorum. nst de sancı da çıkmayınca elimiz boş döndük ..

Canlarimmm Allahim hepinize sag salim kavusmak nasip etsin.

Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))

kızlar Allah evlatlarınızı size bağışlasın. analı babalı büyütmyeyi nasip inşallah.
darısı bekleyen bütün hamişlere olsun inşallah.

dün ben de kontrole gitmiştim :) dediğin gibi belki de karşılaştık :)
benim de Allah nasip ederse normal olacak;çatıya da bakıldı çok şükür uygun herşey

ben 11:30 gibi ordaydım 12 ye yakın da nst e girdim.yan tarafta kocişiyle biri daha vardı nst de kız yoksa o senmiydin he

kızlar son bir haftadır yürümekte çok zorlanıyorum. benim sağ bacağım 2 cm kısa sol bacağıma göre ince. bebekte genelde sağ tarafımda olunca yürümek bana işkenceye dönüştü. daha 23 günüm var. evde rutin işlerimi yapamaz durumdayım. bugün sağlık ocağına gittim, oda zoraki. belime bindi yük. şu son günler Allah hayırla tamamına erdirsin inşallah

kız koçtaş ta yastık alezleri var.kirlenince çıkarıp onu yıkıyosun rahat oluyo.fiyadı da uygundu bi bak istersen.hem bi misafir geldimi yüksek isterse onu takıyosun alcak isterse alezi çıkarıyosun pofuduk bişey öle kılıf gibi ince değil.bi bak istersen.othello markası hatta.

bugün benimde kontrolüm vardı, 10 nisana gün verdi doktorumuz ama ben hala sancım gelene kadar beklemek istiyorum.
kızımın kilosu hala geri, 2.500 kilo olmuş. 13 günde sadece 300gr almış.
şeker var bende diye pirinç lapasını yapmamıştım ama bu hafta gözümü karartıp deneyeceğim.

kızlar benim evde bilgisayarım yok, bugün iştede son günüm. eğer bilgisayarımı yanıma almama izin evrmezlerse uzunca bir süre haber alamayacağım sizlerden.
hepinizi çok çok seviyorum

kolay doğumlar olsun hepinize, Allah bir avazda kurtarsın

Ben de göçmenim ben dee

Kızlarrrrr ben qeldim Önce yazımı yazimde hemen geçmişe göz atıcam..
Bliosunuz bgn doktor beni yatış için çağırmıştı.. Sabah 7 de kalktık annemle.. Yemeğimizi yaptık evi topladık ben güzelce banyo yaptım yatağımızı serdik hazırlandık 830 da evden çıktık hastaneye gittik.. Nst çekildi sancı çıkmadı.. Alttan muayenede 3 cm dedi rahime yerleşmiş çocuk dedi ama seni ewe yollamak istiorum dediii.. Ayyy dünyalar bnm olduuuu kızlarr doktorum sandığım kadar vicdansız değilmiş.. Hatta dediki şimdi seni yatırıp sancıyla 2-3 saatte doğurturum ama ben senin sancılarını nazlı nazlı ewde çekmeni istiorum dedi. Gece doğurmassan iyidir dedi.. Epidural için konuştum hafta sonu we gece anestezi uygulicak kmse yokmuş. Ben sezeryandakiyle aynı sanıodum ama o spinal mişş öğrenmiş oldum.. Eğer c.tesi pazarda bekleyebilirsen p.tesi hayatta bırakmicam çünkü açılmayla dolaşmak iyi değil dedi bebeğe zararlı dedi.. Doktorumu bi sewdim bi sewdim Dedim benim daha 37+5 haftalık nasıl doğum olcak sancım yok suyum gelmedi.. E diyo çocuk inmiş yerleşmiş açılman başlamışş.. Gelen çocuğa dur dur daha erkenmi diyim dio Eve 12 de geldim girdi lohusa yatağımın içine bi uyumuşum şimdi uyandım çoluk çocuk hep uyumuşuzz yorgunluktan.. Bide bebişimde yanımda olaydıı.. Neysee.. Ben brz geçmişe bakim.. Belimdende ağrı wuruyo nasılll.. Dediği gibi gece doğurucam heraldee..

Maşaallah canım, seninkinde düzelme var :) Darısı başımıza. Benimki de işten geliyor biraz fazla konuşsam tamam artık diyor. Ben evde yalnız oturuyorum kiminle konuşayım başka :S Geliyor hep başka işlerle meşgul oluyor, bu karım da yalnız sıkılmıştır, iki muhabbet edeyim, ilgileneyim yok ((

Canım, geçmiş olsun ve gözünaydın tekrardan hepimizi heveslendirdiniz doğurmaya

ESMER_LOVER,
Nerelerdesin? Yaptın mı doğum? Yatacaktın bugün, ne oldu?

Kas kemik agrilari icin Kefir icin kizlarrrrrr ben hep iciyorum ne kramp ne bacaklarimda agri oldu. Hem yogurttan 14 kat yuksek kalsiyum vs degerleri....

Biz de eşimle içiyoruz canım, ben bağışıklığı arttırdığını düşünüyorum, bu kışı hastalıksız atlattık ikimizde.
Daha pek çok da faydası vardır muhakkak.

biz ikimizde sarışınız, eşim benden daha açık tenli hatta, ikimizinde gözleri yeşil
bizimki esmer filan olmaz inşallah

aşılama bide bizimki, kesin karışmış deriz

hehehe evet bzm burdaki bazı cahiller tüp bebek le bebek sahibi olan insanların çocuklarına özellikle bakarlar...'gördünmüü ne anaya benziyo ne babayaa...belli zaten tüp bebek olduğu.'.sanki tüp olunca başkasının oluyo..

Bunlar gibi insanlar yüzünden tüp bebek yaptığımı annem ve ablalarımdan başka kimseye diyemedim, nazlanamadım

Canım allah kurtarsın ağrısız sızısız inşallah :))

Ersnil de iyiymis.. Cok sevindim.. Hepinizi opuyoruz.. Sutle ugrasmak dogurmaktan daha zormus bilginize :)))

canlarım benim gözünüz aydın almışsınız miniklerinizi kucaklarınıza allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin
darısı başımıza

Masallah size! Hayirli olsun oglusun. Allah anali babali buyutsun. Hayirli, uzun, saglikli ve musmutlu bir omru olsun. Butun omru boyunca sizin gurur, kivanc ve mutluluk kaynaginiz olsun!

aman da aman, şunlara bak, anniş olmuşlarr, maşallah size maşallah
kızlar Allah analı babalı büyütsün, tebrik ederim
way beee diyebiliyorum şu an, mucize gerçekten:))

aaa bilmiyodum bakıym bari, adama pamuklularıda kullandıramıyorum çok, elyaf daha kolay yıkanıyo kuruyo diye
süper bişemiş onlar,sağol canım..

Ben de göçmenim ben dee

sen bide balıkesirliydin demi? karıştırdımmı:26:

war böle insanlar demekki? bende yaratıcı bi espri yaptım zannediyorum

slm kızlar bugün kontolümüz vardı oğlum 3150 gr mış herşey yolunda dedi doktor.
sancımız yine çıkmadı..sanırım benim oğluşum içerde çok rahat
ve süpriz kararımız oğlumun doğal gelmeye niyetinin olmadığını düşünerek 27 mart saat 13:00 de büyük buluşmanın saati belirlemiş bulunmaktayız.

Canım benim çok geçmiş olsunn.. Allhım bebeğinle uzun ömürler wersin sanaa..

Burdayım cnmm.. Yok doktorum geri yollladı ama heran gelebilirsin açılman 3 cnm olmş dedi.. Sancıya bağlamadı allahtan. Evde sancını çekmeni istiorum dedi.. Öyle aman aman bi sancım yokk ama p.tesi daha bırakmam seni dedi.. Bugün paçayı kurtrdık anlicağın

Canım allah kurtarsın ağrısız sızısız inşallah :))
Amin cnm çok sağollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…