2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Biz de eşimle içiyoruz canım, ben bağışıklığı arttırdığını düşünüyorum, bu kışı hastalıksız atlattık ikimizde.
Daha pek çok da faydası vardır muhakkak.

Kefir gercekten bagisiklik sistemine birebir canim ben evde mayaliyorum, onu da yogurdu da. Zaten kas agrilari kramplar hep kalsiyum/magnezyum eksikliginden kefirde de yogurta da bolbol var

canım benim maşallah size
Allah sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallah
mis kokulunu bir kere de Laterne teyzesi için içine çekerek kokla
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim;darısı sırada bekleyenlerin olsun inşallah
en kısa zamanda ayrıntıları bekliyoruz

ben 11:30 gibi ordaydım 12 ye yakın da nst e girdim.yan tarafta kocişiyle biri daha vardı nst de kız yoksa o senmiydin he

ben 12 de gittim hastaneye;12:30'u geçiyordu nst'ye girdiğim :))
içerde bebişin resimlerini unutan birine hulusi bey resimleri getirdi 12'i az geçe yoksa o sen miydin

çok sevindim kızlar sizin adınıza; Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etmiş; darısı bizim gibi tüm bekleyenlerin başına.

Rabbim anaya babaya vatana millete hayırlı evlat, iman sahibi vicdan sahibi evlat yetiştirmeyi nasip etsin; kötü günlerini göstermesin inşallah.

kızlar çooooooooooooooook tebrik ederim sabahtan beri haberlerinizi takip ediyorum ama yazamadım hiç. bizim için de kuzularınızı öpün koklayın Allah a emanet

fıstığım benim hayırlı olsun tarihiniz;sağlıkla hayırlısı ile gelsin tatlı oğlun inşallah
oğluşuna 41 kere maşallah

bu arada benim de bugün çatı muayenem ve nst vardı. sancı çıkmadı; "bu haftayı rahat geçirebilirsin gelmez ama 7 nisanı da beklemez çünkü kafa tam yerine oturmuş hatta biraz inmiş bile" dedi. 1 nisan şakası olabilir dedi :) kızçem 3300 gram olmuş; bu hafta maximum 300 gram alması lazımmış; karbonhidrat yasak bana bu hafta yine. 3600-3700 gramı geçerse normal doğum tehlikeye girebilirmiş.

bu arada ne kadar çok güçmen varmış beyaaa!!! :)))

Offf kızlarrrrr...
Karnımdaki kasılmalar biraz daha arttı..
Şimdi tuwalete qittim nişanım qelmş sanırsamm çamaşırıma qeçmiş...
Buraya qirip kafa dağıtıorum snra bi ağrı bi sancı yada böyle bişeyle karşılaşınca bnm yüz ifademi görmenizi isterimmm
Bide nst deyken bugün 2 tane doğum wardı yan odada.. Onlardanda çok etkilendim..
Bide dr gece gelirsin fln demiştii ayyy çok tırsıorummm nolur dua edinnnnn

yaaaav benim ne kadar rahat doktorum var hiçbi şey sölemiyor adam yaa sormazsam döndüğünü bile sordum da öğrendim doğumla ilgili zaten bişey konuşmadık bile sadece yine ben sordum normale engel var mı die şimdilik yok diyerek kısa kesti iyi bi doktor ama garip kendisi..sizinkiler ne güzel anlatıyor. ben de her seferinde ne varsa sorcam die gidiyorum oğluşumun minik yüzünü görünce unutuyorum her şeyi..

depresyon son dönemlerde oluyormuş canım, hatta doktorum işi bıraktığın için kendini boşlukta hissediyorsundur dedi, bol bol dışarı çık insanlarla görüş dedi.

bu benim işe devam ettiğim halimdeki depresyonsa izne çıktığımda düşünemiyorum.

okulda ölçüyorum canım sabah 13-9 çıktı :26: tuz yasak şeker yasak e ben ne yicem ????

hanipeks yaaa keşke adanada olsa idim şimdi kıııız git şırdan ye havan yerine gelir aaaay şaka bir yana çok istedim ama hamileliğim boyunca hiç gidemedim adanaya

ığğğğğğğğğğğğğğğğğğ ne şırdanıııııııııı böğğğğğğğğğğ adanalı mıydınnnnnnnnnn?

oy yavrum oğluşummm Allahım sağlık huzur versinn

Canım ne güzel haber korkma hayırlısıyla bir kolay bir doğum olur inşallah kuzunla kavuşacaksınız ne güzel.

Ayy benimde artık nişanım gelsinnn

fıstığım benim hayırlı olsun tarihiniz;sağlıkla hayırlısı ile gelsin tatlı oğlun inşallah
oğluşuna 41 kere maşallah
sağol canım bakalım senin ki ne zaman süpriz yapacak sana varmı sancı falan

hadi hayırlsı canım.inşallah çok kolay bir doğum olur iyi haberlerinizi bekliyoruz

geçmiş olsun canım dikkat et az kaldı hayırlısıyla.allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin senin günün belli mi canım:26:

Cnm allah yardimcin olsun:) bugun cuma bak sen gelenegi bozma bence :) haksizlik olur yoksa..insallah sag saglim al kucagina

Kizlaaarrr suyum geldi oyle boyle degil.. Hastanedeyim.. Hersey yarim saat icinde oldu..
Muhtemelen sezeryan olucam sekiz dokuz gibi.. Dualarinizi eksik etmeyin fistiklarimmmm

Gunaydin kizlar ben geldim.

Suan.hastaneye giris.yaptik.
Heyecandan.erkenden.cikdik.yola.baya erken.gelmisiz.
Gorevlileri.bekliyoruz.odamizi.belirleyip.yerlesicez.
Ben.size.firsat buldukca yazarim.heyecan dorukda oglusda.kipir.kipir.

ersnilcim senin bebeişinin heyecanını yaşarken bi açtım pc yi tuncsun da suyu gelmiş,
maşallah kızlar bebeişleriniz kollarınızda şimdi,
mübarek gün, bereketli bebeişler olacaklar inşallah istanbul yağışlı bugün,
sohbetteyken aklım sizdeydi, hayırlı mübarek olsun inşalahh

ben 12 de gittim hastaneye;12:30'u geçiyordu nst'ye girdiğim :))
içerde bebişin resimlerini unutan birine hulusi bey resimleri getirdi 12'i az geçe yoksa o sen miydin

yok cnm değildim bi dahaki kontrol 14 gün sonraki perşembe belki o zmn karşılaşırız tbi o ozmana kadar doğurmazsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…