​saol tatlım. ya 12 nisan ya 15 nisan. karar veremiyorum. çok özledim oğlumu.
Gecmis olsun cnm bende seni merak ediyordum senin kız geç gelecek benceHerkese selamlarrrBugun gittim doktora nstde sanci yok kanama kurcalandigi icin olabilir dedi iyiyiz simdilik Hepinize cok tesekku ederim iyi ki varsinizzz Ersnil ve tuncssss hayirli olsunnnn Allah uzun omurler versinnn bol bol sutunuz olsunnn)))
Kizlar ben.geldim.
Oglusumda bende iyiyiz.cok sukur.
Dunyalar tatlisi bir oglum.oldu.
Mis.kokulum.cok.seker.
Bende.iyiyim.kizlar abartilcak hic bisi yokmus.
allahim.hepinize.saglikla.kucaginiza almayi.nasip.etsin.
Oglusum.ayni.babasi :)
Sarzim.az.yine.gelirim.
Bu arada yarin medipol bağcılarda kurs var gelen var mı ? Eşiyle birlikte katılan birini görürseniz o benim
kocam benden hevesli dün refakatçi kalmak istiyorsun ama altını değiştirip bana verebilecek mısın dedim ben uç öyle düşünmemiştim onu hemşireler yapmaz mı dediAdamın derdi benim , ben sana bakmak için kalicam dedi Oğluş da idare etsin artık
Kiz 7 Temmuz mü senin de :) benim sat 15 Temmuz ise senin kız benimkinden 12 gün onde ise bu iste bir is varne güzel işteAllah bozmasın bu arada farkettim ki senle aynı gün evlenmişiz canım sadece benim yaramaz kızım biraz daaa acele etmiş sanırsam benim eşim de ben doğuma giremem sen bağırdıkça elim ayağım dolanır herkesin işine karışmaya kalkarım diyor
Herkese selamlarrr
Bugun gittim doktora nstde sanci yok kanama kurcalandigi icin olabilir dedi iyiyiz simdilik
Hepinize cok tesekku ederim iyi ki varsinizzz
Ersnil ve tuncssss hayirli olsunnnn Allah uzun omurler versinnn bol bol sutunuz olsunnn)))
Amanamazon bende foto mak almayı düşünüyorum küçük çantamda taşıyabileceğim birşey
Sen hangisini beğendin ?
Br de foto mak tavsiyesi olan ?
Hadi gel beraber karar verelim
Bende iki tarih arasında karar veremiyorum 12 si mübarek cuma gunü diye
15i benim dogum gunüm 15 Mayıs oğlumun da 15 Nisan olsun diye ama hangisi hangisini
​saol tatlım. ya 12 nisan ya 15 nisan. karar veremiyorum. çok özledim oğlumu.
bu benim işe devam ettiğim halimdeki depresyonsa izne çıktığımda düşünemiyorum.
az kalmış canım
neden tarih konusunda kararsızsın:26:
dr um 15-18 nisan arasında hastaneden ayrılacak ne kadar uzun içerde kalırsa o kadar iyidir diye 15i olsun istiyorum, ama çok özlediğim için de 12si mi olsa diyorum.
Hadi gel beraber karar verelim
Bende iki tarih arasında karar veremiyorum 12 si mübarek cuma gunü diye
15i benim dogum gunüm 15 Mayıs oğlumun da 15 Nisan olsun diye ama hangisi hangisini
ben aslında 14 nisan istemiştim, 14 mayıs evlilik yıl dönümümüz diye, dr hsonu acil bi durum dışında doğum yaptırmıyormuş. o zaman 12si mi olsa diorum çoooooook özledim...
naçizane tavsiyem 15'i kızlar... maaş günü... ileride faydası olur.....
Ben geldim :)
Ben oglus esim ve annem kldik odmizda keyfimuz yerinde.
Benimde annemin dogum gunu 13 nisan ama haftasonuna geldogi icin bende tercih edemiyorum o gunu ,ben oglumun karnimdaki hareketlerini de ozlerim ondan ne.kadar kalirsa o kadar iyi, suyumun.aniden gelmesinden korkmasam ben daha da beklerimdr um 15-18 nisan arasında hastaneden ayrılacak ne kadar uzun içerde kalırsa o kadar iyidir diye 15i olsun istiyorum, ama çok özlediğim için de 12si mi olsa diyorum.
ben aslında 14 nisan istemiştim, 14 mayıs evlilik yıl dönümümüz diye, dr hsonu acil bi durum dışında doğum yaptırmıyormuş. o zaman 12si mi olsa diorum çoooooook özledim...
naçizane tavsiyem 15'i kızlar... maaş günü... ileride faydası olur.....
Benim maasim 10 unda yatardi hey gidi maas almak ne guzeldi yarama bastin kiiz :)
kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?