2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​saol tatlım. ya 12 nisan ya 15 nisan. karar veremiyorum. çok özledim oğlumu.

Hadi gel beraber karar verelim
Bende iki tarih arasında karar veremiyorum 12 si mübarek cuma gunü diye
15i benim dogum gunüm 15 Mayıs oğlumun da 15 Nisan olsun diye ama hangisi hangisini

Herkese selamlarrr
Bugun gittim doktora nstde sanci yok kanama kurcalandigi icin olabilir dedi iyiyiz simdilik
Hepinize cok tesekku ederim iyi ki varsinizzz
Ersnil ve tuncssss hayirli olsunnnn Allah uzun omurler versinnn bol bol sutunuz olsunnn )))

Amanamazon bende foto mak almayı düşünüyorum küçük çantamda taşıyabileceğim birşey
Sen hangisini beğendin ?

Br de foto mak tavsiyesi olan ?

Herkese selamlarrrBugun gittim doktora nstde sanci yok kanama kurcalandigi icin olabilir dedi iyiyiz simdilik Hepinize cok tesekku ederim iyi ki varsinizzz Ersnil ve tuncssss hayirli olsunnnn Allah uzun omurler versinnn bol bol sutunuz olsunnn )))
Gecmis olsun cnm bende seni merak ediyordum senin kız geç gelecek bence

Bu arada yarin medipol bağcılarda kurs var gelen var mı ? Eşiyle birlikte katılan birini görürseniz o benim
kocam benden hevesli dün refakatçi kalmak istiyorsun ama altını değiştirip bana verebilecek mısın dedim ben uç öyle düşünmemiştim onu hemşireler yapmaz mı dedi Adamın derdi benim , ben sana bakmak için kalicam dedi Oğluş da idare etsin artık

hastanede iki gün kalacağını söylemiştin, yani yarın da ordasın. umarım sütte sorun yaşamazsınız; cok cok içsin ali emir sütünü; misafirler süslü kadehleri beğendiler mi

aaaa anlatman gereken çok şey var.

ne güzel işte Allah bozmasın bu arada farkettim ki senle aynı gün evlenmişiz canım sadece benim yaramaz kızım biraz daaa acele etmiş sanırsam benim eşim de ben doğuma giremem sen bağırdıkça elim ayağım dolanır herkesin işine karışmaya kalkarım diyor

Kiz 7 Temmuz mü senin de :) benim sat 15 Temmuz ise senin kız benimkinden 12 gün onde ise bu iste bir is var
Benimki doguma cok istiyor ama hastaneler sezaryende kabul etmiyor normalde bende istemezdim ama sancıyı beraber çekerim de doğumda hadi yallah derdim

Ersnil tuncs doğum yapmışsınız ayy aylardır burda beraber bekledigimiz zamanlar geldi çattı ben evdeki temizlikten buraya giremedim ama dogumunuza sevindim isallah cok cokk iyisinizdir bende artıkdoğumu bekler oldum doktorum dünmuayene etti 5 kiloya kadar rahat dogurursun dedi zaten benim kız o kadar iri değil 2650 gr olmuş ne yapalım inceuzun bir kızım olacak bebisler sağlıklı olsunlar yeter

Tuncs dünürüm damadim gelmiş çok sevindim ağladım resmen bende doğum korkusu yoktu ama yaklastıkça korkuyorum heyecanlıyım isallah kolay olur benim ve hepimizin

Herkese selamlarrr
Bugun gittim doktora nstde sanci yok kanama kurcalandigi icin olabilir dedi iyiyiz simdilik
Hepinize cok tesekku ederim iyi ki varsinizzz
Ersnil ve tuncssss hayirli olsunnnn Allah uzun omurler versinnn bol bol sutunuz olsunnn )))

hoşgeldinnnnn =) hadi bakalım bunla geçmiş olsun kafan da için de rahat olur şimdi canım =))

Amanamazon bende foto mak almayı düşünüyorum küçük çantamda taşıyabileceğim birşey
Sen hangisini beğendin ?

Br de foto mak tavsiyesi olan ?

canım ben teknosa da beğendim bi tane nikon marka 299 lira diyodu güzel zarif bişi çekimi de güzel hatta bugün akşam gittik gösterdim eşime o da beğendi aynısından bikaç yere bakayım dedi fiyat kıyaslamasına falan bimeks e falan varsa diye

eşim beni şoklara sokuyo sanırım bunda abisinin bu ara boşanmasının da etkisi var.. herkes eşinin kıymetini bil bak diye söylüyo eşime o da farketti durumları sanırım. akşam dışarı çıktık bişiler içtik gezdik tavla falan oynadık. çok güzeldi=)) iki de bir gelip kıymetlim benim diye öpüyo gözleri dolu dolu..allahımm çok şükür

Hadi gel beraber karar verelim
Bende iki tarih arasında karar veremiyorum 12 si mübarek cuma gunü diye
15i benim dogum gunüm 15 Mayıs oğlumun da 15 Nisan olsun diye ama hangisi hangisini

​saol tatlım. ya 12 nisan ya 15 nisan. karar veremiyorum. çok özledim oğlumu.

naçizane tavsiyem 15'i kızlar... maaş günü... ileride faydası olur.....

kızlar ben normalde işten gelince uyuyamazdım hiç, bugün üstümde bir uyku hali var. az önce 35-40 dakika dalmışım şuanda da gözümü açamıyorum. niye ki:26:

kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:

kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:

doğuranı duyunca ben heyecanlanıyorum sennasılsındır allah bilir canım benim allah yardımcın olsun güzelce sağlıkla al bebişini inşallah kucağına bizleri de haberdar et durumlardan inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…