2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:

seninle aynı doğum tarihlerimiz ve sen yarın doğuma gidiyorsun
dualarımız seninle allah yar ve yardımcınız olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz foto isteriz hemen merakta bırakma bizi

canım nerde yapacaksın doğumu?
Ben geldim :)
Ben oglus esim ve annem kldik odmizda keyfimuz yerinde.
yazdıklarını okudukça doğurma hevesim geliyo, boş bi vaktinde anlatsana nasıldı??
kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
oyy ne güzel sende kavuşuyosun bebeğine. Allah yardımcın olsun.

Amanınnnn :))
canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle.. Ne güzel bebeğine kavuşuyorsun :)) yarın fırsat bulunca haber ver bizlerede

bi yerde yazmışsın ya gözüme takıldı, fikrimi paylaşmak istedim.
1 ay oldu ben doğum iznine ayrılalı ve şuan bunalımdayım eğer sağlık durumun el veriyorsa son zamana kara çalış sonrasında bebekle bi şekilde zaman geçer.

ne güzel bir telaş Allah kolaylık versin canım herşey yolunda evinize gelirsiniz inşallah, çok özeniyorum sizlere ya ben de oğlum artık gelsin istiyorum

Ersnilim Allah mutlulugunuzu daim etsin benim de boyle olacak insallah
Nasil oglun anlatsana kac kilo kac cm saci var mi :)

Kizlar hakikaten yafrilarin boyu kilosu ney kııı
Anesteziler tuncss genelmis galiba ama ersnil ya sen?
Haber verin gayri

Bebislerinizi almissiniz kucaginiza ne guzel. Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin kizlar darsi bizlerin basina

fesatlığa lüzum yok benim sat 2 temmuz canım

Kizlar ben daha gogus pompasi almadim ne yapsam bilemedim

cnm bnm eşimde hemen sipariş vermeye kalktı.şu elektrkli olanlardan.aldırmadım.sütümüz olucakmı olmucakmı pompaya ihtiyaç duyucazmı bilmiyoruz.bnm fikrim alma derim.ihtiyaç olursa ben medelanın elektrkli olanından alıcam.onu iyi diyolar.avent inkide iyimiş ama elektrkli olanı medelanınkine göre daha pahalı.bi arkdşm medela kullanıyor.çok memnun aklında bulunsun.

Kizlar tesekkur ederim okudum ne.guzel yazmis masallah

fesatlığa lüzum yok benim sat 2 temmuz canım
Bnm bunu ciddi soyledigimi dusunmedin degil mi ??? Sende benim gb bu tarz hesaplarla diyenlerle cok karsilasmissindir diye soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…