kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
canım nerde yapacaksın doğumu?doktordan geldik.sezeryan için 1 nisana gün verdi.kendi kararımdı.ama eve gelincede acaba normali denesemiydim diye kendimi kötü hissetmeye başladımnormal adet ağrısına dayanamayıp ağrı kesicilerle atlatmaya çalışan ben normal doğumada cesaret edemedim.umarım hayırlı bir karar vermişimdir kızlar.
yazdıklarını okudukça doğurma hevesim geliyo, boş bi vaktinde anlatsana nasıldı??Ben geldim :)
Ben oglus esim ve annem kldik odmizda keyfimuz yerinde.
oyy ne güzel sende kavuşuyosun bebeğine. Allah yardımcın olsun.kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
Ben geldim :)
Ben oglus esim ve annem kldik odmizda keyfimuz yerinde.
Kiz 7 Temmuz mü senin de :) benim sat 15 Temmuz ise senin kız benimkinden 12 gün onde ise bu iste bir is var
Benimki doguma cok istiyor ama hastaneler sezaryende kabul etmiyor normalde bende istemezdim ama sancıyı beraber çekerim de doğumda hadi yallah derdim
Kizlar ben daha gogus pompasi almadim ne yapsam bilemedim
Kizlar tesekkur ederim okudum ne.guzel yazmis masallah
Bnm bunu ciddi soyledigimi dusunmedin degil mi ??? Sende benim gb bu tarz hesaplarla diyenlerle cok karsilasmissindir diye soyledimfesatlığa lüzum yok benim sat 2 temmuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?