2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar ben daha gogus pompasi almadim ne yapsam bilemedim
Canim eger ohtiyac olursa minikbaby.com dan aventin manuel pompasini siparis rdersin hemen ertesi gun eline gelir zaten 70tl piyasada en ucuzu ben o kadar cabuk gelcegini bilsydim dogumdan sonra alirdim sutumun olup olmamasina gore

Aa alewmee gülüşümun alıntıda anca gördüm
Allah yardımcın olsun canım,en kötüsü boyle beklemek
Son gece uykuda tutmaz zamanda geçmez

kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
Canim Allah saglikla bir sekilde sagliklo bebegini kucagina almayi nasip etsin bugun iki arkadasimiz dogum yapti yazdi sende oyle olacaksin rahat ol cnm dualarimiz swninle

voltaj cnm cok sukur iyiyum takip etmeye calisiyorum ama zor oluyor sen nasilsin cnm sikintilisin sanirim biraz

voltaj cnm cok sukur iyiyum takip etmeye calisiyorum ama zor oluyor sen nasilsin cnm sikintilisin sanirim biraz

İyiyim canım cok şükür .
Dogum için kaygılarım vardı suan daha iyiyim :)
Enes'imiz iyi insallah,abisiyle güzel bir buluşma yasadılar umarım.
Cok sukur gecti canim,Rabbim bizleri de bir solukta kurtarsın,

kızlar merhaba ben 7 aylık bır kız bebek annesıyım.sezeryandan ve dogumdan orkanlarınız var hıc gerek yok dogumu yıllardır bız kadınlara ocuu gıbı gosterenlerı allaha havalle edıyorum zor bır dogum oldu benımkı hem normal hem sezeryan ama hala yasıyorum ve dayanılmıycak acılar cekmedım..
pompaya gelelım.kesınlıkle alın sutunuz olmasa bıle sutu pompa getırıyor 1 hafta nerdeyse dogru duzgun sutum olmadı pompayla getırdım....
manuel almayın bol bol zamana ıhtıyacınız olucak onunla ugrasıcak halınız kalmıycak kı ben elektrılıyle bıle ugrasamıyordum bazenn.
dogum yapanlarada allah analı babalı saglıklı bır sekılde buyutmek nasıp etsın hayırlı olsun dıyelımmm

İyiyim canım cok şükür .
Dogum için kaygılarım vardı suan daha iyiyim :)
Enes'imiz iyi insallah,abisiyle güzel bir buluşma yasadılar umarım.
Cok sukur gecti canim,Rabbim bizleri de bir solukta kurtarsın,

cnm hic kaygilanma allahin izniyle en guzel sekildde atlatacaksin insallah.
Enes iyi cok sukur Emre yeni yeni anliyor henuz tam bilinncinde degil. sadece aglayinca sasiriyor.
ama ben daha alisamadim yeni durumlara emreye haksizlik ettim psikolojisinden cikamiyorum

Son düzenleme:

Oyy canlarım ya:)
Hic haksızlık etmedin,ne güzel ona can şenliği ve arkadas getirdin.
5-6 ay sonra onları oynarken görünce ne iyi ettim dersin
Keske bende arayı uzatmasaydim hayatım
Bu kadar aklım bolunmezdi

En kısa zamanda ekleme imkanın varsa fotografını koysan,

kızlar yaa dün bi rüya gördüm, hayrolsun
bi erkek bebek var kucağımda, baya baya sarışın bi çocuk,
ama eşimden değil başka birindenmiş, o kişide tanıdığım biri, fakat o da esmer yani,
2 yaşlarındaydı kucağımdaki çocuk,
ayşem yoktu ortalarda

Bende hala göğüs pompası almadım ve karasızdım.Acaba mutlaka almakmı gerekli doğumdan önce yoksa doğumdan sonra duruma göre ihtiyaç olursamı almalıyım?

boyle dusununce haklisin cnm ama su bi ka gundur ne yapsa acaba kotu etkilendi mi modundayim azicik rahatliyorum kayinvalidem konu komsu vs.. aaa garip kaldi cocuk yazik diye sagolsunlar butun sinir sistemimi alt ust ediyorlar.
seninkiler de ne guzel boy boy buyuyecekler cnm bence yas araliklari cok iyi kizlarin. annelik bolunmekmis son bi kac gunde bunu anladim valla ne olursa olsun aklin bin parca.
en kisa zamanda resim eklicem

Bende hala göğüs pompası almadım ve karasızdım.Acaba mutlaka almakmı gerekli doğumdan önce yoksa doğumdan sonra duruma göre ihtiyaç olursamı almalıyım?

valla canım bende gerek olurmu acaba dıye dusunerek almadım ama kızım dogunca apar topar aldık.allahtan onceden arastırmıstım da ıyı bısey aldım.
ama hamıleyken almıs olsaydım kızıma mama vermek zorunda kalmazdım.1 kere mama alan cocuk sonradan emmıyor ben ne yaptıysam emmedı 2 ay sagıpta verdım

Canim eger ohtiyac olursa minikbaby.com dan aventin manuel pompasini siparis rdersin hemen ertesi gun eline gelir zaten 70tl piyasada en ucuzu ben o kadar cabuk gelcegini bilsydim dogumdan sonra alirdim sutumun olup olmamasina gore

Aslinda ben de tugcenin dedigi gibi duydum . Yani sutun yoksa ugrasip pompayla getirtebiliyorsun. Elektrikliler cok pahali ama malesef

Aslinda ben de tugcenin dedigi gibi duydum . Yani sutun yoksa ugrasip pompayla getirtebiliyorsun. Elektrikliler cok pahali ama malesef
zaten bebek emmedıgı zamanda sagmak zorundasın cunku emılmedıgı zaman sut gıdıyor.
mesela bebe emmıor sende sagmıyorsun.
ertesı gun sut yarı yarıya azalmıs..
ben phıllıps avent aldım elektrıklı 200 kusure almıstım yanılmıorsam ama cok cok memnunum
e

Son düzenleme:
Bizde 4 Nisan da geliyoruz spinal anestezi ile sezeryan olacağız :) babamız doğumgünleri aynı olsun istedi yoksa 3 ü olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…