kızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
Canim eger ohtiyac olursa minikbaby.com dan aventin manuel pompasini siparis rdersin hemen ertesi gun eline gelir zaten 70tl piyasada en ucuzu ben o kadar cabuk gelcegini bilsydim dogumdan sonra alirdim sutumun olup olmamasina goreKizlar ben daha gogus pompasi almadim ne yapsam bilemedim
Canim Allah saglikla bir sekilde sagliklo bebegini kucagina almayi nasip etsin bugun iki arkadasimiz dogum yapti yazdi sende oyle olacaksin rahat ol cnm dualarimiz swninlekızlar yarın sezeyanım var 8.30 da çok heyecan var bide korku var eve sığamıyorum valla şuan... banaa dua edin olur mu... :18:
voltaj cnm cok sukur iyiyum takip etmeye calisiyorum ama zor oluyor sen nasilsin cnm sikintilisin sanirim biraz
İyiyim canım cok şükür .
Dogum için kaygılarım vardı suan daha iyiyim :)
Enes'imiz iyi insallah,abisiyle güzel bir buluşma yasadılar umarım.
Cok sukur gecti canim,Rabbim bizleri de bir solukta kurtarsın,
cnm hic kaygilanma allahin izniyle en guzel sekildde atlatacaksin insallah.
Enes iyi cok sukur Emre yeni yeni anliyor henuz tam bilinncinde degil. sadece aglayinca sasiriyor.
ama ben daha alisamadim yeni durumlara emreye haksizlik ettim psijolojisinden cikamiyorum
kızlar merhaba ben 7 aylık bır kız bebek annesıyım.sezeryandan ve dogumdan orkanlarınız var hıc gerek yok dogumu yıllardır bız kadınlara ocuu gıbı gosterenlerı allaha havalle edıyorum zor bır dogum oldu benımkı hem normal hem sezeryan ama hala yasıyorum ve dayanılmıycak acılar cekmedım..
pompaya gelelım.kesınlıkle alın sutunuz olmasa bıle sutu pompa getırıyor 1 hafta nerdeyse dogru duzgun sutum olmadı pompayla getırdım....
manuel almayın bol bol zamana ıhtıyacınız olucak onunla ugrasıcak halınız kalmıycak kı ben elektrılıyle bıle ugrasamıyordum bazenn.
dogum yapanlarada allah analı babalı saglıklı bır sekılde buyutmek nasıp etsın hayırlı olsun dıyelımmm
Oyy canlarım ya:)
Hic haksızlık etmedin,ne güzel ona can şenliği ve arkadas getirdin.
5-6 ay sonra onları oynarken görünce ne iyi ettim dersin
Keske bende arayı uzatmasaydim hayatım
Bu kadar aklım bolunmezdi
En kısa zamanda ekleme imkanın varsa fotografını koysan,
Bende hala göğüs pompası almadım ve karasızdım.Acaba mutlaka almakmı gerekli doğumdan önce yoksa doğumdan sonra duruma göre ihtiyaç olursamı almalıyım?
cnm bnm eşimde hemen sipariş vermeye kalktı.şu elektrkli olanlardan.aldırmadım.sütümüz olucakmı olmucakmı pompaya ihtiyaç duyucazmı bilmiyoruz.bnm fikrim alma derim.ihtiyaç olursa ben medelanın elektrkli olanından alıcam.onu iyi diyolar.avent inkide iyimiş ama elektrkli olanı medelanınkine göre daha pahalı.bi arkdşm medela kullanıyor.çok memnun aklında bulunsun.
Canim eger ohtiyac olursa minikbaby.com dan aventin manuel pompasini siparis rdersin hemen ertesi gun eline gelir zaten 70tl piyasada en ucuzu ben o kadar cabuk gelcegini bilsydim dogumdan sonra alirdim sutumun olup olmamasina gore
zaten bebek emmedıgı zamanda sagmak zorundasın cunku emılmedıgı zaman sut gıdıyor.Aslinda ben de tugcenin dedigi gibi duydum . Yani sutun yoksa ugrasip pompayla getirtebiliyorsun. Elektrikliler cok pahali ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?