Bizde 4 Nisan da geliyoruz spinal anestezi ile sezeryan olacağız :) babamız doğumgünleri aynı olsun istedi yoksa 3 ü olacaktı
hastane olayını ne yaptın guzelım??
Yarin medipole kursa gidicem bir aksilik.cikmazsa son kararimi vermeye niyetliyim cnm insallah dogru olan.karari veririm
Gebelik dogum kursu, Derya Yaşar'a gittiğimde beni kaydetmislerdi beni aradılar telefonla saat 12 den 6ya kadarmışNe kursuymus ki bu?? Ve kactaymis? hber veren olmadi
Selaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
kızlar yaa dün bi rüya gördüm, hayrolsun
bi erkek bebek var kucağımda, baya baya sarışın bi çocuk,
ama eşimden değil başka birindenmiş, o kişide tanıdığım biri, fakat o da esmer yani,
2 yaşlarındaydı kucağımdaki çocuk,
ayşem yoktu ortalarda
Selaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
kızlar gece 2 den beri uyumaya çalısıyorum yok. akşam saat 6 dan beri de 1 saatte bir sancım var bilmiyorum gidişat neyi gösterecek.eşimde nöbette her an birşey olacak diye panikten uyuyamıyorum.
Az kaldi canim, Allahın izniyle cok yakinda mini yuvaniz çekirdek aileye donusecek :)bugün mevlüde gideceğim nasip ederse rabbim hepiniz aklımdasınız... kar yağıyo dışarda hava buz gibi. tam da bahar geldi diye sevinirken ortalık ayaz...allahım kimseyi dışarda zorda bırakmasın...
kızım da uyandı =) babamız uyanmadan güzel bi kahvaltı hazırlayalım krep yapalım dedik ama uyanacağı yok daha =) bayılırım haftasonu kahvaltılarına =)))hayalim şöyle kalabalık bir aile olup en azından pazar günleri uzuun uzuun güzel kahvaltılar yapmak =) rabbim o günleri de gösterir inşallah=)
Canım nasil oldun? Siklasti mi sancilarin?
gece boyunca uyuyamadım ara ara yokladı ama sıklaşmadı bilmiyorum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?