2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bizde 4 Nisan da geliyoruz spinal anestezi ile sezeryan olacağız :) babamız doğumgünleri aynı olsun istedi yoksa 3 ü olacaktı

Hayırlısı olsun canımm :)) telefondan giriyorum takvimini göremiyorum sat kaçtı senin? Dr bana da kesinleştirmedik ama 4 ü gibi akalım istersen demişti salı kesinleşecek..

kızlar gece 2 den beri uyumaya çalısıyorum yok. akşam saat 6 dan beri de 1 saatte bir sancım var bilmiyorum gidişat neyi gösterecek.eşimde nöbette her an birşey olacak diye panikten uyuyamıyorum.

Selaam canlarim..

Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey )

Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..

Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..

Canım Allah bağışlasın bebeişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Allah yardımcın olsun inşlalah çabuk toparsın ve sütünde gelir.

hayır olsun canım =) herkeslerde var böyle garip rüyalar =)))

Kiyamam sana tatlim benim
Bugün eminim herşey daha kolay olacaktır; senin agrin acin daha azalır. .
Bebek memeyi daha kolay bulur ve inşallah o emdikce bol bol sütün gelir..
Daha annelikte 24 saati bile doldurmadin tatlım; şimdiden cok şeyi cozmussun sen, gaz maz kalmaz inşallah..

günaydın kızlarrrrr=))))) bugün sabahı erken açtık ama ilk kez uykumu almışım ilk kez gece tv karşısında uyuyo kalmışım yatağıma geçince de mışıl mışıl devam ettimm demin de yatakta zorladım kapat gözünü devam diye ama çok iyi hissedince zıpladım geldim =) tunccss yazmışş artık farklı telaşları başladı onun maaşallah ne güzel yaaa...hemen açtım göğüs ucuma baktım onu duyunca benimki uçlu mu uçsuz mu yeter mi bu uç diye anlamadım gerçi doğunca anlıcaz sanırım =))

Günaydın kızlarrr
Artık koca karnımla ne sağa ne sola dönebiliyorum.. AllAh tüm hamilelere sabır güç versin ne zor işmiş yahuu (

Son düzenleme:
bugün mevlüde gideceğim nasip ederse rabbim hepiniz aklımdasınız... kar yağıyo dışarda hava buz gibi. tam da bahar geldi diye sevinirken ortalık ayaz...allahım kimseyi dışarda zorda bırakmasın...
kızım da uyandı =) babamız uyanmadan güzel bi kahvaltı hazırlayalım krep yapalım dedik ama uyanacağı yok daha =) bayılırım haftasonu kahvaltılarına =))) hayalim şöyle kalabalık bir aile olup en azından pazar günleri uzuun uzuun güzel kahvaltılar yapmak =) rabbim o günleri de gösterir inşallah=)

Az kaldi canim, Allahın izniyle cok yakinda mini yuvaniz çekirdek aileye donusecek :)
Hayal ettigin kahvaltilar inşallah yıllar sonra torunlarinizla daha da kalabalik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…