Neyse ki geceyi atlatmissin canim..
Benim de kasiklarimda tatli bir ağrı var adet olacakmisim gibi :)
Neyse ki geceyi atlatmissin canim..
Benim de kasiklarimda tatli bir ağrı var adet olacakmisim gibi :)
Hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah tatlim..Gunaydin kizlar.
Yoldayiz,hastaneye gidiyoruz kontrol var bugun. Cati muayenesi de yapacak doktor. İnsallah hersey yolunda der. Cikinca haber veririm. Optum hepinizi.
Benim dr cuma şehir disinda olduğu için o yokken dogum baslar korkumdan carsambadan beri yurumedimevet ya gece olsa panik olurdum çok şükür gece bitti :)
aynen kasıklarım benimde öyle belimde ağrıyor adet olurken vururdu belime aynen öyle.3 gündür peşpeşe 5-6 saatten az olmamak şartıyla gezdim dolaştım onların sayesinde bebişim yerleşiyor sanırım
Benim dr cuma şehir disinda olduğu için o yokken dogum baslar korkumdan carsambadan beri yurumedim
Dr'um da perşembe gittigimde heran gelebilir, sen bugun yarın cok yürüme cumayi atlatalım demisti
Dun de vardı ağrım ama nasıl kastım kendimi anlatamam :)
Hayırlı vakitte hayirlisi ile gelsin yavrularimiz inşallah
Çocuk odalarına perde almam lazım; eşime mağazalar açılır açılmaz gidelim dedim (cok sukur dun yine araba kullanmaya
basladi) perdesiz doguramam
Kizlar ben daha gogus pompasi almadim ne yapsam bilemedim
Bende hala göğüs pompası almadım ve karasızdım.Acaba mutlaka almakmı gerekli doğumdan önce yoksa doğumdan sonra duruma göre ihtiyaç olursamı almalıyım?
Selaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
Babayı işe gönderdik, sütümüzü pekmezimizi yanımıza aldık, geldik. İnternetten aldığım nevresim takımı yüzeünden yine bir ton laf işittim beyden. Saatlerce söylendi durdu, memuriyetten istifa edeceksin, nasılsa eve bir katkın yok diye. Doğumda insnalar gelince kısa gelen çarşafları mı serecektim yani yatağımıza ama erkek milleti anlamıyor işte
Bugün şu buzdolabımı bir elden geçirebilsem hiç fena olmayacak. Haaa bir de diyor ki " O kadar poğaçayı boşa koydun buzluğa 1 ay bekleyen poğaça yenir mi, bir şeye benzemeyecek görürsün." Kızlar siz bir şey söyleyin lütfen, daha önce koyanlar vardır ki herkes bahsediyordu, ben de size güvendim,anneme de sordum, koy tabii dedi. Ama içime kurt düştü ya çıkınca bir şeye benzemezse. İlk defa koydum ben zaten daha yeni evlendim, önceden annem yapardı
Kızlar,
Bebeği olan bir arkadaş da yazmış zaten. Sütümüz gelmezse pompa ile sağarak getirmeye çalışacakmışız, bir de bebek hepsini boşaltamazsa sütün göğüslerde iltihaplanma oluyormuş sanırım, doktoru dinlemiştim tvde sütü muhakkak tamamen boşaltın demişti. Ben de bayağı araştırdım ama şans işi sanırım, herkes farklı yorumlar yapmış pompalar için, kiminin memnun kaldığından diğeri kalmamış. Ben de hepsiburada da en çok satan LANSİNOH marka elektrikli pompadan aldım, aynı markanın jelli göğüs pedinden, yedek süt saklama şişelerinden bir de göğüs ucu kreminden aldım 2-3 günde geldi. Şimdi kaynatıp hazırlayacağım. Vuk vuk diye vakum sesi çıkarıyor
Canım,
Ahhh ne güzel bebişin kucağında, sütün de gelir zamanla komposto vs içersin, ben bilmiyorum ama humana diye bahsettikleri çay da işe yarıyor herhalde birkaç kişi yazmıştı. Geçmiş olsun tekrardan Maşaallah bebişine de sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?