2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Neyse ki geceyi atlatmissin canim..
Benim de kasiklarimda tatli bir ağrı var adet olacakmisim gibi :)

günaydın herkese....
laterne ,senin doğumuna 5 gün kaldı diye gözüküyor,en yakın sen mi varsın sırada?
nasıl gidiyor son durumlar?

en çok korktuğum şeylerden biri de meme başı acısı.emzirmek çok zor gelecek.ilk oğlumdan unutmadım o acıları.
sütün inmesine yardımcı olması için incir kürüne başlayacağım bende.
ayrıca humana nın emziren anneler için olan çayından aldım. kutusu yaklaşık 20tl idi.
benim de sezeryan gününe 6 günüm kaldı.
28 mart günümüz.
nüfusa yazdırırken acaba bir kaç gün daha geç yazdırabilirmiyiz diye merak ediyorum. yani 1 nisan gibi.

Mertcim Allah nasip ederse ben normal yapacağım doğumu; o nedenle kısmet bakalım hangi gün gelecek oğlum
Allah seni hayirlisi ile saglikla kurtarsın, yavruna kavuştursun inşallah...
Doğum kağıdı veriyorlar hastaneden onunla cikariyorsun kimliği (sistem degismediyse), tarihi degistirmen mümkün
Olmayabilir:26:

Neyse ki geceyi atlatmissin canim..
Benim de kasiklarimda tatli bir ağrı var adet olacakmisim gibi :)

evet ya gece olsa panik olurdum çok şükür gece bitti :)

aynen kasıklarım benimde öyle belimde ağrıyor adet olurken vururdu belime aynen öyle.3 gündür peşpeşe 5-6 saatten az olmamak şartıyla gezdim dolaştım onların sayesinde bebişim yerleşiyor sanırım

Gunaydin kizlar.
Yoldayiz,hastaneye gidiyoruz kontrol var bugun. Cati muayenesi de yapacak doktor. İnsallah hersey yolunda der. Cikinca haber veririm. Optum hepinizi.

Benim dr cuma şehir disinda olduğu için o yokken dogum baslar korkumdan carsambadan beri yurumedim
Dr'um da perşembe gittigimde heran gelebilir, sen bugun yarın cok yürüme cumayi atlatalım demisti
Dun de vardı ağrım ama nasıl kastım kendimi anlatamam :)
Hayırlı vakitte hayirlisi ile gelsin yavrularimiz inşallah

Nisan bebekleri gelmeye başlamış, hepsine sağlıklı mutlu bir ömür diliyoru, annelerine de geçmiş olsun.
Mide bulantısıydı, düşük riskiydi derken çok şükür yavrularımıza kavuşmaya başladık, umarım hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.
Ben de sizi sessizce takip edenlerdenim ve ikinci bebeğimi bekliyorum, sezaryen olacak ve doktorum sona kadar bekleyelim iyice gelişsin diyor. B arada normalden 500 gr. önden gidiyor kızım, ilk doğum olsa da sezaryen olurdun zaten dedi.
Şimdilik merakla bekliyoruz yavrumu, ben de doğumunun 23 Nisan olmasını istiyorum, kısmet artık.

Güzel günler diliyorum hepinize...

Çocuk odalarına perde almam lazım; eşime mağazalar açılır açılmaz gidelim dedim (cok sukur dun yine araba kullanmaya
basladi) perdesiz doguramam

canım benim yaa.amin hayırlısı ile inşallah

günaydın kızlar. rüzgarımı kucağıma almama 5 gün kaldı. ayyy çok heyecanlıyım. 9 ay geçti. şu 5 gün nasıl geçecek bakalım. annem yanımdaydı bir haftadır zaten. bugünde kayınvalidem geliyor. bir haftadır annemle canımız çok sıkıldı evde. valla kayınvalidemin yolunu gözlüyoz üç gündür gelsin diye.

Babayı işe gönderdik, sütümüzü pekmezimizi yanımıza aldık, geldik. İnternetten aldığım nevresim takımı yüzeünden yine bir ton laf işittim beyden. Saatlerce söylendi durdu, memuriyetten istifa edeceksin, nasılsa eve bir katkın yok diye. Doğumda insnalar gelince kısa gelen çarşafları mı serecektim yani yatağımıza ama erkek milleti anlamıyor işte
Bugün şu buzdolabımı bir elden geçirebilsem hiç fena olmayacak. Haaa bir de diyor ki " O kadar poğaçayı boşa koydun buzluğa 1 ay bekleyen poğaça yenir mi, bir şeye benzemeyecek görürsün." Kızlar siz bir şey söyleyin lütfen, daha önce koyanlar vardır ki herkes bahsediyordu, ben de size güvendim,anneme de sordum, koy tabii dedi. Ama içime kurt düştü ya çıkınca bir şeye benzemezse. İlk defa koydum ben zaten daha yeni evlendim, önceden annem yapardı

Kizlar ben daha gogus pompasi almadim ne yapsam bilemedim

Bende hala göğüs pompası almadım ve karasızdım.Acaba mutlaka almakmı gerekli doğumdan önce yoksa doğumdan sonra duruma göre ihtiyaç olursamı almalıyım?

Kızlar,
Bebeği olan bir arkadaş da yazmış zaten. Sütümüz gelmezse pompa ile sağarak getirmeye çalışacakmışız, bir de bebek hepsini boşaltamazsa sütün göğüslerde iltihaplanma oluyormuş sanırım, doktoru dinlemiştim tvde sütü muhakkak tamamen boşaltın demişti. Ben de bayağı araştırdım ama şans işi sanırım, herkes farklı yorumlar yapmış pompalar için, kiminin memnun kaldığından diğeri kalmamış. Ben de hepsiburada da en çok satan LANSİNOH marka elektrikli pompadan aldım, aynı markanın jelli göğüs pedinden, yedek süt saklama şişelerinden bir de göğüs ucu kreminden aldım 2-3 günde geldi. Şimdi kaynatıp hazırlayacağım. Vuk vuk diye vakum sesi çıkarıyor

Canım,
Ahhh ne güzel bebişin kucağında, sütün de gelir zamanla komposto vs içersin, ben bilmiyorum ama humana diye bahsettikleri çay da işe yarıyor herhalde birkaç kişi yazmıştı. Geçmiş olsun tekrardan Maşaallah bebişine de sana da

günaydın hamişler
bugün bizim de kontrolümüz var. bakalım ne diyecek doktor amcası oğluma...
şu vakte kadar doğuran olmamış. alewne iyi haberlerini bekliyoruz.

Ne gelen var ne giden :S Tabii cumartesi sabahı birçoğunuz eşiyle miss gibi kahvaltı yapıyor
Ben de gideyim de bari yemeklerimi hazır edeyim sonrasında rahat olurum.

alewme çıkmıştır herhalde doğumdan, bir haber etseydi, durumu iyidir inşaallah.
Görüşmek üzere

Pogacalardan ben de koydum. Deneme amacli 3tane mikrodalgaya attim tas gibi olmustu. Esim baya dalga gecti tabi:) sonra 1 tane de firina attim. Nolur nolmaz ziyan olmasin diye 1tane:) 150 derecede isittim cok hos oldu.

parfem kuzum temmuzum hayırlı haberlerle dönün inşşş.

laternem canım kidboo nun ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…