2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Günaydın canlar,

Alewmee çıkmıştır muhtemelen,

Tuncss cok şükür kuzum ayaga kalkabilmissin gerisi gelir zaten.sutun bugun daha verimli gelir canım.sen öyle emzir.ama düzgün tuttur ki yara olmasın göğsün çünkü onun acısı dikiş acısından daha zor.

Ersnilden haber yok ama keyfi yerinde insallah ilk gecelerini atlattılar :)

Parfe&temmuz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Sipsezan bugun senle ugrastim
Gece esim üstümü örtüyor ona soracaktım nerdeyse"sipsezan doğurdu mü"diye :))
Adam ne hale gelirdi bilemem...

Cok isim var bugun
Nerden başlayacağımı şaşırdım
Her yeri dip kose temizleyeceğim
İnsallah.
Yastıklar nevresimler bitti ,her yer o kadar toz oldu ki(
Heryeri supurup silersem birde mutfak dolaplarini dolandirsam tmm.pztesi ne sarkitirim belki.
En sona vücut temizliğini bırakayım diyorum bunca is sonrası gelmezse sultanım bende tertemiz olabilirim.

Ben de çıkıp çıkıp tekrar geliyorum
Deneme amaçlı çıkardım buzluktan 2 poğaça attım fırına 150 derecede ısıttım, misssss gibi oldu. OHHHH be rahatladım şimdi

Ha bu arada,
Mergenden haber yok hala.yanlis hatirlamiyorsam yarın bir ay olacak girmeyeli.

Hanipeksim bende nazi merak ediyorum yılbaşında ettigi veda geçici degildi demek.sadece dua bildirimi için girebiliyordu.Simdi o da yok...

Ama Esrayi ciddi boyutta merak ediyorum.O bu kadar girmemezlik etmezdi.insallah nette sorun vardır.

hazırlıklarımız bitti gibi

kapı süsümüz, kafesimiz içinde babamız ben ve çınar

hastanedeki yatak ucumu krem rengi tülle çevirip ortasına bu fiyongu taktıracağım. Aynısını bebişin küçük hastane beşiğine de yapacağım, kurdelam yetmedi, belki onunkini krem rengi kurdeladan yaparım elimde var çünkü.

takı yastığımız

gümüş tabaktaki sunum daha güzel oldu sanki, sepette kendini göstermedi gibi magnetlerimiz. sizce?

içine sarı ve krem rengi çikolatalı badem şekerleri koyacağımız çınar yaprağı figürlü cam tabağımız

Gelen konukların duygu ve düşüncelerini not edeceği defterimiz, ama fotoğrafı ters yüklemişim.

anı defterimizi, magnetleri ve badem şekerlerini üstüne koyacağımız süslediğim fiskos sehpamız.

Eklentiler

• $IMG_1967.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

canım hepsi çok güzel olmuş Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin. bende şekerlerimi geniş ağızlı gümüş gondola koydum çok güzel oldu.seninde öyle gümüş tabaktaki daha güzel olmuş:)

Ben de çıkıp çıkıp tekrar geliyorum
Deneme amaçlı çıkardım buzluktan 2 poğaça attım fırına 150 derecede ısıttım, misssss gibi oldu. OHHHH be rahatladım şimdi

Afiyet olsun :)

Ben gidip evimin altini ustune getirip bi temizlik yapayim. Bunun ustune sabaha kadar bel agrisindan uyuyamayacagimi bilmek kotu :S
herkese iyi paylasimlar..

Allah kolaylik versin cnm gaz da cikarmissindir insallah kayisi hosafi oneriyorlar ictin mi ,birde sut icin humana still tea herkes ise yaradiguni soyluyor meme ucu icin kalkan aldirabilirsen o da iyi oluyormus benim de meme ucum buyuk degil meme ucunu cikarici almistim vakum gb bisiy cikariyor ama yetmezse kalkan kullancagim sende bir dene istersen cnmcim

ben bır baska arkadasımı yolladım cok memnun kaldı oda orda dogum yapıcak

Canim ben memnun olmayan duymadim kk da da var bununla ilgili topik herkes memnun , doktoru ile ozel bir bag kurmaya bekleyen biri olmadim hic ama en azindan dogumhaneye girerken tanidik bir yuzun olmasi iyi gelir diye dusunuyorum doguma 3 hafta kala da hangi doktorla o frekansi yakalarim ki ,soyle de birsey var bu dogumdan cok ameliyat aslinda , baska bir ameliyat olsa doktorunu aylar oncesinden taniyip girmiyorsun teshis konuluyor ve sen ameliyata giriyorsun amaan bilemedim be tugcrserdar
Simdi gidiyorum kursuna esimin gorusmesi cikti beni birakip donecegi icin gec gitmek istedim 6 saat sıkilirdim cunku bakalim bugun biraz netlesirim heralde

Hanipeks hepsi guzel olmus ama defter o kadar uyumun icinde gozumu tirmaladi ona minik bir sari ya da krem kurdela yapip silikonla yapistirisan kalp olan yere daha guzel olur birde kalemlerin arka kismina ayni renkten minigini yapistir takim olur ne dersin ? Diger hersey cok uyumlu cook guzeel ellerinize saglik

Aklima birsey daha geldi yaptigin o kecelerden daha kucuk cinar yapraklari yapip kurdelalarin tam ortalarina yapistirsan butunde bir cinar konsepti olabilir

senin için artık çok farklı bir süreç başladı, altını al, üstünü değiştir, emzir , gazını çıkart
Allahtan yanında annen var; sen bebişine bakarken annen de sana bakar

ama sen hastane bavuluna cep telefonu şarj aletini koymamışsın, oldu mu şimdi
neyse sen bize haberleri ara ara vermeye devam et

takma canım bunları bu kadar; başlarda zorlanacaksın ama onlar kardeş olduklarını anladıkları yaşlara gelince sana teşekkür edecekler. hem düşünsene çok yakın bir zamanda iki yakışıklı delikanlı ile sokaklarda hava atıyor olacaksın

Ben geldim.kizlar...

Tuncss a nasilda katiliyorum..ayni.seyleri.yasiyoruz.
Oglusum cok.tatli.sagligi yerinde cok sukur.
Tek.skintimiz emzirmek.dunden.beri.baya.bir ugrasiyiruz.
simdi misik misil.uyuyorr.kucuk.beyim.

Dertsizzzzzz
Nerdesin baciii,
Anam bu su neymiş gurban,oyyyyyyy(

Ersnilim tuncssum ayaga kalktıktan sonra
Sık sık yuruyun gezdikce çalışıyor bağırsak.dik durmaya çalışın sırtınız ağrımasın .
Hosaf yok mü hosaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…