- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
hazırlıklarımız bitti gibi
kapı süsümüz, kafesimiz içinde babamız ben ve çınar
Eki Görüntüle 665899
hastanedeki yatak ucumu krem rengi tülle çevirip ortasına bu fiyongu taktıracağım. Aynısını bebişin küçük hastane beşiğine de yapacağım, kurdelam yetmedi, belki onunkini krem rengi kurdeladan yaparım elimde var çünkü.
Eki Görüntüle 665900
takı yastığımız
Eki Görüntüle 665901
gümüş tabaktaki sunum daha güzel oldu sanki, sepette kendini göstermedi gibi magnetlerimiz. sizce?
Eki Görüntüle 665902 Eki Görüntüle 665903
içine sarı ve krem rengi çikolatalı badem şekerleri koyacağımız çınar yaprağı figürlü cam tabağımız
Eki Görüntüle 665904
Gelen konukların duygu ve düşüncelerini not edeceği defterimiz, ama fotoğrafı ters yüklemişim.
Eki Görüntüle 665906
anı defterimizi, magnetleri ve badem şekerlerini üstüne koyacağımız süslediğim fiskos sehpamız.
Eki Görüntüle 665905
Yarin medipole kursa gidicem bir aksilik.cikmazsa son kararimi vermeye niyetliyim cnm insallah dogru olan.karari veririm
Ben de çıkıp çıkıp tekrar geliyorum
Deneme amaçlı çıkardım buzluktan 2 poğaça attım fırına 150 derecede ısıttım, misssss gibi oldu. OHHHH be rahatladım şimdi
Allah kolaylik versin cnm gaz da cikarmissindir insallah kayisi hosafi oneriyorlar ictin mi ,birde sut icin humana still tea herkes ise yaradiguni soyluyor meme ucu icin kalkan aldirabilirsen o da iyi oluyormus benim de meme ucum buyuk degil meme ucunu cikarici almistim vakum gb bisiy cikariyor ama yetmezse kalkan kullancagim sende bir dene istersen cnmcimSelaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
ben bır baska arkadasımı yolladım cok memnun kaldı oda orda dogum yapıcak
Hanipeks ellerine sağlık herkes seferber oldu çınarın suslerine .cokda güzel olmuş.emeğinize sağlık.
Selaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
ağzına diline sağlık Mezosum teşekkür ederim.Katına senin tefriciyelerden 200 okudum.. Bilgine canım..
HANİPEKS herseyin cok ama cok güzel ve de özel olmuş tatlım..
Saglikla gelsin paşamız artık
cnm hic kaygilanma allahin izniyle en guzel sekildde atlatacaksin insallah.
Enes iyi cok sukur Emre yeni yeni anliyor henuz tam bilinncinde degil. sadece aglayinca sasiriyor.
ama ben daha alisamadim yeni durumlara emreye haksizlik ettim psikolojisinden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?