2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hanipeks
Hersey sahane olmuş valla.gule güle kullanın bende tabaktaki halini daha cok beğendim hepsini beğendim hatta duvar kağıdını da cok beğendim

Kizlar ben dogumdan sonra spiral taktirmak istiyorum daha once kullanananiz varmiydi??
Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .

Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .

geçen hastanede bir bayanda taktırmış. ama hamileymiş:) 3.cocuğunu kucağına alacakmış sanırım onunkide kaymış

süperler. Bebişin çok şansı ben daha başlayamadım bile
daha kötüsü ne yapacağıma karar bile veremedim

canım bnde kullandım ama çıkarttırdım 2ya da 3 sene kullandm hamile kalmadım Voltajımın dediği gibi her kişide farklılık gösterir ama Allah ol dedimi hiçbirşey kesin değildir .....fakaaaaaaaaaat bende regl zamanlarımda çok ağrı yaptı we regl dönemini uzattı yani öle ilk günler gibi yoğun değil , nasıl şimdi akıntı yaşıosak bundan daha az lekelenme oluyodu buda bayaa sinir bozucu .......... ama dediğimiz gibi kişiden kişiye değişir etkileşimleri denemekten bişe çıkmaz ....bn busefer dr. danışcam izin werdikten sonra aylık iğne wurdurcam bide bunu deneyeyim diorum cnm

ay canımsın benim ya Allah hayırlara çıkarsın inşallah... sorsaydin eşini düşünemiyorum artık "sipsezan kim ya delirtmeyin adamı" die.... zaten doğurmak istiyorum artık daha erken doğum yapan arkadaşlar Allah ın izniyle kurtuldular bir sıkıntıları yok ben de bebişim daha fazla kilo almadan normal normal doğurabileydim aaah ah

canım yorma kendini çok kolay gelsin cnm bnm
hazırlıklarımız bitti gibi

kapı süsümüz, kafesimiz içinde babamız ben ve çınar
.........................

canımm herşey çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok şanslı Çınar bey walla

Ersnilim tuncssum ayaga kalktıktan sonra
Sık sık yuruyun gezdikce çalışıyor bağırsak.dik durmaya çalışın sırtınız ağrımasın .
Hosaf yok mü hosaf

Dun ilaclarin etkisiyle baya yurudum voltajim
soylemesi ayip dun lavaboya cikdim.gaz skintim yok.
Saolsun hemsireler doktorum hepsi cok ilgili.
Hosaf olmami kaynanam yapmis.:)

Hanipeks ellerine sağlık herkes seferber oldu çınarın suslerine .cokda güzel olmuş.emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim arkadaşlar, daha güzelleri sizin olsun.

ay canımsın benim ya Allah hayırlara çıkarsın inşallah... sorsaydin eşini düşünemiyorum artık "sipsezan kim ya delirtmeyin adamı" die.... zaten doğurmak istiyorum artık daha erken doğum yapan arkadaşlar Allah ın izniyle kurtuldular bir sıkıntıları yok ben de bebişim daha fazla kilo almadan normal normal doğurabileydim aaah ah

canım selam nasılsın doğum tarihlerimiz aynı bugünlere geldik şükür :) İzmir'de havalar nasıl? bebeğin kaç kilo oldu normal mi yapacaksın ?
Benim göbeğim iyice aşağı indi sanki her an doğuracak gibiyim...
bir de kurallar koydum kendime doğururken bağırmıycam,ağlamıycam...
bu acıyı yaşamam gayet normal diye motive ediyorum kendimii

hanipeks süslemeler hazırlıklar çok güzel. bayıldım. ne becerikli hatunlar var içimizde. valla ben kapı süsü, sepet, şekerler falan her şeyi hazır aldım. malesef el becerim sıfır.

ersnil ve tuncs tebrik ediyorum. Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı.maşallah.
çoook öpüyorum.

Ben geldim.kizlar...

Oglusum cok.tatli.sagligi yerinde cok sukur.
Tek.skintimiz emzirmek.dunden.beri.baya.bir ugrasiyiruz.
.

Canım ,ne güzel kavuşmuşsun oğluşuna, Maşallah, Bekleyen bizlerede nasip olur inşallah ..

ben bır baska arkadasımı yolladım cok memnun kaldı oda orda dogum yapıcak

Bende Medipol ve Kadıköy Şifa arasında kaldım. İki dr.la kontrollü devam ediyorum :) Haftaya çatı kontrolü var ikisindede yatırıcam bu gidişle .. Herkes birinden korkanken ben nasıl ikisine gircem bilemedim. Bir türlü karar veremedim. Medipolde dr. bağımlılığım var Leyla hn. Şifadada hastaneyi seviyorum sakin ve rahat daha temiz ...Medipolda koşuyoluna gidiyorum ben, sizinki mega sanırım , Perşembe günü ücretsiz eğitim varmış koşuyolunda. Şifadada Çarşamba günü var sanıyorum.

Gunaydin kizlar.
Yoldayiz,hastaneye gidiyoruz kontrol var bugun. Cati muayenesi de yapacak doktor. İnsallah hersey yolunda der. Cikinca haber veririm. Optum hepinizi.

İnşallah canım. Benimde haftaya .drum psikolojik olarak hazırla kendini dedi. Çok mu zor dedim benim normal muayenelerimde hiç acımazdı çünkü. Sen kolay geçireceksin inanıyorum buna dedi ,ilk girişte parmağımın sürtünmesi zorluyorluyor sizleri yoksa birşey yok dedi :)) Kandırmadıysa beni:
)

9 ayı burda nasılda atlattık şimdi doğumları okuyunca çok duygulanıyorum. Maşallah canım , Benimde göğüs ucum yok ,lansinoh başlamıştım kullanmaya ama göğüs ucu çıkarıcı filan alsam mı acaba diyorum önce onla çıkarıp sonra vereyim. Yada biraz el pompasıyla sütün gelmesini sağlayıp bebeğin ağzına versem memeyi ? Sen artık bir adım öndesin daha tecrubelisin bilgileri alırız senden:))

Artık rüyalar daha entresanlaştı ,Bende Fatma Şahini gördüm :)) Benim sırtımı sıvazlıyor sizleri düşünüyoruz diyor, Bende vet ama mayısta çıkacak peki izne çıkmış olanlar ne olacak diyorum :)))

Dün kontrolümüzdeydik, 3 kg.olmuş yavrum. Böyle gidersek 3,5 olur gibi bir haftada 450 gr. almış , Normal doğumu zorlasın istemiyorum çok alıyor sanki ...

Haftaya çatı kontrolü olacak, Ben hastanede kararsızlık içinde olduğum için iki dr. aynı gün kontrol edecek :)) Gülsem mi ağlasam mı :)Kararsız ben :18:

Bu hafta işyerinde son haftam , inşallah bu haftayda bekler bebeğimde ; Çarş. Perş. eğitim varmış hastanelerde, Cumada kontrol var, Eğitimler nasıl oluyor , Katılanlarınız bilgi verir mi ?

Kizlar ben dogumdan sonra spiral taktirmak istiyorum daha once kullanananiz varmiydi??

Doktoruma bende sormuştum 6 aydan önce takamam rahim eski haline dönsün yoksa kayar demişti.. Bende spiralle hamile kalanı çok duydum.. Kendim de hap kullandığım halde hamile kaldığım için ( hiçbir yöntem % 100 koruyucu değil malesef (

Aklima birsey daha geldi yaptigin o kecelerden daha kucuk cinar yapraklari yapip kurdelalarin tam ortalarina yapistirsan butunde bir cinar konsepti olabilir

teşekkür ederim canım, söylemeyi unutmuşum defterin üzerine 2 adet beyaz çınar yaprağı yapıştıracağım. Defteri hamile olduğumu öğrendiğimde almıştım (mevcut bu rengi vardı simlilerden) yazacağım diye yazmayı bırak poşetten çıkarmadım kalemlere de minik kurdela yapıştırılabilir iyi olur evet, kurdelaların ortasına yapıştırmak için ben de düşünmüştüm kayınvalidem çok kalabalık olur dediydi vazgeçtiydim. akşam bakiim tekrardan.

HANİPEKS herseyin cok ama cok güzel ve de özel olmuş tatlım..

Saglikla gelsin paşamız artık

Hanipeks
Hersey sahane olmuş valla.gule güle kullanın bende tabaktaki halini daha cok beğendim hepsini beğendim hatta duvar kağıdını da cok beğendim

süperler. Bebişin çok şansı ben daha başlayamadım bile
daha kötüsü ne yapacağıma karar bile veremedim
canımm herşey çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok şanslı Çınar bey walla

çok teşekkür ederim dünürüm ve kızlarrr,

voltajcım tekrar dönüp baktım güzelmiş evet :) salona kırk yılda bir girince :)

sersav aklında ne var paylaş yardımcı olalım :)

Selam kızlaar,

Nehirimiz 3300gr. - 51 cm. olmuş herşey yolunda çok şükür.
Hemen çatı muayenesini anlatmaya başlayayım, hiç ama hiç korkulacak bişey değil.
Okuduğum şeylerle alakası yok, sakın korkmayın.
Doktorumdan da Allah razı olsun, hiç korktuğun gibi olmayacak canını acıtmayacağım dedi.
Aşama aşama önce dokunuyorum, şimdi tek parmağımla bakıyorum diye yavaş yavaş muayene etti.

Sonuç;
Tam senden beklediğim gibi dedi (uzunum bir de kalçam geniş ya)
Bebek çok kilo almazsa inşallah çok güzel bir doğum olacak seninki dedi :)
Hatta 1cm. açılma bile varmış ama o herkeste oluyor sanırım.
Voltajın dediği gibi cesaret geliyor insana, doğumhaneyi görünce, oraya yatınca vs.
Henüz kanama gibi birşeyim de olmadı çok şükür.
Darısı başınıza kızlar..

Canım bana doğumdan 46 gün sonra takıldı.hatta 40.gun takalım demişti gidememiştim.
Bende ki ne kaydı ne düştü tas gibi yerinde demişti Dr.hatta kese spiralin ustundeydi:) Çektirdik .ha çekilmesi kadar kolay birsey de yokmuş bu arada.tamda o ay cikarttirmami istemislerdi kan rahatsizligimdan,fazla kan kaybı yapmaması için.ama benim ne sancım oldu ne Fazla kanama veya ara kanamam vs.
O yonden hic bir sıkıntı yasamadım.
Suan da kordonlarim bağlanacak artık onlada oluyorsa,
Buyursun gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…