- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Evet vardı.Kizlar ben dogumdan sonra spiral taktirmak istiyorum daha once kullanananiz varmiydi??
Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .
hazırlıklarımız bitti gibi
kapı süsümüz, kafesimiz içinde babamız ben ve çınar
Eki Görüntüle 665899
hastanedeki yatak ucumu krem rengi tülle çevirip ortasına bu fiyongu taktıracağım. Aynısını bebişin küçük hastane beşiğine de yapacağım, kurdelam yetmedi, belki onunkini krem rengi kurdeladan yaparım elimde var çünkü.
Eki Görüntüle 665900
takı yastığımız
Eki Görüntüle 665901
gümüş tabaktaki sunum daha güzel oldu sanki, sepette kendini göstermedi gibi magnetlerimiz. sizce?
Eki Görüntüle 665902 Eki Görüntüle 665903
içine sarı ve krem rengi çikolatalı badem şekerleri koyacağımız çınar yaprağı figürlü cam tabağımız
Eki Görüntüle 665904
Gelen konukların duygu ve düşüncelerini not edeceği defterimiz, ama fotoğrafı ters yüklemişim.
Eki Görüntüle 665906
anı defterimizi, magnetleri ve badem şekerlerini üstüne koyacağımız süslediğim fiskos sehpamız.
Eki Görüntüle 665905
Günaydın canlar,
Alewmee çıkmıştır muhtemelen,
Tuncss cok şükür kuzum ayaga kalkabilmissin gerisi gelir zaten.sutun bugun daha verimli gelir canım.sen öyle emzir.ama düzgün tuttur ki yara olmasın göğsün çünkü onun acısı dikiş acısından daha zor.
Ersnilden haber yok ama keyfi yerinde insallah ilk gecelerini atlattılar :)
Parfe&temmuz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
Sipsezan bugun senle ugrastim
Gece esim üstümü örtüyor ona soracaktım nerdeyse"sipsezan doğurdu mü"diye :))
Adam ne hale gelirdi bilemem...
Cok isim var bugun
Nerden başlayacağımı şaşırdım
Her yeri dip kose temizleyeceğim
İnsallah.
Yastıklar nevresimler bitti ,her yer o kadar toz oldu ki(
Heryeri supurup silersem birde mutfak dolaplarini dolandirsam tmm.pztesi ne sarkitirim belki.
En sona vücut temizliğini bırakayım diyorum bunca is sonrası gelmezse sultanım bende tertemiz olabilirim.
canım yorma kendini çok kolay gelsin cnm bnmGünaydın canlar
Cok isim var bugun
İnsallah.
Heryeri supurup silersem birde mutfak dolaplarini dolandirsam tmm.pztesi ne sarkitirim belki.
En sona vücut temizliğini bırakayım diyorum bunca is sonrası gelmezse sultanım bende tertemiz olabilirim.
hazırlıklarımız bitti gibi
kapı süsümüz, kafesimiz içinde babamız ben ve çınar
.........................
Ersnilim tuncssum ayaga kalktıktan sonra
Sık sık yuruyun gezdikce çalışıyor bağırsak.dik durmaya çalışınsırtınız ağrımasın .
Hosaf yok mü hosaf
canım hepsi çok güzel olmuş Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin. bende şekerlerimi geniş ağızlı gümüş gondola koydum çok güzel oldu.seninde öyle gümüş tabaktaki daha güzel olmuş:)
Hanipeks ellerine sağlık herkes seferber oldu çınarın suslerine .cokda güzel olmuş.emeğinize sağlık.
Günaydın canlar,
Alewmee çıkmıştır muhtemelen,
Tuncss cok şükür kuzum ayaga kalkabilmissin gerisi gelir zaten.sutun bugun daha verimli gelir canım.sen öyle emzir.ama düzgün tuttur ki yara olmasın göğsün çünkü onun acısı dikiş acısından daha zor.
Ersnilden haber yok ama keyfi yerinde insallah ilk gecelerini atlattılar :)
Parfe&temmuz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
Sipsezan bugun senle ugrastim
Gece esim üstümü örtüyor ona soracaktım nerdeyse"sipsezan doğurdu mü"diye :))
Adam ne hale gelirdi bilemem...
Cok isim var bugun
İnsallah.
ay canımsın benim yaAllah hayırlara çıkarsın inşallah... sorsaydin eşini düşünemiyorum artık "sipsezan kim ya delirtmeyin adamı" die.... zaten doğurmak istiyorum artık daha erken doğum yapan arkadaşlar Allah ın izniyle kurtuldular bir sıkıntıları yok ben de bebişim daha fazla kilo almadan normal normal doğurabileydim aaah ah
Ben geldim.kizlar...
Oglusum cok.tatli.sagligi yerinde cok sukur.
Tek.skintimiz emzirmek.dunden.beri.baya.bir ugrasiyiruz.
.
ben bır baska arkadasımı yolladım cok memnun kaldı oda orda dogum yapıcak
Canim ben memnun olmayan duymadim kk da da var bununla ilgili topik herkes memnun , doktoru ile ozel bir bag kurmaya bekleyen biri olmadim hic ama en azindan dogumhaneye girerken tanidik bir yuzun olmasi iyi gelir diye dusunuyorum doguma 3 hafta kala da hangi doktorla o frekansi yakalarim ki ,soyle de birsey var bu dogumdan cok ameliyat aslinda , baska bir ameliyat olsa doktorunu aylar oncesinden taniyip girmiyorsun teshis konuluyor ve sen ameliyata giriyorsun amaan bilemedim be tugcrserdar
Simdi gidiyorum kursuna esimin gorusmesi cikti beni birakip donecegi icin gec gitmek istedim 6 saat sıkilirdim cunku bakalim bugun biraz netlesirim heralde
Gunaydin kizlar.
Yoldayiz,hastaneye gidiyoruz kontrol var bugun. Cati muayenesi de yapacak doktor. İnsallah hersey yolunda der. Cikinca haber veririm. Optum hepinizi.
Selaam canlarim..
Kalkma eylemi cok zor oldu.. Hele emzirmek! Sut yok yavru meme ucu yok tutamiyo.. Valla insan ameliyatin agrisini unutiyor.. Ama ilk kimildanmada yeniden basliyor hersey)
Ama herseye ragmen caninidan cani gormek.mukemmel tarifsiz..
Ara ara gelmeye calisirim.. Gaz da cikarabilirsek bu is tamam.. Dua edin bize bol bol.. Hepinizi opuyoruz teyzeleri..
kızlar yaa dün bi rüya gördüm, hayrolsun
bi erkek bebek var kucağımda, baya baya sarışın bi çocuk,
ama eşimden değil başka birindenmiş, o kişide tanıdığım biri, fakat o da esmer yani,
2 yaşlarındaydı kucağımdaki çocuk,
ayşem yoktu ortalarda
Kizlar ben dogumdan sonra spiral taktirmak istiyorum daha once kullanananiz varmiydi??
Hanipeks hepsi guzel olmus ama defter o kadar uyumun icinde gozumu tirmaladi ona minik bir sari ya da krem kurdela yapip silikonla yapistirisan kalp olan yere daha guzel olur birde kalemlerin arka kismina ayni renkten minigini yapistir takim olur ne dersin ? Diger hersey cok uyumlu cook guzeel ellerinize saglik
Aklima birsey daha geldi yaptigin o kecelerden daha kucuk cinar yapraklari yapip kurdelalarin tam ortalarina yapistirsan butunde bir cinar konsepti olabilir
HANİPEKS herseyin cok ama cok güzel ve de özel olmuş tatlım..
Saglikla gelsin paşamız artık
Hanipeks
Hersey sahane olmuş valla.gule güle kullanın bende tabaktaki halini daha cok beğendim hepsini beğendim hatta duvar kağıdını da cok beğendim
süperler. Bebişin çok şansı ben daha başlayamadım bile
daha kötüsü ne yapacağıma karar bile veremedim
canımm herşey çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok şanslı Çınar bey walla
Doktoruma bende sormuştum 6 aydan önce takamam rahim eski haline dönsün yoksa kayar demişti.. Bende spiralle hamile kalanı çok duydum.. Kendim de hap kullandığım halde hamile kaldığım için( hiçbir yöntem % 100 koruyucu değil malesef (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?