- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
canım suyun geldi demekki.Dertsizzzzzz
Nerdesin baciii,
Anam bu su neymiş gurban,oyyyyyyy(
Darısı basınıza kısmını doğumdan sonrada yazmak nasip olsun:)Selam kızlaar,
Nehirimiz 3300gr. - 51 cm. olmuşherşey yolunda çok şükür.
Hemen çatı muayenesini anlatmaya başlayayım, hiç ama hiç korkulacak bişey değil.
Okuduğum şeylerle alakası yok, sakın korkmayın.
Doktorumdan da Allah razı olsun, hiç korktuğun gibi olmayacak canını acıtmayacağım dedi.
Aşama aşama önce dokunuyorum, şimdi tek parmağımla bakıyorum diye yavaş yavaş muayene etti.
Sonuç;
Tam senden beklediğim gibi dedi(uzunum bir de kalçam geniş ya)
Bebek çok kilo almazsa inşallah çok güzel bir doğum olacak seninki dedi :)
Hatta 1cm. açılma bile varmış ama o herkeste oluyor sanırım.
Voltajın dediği gibi cesaret geliyor insana, doğumhaneyi görünce, oraya yatınca vs.
Henüz kanama gibi birşeyim de olmadı çok şükür.
Darısı başınıza kızlar..
Selam kızlaar,
Nehirimiz 3300gr. - 51 cm. olmuşherşey yolunda çok şükür.
Hemen çatı muayenesini anlatmaya başlayayım, hiç ama hiç korkulacak bişey değil.
Okuduğum şeylerle alakası yok, sakın korkmayın.
Doktorumdan da Allah razı olsun, hiç korktuğun gibi olmayacak canını acıtmayacağım dedi.
Aşama aşama önce dokunuyorum, şimdi tek parmağımla bakıyorum diye yavaş yavaş muayene etti.
Sonuç;
Tam senden beklediğim gibi dedi(uzunum bir de kalçam geniş ya)
Bebek çok kilo almazsa inşallah çok güzel bir doğum olacak seninki dedi :)
Hatta 1cm. açılma bile varmış ama o herkeste oluyor sanırım.
Voltajın dediği gibi cesaret geliyor insana, doğumhaneyi görünce, oraya yatınca vs.
Henüz kanama gibi birşeyim de olmadı çok şükür.
Darısı başınıza kızlar..
Hanipekscim süsleriniz zaten çok güzel olmuştu.
Kapı süsünüze de bayıldım, sunumun da harika olacak.
Çınarcık çok şanslı çook :)
teşekkür ederim canım, söylemeyi unutmuşum defterin üzerine 2 adet beyaz çınar yaprağı yapıştıracağım. Defteri hamile olduğumu öğrendiğimde almıştım (mevcut bu rengi vardı simlilerden) yazacağım diye yazmayı bırak poşetten çıkarmadımkalemlere de minik kurdela yapıştırılabilir iyi olur evet, kurdelaların ortasına yapıştırmak için ben de düşünmüştüm kayınvalidem çok kalabalık olur dediydi vazgeçtiydim. akşam bakiim tekrardan.
çok teşekkür ederim dünürüm ve kızlarrr,
voltajcım tekrar dönüp baktım güzelmiş evet :) salona kırk yılda bir girince :)
sersav aklında ne var paylaş yardımcı olalım :)
Canım bana doğumdan 46 gün sonra takıldı.hatta 40.gun takalım demişti gidememiştim.
Bende ki ne kaydı ne düştü tas gibi yerinde demişti Dr.hatta kese spiralin ustundeydi:) Çektirdik .ha çekilmesi kadar kolay birsey de yokmuş bu arada.tamda o ay cikarttirmami istemislerdi kan rahatsizligimdan,fazla kan kaybı yapmaması için.ama benim ne sancım oldu ne Fazla kanama veya ara kanamam vs.
O yonden hic bir sıkıntı yasamadım.
Suan da kordonlarim bağlanacak artık onlada oluyorsa,
Buyursun gelsin...
Darısı basınıza kısmını doğumdan sonrada yazmak nasip olsun:)
Sen doğurursun ,kendine ve Dr güveninde tam maşallah.
Nehirimize de maşallah
Hatırlıyorum da annem erkek kardesimi 4.800 gr normal doğurmuş.
Ha benide öyle 4300 civarı yapmış .
Aynen senin gibi uzun ve geniş .aynen seni gibi cesur.
Hic hatırlamıyorum annemin evde ahlanip vahlandigini.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin insallah...
sağol voltajım ya benim daha çok var dr 1 ay sonra diyor.Dertsiz gecmis olsun fıstığım
İnsallah biranevvel gecer.az kaldı ...
hazırlıklarımız bitti gibi
kapı süsümüz, kafesimiz içinde babamız ben ve çınar
Eki Görüntüle 665899
hastanedeki yatak ucumu krem rengi tülle çevirip ortasına bu fiyongu taktıracağım. Aynısını bebişin küçük hastane beşiğine de yapacağım, kurdelam yetmedi, belki onunkini krem rengi kurdeladan yaparım elimde var çünkü.
Eki Görüntüle 665900
takı yastığımız
Eki Görüntüle 665901
gümüş tabaktaki sunum daha güzel oldu sanki, sepette kendini göstermedi gibi magnetlerimiz. sizce?
Eki Görüntüle 665902 Eki Görüntüle 665903
içine sarı ve krem rengi çikolatalı badem şekerleri koyacağımız çınar yaprağı figürlü cam tabağımız
Eki Görüntüle 665904
Gelen konukların duygu ve düşüncelerini not edeceği defterimiz, ama fotoğrafı ters yüklemişim.
Eki Görüntüle 665906
anı defterimizi, magnetleri ve badem şekerlerini üstüne koyacağımız süslediğim fiskos sehpamız.
Eki Görüntüle 665905 [/QUOTE
canım yapraklarına bayıldımm...imkanım ve vaktim olsa ben de yapmak isterdim elinize sağlık...
Gulimier,evet suyum geldi de icme suyum
Sagolsun dertsizin bildigi bir yer varmış tavsiyesiyle civara yakin abimden rica ettik.oda kargoladi aksam elime ulaştı.
su an gelmesin başka suisim yarım kalır Allah korusun.
İsim derken ben mola vermiştim yanlış hatırlamıyorsam devam etmeliyim
İcime su serpiliyor böyle cesaret verici yazılarda.. Tskler Parfecim :)Benimde Pazartesi yada salı çatı kontrolü . Umarım oncesinde gelmez bizimki..Selam kızlaar,Nehirimiz 3300gr. - 51 cm. olmuşherşey yolunda çok şükür.Hemen çatı muayenesini anlatmaya başlayayım, hiç ama hiç korkulacak bişey değil.Okuduğum şeylerle alakası yok, sakın korkmayın.Doktorumdan da Allah razı olsun, hiç korktuğun gibi olmayacak canını acıtmayacağım dedi.Aşama aşama önce dokunuyorum, şimdi tek parmağımla bakıyorum diye yavaş yavaş muayene etti.Darısı başınıza kızlar..
Kiizlaarrr..
Doguran eden var mi? Bana haber edin :))
Biz hastanedeyiz hala.. Sutumuz hiic yokmeme ucumuz da yok..
Hosaf iciyoruz surekli.. İcim disim hosaf oldu..
canım selam nasılsın doğum tarihlerimiz aynı bugünlere geldik şükür :) İzmir'de havalar nasıl? bebeğin kaç kilo oldu normal mi yapacaksın ?
Benim göbeğim iyice aşağı indi sanki her an doğuracak gibiyim...
bir de kurallar koydum kendime doğururken bağırmıycam,ağlamıycam...
bu acıyı yaşamam gayet normal diye motive ediyorum kendimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?