Selam kizlar nasilsinizzzz herkes iyidir insss
Kizlar kanaldde gorumcem yarisiyo ben bilmem esim bilir de sermin)
Ikinci gelisleri degilmi? Bol sans ozaman gorumcene:)
Bende kendime cesaret verdim Mezosum.koskoca çocuk çıkacak iki parmaktan mi korkucaz kız.
bizde geldik kızlar...
bizim oğlan hiç kilo almamış ne yazıkki 2 haftada 350 gr almış çocuk ya, yemediğim şey kalmadı ı ıııhh olmuyo olmuyo. kilolu bi bebek beklemeyin dedi doktor 3200 civarı falan doğarmış.
bu arada kesin doğum tarihini aldık. 12 nisan cuma saat 7.30'da giriş yapıcaz hastaneyespinal anestezi ile sezeryan olacak.
aslında uzun boylusun :26: bebek çok kiloluda değil normal doğum yapabilirsin dedi ama yok bende tık yoksezeryan istiyorum dedim.
Evet fena tasidivayy anasınııııı...nasıl taşıdı o kadehlerin hepsini..bir de pek güzelmişşşş..
Cnm benim kizda 2haftada 300 gr almisti..benim doktorum iyi dedi su an 3kg 37+5 deyim banada doguma kadar 3500gr olur dedi bence ideal saglikli olsunlar yeterki!!
Hanipekscanım beklenen kilo çok iyi demiş,neden zayıf diyorsun ki..3 ile 3.5 arası ideal kilo bence bebeklerde...
36+1 m.deyim 2700 çıktı. neyse yapacak bişey yok ne varsa yedim içtim almamış kilo... sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.
36+1 m.deyim 2700 çıktı. neyse yapacak bişey yok ne varsa yedim içtim almamış kilo... sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.
ben survivor seyrediyom ama yazını görünce açtım baktım hemen, güzel kızmış görümcen:)
Allah yardımcıları olsun:)
Bende kendime cesaret verdim Mezosum.koskoca çocuk çıkacak iki parmaktan mi korkucaz kız.
Bu saat oldu kasiklarimda ki ağrı hâlâ gecmedi.. ama kasilmam yok :26:
Her doğum farklı olurmuş bakalım neler gelecek başıma:26:
Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah...
Egitimden ogrendiklerim bebek kordonu dusune kadar yikanmayacak, gogus ucu kremi dogru degil gogus ucundaki kOku dedektorlerini engelliyor bebek ile bagda sorun yasatiyor temizlemek icin kendi sutunle sileceksin, gogus ucunun oluP olmamasi onemli degil bebek emerken tum kahverengi alani agzina almali sadece meme ucu verilirse hem gaz olur hem yara , kundak yasak, yikama suyuma tuz atmak bebegi tuzlamak gn eylemler katiyen yasak, banyo filesi iyi degil yukaridan sicak su dokerken alttaki soguk hava bebegi etkiler o yizden eski usul bebegin kiyafetini kuvetin tabanina ser bebegi destekleyerek yika , oda sicakligi 24 derece su sicakligi 26 derece , en son kafa ve yuz , iki havlu kullanmali , iki saatte bir emzirmeli en az 15 dk iki memeyi de esit emdirmeli , sut coksa sagilmali, sagilan sut sabah sagildiysa bebege sabah aksam sagilfiysa aksam icirilmeli, her ogun sutun kalitesi farkli oldugundan karistirilmamali posettlere yazilmali , buzlukta 3ay dolapta 3 gun oda isisinda 3 saat saklanir , ne isin cikarsa ciksin emzirmeyi yarim birakma , sutun cok gelmiyor diye uzulme bebeklerin midesi bilye kadardir doyar zamanla duzene girer, bebegin boynunu destekle en onemlisi , aklima gelenler bunlar kizlar
İcime su serpiliyor böyle cesaret verici yazılarda.. Tskler Parfecim :)Benimde Pazartesi yada salı çatı kontrolü . Umarım oncesinde gelmez bizimki..
katinam 120 adet terficiye okudum canım okumaya devam edeceğim okudukça yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?