VitaMin onca çabaya rağmen doğurmadın mı kız hala :))) seni bekliyorum bak..
Kiizlaarrr..
Doguran eden var mi? Bana haber edin :))
Biz hastanedeyiz hala.. Sutumuz hiic yokmeme ucumuz da yok..
Hosaf iciyoruz surekli.. İcim disim hosaf oldu..
ersnil, tuncss size imrenerek yazdıklarınızı okuyorum.
allahım bizede hayırlısıyla bu duyguları tatmayı nasip etsin inşallah.
sütleriniz foşur foşur aksın bebeklerinize kan olsun can olsun.
hanipeks tatlım herşey çok güzel olmuş. marifetli arkadaşım benim.
canım suyun geldi demekki.
itiraf edeyim tadı çok kötü ama inşallah faydasını görürsün tatlım.
kızlar ben çok kötüyüm. ellerim uyuşuyor bardağı bile tutamıyorum.
ellerimi ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum.
uyuşma vardı zaten temizlik yapınca daha beter oldum.
kadınla birlikte beraber temizlik yaptık. çamaşır makinamın deterjan gözüne kadar temizlendi evim.
ama ellerimin ağrısından duramıyorum. doktorumu aradım ağrılar normal kalsiyum ve magnezyuma devam diyor.
sabah kaşar peynirini dilimleyemedim bıçağı tutamadım ağrıdan ağladım.
eşim ellerime masaj yapıyor ama nafile.
dışarıya çıkıcaz şimdi balık almaya merkeze gidiyoruz.
görüşürüz kızlar geri döndüğümde doğuran olacak mı bakalım
Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .
canım bnde kullandım ama çıkarttırdım 2ya da 3 sene kullandm hamile kalmadım Voltajımın dediği gibi her kişide farklılık gösterir ama Allah ol dedimi hiçbirşey kesin değildir .....fakaaaaaaaaaat bende regl zamanlarımda çok ağrı yaptı we regl dönemini uzattı yani öle ilk günler gibi yoğun değil , nasıl şimdi akıntı yaşıosak bundan daha az lekelenme oluyodu buda bayaa sinir bozucu .......... ama dediğimiz gibi kişiden kişiye değişir etkileşimleri denemekten bişe çıkmaz ....bn busefer dr. danışcam izin werdikten sonra aylık iğne wurdurcam bide bunu deneyeyim diorum cnm
Doktoruma bende sormuştum 6 aydan önce takamam rahim eski haline dönsün yoksa kayar demişti.. Bende spiralle hamile kalanı çok duydum.. Kendim de hap kullandığım halde hamile kaldığım için( hiçbir yöntem % 100 koruyucu değil malesef (
Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .
Kiizlaarrr..
Doguran eden var mi? Bana haber edin :))
Biz hastanedeyiz hala.. Sutumuz hiic yokmeme ucumuz da yok..
Hosaf iciyoruz surekli.. İcim disim hosaf oldu..
Canım tarif için çok teşekkür ederim deneyeceğim en kısa zamandaVitaMin onca çabaya rağmen doğurmadın mı kız hala :))) seni bekliyorum bak..
bizde geldik kızlar...
bizim oğlan hiç kilo almamış ne yazıkki 2 haftada 350 gr almış çocuk ya, yemediğim şey kalmadı ı ıııhh olmuyo olmuyo. kilolu bi bebek beklemeyin dedi doktor 3200 civarı falan doğarmış.
bu arada kesin doğum tarihini aldık. 12 nisan cuma saat 7.30'da giriş yapıcaz hastaneyespinal anestezi ile sezeryan olacak.
aslında uzun boylusun :26: bebek çok kiloluda değil normal doğum yapabilirsin dedi ama yok bende tık yoksezeryan istiyorum dedim.
iyiyim canım benim sen nasılsın asıl??ne güzel göbeğin inmiş benimki tersine yukarı çıkıo sanki buralar çok güzel canım da evden çıkamadıktan sonra ne fayda canım benim kız salı 3200 dü epidural normal istiyorum canım da çatı kemiğim basık benim bebek çok kilolu olursa olmaz dedi dr um sen nasıl yapmayı planlıyorsun? bende senin gibi motivasyon sürecindeyim bu ara
Bu saat oldu kasiklarimda ki ağrı hâlâ gecmedi.. ama kasilmam yok :26:
Her doğum farklı olurmuş bakalım neler gelecek başıma:26:
Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah...
İcime su serpiliyor böyle cesaret verici yazılarda.. Tskler Parfecim :)Benimde Pazartesi yada salı çatı kontrolü . Umarım oncesinde gelmez bizimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?