2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dertsiz aynı olayı bende yasadım seni anlıyorum gecen cmt temizlik yaptım hele sağ elim, hem şiştiler hem ağrıdılar.gecede dahil,bide ellerimi sallamadım basımın üstünde tuttum. kalsiyum ilacını içtim.o sekilde rahatladı.bugün gecmez 2 gün kadar hissetirdi.azalıyo işte zamanla geçmiş olsun

Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .

:) demekki yicek ekmegi varmis dunyada..ben 3yillik taktirmak istiyorum gerci bu bebegim tedaviyle oldu 2yil ugrastik ama isi sansa birakmak istemiorum..

Anladim cnm..ama aylik igne cok kilo aldiriyo diyorlar belkide herkez icin gecerli degirdir..zaten fazla secenek yok ya spiral.ya igne.yada hap..off erkekler icin hava hos:)

Benim bildigim kadar dogumdan 6 hafta sonra takiliyor belki cesidine gore takiyorlardir..evet 100% onlem alamayiz..ben elimden geleni yapiyim gerisi allaha kalmis:)

3 saatte buzdolabını temizleyen ben , ancak geldim Neyse en azından evimde temiz bir iki yer var şimdi.
HANİPEKS,
Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık, pompayla ilgili sorduğun soruya da sabah cevap yazmıştım, bilmiyorum gördün mü?
ERSNİL ve TUNCSS,
Allah kolaylık versin, inşaallah bir an önce sütünüz gelir, meme kalkanı ve göğüs ucu çıkaran aleti öneriyorlar. Denediniz mi?
Ben de korkmaya başladım şimdiden belli olur mu göğüs ucumuzun olup olmadığı?

Evet vardı.
Sayesinde 10 gün sonra 3. Cocuğumu kucağıma alacağım.
Allah verdikten sonra hepsi sebep mı ?
evet öyle.
Herkeste aynı etkiyi yaparmi bilemem.
Bendeki 10 yillikti.
2,5 yıl etki gösterdi .

yüksek voltaj canım sen siprallemi hamile kaldın
valla canım seni bir kere daha takdir ettim doğrusu.
nasıl da imrendim yaaa

Kiizlaarrr..

Doguran eden var mi? Bana haber edin :))

Biz hastanedeyiz hala.. Sutumuz hiic yok meme ucumuz da yok..

Hosaf iciyoruz surekli.. İcim disim hosaf oldu..

canım Allah kolaylık versin emzrmeye devam gelecektir sütün.
ablam da demişti bebek emdikçe gelir diye

hapineks canım süslemelerin hepsi çok güzel. çınar paşamıza değer doğrrusu

vitamin ha gayret 3 gün içinde doğuracaksın canım.

mezopotamya canım senin kız nazlı çıktı. gününü dolduracak inşallah

bizde geldik kızlar...
bizim oğlan hiç kilo almamış ne yazıkki 2 haftada 350 gr almış çocuk ya, yemediğim şey kalmadı ı ıııhh olmuyo olmuyo. kilolu bi bebek beklemeyin dedi doktor 3200 civarı falan doğarmış.
bu arada kesin doğum tarihini aldık. 12 nisan cuma saat 7.30'da giriş yapıcaz hastaneye spinal anestezi ile sezeryan olacak.
aslında uzun boylusun :26: bebek çok kiloluda değil normal doğum yapabilirsin dedi ama yok bende tık yok sezeryan istiyorum dedim.

Cnm benim kizda 2haftada 300 gr almisti..benim doktorum iyi dedi su an 3kg 37+5 deyim banada doguma kadar 3500gr olur dedi bence ideal saglikli olsunlar yeterki!!

Bu saat oldu kasiklarimda ki ağrı hâlâ gecmedi.. ama kasilmam yok :26:
Her doğum farklı olurmuş bakalım neler gelecek başıma:26:
Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah...

çok sağol canımm ben de iyiyimm benim doğum da 10-15 arası gözüküyormuş kilosunu söylemedi ama bebek dönmüş bakalım umarım en normalinden acısız ağrısız doğururuz hayırlısıyla

Canlar selam.off çok yoruldum.mutfak dolaplarimi sildim.örtülerini değiştirdim.
Annem geldi tesadüf oda camını sildi.perdelerini yikadik astik.
Son isim bunlar kalmıştı bunlarda halloldu şükür ama ütü var yapılacak.
Ah kızlar Rabbim analarimizi eksik etmesin başımızdan.

Bu saat oldu kasiklarimda ki ağrı hâlâ gecmedi.. ama kasilmam yok :26:
Her doğum farklı olurmuş bakalım neler gelecek başıma:26:
Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım inşallah...

Canım Laternem benim de bir başlar akşama kadar geçmez.iki gündür ağrım yok.muhtemelen yarın olur.:)
Senin de öyle birşey sanırım.yarın geçer belki.uzat ayaklarını dinlen canım.çok öptüm .

Selam kizlar nasilsinizzzz herkes iyidir insss
Kizlar kanaldde gorumcem yarisiyo ben bilmem esim bilir de sermin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…