2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ayni aci bende de vardi sagda bicak saplaniyordu,nefesimi kesiyordu bariz. İdrar yollari enfeksiyonu cikti ilac da veremedi dr bol su ic dedi ve tabi kasik agrilari diye magnezyumu da kesme dedi. Su konusunda iyiyim 3 lt fazla su iciyorumdur magnezgumu cok arada aliyorum. Simdi daha iyi gecti o bicak gbi agri. Enfeksiyon olabilir canim sende de.

HAYIRLI GECELER..Arkadaşlar bende nisan annesiyim demiştim. hep fprumu takip ediyorum. fakat bir defa yazdım sadece. Bugün doktordan geldim son bi haftammış. normal gibi gözüküyo herşey. normal yapan yapmayı düşünen arkadaşalrın fikirlerine ihtiyacım var. herkese kolay doğumlar diliyorum.

tunanecc canım eşim hakkında söylediklerinde haklısın. onun yüzünden oluyor zaten. o müdahale edilmesine izin vermese bu kadar karışamayacaklar. rabbim büyük yer gök duayla duruyor dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.

voltajım allah eşine uzun ömürler versin. hep beraber sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirin inşallah.

katinam 50 tefriciyede ben okudum. daha ne kadar var yazmadın dün gecede sordum.
okumaya devam edeyim mi bilemedim senden cevap bekliyorum tatlım.

bebeci canım bunu mu soruyorsun eğer öyleyse 60 hayatım.

Magnezyum dOgumu geciktiriyormus bu yuZden 36dan sonra doktorum onermedi

Benim zaten sez ve makat gelis diye icmemi daha uygun gordu herhalde. Bende zaten kan hapi haric hicbir ilac almiyorum diyebilirim. Ne magnezyum ne vitamin vs. Yapay geliyor. o gun agrim olmussa atiyorum bir magnezyum bazen.

hoşgeldin aramıza..bende normal doğum yapıcam ALLAH nasip ederse..üstelik kalp ameliyatlıyım doğuştan olan bir hastaılığm sebebiyle..ilk doğumum olacak.tabiki insan endişeleniyor dimi..ama bu kdr insan yapmış.ALLAH ın izniyle bizde yaparız evelALLAH ...10 gün sonra çatı muayenem var o zmn daha da netleşicek doğum şeklim..

Son düzenleme:
Magnezyum dOgumu geciktiriyormus bu yuZden 36dan sonra doktorum onermedi
hadi ya ben yine magnezyum almadan duramıyorum. ellerimin ağrısı hala geçmedi. 2 dk telefonla konuşayım o zaman bile uyuşuyor. ellerim çok kötü çoookkkk.

kayınbabam aradı marketin kuruluş yılı indirimi varmış.
bişey lazım mı diye soruyor. yumurta kapıya geldi tabi...

Benim zaten sez ve makat gelis diye icmemi daha uygun gordu herhalde. Bende zaten kan hapi haric hicbir ilac almiyorum diyebilirim. Ne magnezyum ne vitamin vs. Yapay geliyor. o gun agrim olmussa atiyorum bir magnezyum bazen.
Benim de ters duruyor oglan bugun hic durmadi resmen, bunaldi mi ne :))
Bende kan hapi disinda hicbir sey icmedim doktor gerek gormedi masallah istahiniz var mide bulantisi yok gerek yok dedi

kızlar size bişey sorucam ama nasıl sorsam bilemedim...gebelikte orgazm olmak normal doğumu kolaylaştırıyormuş..:26:.bi yerde duymuştum.nette araştırdım ama net bi bilgiye rastlamadım...hiç böyle bşey duyanınınz varmı...çekindim biraz sormakta ama napalım buda doğanın kanunu..

voltajım allah eşine uzun ömürler versin. hep beraber sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirin inşallah.

bebeci canım bunu mu soruyorsun eğer öyleyse 60 hayatım.
sagol canım benim insallah...

Kiz ne eziklendim ne ezikkkk ayy
Bebeci kiz bir pc veya laptopdan giremedik Suna bak dokuz aydır .
Laptopta da pc de de net yok.

Ya aslında keyfi boyle giriyoruz dımı bebeci hani yattığımız yerden vs.
Yoksa cok zenginiz biz yanlış anlaşılmasın paradan ucak yapar lokumdan duvar öreriz biz o dereceyiz

Dogumu kolaylastirir ve tetikler ayni zamanda :) Oksitosin hormonu salgilanir orgazmda. :)

Ben aypetten giriyordum bir kere orada tum ikonlari kullanabiloyordum taam miii kendi adina eziklen bu aralar kadinlar kulubune bir garezi var girer girmez atiyor sistemden sinir oluyorum mobil surumu de orada yok
Dur seni yalniz birakmiyim hava atma kİsminda
Cep teli ilk basta zor oluyordu ama artik alistim ne buyuk rahatlikmis aslinda tum gun yazabildim valla bence laptoptan girenler eziklensin :86:

Dogumu kolaylastirir ve tetikler ayni zamanda :) Oksitosin hormonu salgilanir orgazmda. :)

bacım sağol valla.ya böle sapık gibi sorular sormak istemiyrum ama ne duyuyosak inanacak durumdayız şuan o derece yani..gerçi gayet doğal bişey de ne bileym işte...bu arada oksitosin hormonu ne demek ne işe yarıyo bide bu konuda aydınlatsan bizi..

kayınbabam aradı marketin kuruluş yılı indirimi varmış.
bişey lazım mı diye soruyor. yumurta kapıya geldi tabi...
Bende anladım yumurta almış göndermiş :86:
Market Ve kapıda deyince
Aman kalsın onların aldıkları alacakları
Cocuğa ne aldılar ,zirt
Sana esine yok
Gidip marketten 2 domates alır gelir yarın.

Bebeci vitamin hapı kokar kiz
Sen ya kizlarin dedigi gibi d.kontrol hapı Yada loc varya amwayin ondan 1 kapak dok

benim çiçeğin yaprakları tozlanınca, biri dediydi o loctan sulandırınca sık diye, sıktım, yapraklar sarardı, kurudu

bide 3 çocuk babası oluyolar, babamda koç, bizde 3 kardeşiz
hemde sonuncu sürpriz oluyo
annem ablamı doğumundan sora adet olmayınca doğumdan zannetmiş
beni 4,5 aylıkken öğrenmiş

Erhan gıcıkmış evet, jokeymiş kendisi bacım, fair play ödülü filan warmış, bu akşam bende gıcık oldum
Duygu, model ve oyuncuymuş, binbir gecede filan oynamış
bozok mesela modelmiş eskiden, çağla şikelle birlikteymiş bi ara:))

benimkide 100 kilo, orda kaslı adamlar oyunları beceremeyince, hayvan gibi vücut war yapamıyolar diye tiye alıyo
küsüm kendisine cevap vermedim
şimdide parmağını çarptı sandalyeye, üf üff diye diye bi kaldı, dikkat çekmeye çalışıyo

BEBECİİİİ

bebeğim dodexi tavsiye ederim, ama haftada 1 pek işe yaramıyo, günde 3 filan lazım bize

Nice mutlu yillara voltajcim. Bizim bebisler de koc. Koc erkegi nasil ? :)
Ben koç kocam koç bebeğimiz koç hatta köpeğimiz bile vur boynuzları birbirine kim kimi haklarsa artık :))
Dediğim dedik liderlik ruhu tavan inat mı inat doğrucu dürüst çalışkandırlar kafaya koyduklarını ne pahasına olsun yaparlar :)) kolay gele hepimize ha bu arada annelerine çok düşkün olurlar

Yani dogum icin bu hormona ihtiyacimiz var,emzirebilmek icin de. Sadece orgazm degil , Mutlu iliskilerde de salgilaniyor :) Tabi orgazm da cok salgilaniyor. Bebekle annenin arasinda guzel bir iliski kurmana bile yardimci :) super bir hormon

Allahimmm
Bende full sürümden giriyordum kiz
Sorun çıktığından beri aypette olmayan mobil sürüme geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…