Hemmmmm
Sahane mükemmel fevkalade nin fevkisinde.
Ama cok azimli,çalışkan,merhametli,gururlu,gicik,kendi kafasına koyduğunu yapıyor.dogrucu Davut.
Onun dısında hic bir vasıf yok sanırım,
vardır da su an bugun yıkadığım koltuğun üzerinde uyukluyor iyi ne varsa aklımda kalmıyor
kızlar benim iki gündür sağ kasık tarafıma bıçak saplanır gibi garı giriyor gülünce filan çok fena ağrıyor..doğum sancısı çekmemiş biri olarak endişe etmekteyim..annem üşütmüşsündür diyor ama ben hepp tırsıyorum..Sizce? sancı böyle olurmu ? nollur beni bir aydınlatıverin,erken doğurcam diye korkup duruyorum sürekli..
Yaaa su kendini gulerken parcalayan adami bulun bana :) bugun formundasn yuksek bacim
Magnezyum dOgumu geciktiriyormus bu yuZden 36dan sonra doktorum onermedi
HAYIRLI GECELER..Arkadaşlar bende nisan annesiyim demiştim. hep fprumu takip ediyorum. fakat bir defa yazdım sadece. Bugün doktordan geldim son bi haftammış. normal gibi gözüküyo herşey. normal yapan yapmayı düşünen arkadaşalrın fikirlerine ihtiyacım var. herkese kolay doğumlar diliyorum.
hadi ya ben yine magnezyum almadan duramıyorum. ellerimin ağrısı hala geçmedi. 2 dk telefonla konuşayım o zaman bile uyuşuyor. ellerim çok kötü çoookkkk.Magnezyum dOgumu geciktiriyormus bu yuZden 36dan sonra doktorum onermedi
Benim de ters duruyor oglan bugun hic durmadi resmen, bunaldi mi ne :))Benim zaten sez ve makat gelis diye icmemi daha uygun gordu herhalde. Bende zaten kan hapi haric hicbir ilac almiyorum diyebilirim. Ne magnezyum ne vitamin vs. Yapay geliyor. o gun agrim olmussa atiyorum bir magnezyum bazen.
sagol canım benim insallah...voltajım allah eşine uzun ömürler versin. hep beraber sağlıklı mutlu huzurlu günler geçirin inşallah.
bebeci canım bunu mu soruyorsuneğer öyleyse 60 hayatım.
kızlar size bişey sorucam ama nasıl sorsam bilemedim...gebelikte orgazm olmak normal doğumu kolaylaştırıyormuş..:26:.bi yerde duymuştum.nette araştırdım ama net bi bilgiye rastlamadım...hiç böyle bşey duyanınınz varmı...çekindim biraz sormakta ama napalım buda doğanın kanunu..
Ben aypetten giriyordum bir kere orada tum ikonlari kullanabiloyordum taam miii kendi adina eziklensagol canım benim insallah...
Kiz ne eziklendim ne ezikkkk ayy
Bebeci kiz bir pc veya laptopdan giremedik Suna bak dokuz aydır .
Laptopta da pc de de net yok.
Ya aslında keyfi boyle giriyoruz dımı bebeci hani yattığımız yerden vs.
Yoksa cok zenginiz biz yanlış anlaşılmasın paradan ucak yapar lokumdan duvar öreriz biz o dereceyiz
Dogumu kolaylastirir ve tetikler ayni zamanda :) Oksitosin hormonu salgilanir orgazmda. :)
Bende anladım yumurta almış göndermiş :86:kayınbabam aradı marketin kuruluş yılı indirimi varmış.
bişey lazım mı diye soruyor. yumurta kapıya geldi tabi...
Bebeci vitamin hapı kokar kiz
Sen ya kizlarin dedigi gibi d.kontrol hapı Yada loc varya amwayin ondan 1 kapak dok
Hemmmmm
Sahane mükemmel fevkalade nin fevkisinde.
Ama cok azimli,çalışkan,merhametli,gururlu,gicik,kendi kafasına koyduğunu yapıyor.dogrucu Davut.
Onun dısında hic bir vasıf yok sanırım,
vardır da su an bugun yıkadığım koltuğun üzerinde uyukluyor iyi ne varsa aklımda kalmıyor
Chosy kiz bu Erhan ne gicik ya güccük enişteNerenin ünlüsü bu ben ilk kez gördüm
birde gonullu duygu ayyyyyy ayyyy
Manconun oglu pek tatlı sanki kardesim ha .cok acıyorum niyeyse
Kiz birde Gül varya anam ormanda yasıyorlar kaslar kaymak dişler inci.kendimden nefret edecem simdi.
Esim diyor bende katılsam zayıflar miyim?
Benle hastaneye gidemeyn sevgili kocam uç aylık kampa girecek:26:
Ben koç kocam koç bebeğimiz koç hatta köpeğimiz bile vur boynuzları birbirine kim kimi haklarsa artık :))Nice mutlu yillara voltajcim. Bizim bebisler de koc. Koc erkegi nasil ? :)
bacım sağol valla.ya böle sapık gibi sorular sormak istemiyrum ama ne duyuyosak inanacak durumdayız şuan o derece yani..gerçi gayet doğal bişey de ne bileym işte...bu arada oksitosin hormonu ne demek ne işe yarıyo bide bu konuda aydınlatsan bizi..
Ben aypetten giriyordum bir kere orada tum ikonlari kullanabiloyordum taam miii kendi adina eziklenbu aralar kadinlar kulubune bir garezi var girer girmez atiyor sistemden sinir oluyorum mobil surumu de orada yok
Dur seni yalniz birakmiyim hava atma kİsminda
Cep teli ilk basta zor oluyordu ama artik alistim ne buyuk rahatlikmis aslinda tum gun yazabildim valla bence laptoptan girenler eziklensin :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?