2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar herkese hayırlı geceler yarın hastaneye gideceğim allahın izniyle normal doğum yaparım inşallah.dualarınıza muhtacım.rabbim sağlıkla normal doğum nasip eyler inşallah.ilk fırsatta size haber edeceğim allaha emanet olun

benim ayfonun aypetim bilem yok abla.
hastaneden canlı yayın yapamıcam kkya.

Bende anladım yumurta almış göndermiş :86:
Market Ve kapıda deyince
Aman kalsın onların aldıkları alacakları
Cocuğa ne aldılar ,zirt
Sana esine yok
Gidip marketten 2 domates alır gelir yarın.
voltaj
gülmekten yarıldım resmen süt içiyordum msjını okurken laptopa püskürdüm

yumurta bizim oğlan canım

Orgazm mi o neydi ya

Allah yardımcın olsun canım, gönlüne göre olur inşallah, dualarımız seninle...

Kız Voltaj bebeciyle birlikte bahsettiğiniz laptolu zat benmiyim acep..valla ben pek keyif almiyorum aslinda onlan girmeyi ama buraya girmişken netten biseyler de araştırmak iyi oluyor diye giriyorum..yoksa belim sırtım ağrıyor o havalandırırken, her ne kadar da yatakta olsam..hava filan değil yani, atık kapıyla hava mi kaldı,i pad ler çıkmışken:)

Chosyy hic kacirma firsati tmm benimkinde kacirmadin ama yuksek voltajin ki daha vahim
Dertsiz yumurta kapiya dayaninca diyor bizimki kayinbaba yumurta alip kapiya gelmis anliyor vah vaaahh ayy catliycam

Kiz dokecektin niye sıktın kandırmışlar seni'

Bak kardesimde koç onun uç cocugu olmazsa bulurum seni
Benim bir gunüm gecti hemen bildim ben aksamaz benim ki.
4,5 aylık bebeyi annen helal olsun neresinde sakladı benim karnım çıktı 4,5 ta
Gerçi alti aylikken aa hamilemisin diyende vardı.

Kiz fısıltı gazetesi seni,
Duygu kaldı.problemliler kalır ki atraksiyon olsun.
Sen adama niye kustun,bardağı kullandı diye mı:86:

Anam elektrikler zırt pirt kesilince, telefonla gireyim dedim fe yazdıklarıma bakmamışım otomatik kelimelerden komik şeyler olmuş...kusura bakmayın gari..

Chosyy hic kacirma firsati tmm benimkinde kacirmadin ama yuksek voltajin ki daha vahim
Dertsiz yumurta kapiya dayaninca diyor bizimki kayinbaba yumurta alip kapiya gelmis anliyor vah vaaahh ayy catliycam
canım gülmekten karnıma ağrı girdi valla.
1,5 saatlik yoldan yumurta getirdi kayınbaba
deterjan alayım mı diyor kız
çocuğun kıyafetlerini annemler aldı o da deterjan alcak
o da lazım dimi ama

voltajım rabbim her daim yüzünü güldürsün canım benim ya

Ay hadi canım benim Rabbim bir solukta kurtarsın ,çabaladın o kadar olacak artık:)
Ya Rakîb.
Duayla canım benim.

canım hayırlı olsun, sen de yarın bebişine kavuşuyosun, ne güzel Allah'ım senin ve onu korusun, dualarım szinle haberlerini bekliyoruz

alıntıdan gördüm canım.Rabbim sağlıklıa sıhhattle kavustursun yavruna seni.hersey çok çabuk geçip gidecek Allahın izniyle..
kavusuyosun yavruna çok şükür..

canım benim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin; kuzucuğuna kavuşuyorsun. haberlerini bekliyoruz

Pericim senin için de büyük gün gelmiş canım.
Allah yardımcın olsun, kolayca atlatacaksın inşallah.
Haberlerinizi bekleriz..

cnm benim ya bu gece bitmez şimdi sana sağ salim yawrunu kucağına allmayı nasip etsin yarabbim

ben de görmek istiyorum ersnilin bebeğini chosy duy sesimi

Perilous Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Darısı başımıza

çok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah kızıma sağlıkla kavuşurum kızımın iyi haberlerinide size veririm

canım Allah yardımcın olsun inşallah dilediğin gibi ve kolay olur doğumun

kızlar neredeyse 10 haftadır kızımın suyu azaldı dr her an doğum olabilir dedi ve kaynanam hiç aramadı yarın doğuma gireceğim eşim bugün haber verdi kendisine ve hiç aramadı beni onun haricinde büyük görümcem eltim hepsi aradı nasıl vicdansız bir kadınmış bu yahu ağzım açık kaldı... yarın doğumdan çıkınca arar üstünkörü bir gözaydınlığı diler ben nasıl konuşayım bu kadınla yaa konuşmasam eşim üzülür artık şeytan görsün yüzünü duysun sesini

voltaj alışığım tatlım, ama sen yenisin
taze kan her zaman iyidir

kıs bitkisel dediler ne biliym bilemedim..

ünlüleri tutanlar msj atmıştır duyguya, gönüllüleri huzursun etsin diye

tam bi iş istiyom, telefon çıkardı, birileriyle konuşuyo
ben sabahtan beri ona iş çıkarmıym diye iş yapmaya çalışıyom
yapcam dedii şeyi 15 gün sora hatırlatman lazım
koridorda kullanılmayan halı dikili duruyo
kaldırmasak sorun deil onun için, bardağı unuttum bile, onuda sölerim bi ara
üzülüyom gerçi, kıyamıyom, çok uzattım, o deminden beri laf atıyo filan:))

ben olsam konuşmam walla
o kararını vermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…