benim ayfonun aypetim bilem yok abla.sagol canım benim insallah...
Kiz ne eziklendim ne ezikkkk ayy
Bebeci kiz bir pc veya laptopdan giremedik Suna bak dokuz aydır .
Laptopta da pc de de net yok.
Ya aslında keyfi boyle giriyoruz dımı bebeci hani yattığımız yerden vs.
Yoksa cok zenginiz biz yanlış anlaşılmasın paradan ucak yapar lokumdan duvar öreriz biz o dereceyiz
voltajBende anladım yumurta almış göndermiş :86:
Market Ve kapıda deyince
Aman kalsın onların aldıkları alacakları
Cocuğa ne aldılar ,zirt
Sana esine yok
Gidip marketten 2 domates alır gelir yarın.
Orgazm mi o neydi yakızlar size bişey sorucam ama nasıl sorsam bilemedim...gebelikte orgazm olmak normal doğumu kolaylaştırıyormuş..:26:.bi yerde duymuştum.nette araştırdım ama net bi bilgiye rastlamadım...hiç böyle bşey duyanınınz varmı...çekindim biraz sormakta ama napalım buda doğanın kanunu..
kızlar herkese hayırlı geceler yarın hastaneye gideceğim allahın izniyle normal doğum yaparım inşallah.dualarınıza muhtacım.rabbim sağlıkla normal doğum nasip eyler inşallah.ilk fırsatta size haber edeceğim allaha emanet olun
benim çiçeğin yaprakları tozlanınca, biri dediydi o loctan sulandırınca sık diye, sıktım, yapraklar sarardı, kurudu
bide 3 çocuk babası oluyolar, babamda koç, bizde 3 kardeşiz
hemde sonuncu sürpriz oluyo
annem ablamı doğumundan sora adet olmayınca doğumdan zannetmiş
beni 4,5 aylıkken öğrenmiş
Erhan gıcıkmış evet, jokeymiş kendisi bacım, fair play ödülü filan warmış, bu akşam bende gıcık oldum
Duygu, model ve oyuncuymuş, binbir gecede filan oynamış
bozok mesela modelmiş eskiden, çağla şikelle birlikteymiş bi ara:))
benimkide 100 kilo, orda kaslı adamlar oyunları beceremeyince, hayvan gibi vücut war yapamıyolar diye tiye alıyo
küsüm kendisine cevap vermedim
şimdide parmağını çarptı sandalyeye, üf üff diye diye bi kaldı, dikkat çekmeye çalışıyo
BEBECİİİİ
bebeğim dodexi tavsiye ederim, ama haftada 1 pek işe yaramıyo, günde 3 filan lazım bize
Hahqhq iyiydi buçiçekleremi dökülüyomuş
canım gülmekten karnıma ağrı girdi valla.Chosyy hic kacirma firsati tmm benimkinde kacirmadin ama yuksek voltajin ki daha vahim
Dertsiz yumurta kapiya dayaninca diyor bizimki kayinbaba yumurta alip kapiya gelmis anliyor vah vaaahh ayy catliycam
kızlar herkese hayırlı geceler yarın hastaneye gideceğim allahın izniyle normal doğum yaparım inşallah.dualarınıza muhtacım.rabbim sağlıkla normal doğum nasip eyler inşallah.ilk fırsatta size haber edeceğim allaha emanet olun
canım hayırlı olsun, sen de yarın bebişine kavuşuyosun, ne güzel Allah'ım senin ve onu korusun, dualarım szinle haberlerini bekliyoruz
alıntıdan gördüm canım.Rabbim sağlıklıa sıhhattle kavustursun yavruna seni.hersey çok çabuk geçip gidecek Allahın izniyle..
kavusuyosun yavruna çok şükür..
canım benim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin; kuzucuğuna kavuşuyorsun. haberlerini bekliyoruz
Pericim senin için de büyük gün gelmiş canım.
Allah yardımcın olsun, kolayca atlatacaksın inşallah.
Haberlerinizi bekleriz..
cnm benim ya bu gece bitmez şimdi sana sağ salim yawrunu kucağına allmayı nasip etsin yarabbim
iyi akşamlar güzel anneler..geçmişi oku oku sırtım ağrıdı..laptop tan da olsa fazla dayanamıyorum...
canım bence eşinin ailesi bencilce davranıyor ve burnunu fazla sokuyor hayatınıza,kaynın desen ayrı bir öküz(kusura bakma nolllur)
ama ben burda en büyük hatayı eşinde görüyorum,onların bu kadar hayatınıza girmesine eşin müsade ediyor..sen her ne kadar onları suçlasanda eşini sevdiğin için ona konduramıyorsun belli ki..Çocuğun ismi sizin karar verceğiniz bir şeydir ve senin rızan olmadan zorla dayatılması tahammül ötesi bir durum..ben oğluma rüzgar adını koymayı çok istemiştim eşim beğenmemişti şimdiki tuna adı da benim fikrimdi ve o da beğenmişti öyle koyduk ortak fikir..ama yine de ne zman televizyonda filan duysam onu suçlarım,kızarım..keşke ısrar etseydim derim..sende ileride çok kötü olacaksın bu konuda ve içten içe eşine öfke duyacaksın hep bu konuda..o yüzden mahkeme filan daha da kötüleştirir işleri,o zman zorluk yaşayacağına şimdiden kesin tavrını koymalısın derim ben..çünkü tahminimce oğlun doğdunda eşin ailesiyle birlikte yüklenecek sana ve sen o doğum psikolojisiyle çok daha kötü bir duruma girebilirsin,olayalar daha da çirkinleşebilir..eşine çok taviz verme,sevgi başka bir şey yapılan baskıya göz yummak başka birşey..sadece küsmek de çözüm değil çoğu zaman,kesin tavır koymalı..
biraz fazla sert oldu sanırım ve hatta haddim olmayan sözler de etmiş olabilirim..eğer seni üzerse sözlerim nollur kusuruma,ben zamanında hemen hemen aynı şeyleri ve baskıları yaşadım eşimin ailesi tarafından hatta eşim her ne kadar onların tarafını tutmasa da bena saygısızlık yapmalarına da engel olamadı..neyse zamanla biz bunları aştık ama eşim ne olursa olsun benim yanımda yer aldı,çünkü asıl ailesinin kimler olduğunu anladı...umarım senin eşinde geç olmadan farkeder gerçeği..
vıyyyyy,biz senle aynı gün mü doğurcaz nasipseee...heyecan dorukta..
ben her gün farklı kişileri görüyorum bekledimlerimden..seni hiç beklemiyordum canım..hadi bakalım hayırlısıyla al gel kzını,bir fotosunu da bize gösteriver..çok heyecan yapıyorum sizleri okudukça böyle..
ahh şu saağlık ocakları,hazırcı şeyler ancak bizim yaptırdığımız tahillerin fotokopisini alsın onlar,sonra taip ediyoruz olsun..hıh..
hayırlı olsun canım doğum tarihiniz..oğluşunun adı da çok güzel,çok severim ben o ismi..
tqc3; harika olmuş canım süsleriniz...çok şekerler..
ben de çok severim bakarım ama benim söyleyeceklerimi arkadaşlar sölemişler zaten..ben de sararan yaprakları koparırım,çiçek büyüdükçe saksıyı değitiririm ve doğum kontrol de çok işe yarıyor arkadaştan biliyorum,ben oğlumdan artan vitaminleri kullanıyorum o da çok işe yarıyor..demir ilacının çiçekle alakası yok ama...bir de her çiçeğin ortam farklıdır gölge veya güneşli , onu öğren çiçeğiini ona göre bir yere koy..
esmer lover dan haber yok değil mi,ben göremedim..bir kişi daha vardı sanki bugün doğum yapacak..:44:
ben de görmek istiyorum ersnilin bebeğini chosy duy sesimi
Perilous Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Darısı başımıza
Chosyy hic kacirma firsati tmm benimkinde kacirmadin ama yuksek voltajin ki daha vahim
Dertsiz yumurta kapiya dayaninca diyor bizimki kayinbaba yumurta alip kapiya gelmis anliyor vah vaaahh ayy catliycam
Kiz dokecektin niye sıktın kandırmışlar seni'
Bak kardesimde koç onun uç cocugu olmazsa bulurum seni
Benim bir gunüm gecti hemen bildim ben aksamaz benim ki.
4,5 aylık bebeyi annen helal olsun neresinde sakladı benim karnım çıktı 4,5 ta
Gerçi alti aylikken aa hamilemisin diyende vardı.
Kiz fısıltı gazetesi seni,
Duygu kaldı.problemliler kalır ki atraksiyon olsun.
Sen adama niye kustun,bardağı kullandı diye mı:86:
çok sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah kızıma sağlıkla kavuşurum kızımın iyi haberlerinide size veririm
canım Allah yardımcın olsun inşallah dilediğin gibi ve kolay olur doğumun
kızlar neredeyse 10 haftadır kızımın suyu azaldı dr her an doğum olabilir dedi ve kaynanam hiç aramadı yarın doğuma gireceğim eşim bugün haber verdi kendisine ve hiç aramadı beni onun haricinde büyük görümcem eltim hepsi aradı nasıl vicdansız bir kadınmış bu yahu ağzım açık kaldı... yarın doğumdan çıkınca arar üstünkörü bir gözaydınlığı diler ben nasıl konuşayım bu kadınla yaa konuşmasam eşim üzülür artık şeytan görsün yüzünü duysun sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?