2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
laterne seni nasıl gözden kaçırdıysam..canım ne güzel ki sana yavruna kavuşacaksın..az daha sık dişini....güzel haberlerlerini bekliyoruz senin de..

ben de iyice sıkıladım artık yatmaktan,bir an önce doğurmak istiyorum,kzıımı görmek istiyorum..böyle tetikte beklemek,sürekli bir şey olacak korkusuyla yaşamak çok daha kötü..

Tuna senin yazıyı alıntı yaptım attı benikiz benim tam 39. Haftam 4 Nisan Dr 4 te alalım demişti gecen hafta 2si dedi.sonra kararınızı verin dedi kendi vermiş sanki,4 hatta 5 bana uyuyor ne kadar dursa kar.hadi bakalım kızlar gelsin,kim bilir belki bir yerlerde karşılaşırlar ,bilmeden:)

Âmin,ama kanala girdi dediyse yanlış hatırlamıyorsam o hafta oluyor.cuma suni vermek için çağırmış olabilir ki verse bile seninki gelir.
Ya Rakîb...
voltaj eşinin doğum günü kutlu olsun..yuvanızdaevlatlarınızla birlikte nice huzurlu yaşlar yıllar sizinle olsun..
Âmin insallah canım cümlemiz.
4 kişiyle son d.gunu:)

Anaaaam ciceklerimi kurutacak bingonun mutlu yuvami da dokeyim guzel koksun
Kiz ben cok ciddiyim loc iyi geliyor valla:))
Tunanin dedigi cocuk o kokmayabilir Ama yetişkin vitamini kokuyor onu denedim çünkü .
Benim spatimlen difanbahyam var
Ben niyeyse çiçekli değil yapraklı bitkileri seviyorum.

Ha bu arada chosy gelecekteeee
Yukleneceeekkk
O simdi survivor izliyordur yaada portmanto ve duvar sildi hasattir yatiyordur

beni bu perşembe doğuma almazsa inşallah benimde 4 nisanda 38 haftam...ben o gün olsun istiyorum 1 hafta bir haftadır..karşılaşabilirler de belkim kızz..ablam ben onu sitanbula götürcem konsere filan diyor..orda sergiler filan da oluyor..entel dantel yapçek çocuklarımı..seninkilerle denk gelirler belkimm..:)

sedaggcım bildiğim kadarıyla sende eskişehirdenmişsin..hangi dr a gidiyosun..bnm tahmini d. tarihim 10 nisan ama 16 sına kadar dr um bekleyebileceğini söyledi tabi bnm velet de beklerse o tarihi..seninle d.tarihlerimiz yakın yani..

Benimkilwr de ciceksiz ne olduklarini bilmiyorum ama o yuzden bakimi konusunda tecrubesizim ikisi de cok farkli biri suyu cok seviyor digeri cok sevmiyor duvara degdi birgun diye sarardi suyu cok seven su verdikce dikiliyor uzuyor kisa surede :)
Bende yalan dunyayi iZliyorum chosy sonra yuklensin bana
Bu arada goncagulunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere beraber

ben de görmek istiyorum ersnilin bebeğini chosy duy sesimi

Perilous Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Darısı başımıza

anammm ben yalan dünyayı kaçırıyormuşum yahu..iyi hatırlattınız..
şu göğüs pompasını da halletseydim iyidi..

weewell de karar verdim.bizim soğuk buhar makinamız aynı markadan ve menunuz.o da iyidir değil mi yaa..?? sizce..
ben süt çıkarsın diye değil de sütümü komple sağmak için istiyorum..öle çok alengirli bişeye gerek yok,bu da işimi görür değil mi?

Nice mutlu yillara voltajcim. Bizim bebisler de koc. Koc erkegi nasil ? :)

Hemmmmm
Sahane mükemmel fevkalade nin fevkisinde.
Ama cok azimli,çalışkan,merhametli,gururlu,gicik,kendi kafasına koyduğunu yapıyor.dogrucu Davut.
Onun dısında hic bir vasıf yok sanırım,
vardır da su an bugun yıkadığım koltuğun üzerinde uyukluyor iyi ne varsa aklımda kalmıyor

kızlar benim iki gündür sağ kasık tarafıma bıçak saplanır gibi garı giriyor gülünce filan çok fena ağrıyor..doğum sancısı çekmemiş biri olarak endişe etmekteyim..annem üşütmüşsündür diyor ama ben hepp tırsıyorum..Sizce? sancı böyle olurmu ? nollur beni bir aydınlatıverin,erken doğurcam diye korkup duruyorum sürekli..

Cok merci sekerim,
Kutladık ahdim vardı hic birsey almayacaktım bu yilevlilik seysini unuttu,
Ama ne unutma.gelip birde kercine kercine konuştu ,
Oğlum dedi baba sen unuttun mü anneme birsey almadinmi?
"ben geldim,kendimi getirdim ya" dedi
Enemmmmmm
Balkona nasil attım kendimi yoksa o masam kurdelali pastam,Yerle yeksanolacakti.
Oturdu bir yedi bir yedi.
Bak adamı bogacam gene geldiler .
Ama aldığım hediyeyi bir hafta açamadı oglum vermistiannen ac derse acarım dedi.demedim.
Barıştık bir kac gun bozuk konustum sonrA meraktan olecem ne aldın diye dondü

Hanipeks birde cok meraklı
Hatta kadın olsan kocan seni bosardi derim.

Annen haklı gibi hayatım
Çünkü enfeksiyon ve kum öyle ağrıtır Sancı genel.
Hala rahmin büyüme evresinde degilse tabi.

Kiz senle ben mı varız
Anammm

Oyle canım ısrar etmeyeceğim.. Akısına bıraktım..hayırlısı ...

katinammmmm bana da suni sanci dedi iste. İki gun sonra ver sancıyı ver sanciyiiiiii

He aynen imza atarım bı koç ta bende var.. Ama ikincisiyle nasıl bas edicem bakalım :26:

Chosy kiz bu Erhan ne gicik ya güccük enişte Nerenin ünlüsü bu ben ilk kez gördüm
birde gonullu duygu ayyyyyy ayyyy
Manconun oglu pek tatlı sanki kardesim ha .cok acıyorum niyeyse
Kiz birde Gül varya anam ormanda yasıyorlar kaslar kaymak dişler inci.kendimden nefret edecem simdi.

Esim diyor bende katılsam zayıflar miyim?
Benle hastaneye gidemeyn sevgili kocam uç aylık kampa girecek:26:

Yaaa su kendini gulerken parcalayan adami bulun bana :) bugun formundasn yuksek bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…