Anaaaam ciceklerimi kurutacak bingonun mutlu yuvami da dokeyim guzel koksun
Âmin,ama kanala girdi dediyse yanlış hatırlamıyorsam o hafta oluyor.cuma suni vermek için çağırmış olabilir ki verse bile seninki gelir.anam sağlıkla gelsinde laternemin yavrusu..Rabbim yar yardımcısı olsun..
acaba evde beklesemiydi benim gibi sancısını..
voltajım valla bilmiyorum canım yazdıkların içime su serpti..eşimede okudum yazdıklarını..umarım dediğin gibi olur..
doktor suyuna iyi dedi başıda kanala girmiş..Allah yardımcımız olsun canım benim..
Âmin insallah canım cümlemiz.voltaj eşinin doğum günü kutlu olsun..yuvanızdaevlatlarınızla birlikte nice huzurlu yaşlar yıllar sizinle olsun..
Kiz ben cok ciddiyim loc iyi geliyor valla:))Anaaaam ciceklerimi kurutacak bingonun mutlu yuvami da dokeyim guzel koksun
Tuna senin yazıyı alıntı yaptım attı benikiz benim tam 39. Haftam 4 Nisan Dr 4 te alalım demişti gecen hafta 2si dedi.sonra kararınızı verin dedi kendi vermiş sanki,4 hatta 5 bana uyuyor ne kadar dursa kar.hadi bakalım kızlar gelsin,kim bilir belki bir yerlerde karşılaşırlar ,bilmeden:)
kızlarrrrr
ersnilin bebişi albümümde, bakmak isterseniz
tam bi arslan ersnilcim, ALlah analı babalı büyütsün:))
maşallah maşallahh
Benimkilwr de ciceksiz ne olduklarini bilmiyorum ama o yuzden bakimi konusunda tecrubesizim ikisi de cok farkli biri suyu cok seviyor digeri cok sevmiyor duvara degdi birgun diye sarardi suyu cok seven su verdikce dikiliyor uzuyor kisa surede :)Kiz ben cok ciddiyim loc iyi geliyor valla:))
Tunanin dedigi cocuk o kokmayabilir Ama yetişkin vitamini kokuyor onu denedim çünkü .
Benim spatimlen difanbahyam var
Ben niyeyse çiçekli değil yapraklı bitkileri seviyorum.
Ha bu arada chosy gelecekteeee
Yukleneceeekkk
O simdi survivor izliyordur yaada portmanto ve duvar sildi hasattir yatiyordur
Nice mutlu yillara voltajcim. Bizim bebisler de koc. Koc erkegi nasil ? :)
Benimkilwr de ciceksiz ne olduklarini bilmiyorum ama o yuzden bakimi konusunda tecrubesizim ikisi de cok farkli biri suyu cok seviyor digeri cok sevmiyor duvara degdi birgun diye sarardi suyu cok seven su verdikce dikiliyor uzuyor kisa surede :)
Bende yalan dunyayi iZliyorum chosy sonra yuklensin bana
Bu arada goncagulunun dogum gunu kutlu olsun nice senelere beraber
Annen haklı gibi hayatımkızlar benim iki gündür sağ kasık tarafıma bıçak saplanır gibi garı giriyor gülünce filan çok fena ağrıyor..doğum sancısı çekmemiş biri olarak endişe etmekteyim..annem üşütmüşsündür diyor ama ben hepp tırsıyorum..Sizce? sancı böyle olurmu ? nollur beni bir aydınlatıverin,erken doğurcam diye korkup duruyorum sürekli..
canım ya Allah büyük, inş. gelir kendiliğinden 2 gün içinde ama olmasa da Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, boşver iyi olsun da nası doğarsa doğsun, bi de bi yerde okumuştum, bebekler anne beklemeyi bırakınca iyice rahatlayınca gelirmiş, nası insanın aklından çıkar bilmiyorum ama herşeyde öledir de beklemeyi bırakırsın gelir doğrudur diye düşünüyorum.
sen normal ya da sezaryan düşünmeyi bırak akışına bırak, 2 gün sonra öle veya kavuşucaksın ona , önemli olan tek şey bu, nası olursa olsun , Allah yardım edicek görüceksin , sıkma canını nolur
katinammmmm bana da suni sanci dedi iste. İki gun sonra ver sancıyı ver sanciyiiiiiimezosum yazdıkların okudum..şuan pekii hersey yolundamı..devlete muayene oldugunda hersey yolundamı gözüktü peki..
perilous canım tekrar tekrar teşekkür ederim sana..Allah razı olsun..
bende geldim hastaneden..3 cm açılma var ağrılarım başlamış..belim çok agrıyo..
doktor istersen yatısını yapalım..gece gelirsen bide benim için para ödeme dedi..
yok hocam ben kendi sancımı bekleyim dedim..
o zaman cuma sabah erken gel o zamana kadar dogurmamıs olursan dedi..
cuma da aynı işlemi yapacak suni sancı verecek..sonrada açılma olmadı hayde sezaryen..gelirim dedim tamam doktoruma güveniyorum ama nolur nolmaz sancım olmadan gitmeyi düşünmüyorum..
herşey yolundamı kızlar..yemek yiyip gelirim eşim bekliyor
Hemmmmm
Sahane mükemmel fevkalade nin fevkisinde.
Ama cok azimli,çalışkan,merhametli,gururlu,gicik,kendi kafasına koyduğunu yapıyor.dogrucu Davut.
Onun dısında hic bir vasıf yok sanırım,
vardır da su an bugun yıkadığım koltuğun üzerinde uyukluyor iyi ne varsa aklımda kalmıyor
Cok merci sekerim,
Kutladık ahdim vardı hic birsey almayacaktım bu yilevlilik seysini unuttu,
Ama ne unutma.gelip birde kercine kercine konuştu ,
Oğlum dedi baba sen unuttun mü anneme birsey almadinmi?
"ben geldim,kendimi getirdim ya" dedi
Enemmmmmm
Balkona nasil attım kendimi yoksa o masam kurdelali pastam,Yerle yeksanolacakti.
Oturdu bir yedi bir yedi.
Bak adamı bogacam gene geldiler .
Ama aldığım hediyeyi bir hafta açamadı oglum vermistiannen ac derse acarım dedi.demedim.
Barıştık bir kac gun bozuk konustum sonrA meraktan olecem ne aldın diye dondü
Hanipeks birde cok meraklı
Hatta kadın olsan kocan seni bosardi derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?