2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Haha iyi olmus:) evet cnm bazen gercekten odunlasabiliyorlar:) saglik olsun neyapalim;(

amin canım..hepimiz tek avazda kurtulalım inşallah..
bence de kesinlikle sancıların başlayınca git; ben 6 saat suni sanci aldım ilk doğumumda sonucu sezaryen oldu
canım belkide beni de öyle düşündü..sezaryene alabilirdi..ama cuma sabahı gel doğum yapmazsan dedi..onu neden söyledi onuda anlamadım..
Katis senin de dogum basladi yani :) haydi hayirlisiyla saglikla tamamla sureci insallah cnm benim

sanırım başladı bebecim..bebeği aşagıda hissediyorum bugun..Rabbim sağ salim dünyaya getirebilmeyi nasip etsin..Hepimizin..

chosy'nin albümünden bakabilirsin tatlım

ay gördüm sonunda Allah'ım ne tatlı ya, ne kadar güzel bi bebek, biz de o günleri görebilicek miyiz ya:)ay Allah'ım,saol dertsizim ya sonunda muradıma erdim, çok saol

arkadaşlar merhaba,

17 nisanda doğumum olucak ve sezeryan olucak ama epidural mi yoksa genel anesteziyle mı karar veremedim aslında epidural istiyorum oğlusumun ılk anını görmek ıcın ama bılmıyorum kafam cok karışık ne yapsam bılmıyorum

fıstıklar ben çıkıyorum yine gelirim..
laterneden haber varmı bu arada

canımcım biraz önce mesajlaştık laternem ile; nst deymiş sancısı yokmuş henüz; beklemekten sıkılmış tabi biraz. bizim yarın laterne ile doğumgünümüz belki annesine süpriz yapar yarın gelir kuzusu.

Ayyy canim.sagol dogru anlamissin ben anlamadim gulimiere seker seviyesinden bahsediyordum sende 46 yazinca anlamadim diyorum ki safak mi sayiyor acaba

chosyyyy
Ver coşkuyu
Bebeci pot kırdı yuklen

Ama doğru de bebeci bunu değil gülmekten saga sola ağzı açılanı istiyordun demi

Masallah açılman cok güzel bu seviyeye kadar ...
İnsallah epidural falanda almazsın 2 ikinmayla kurtulursun.
Suyu falan normalse hic yıpratmadan balik gibi kayıp çıkar insallah.Allah yardımcın olsun...
Duayla...

iyi akşamlar güzel anneler..geçmişi oku oku sırtım ağrıdı..laptop tan da olsa fazla dayanamıyorum...

canım bence eşinin ailesi bencilce davranıyor ve burnunu fazla sokuyor hayatınıza,kaynın desen ayrı bir öküz(kusura bakma nolllur)
ama ben burda en büyük hatayı eşinde görüyorum,onların bu kadar hayatınıza girmesine eşin müsade ediyor..sen her ne kadar onları suçlasanda eşini sevdiğin için ona konduramıyorsun belli ki..Çocuğun ismi sizin karar verceğiniz bir şeydir ve senin rızan olmadan zorla dayatılması tahammül ötesi bir durum..ben oğluma rüzgar adını koymayı çok istemiştim eşim beğenmemişti şimdiki tuna adı da benim fikrimdi ve o da beğenmişti öyle koyduk ortak fikir..ama yine de ne zman televizyonda filan duysam onu suçlarım,kızarım..keşke ısrar etseydim derim..sende ileride çok kötü olacaksın bu konuda ve içten içe eşine öfke duyacaksın hep bu konuda..o yüzden mahkeme filan daha da kötüleştirir işleri,o zman zorluk yaşayacağına şimdiden kesin tavrını koymalısın derim ben..çünkü tahminimce oğlun doğdunda eşin ailesiyle birlikte yüklenecek sana ve sen o doğum psikolojisiyle çok daha kötü bir duruma girebilirsin,olayalar daha da çirkinleşebilir..eşine çok taviz verme,sevgi başka bir şey yapılan baskıya göz yummak başka birşey..sadece küsmek de çözüm değil çoğu zaman,kesin tavır koymalı..

biraz fazla sert oldu sanırım ve hatta haddim olmayan sözler de etmiş olabilirim..eğer seni üzerse sözlerim nollur kusuruma,ben zamanında hemen hemen aynı şeyleri ve baskıları yaşadım eşimin ailesi tarafından hatta eşim her ne kadar onların tarafını tutmasa da bena saygısızlık yapmalarına da engel olamadı..neyse zamanla biz bunları aştık ama eşim ne olursa olsun benim yanımda yer aldı,çünkü asıl ailesinin kimler olduğunu anladı...umarım senin eşinde geç olmadan farkeder gerçeği..

Choosy ben düşündüm
Taşındım
Dogumu haftaya salı değil Perşembe yapacagım
2 gün büyük olsun damat en azından yahu

vıyyyyy,biz senle aynı gün mü doğurcaz nasipseee...heyecan dorukta..

ben her gün farklı kişileri görüyorum bekledimlerimden..seni hiç beklemiyordum canım..hadi bakalım hayırlısıyla al gel kzını,bir fotosunu da bize gösteriver..çok heyecan yapıyorum sizleri okudukça böyle..

ahh şu saağlık ocakları,hazırcı şeyler ancak bizim yaptırdığımız tahillerin fotokopisini alsın onlar,sonra taip ediyoruz olsun..hıh..

hayırlı olsun canım doğum tarihiniz..oğluşunun adı da çok güzel,çok severim ben o ismi..

tqc3; harika olmuş canım süsleriniz...çok şekerler..

ben de çok severim bakarım ama benim söyleyeceklerimi arkadaşlar sölemişler zaten..ben de sararan yaprakları koparırım,çiçek büyüdükçe saksıyı değitiririm ve doğum kontrol de çok işe yarıyor arkadaştan biliyorum,ben oğlumdan artan vitaminleri kullanıyorum o da çok işe yarıyor..demir ilacının çiçekle alakası yok ama...bir de her çiçeğin ortam farklıdır gölge veya güneşli , onu öğren çiçeğiini ona göre bir yere koy..

esmer lover dan haber yok değil mi,ben göremedim..bir kişi daha vardı sanki bugün doğum yapacak..:44:

Ay cok istiyordu dogum gunünde gelmesini insallah gonlunce olur.
Şimdiye kadar gelmemesi yeterince skmistir zaten ,nst de cabası.bügünde benim kocacigimin dogum gunusu
Şimdiden mutlu yıllar ikinize de,
Hersey gonlunuzce olsun.
Görüşürsen tekrar selamlarımızı ilet canım , haber verdigin için sagol.

anam sağlıkla gelsinde laternemin yavrusu..Rabbim yar yardımcısı olsun..
acaba evde beklesemiydi benim gibi sancısını..
Masallah açılman cok güzel bu seviyeye kadar ...
İnsallah epidural falanda almazsın 2 ikinmayla kurtulursun.
Suyu falan normalse hic yıpratmadan balik gibi kayıp çıkar insallah.Allah yardımcın olsun...
Duayla...

voltajım valla bilmiyorum canım yazdıkların içime su serpti..eşimede okudum yazdıklarını..umarım dediğin gibi olur..
doktor suyuna iyi dedi başıda kanala girmiş..Allah yardımcımız olsun canım benim..

voltaj eşinin doğum günü kutlu olsun..yuvanızdaevlatlarınızla birlikte nice huzurlu yaşlar yıllar sizinle olsun..

Bebeci vitamin hapı kokar kiz
Sen ya kizlarin dedigi gibi d.kontrol hapı Yada loc varya amwayin ondan 1 kapak dok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…