gittim geldim yaaa akşam olmasa daha da uzaklaşcaktım ama uyanmış zaten aradı paniklemiş nereye kayboldun diye geldi almaya =) gerçekten tamam gün içinde yalnzım akşam uyuyunca erkenden de iyice yalnız hissediyorum kendimi sağı solu arıyorum annemi kardeşlerimi falan ama nereye kadar o da. tv izliyorum hep aynı şeyler. komşum falan da yok çoğu çalışıyo gerisini tanımıyorum. temizliğe veriyorum ben de sen gibi temiz evi bi daha bi daha temziliyorum. illa bi ağlamak bağırmak trip yapmak gerekiyo sanırım anlamaları için
ernsil'in bebeğini göremeyi çok istiyıorum kızlar ama nası görücem, benim arkadaş listemde yok napmam lazım biri yardımcı olabilir mi?
amin canım..hepimiz tek avazda kurtulalım inşallah..selam kızlar geçmişi okuya okuya anca geldim perilous canım yarın doğum varmış hayırlısıyla al yavrunu kucağına.. laterneve esmer lover dan haber yok galiba.. dertsiz üzüldüm canımm ya sesini çıkar yoksa tepeden inmiyorlar.. ve 4 nisan da doğum patlaması olacak 3-4 kişi varız herhalde.. perşembeye randevu alan biri vardı galiba aklımda isim kalmamış hayırla kurtulsun inşallah..katinam açılma varmış allah bir avazda dıoğurmayı nasip etsin sağlıkla al canım bebişini...
canım belkide beni de öyle düşündü..sezaryene alabilirdi..ama cuma sabahı gel doğum yapmazsan dedi..onu neden söyledi onuda anlamadım..bence de kesinlikle sancıların başlayınca git; ben 6 saat suni sanci aldım ilk doğumumda sonucu sezaryen oldu
Katis senin de dogum basladi yani :) haydi hayirlisiyla saglikla tamamla sureci insallah cnm benim
chosy'nin albümünden bakabilirsin tatlımpeki kimse bişe yapamıyo herhalde, oldu o zaman..
chosy'nin albümünden bakabilirsin tatlım
Ayy canim ben cvp yazmistm ama cep telindej sistem atmamis trbini yerim senin :))peki kimse bişe yapamıyo herhalde, oldu o zaman..
fıstıklar ben çıkıyorum yine gelirim..
laterneden haber varmı bu arada
Ayyy canim.sagol dogru anlamissin ben anlamadim gulimiere seker seviyesinden bahsediyordum sende 46 yazinca anlamadim diyorum ki safak mi sayiyor acaba
yok canım bizimki öyle sabır tükenmesi falan değil. adam isim konusuna kafayı takmış durumda. şu olsun diye bile bişey söylemiyor. eşimin babası koyacak oğlumun adını ve kendi adı olacak biliyorum. nüfusta görürsün diyor. bi de bekar kaynım var. geçen yıl gittiğimiz otele kendisi ve kardeşi için kayıt yaptıracakmış. ben kayınvalidemde kalcakmışım. kıyameti kopardım bensiz bir yere gidemezsin dedim.eşimin bütün stresini ben çekiyorum. sabaha kadar camlarda bekleyen ben ama o kardeşiyle gidecekmiş. ilk başta bebek küçük diyordu. teyzemin kızı biri 2 yaşında diğeri 35 günlük bebekle tatile gitti. hemde uçakla dedim.bu kezde 3 kişinin parasını karşılayamayacakmış bi de öyle diyor. sen o tatile git beni de bu evde bidaha görürsün dedim. konuşmuyoruz şimdi.
canım daha öncede beraber tatile gittik. kayınvalidem bikinili fotoğrafları görünce kaynından hiç mi utanmadın dedi bana. utanacak biri varsa o ben değilim ben kocamın yanındayım dedim. bidaha bişey demediler. şimdide çocuğu bahane ediyorlar. beni huzursuz etmekten başka bişey yapmıyor.tatil konusu o kadar önemli değil zaten isim konusu beni daha çok sinir ediyor. 8 aydır adam ağzını açmıyor. ismi hazır diyor. senin koyduğun ismi beğenmezsem kullanmam onu yetiştirecek olan benim diyorum. çok bunaldım çok. herşey üstüste geliyor. benim stresim bana yetiyor zaten.
Choosy ben düşündüm
Taşındım
Dogumu haftaya salı değil Perşembe yapacagım
2 gün büyük olsun damat en azından yahu
merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
Ben artik ozel hastanelerden nefret eder oldum , bana doktor pazwrtesi gunune kadar sez tarihini bildir demisti , bu hastaneninde en aptal huyu randevu gunu 25 i ve hemen doluyor aradim ulasamadim tekrar aradim ulastim asistani bu saate neden kaldiniz dolmustur bilmem ne laf dalasina girisiyor benle , ulan manyak seni mi cekicem bak deftere dolduysa doldu de kapa ceneni deseydim keske , ulasamadim falan geveledim salak gb , o da bu saate kadar muhakkak ylasirdiniz dedi asistan bozuntusu ya , neyse doktor hanimla konusayim siz 1 saat sonra arayin dedi bende siz arayin dedim numarami verdim bakalim ne sonuc gelecek
Birde ustune saglik ocagi ariyor bugun yarin gelin ! Tahlil sonuclarini da getirin bakalim eeee sen ne yapacaksin! diycem ki tahlil yaptirmadim doktorum da istemedi alsin yapsin kendisi kalp atisi dinleyecek tansiyon olcecek diye ben kalkip gidicem la havle!!!!
Eveeet an itibariyle medipol mega'dan bildiriyorum :) 8 Nisan Dogum tarihimi almis bulunuyorum. :) Belgin Hanimla beraber karar verdik. Medipole yeni gidenler icin Belgin Hanim i mutlaka tavsiye ediyorum makat gelis olmasina ragmen 39+ da alacak Cunku bebegin anne karninda kaldigi her dk saat onemli.. Hem cok pozitif bir dr Belgin Harzadin. Ben hep riskleri soruyorum su olurmu bu olurmu o da hep sen bunlari dusunme oyle birsey olmayacak diyor. Artik tek dilegim gununu beklesin Ruzgarim. :) 3050 olmus kilosu da.
Kizlar evinde bitki cicek bakan var mi ? Iki tane bitkim var birisi esimin ofisi acildiginda gondermistim evlenmeden once ,gecen ofise.gittim olmus gibiydi evee getirdim cok guzel yesillendi ama arada cok kuru dallar var yine esimin bana aldigi buyuk bitkiyi duvara dayamisim yapraklarinin bir kismi kurudu sarardi ne yapmak lazim yolayim mi ben bunlari
canımcım biraz önce mesajlaştık laternem ile; nst deymiş sancısı yokmuş henüz; beklemekten sıkılmış tabi biraz. bizim yarın laterne ile doğumgünümüz belki annesine süpriz yapar yarın gelir kuzusu.
anam sağlıkla gelsinde laternemin yavrusu..Rabbim yar yardımcısı olsun..canımcım biraz önce mesajlaştık laternem ile; nst deymiş sancısı yokmuş henüz; beklemekten sıkılmış tabi biraz. bizim yarın laterne ile doğumgünümüz belki annesine süpriz yapar yarın gelir kuzusu.
Masallah açılman cok güzel bu seviyeye kadar ...
İnsallah epidural falanda almazsın 2 ikinmayla kurtulursun.
Suyu falan normalse hic yıpratmadan balik gibi kayıp çıkar insallah.Allah yardımcın olsun...
Duayla...
chosyyyy
Ver coşkuyu
Bebeci pot kırdı yuklen
Ama doğru de bebeci bunu değil gülmekten saga sola ağzı açılanı istiyordun demi
Anaaaam ciceklerimi kurutacak bingonun mutlu yuvami da dokeyim guzel koksunBebeci vitamin hapı kokar kiz
Sen ya kizlarin dedigi gibi d.kontrol hapı Yada loc varya amwayin ondan 1 kapak dok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?