merhaba kızlar önce haberleri vereyim sonra geçmişi okuyayım dün gece kasılmalar sancılarla sabahı zor ettim sabah gittik hastaneye tuşe yapıldı nst bağlandı tuşede yeri göğü inlettim yine anladımki bu ağrı bana özel (yarı vajinusmusum) kendimi çok kastım ebe çok zorlandı normal doğurman neredeyse imkansız dedi normalde bu işlem defalarca yapılacak dedi bende mecburen vazgeçtim normalden sancı çıkmadı ama serviks yumuşamış bebeğimin başıda yerleşmiş geçen hafta artan suyum bu hafta yine azalmış bizde aradaki farkı çok net görebildik zaten dr yarına randevu verdi yarın sabah 7:30 da hastaneye giriş yapacağız ve kızımı Allah kısmet ederse sezaryen ile dünyaya getireceğim dualarınızı esirgemeyin
yapıyo canım Allah razı olsun kendisinden:)Ya maşallah
Benim esim camasir makinasinin kapagi dugmeye basilip aciliyor kapagi kulplulardan degil onu biliyor:)
Bulasik makinanın kapağı nasil açılıyor diye calışma düğmesine bile basar
Bazen diyorum mahsus yaptirmayim diye bu kadar safa yatıyorsun
Valla bilmiyorum der.İnanamıyorum hala kandirikci.
Yerii
Kirmizi ceketli kiz elendi
Geç görmüyoruz senin tv erkenci
Şimdide ağzını yaya yaya konuşan bir kadın çıktı çiçekli fistani var
Güncel miyim:26:
güncel güncel
niye öle konuşuyo o kıs
ben özürlü zannettim önce
Ben kendime yorduydum ama,sordum da iddia makamından tik yok daha...(voltaj and bebeci)...
Biz genel olarak soyledik laptoptan giren her nisan annesi muhattabimizBen kendime yorduydum ama,sordum da iddia makamından tik yok daha...(voltaj and bebeci)...
Benimde dikkatini çekti de, ben bisey diyemedim ya..bizim de kızınız olcak diye...batıl inanç mi neyse, tırsıyorum
Yunanca olsa yuri gagarin derdim diyo salak yaa..yuri rus bi kerem...
Mesaj gOnderince ayni sey aklimdan gecti elimde tesbih vardi bir de yazarken okumaya donmeye utaniyorumHa hay
Bebeciye bak
Duadan girmiş nerden çıkmış
~~~~~~~~
Chosy haftaya bugun
Anne olmana saatler kalmış olacak ...
Bende salı dogmusum
Esim ve oğlumda :)
Kızım cuma doğdu
Bu kızım Perşembe olacak sanırım.
Hemen "R"Allah korusun canım, bende tırsarımda, kötü bişe demek istemedim walla, olabilir yani :26:
Bence sana erken teşhis koydular Canım yaSelam fistikli sekerlerim :)
Benim sanci gelecek gibi gorunmuyor..
Perşembeye kadar bekleyip gelmezse suni sanci vermeye karar verdi dr..
Perilous tatlim inşallah sağlıkla kavus yavruna, Allah hayirlisi ile kurtarsin inşallah..
Ha hay
Bebeciye bak
Duadan girmiş nerden çıkmış
~~~~~~~~
Chosy haftaya bugun
Anne olmana saatler kalmış olacak ...
Bende salı dogmusum
Esim ve oğlumda :)
Kızım cuma doğdu
Bu kızım Perşembe olacak sanırım.
Selam fistikli sekerlerim :)
Benim sanci gelecek gibi gorunmuyor..
Perşembeye kadar bekleyip gelmezse suni sanci vermeye karar verdi dr..
Perilous tatlim inşallah sağlıkla kavus yavruna, Allah hayirlisi ile kurtarsin inşallah..
Chosy ile laptop kullanipta trlefoncular tarafindan hor gorulenler fun club ini kurariz bixde...hihh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?