2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Mesaj gOnderince ayni sey aklimdan gecti elimde tesbih vardi bir de yazarken okumaya donmeye utaniyorum
Sen yazdiklarimi unut :)
Zehra napiyor artik bir vukuati yok galiba anlatmiyorsun hic oZledim bicirigi
Olmaz olur mü
Daha dun babası doguma rahat girmem için 2 haftadır at binmeye götürüyor
Bende dun dedim ki ya sinemaya götür esim dedi tv hergun izliyorlar neyse bu bir çıktı sacları hep ordum açılınca kivir kivir kabardı birde
Gözleri fincan gibi boynunda ki tüm damarlar fırladı
"Anne sen babama hep karışma ,hersey deme, gitme deme ,sen söyleme,bak göbeğin cocoman,bebeği çıkaramadın"sıraladı.
Tam bir çingene çadırı yok.

Ahaha
Yerim sizi
Ben tlf yazarkene sizin kadar eksik yahut yanlış yazmıyorum
Okuyana kadar

ba ba laflara bak
boşuna anasına bak kızını al dememişler

senin küçükde böle olur, benim oğlanda babası gibi olur
benim kocanın benden çektiği gibi, benim oğlanda senin kızdan çeker

Laternem bende voltaja katiliyorum senin doktor basinda zaten dogum tarihini geri cekmisti bebek ileride diye , benim de ileride ama tum planlar sat tarihime gore yapiliyor senin sat tarihine gore dogum ne zamandi ??

Benim oğlanda da aynen öyle sata göre yapıldı 3 hafta ılerde olmasına rağmen 42 de doğdu.sata göre 42 hemde:)
Her Dr farklı bakıyor iste.

Ben biliyorum çoğu zaman bütün soruları...hatta eşime dedim az evvel"hazır doğum iznindeyken gitsem 15bin kazanan yeter diye, sen kazanırsın valla dedi...bende ego tavan....
katılsana işte ne güzel, hem şimdi başvursan çağırana kadar onlar bebeğin biraz büyümüş olur:)

Yerim onu ya , laflara bak gercekten anasina bak kizini al:) zehraya bem talibim yegenim cinara gelin etsem yegenim 1,5 yasinda olma mi :))

Ayyy ayy

Laptopta rehberin olmadıgını bilmiyor musun yoksa:26:
İnanamayacağım sana.
Owww bu daha da sert :) sizin bu atismalari ben hep voltajdan geliyor saniyordum ama chosy de az degilmia hee

benim oğlan da bana kızınca" şişko anne, kocaman göbeği olupta doğuramayan anneeee" diyor...
Çoluk çocuğa maskara olduk gari...
Kiizz doguramayan anne sen nereliydin
Bu gari lafi bizim oralarin lafidir :)

Nasıl bir kalabalık bu böyle maşaallah İki saattir geçmişi okuyorum, sırtım ağrıdı off
Bizimki bugün beni sinemaya götürdü ya inanamıyorum Geldik, yedik, içtik, duşa girdim, yarın kontrolümüz var. Artık yavaş yavaş yatağa gitsem iyi olacak. Ama ersnilin bebişini görmek istiyorum CHOSY

Cnm dunya saglik orgutu bebegin gobek bagi dusune kadar hic yikanmama konusunu gundeme getirmis ozellikle 24 saat yikanmasin sadece silinsin bunu hemsirelere soyleyin dedi egitmen

Sağ ol canım, hemşirelerin de aslında bizden iyi bilmeleri gerekiyor ama bakalım ne olacak?

ba ba laflara bak
boşuna anasına bak kızını al dememişler

senin küçükde böle olur, benim oğlanda babası gibi olur
benim kocanın benden çektiği gibi, benim oğlanda senin kızdan çeker

El kapısına varinca
Gözüne perde iner dili durur
Garezi bana sefası sana olur
Eline vur ekmegini al olur
Simdi bile biri ssssttt dese hemen tuhaf tuhaf bakıyor alingan cok
Ağlıyor .
Bazen kızıp kızıp az arsiz etseydim diyorum ama kızmanın k sinı duysa gozu şişene kadar ağlar

Benim oğlanda da aynen öyle sata göre yapıldı 3 hafta ılerde olmasına rağmen 42 de doğdu.sata göre 42 hemde:)
Her Dr farklı bakıyor iste.
Bugun egomego gelmeye noyeti yok galiba benim oglanin dedi dedim daha 42 ye kadar yolum var sok oldu bilmiyormus bende bu yuzden sez tarihini ileri atmaya calisiyorum sadece kirki baz almak dogru degil bence

:))
benim yeğen gibi
ama büyüdükçe değişicek inşallah
yeğen şimdi 11 yaşında, sakınmıyo lafını
ama önceden, hele ilk okula başladığında
kendine savunmaz bu, ezilir diyoduk
bize gelince canavar kesilen kız..
şimdi kim olduğu farketmiyo walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…