Benim babam kayserili annem samsunlu ben bodrumda dogmusum ne bodrumluyum diyebiliyorum ne kayserili:)) kayseriyi hic gormedim bodrumda dogup buyudum ama yerli yabanci kavraminda yabanci sayilirm :)Tatlim ben gocmenim ama izmirde yaşıyorum aydın şivesini filan pek severim, hatta ben tüm şiveleri severim..kimse benim göçmen olduğumu bilmez bu yüzden...sen nerelisin bacım...
taam taam sustum
ya şaka filan ben çok tırsıyorum ya
sadece heyecan değil
aklıma abuk sabuk şeylerde geliyo:26:
Kızlar benim üç gündür ara ara hep başım ağrıyor geçiyor tansiyonum 11-8 12-8 civarında çıkıyor sizce bu baş ağrısı neden olur önemsemelimiyim?
lovely17 bendede bugün 2 kere sancı oldu .şimdide bebek hareket halinde alt taraftaiğne gibi bişey batıyor arada ama sancı kesildi tekrar başlamadı sancı geldi kıvrandım ama nasıl mutlu oldum doğuracam diye iyicene tuhaflaştım ben ya.senin doktor kontrolü ne zman sor doktoruna.
ay inşallah ya ne günlere kaldım inanamıyorum kendime 38 hafta doğurum diyordum mart 15 sonrası gelir dedim doğuramadığıma inanmıyorum arayan arayana.bugün tüm evi temziledim banyo wc yetmedi halı sildim yetmedi markete gittim yok yok yok anca sancı oldu oda akşam sonra tık yok şu an batmalarda yok bebek kıpır kıpır sadece.doğurmak istiyorum ya çok şeymi istiyorum inşallah hayırlıyla yarın doğururum :)))Perşembe günü dr um nöbetçi ben nöbetçi olduğu zamanlarda gidiyorum daha rahat oluyor.Hemde akşam yemeğinden sonra eşimle birlikte gidiyoruz o gelmezse olmaz
Yaa karnım tok tansiyonum normal ama her an bayılacak gibi hem baş ağrım var hemde dönüyor biraz.Uykusuzluktan diyorum uzanıyorum ama bu defa uyuyamıyorum uyumaya zorlayınca daha çok başım ağrıyor.
Benimde ara ara aşağı taraflarda batmalar oluyor özellikle ebbeğin hareket ettiği anlarda ağrı ve batma oluyor çok aşağılarda.
İnşallah doğururuz.
hemşerim sayılırsın bebeciBenim babam kayserili annem samsunlu ben bodrumda dogmusum ne bodrumluyum diyebiliyorum ne kayserili:)) kayseriyi hic gormedim bodrumda dogup buyudum ama yerli yabanci kavraminda yabanci sayilirm :)
ben de temizlik yaptım bugün...banyoyu cifledim,halı sildim,koltuk sildim,daha neler neler yaptım ama bende de tık yokay inşallah ya ne günlere kaldım inanamıyorum kendime 38 hafta doğurum diyordum mart 15 sonrası gelir dedim doğuramadığıma inanmıyorum arayan arayana.bugün tüm evi temziledim banyo wc yetmedi halı sildim yetmedi markete gittim yok yok yok anca sancı oldu oda akşam sonra tık yok şu an batmalarda yok bebek kıpır kıpır sadece.doğurmak istiyorum ya çok şeymi istiyorum inşallah hayırlıyla yarın doğururum :)))
sen madem tedaviyle hamile kalmışsın neden sezeryan olsana tedaviyle hamile kalanları doktor riske atmıyor genelede sezeryan yapıyor.
ay inşallah ya ne günlere kaldım inanamıyorum kendime 38 hafta doğurum diyordum mart 15 sonrası gelir dedim doğuramadığıma inanmıyorum arayan arayana.bugün tüm evi temziledim banyo wc yetmedi halı sildim yetmedi markete gittim yok yok yok anca sancı oldu oda akşam sonra tık yok şu an batmalarda yok bebek kıpır kıpır sadece.doğurmak istiyorum ya çok şeymi istiyorum inşallah hayırlıyla yarın doğururum :)))
sen madem tedaviyle hamile kalmışsın neden sezeryan olsana tedaviyle hamile kalanları doktor riske atmıyor genelede sezeryan yapıyor.
bide ben çalışırken herkes burda doğurcan karnın iyice aşağı inmiş diyordu bugün dışarı çıktım iş arkadaşıma rastladım sanki karnın yukarı çıkmış hiç doğacak gibi değil dedi valla insanlarıda anlamıyorum ben çalışırken her an doğururum korkusu saldım içime şimdide doğuramam korkusunu.
7 nisanda doğurcak arkadaş nedne 2 nisan son dedi ki sana 7 nisana kadar neden bekletmiyor ?
Canım eninde sonunda doğucaklar normal olmazsa sezeryanla artık içeride kalacakları gün sınırlı.Bende çok sabırsızlanıyorum perşembe günü kontrole gittiğimde senin çatın dar doğuramazsın cuma günü sezeryan yapalım desin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?