2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tatlim ben gocmenim ama izmirde yaşıyorum aydın şivesini filan pek severim, hatta ben tüm şiveleri severim..kimse benim göçmen olduğumu bilmez bu yüzden...sen nerelisin bacım...
Benim babam kayserili annem samsunlu ben bodrumda dogmusum ne bodrumluyum diyebiliyorum ne kayserili:)) kayseriyi hic gormedim bodrumda dogup buyudum ama yerli yabanci kavraminda yabanci sayilirm :)

ay ben yatıym artık
sırtım ağrıyo çok
herkese ii geceler
bakalım yarın kimler doğurcak

herkesee ii geceler
sizde çok oturmayın, çocuklar uyurken uyuyun he

Bebeci
Başka oğlunuz varsa vereyim derdim
Ama bu hatun cok çirkin diye kimseyide beğenmez
Kiz oğlumda alemdi,
Gittiğimiz evlerde koltuğa kanepeye otururken eller koklardi ve cok enteresan soru sorardi.
Kac defa morartti beni.
Kiz kardesim yeni nişanlı onlara davete gittik koltuk islanmis mı su mu dökülmüş birsey var
Eve girince hafif rutubet koktu
Dedi hemen anne deniz mı var yosun kokuyor
Gözlerimi portlettim sustu az sonra ıslak yere denk geldi
Bir bağırdı yaa cismi bu ne kadar pissiniz zaten kokuyor eviniz,oda spreyiniz yok mü
Anam anam
3 yasında ama herseye aklı eriyordu rezil etti beni

Bende kaçıyorum , oğlan geldi yanımıza tel.ışığından rahatsız oluyor..iyi geceler, yarın görüşürüz...

Ben yataktayim zaten:))
Ama uyumam lazım
Yarın cok isim gar Cook
Hayırlı geceler
Opuyorum sizleri
See you...

Kızlar benim üç gündür ara ara hep başım ağrıyor geçiyor tansiyonum 11-8 12-8 civarında çıkıyor sizce bu baş ağrısı neden olur önemsemelimiyim?

Kızlar benim üç gündür ara ara hep başım ağrıyor geçiyor tansiyonum 11-8 12-8 civarında çıkıyor sizce bu baş ağrısı neden olur önemsemelimiyim?

lovely17 bendede bugün 2 kere sancı oldu .şimdide bebek hareket halinde alt taraftaiğne gibi bişey batıyor arada ama sancı kesildi tekrar başlamadı sancı geldi kıvrandım ama nasıl mutlu oldum doğuracam diye iyicene tuhaflaştım ben ya.senin doktor kontrolü ne zman sor doktoruna.

Perşembe günü dr um nöbetçi ben nöbetçi olduğu zamanlarda gidiyorum daha rahat oluyor.Hemde akşam yemeğinden sonra eşimle birlikte gidiyoruz o gelmezse olmaz
Yaa karnım tok tansiyonum normal ama her an bayılacak gibi hem baş ağrım var hemde dönüyor biraz.Uykusuzluktan diyorum uzanıyorum ama bu defa uyuyamıyorum uyumaya zorlayınca daha çok başım ağrıyor.

Benimde ara ara aşağı taraflarda batmalar oluyor özellikle ebbeğin hareket ettiği anlarda ağrı ve batma oluyor çok aşağılarda.
İnşallah doğururuz.

kızlar uyutmadı beni zeynebim demin lavaboya gittim bi damla kan vardı ama sancım yok sadeceaşağıya doğru baskı yapıyo çıkacak gibi karnımı çok gerdi belimde falan sancı yok. paniklemedim biraz bekleyim bi lavaboya gene gideyim sonra paniklerimm

ay inşallah ya ne günlere kaldım inanamıyorum kendime 38 hafta doğurum diyordum mart 15 sonrası gelir dedim doğuramadığıma inanmıyorum arayan arayana.bugün tüm evi temziledim banyo wc yetmedi halı sildim yetmedi markete gittim yok yok yok anca sancı oldu oda akşam sonra tık yok şu an batmalarda yok bebek kıpır kıpır sadece.doğurmak istiyorum ya çok şeymi istiyorum inşallah hayırlıyla yarın doğururum :)))
sen madem tedaviyle hamile kalmışsın neden sezeryan olsana tedaviyle hamile kalanları doktor riske atmıyor genelede sezeryan yapıyor.

Benim babam kayserili annem samsunlu ben bodrumda dogmusum ne bodrumluyum diyebiliyorum ne kayserili:)) kayseriyi hic gormedim bodrumda dogup buyudum ama yerli yabanci kavraminda yabanci sayilirm :)
hemşerim sayılırsın bebeci ben de samsunluyum...annen samsunun neresinden?

ben de temizlik yaptım bugün...banyoyu cifledim,halı sildim,koltuk sildim,daha neler neler yaptım ama bende de tık yok bu gidişle ben kesin nisan annesi olucam dr 2 nisana kadar sporcu gibi çalış didi 2 nisanda gittiğimde de yumuşama ve açılma olmazsa sezaryen(yüksek voltaj doğru yazdım mı ) yapıcakmış,hem de çatım normal doğuma müsait olduğu halde hakkımızda hayırlısı artık

ersnil, aras paşa pek tatlı pek cool, maşallah
o nasıl öyle tek göz açık bakıyo, benim yiğenimde ilk fotoğrafı çekilirken öyle tek göz açıktı hep

perilous, bu gece sabah olmaz ayyyyyy, hayırlısıyla Rabbim kurtarsın, bebeğine kavuşuyosun maşallah

Ay benim içimden iş yapmakta gelmiyor pc başında oturuyorum biraz yatıyorum biraz yine pc başındayım ama gün boyu yatıyorum bu gidişle ben hiç doğuramıycam.
Ben 4 yıla yakın zaman hamile kalamadım 6 ay yumurta takibi yapıldı kolmenle 2 kezde aşılama denedim ama olmadı.
Sonra doğal yoldan hamile kaldım.
Aslında sezeryan istiyorum çokta uğraştım ama bunu kabul etmiyor dr lar bazı hastaneler yapamayız diyor bazılarıda yaparız ama ssk ya dahil edemeyiz diyor 2000 tl gibi bir fiyat istiyorlar isteğe bağlı sezeryana o yüzden bende normal doğuma şuan bir engel olmadığı için bekliyorum dr um önce normali deneyelim olmazsa sezeryan diyor.

bide ben çalışırken herkes burda doğurcan karnın iyice aşağı inmiş diyordu bugün dışarı çıktım iş arkadaşıma rastladım sanki karnın yukarı çıkmış hiç doğacak gibi değil dedi valla insanlarıda anlamıyorum ben çalışırken her an doğururum korkusu saldım içime şimdide doğuramam korkusunu.

7 nisanda doğurcak arkadaş nedne 2 nisan son dedi ki sana 7 nisana kadar neden bekletmiyor ?

Canım eninde sonunda doğucaklar normal olmazsa sezeryanla artık içeride kalacakları gün sınırlı.Bende çok sabırsızlanıyorum perşembe günü kontrole gittiğimde senin çatın dar doğuramazsın cuma günü sezeryan yapalım desin istiyorum

bu saatten sonra sezaryen istemiyorum ya offfff 38. haftada olurdum şimdiyede iyileşirdim yani.
sen evdesin heralde canım ondan beni anlamazsın benim iznimden giden hergüne yanıyorum bebeğimle vakit geçirmek istiyorum ayrıca ailemdende uzağım annem geldiğinde sadece bebekle ilgilenilsin benim ameliyatla uğraşılmasın istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun bekleyecez napalım inşallah birazdan sancım olurda yarın nstde sancı çıkar Allahım sancıda kesildi gitti.

kızlar benim vajinanın sağ tarafından makata doğru olan yerde cevizden biraz küçük yumru gibi bişey elime geliyo 1-2 gündür,
makat kısmım aşırı sert ve kabızmış hissi var ama kabız değilimm,

varmı böyle bi durum yaşayan?

eşim ofise geçtikten sonra gündüz hep girerim diye düşünüyodum kk ya ama evde duramıyorum, ev üstüme üstüme geliyo sanki,
tek başımada korkuyorum sanırım, kendiimi dışarı atıyorum uyanır uyanmaz,

ben ne zman doğurucam ayyyyyyy, sıkıldım artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…