2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hemoroit gibi bişey mi değilse kıl kökü iltihaplanmıştır belki aynada bakmaya çalış başkada aklıma bişey gelmiyor.benim takvim senden 10 gün önce :))) ben doğurmadım valla bekliyorum

ben sabah ezanına kadar uyuyamıyorum artık uyumak için kendimi zorlamaktanda vazgeçtim pc başında sabah 5 i bekliyorum yapacak bişey yok.

Yani dogum icin bu hormona ihtiyacimiz var,emzirebilmek icin de. Sadece orgazm degil , Mutlu iliskilerde de salgilaniyor :) Tabi orgazm da cok salgilaniyor. Bebekle annenin arasinda guzel bir iliski kurmana bile yardimci :) super bir hormon

Nerden temin edebiliriz acaba? Cok faydaliymis :)

Evet canım ben evdeyim o yüzden benim için iki doğum şeklide olur birde eşim senelik izin kullanacak annemlede altlı üstlüyüz o yönden kolaylıklarım olacağı için sezeryanda olsa yardımcı olurlar bana.

Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah kolay ve normal doğururuz

Kizlar tuvaletim geldi uyandim elimi aninda popoma attim islak

Wc ye girdim camasirim ve pisamam pasta tabagi buyuklugunde islak ama popo tarafi. Gece bi ara kolum uyusunca sirt ustu yatmistim. Su mu cis mi bu? Kokladim cis kokmuyor esimi uyandirdim o da kokmuyor dedi. Ya ya uyanin hadi bu ne ? Napim dr u mu ariyim 1 cay bardagi miktari az degil mi eger suyum geldiyse?

Canım dr unu ara bence çağırır büyük ihtimalle idrarda kaçırmış olabilirsin ama tahminle olmaz suyunda olabilir.Hem idrar olsa kokardı bencede

Suyun taamı gelmiş olsa bir çay bardağı kadar az tabi ama sonuçta bir miktarda gelmiş olsa git mutlaka kontrole belki başlıyordur doğum.

Hic agrim felan yok belimde sadece kasıklarimda hafif bir adet sancisi hissi var. Bebegim de donmedi.

Hic agrim felan yok belimde sadece kasıklarimda hafif bir adet sancisi hissi var. Bebegim de donmedi.

Eğer gelen suyunsa az mikatarda olduğu için doğum başlayacak olmasa dahi suyunda azalma olmuştur sonuçta o yüzden her ihtimale karşı bir kontrole gitmeni tavsiye ederim.Ama belki idrarda kaçırmış olabilirisn bunu yaşayıp farketmeyenler oluyormuş son aylarda.

günaydın canlar... kimseyi uyku tutmadı galiba...

bende günü ben başlatırım heralde diyordum maşallah herkes uyanmış GÜNAYYYYYYDIN bugün bizim kontrolümüz var heyecan ve boğaz ağrısından uyuyamadık kızımla... kızlar bi inşallah deyin de doğal yolla başlamış olsun sancılarım hayırlısıyla

Cnm bazilarinin suyu birden patlamaz yirtilir ve az az sizar hele birde bebek kafasini tikarsa yirtiga:) biraz takip et devami gelirse hastaneye bir git baktir bence:)

Dr u aramaya gitmiyor elim gecen de sancilarim yalanci cikinca utanmistim. Kaldim boyle duvari izliyorum hastaneye gitmeden bunu anlamanin bir yolu yok mu?

Cnm hayirlisiyla al bebegini kucagina:) insallah kontrolun iyi gecer:)

inşallah canım benim normal olur.. hayırlı haber bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…