- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
kızlar benim vajinanın sağ tarafından makata doğru olan yerde cevizden biraz küçük yumru gibi bişey elime geliyo 1-2 gündür,
makat kısmım aşırı sert ve kabızmış hissi var ama kabız değilimm,
varmı böyle bi durum yaşayan?
eşim ofise geçtikten sonra gündüz hep girerim diye düşünüyodum kk ya ama evde duramıyorum, ev üstüme üstüme geliyo sanki,
tek başımada korkuyorum sanırım, kendiimi dışarı atıyorum uyanır uyanmaz,
ben ne zman doğurucam ayyyyyyy, sıkıldım artıkkk
bu son günler çok zor geçiyor. uyku problemi de çok fazla. Allahım hepimize yardım etsin.
Ya bende uyuyamıyorum delircem
Ya bende uyuyamıyorum delircem
Yani dogum icin bu hormona ihtiyacimiz var,emzirebilmek icin de. Sadece orgazm degil , Mutlu iliskilerde de salgilaniyor :) Tabi orgazm da cok salgilaniyor. Bebekle annenin arasinda guzel bir iliski kurmana bile yardimci :) super bir hormon
bu saatten sonra sezaryen istemiyorum ya offfff 38. haftada olurdum şimdiyede iyileşirdim yani.
sen evdesin heralde canım ondan beni anlamazsın benim iznimden giden hergüne yanıyorum bebeğimle vakit geçirmek istiyorum ayrıca ailemdende uzağım annem geldiğinde sadece bebekle ilgilenilsin benim ameliyatla uğraşılmasın istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun bekleyecez napalım inşallah birazdan sancım olurda yarın nstde sancı çıkar Allahım sancıda kesildi gitti.
Kizlar tuvaletim geldi uyandim elimi aninda popoma attim islak
Wc ye girdim camasirim ve pisamam pasta tabagi buyuklugunde islak ama popo tarafi. Gece bi ara kolum uyusunca sirt ustu yatmistim. Su mu cis mi bu? Kokladim cis kokmuyor esimi uyandirdim o da kokmuyor dedi. Ya ya uyanin hadi bu ne ? Napim dr u mu ariyim 1 cay bardagi miktari az degil mi eger suyum geldiyse?
Hic agrim felan yok belimde sadece kasıklarimda hafif bir adet sancisi hissi var. Bebegim de donmedi.
günaydın canlar... kimseyi uyku tutmadı galiba...
günaydın canlar... kimseyi uyku tutmadı galiba...
Kizlar tuvaletim geldi uyandim elimi aninda popoma attim islak
Wc ye girdim camasirim ve pisamam pasta tabagi buyuklugunde islak ama popo tarafi. Gece bi ara kolum uyusunca sirt ustu yatmistim. Su mu cis mi bu? Kokladim cis kokmuyor esimi uyandirdim o da kokmuyor dedi. Ya ya uyanin hadi bu ne ? Napim dr u mu ariyim 1 cay bardagi miktari az degil mi eger suyum geldiyse?
bende günü ben başlatırım heralde diyordum maşallah herkes uyanmışGÜNAYYYYYYDIN bugün bizim kontrolümüz var heyecan ve boğaz ağrısından uyuyamadık kızımla... kızlar bi inşallah deyin de doğal yolla başlamış olsun sancılarım hayırlısıyla
bende günü ben başlatırım heralde diyordum maşallah herkes uyanmışGÜNAYYYYYYDIN bugün bizim kontrolümüz var heyecan ve boğaz ağrısından uyuyamadık kızımla... kızlar bi inşallah deyin de doğal yolla başlamış olsun sancılarım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?