2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dr u aramaya gitmiyor elim gecen de sancilarim yalanci cikinca utanmistim. Kaldim boyle duvari izliyorum hastaneye gitmeden bunu anlamanin bir yolu yok mu?

Cnm utanacak bisey yokki!! Eczanede belki bulabilirsin mendil gibi bisey satiliyor ic camasirina koyuyorsun sonra eger suyunsa gelen rengi degisiyior bir sor bakalim oyle bisey bulabilcekmisin..

esmer lover gelmişin hadi doğum yaptın mı anlat.. valla aklımdaydın merak içindeyim...

Canım inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin rabbim.Doğal yoldan başlasın doğumun
Benimde bu saatlerde kızımda bir hareketlilik oluyor ve beraberinde benim alt taraflarda sancım oluyor bir heves bekliyorum artacak diye ama kısa sürüyor ve geçiyor.

günaydın kızlarrr..
Ben dün saatÖĞLEN 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
akşam saat 10da ewdeydik ama yazmaya şimdi fırsatım oldu
daha snraz detaylı anlatırım şimdilik bu kadar
allahh herkesi kurtarsınnn

Son düzenleme:

Hadi bakalim insallah senide tez zaman yollariz doguma bir ben kalacagim galiba hicmi biyeri agrimaz bi insanin;(

Aaa gözün aydin cnm allah saglikla buyutmeyi nasip etsin:) sonra detailli sekilde hikayeni bekleriz:) bugunun ilk haberi :)

Gözün aydınn Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnn
Darısı bizim başımızaa

Allah anali babali buyutsun saglik sihhat versin insallah canim

gözünaydın canım.. allah analı babalı büyütsün.. darısı bizlere inşallah

gözün aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin bebeğini sağlıklı uzun ömrü olsun sizlerle birlikte.ne güzel şimdi yavrun yanında Rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla kurtulalım.

günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri

günaydın kızlar.... hanipeks suyun gelmiş olabilir. bazen sızıntı şeklinde az az da gelebiliyormuş. bence doktora git baktır. ama çiş olma ihtimalide var tabi. hamileyken insan anlamayabilir kaçırdığını. birde çok su içiyoruz ya. benim idrarım mesela beybeyaz. koku falan da fazla olmuyor o yüzden.

Benim oğlanda da aynen öyle sata göre yapıldı 3 hafta ılerde olmasına rağmen 42 de doğdu.sata göre 42 hemde:)
Her Dr farklı bakıyor iste.

Hemen "R"

Bence sana erken teşhis koydular Canım ya
Hemen paniklettiler falan
Gelecegi varsada kaçtı.

Laternem bende voltaja katiliyorum senin doktor basinda zaten dogum tarihini geri cekmisti bebek ileride diye , benim de ileride ama tum planlar sat tarihime gore yapiliyor senin sat tarihine gore dogum ne zamandi ??
Akşamdan beri moralim sıfır
Bsy yanlış ama ne olduğunu tam bilmiyorum..
Doğum arifesinde dr'un fikirlerini sorgularken buldum kendimi; neye inanayim bilmiyorum
Incelmeden dolayı bebek sabahı beklemez diyen ebeydi..
Dün muayeneye gittigimde dr erken doğurma meraklisiymisim gibi davrandı önce; muayene sonunda da perşembe ye
Kadar bekleyelim gelmezse suni sanci verelim çok incelmiş ufacık bir sanci bile doğumu başlatır dedi..
Bebekte bir sıkıntı yoksa, yada kilosu sorun yaratmazsa bekleyelim normal sanciyi benim acelem yok dedim..
Ben 4 gun şehir dışında olucam ben yokken sancin gelebilir önceki doğumun cok sıkıntılı olmuş seni başkasına emanet edemem dedi..
Bu arada Once ki dogumumda da sancim yoktu, suni sanciyla başlattılar..
Bu defa herşey normal olsun istiyordum ama bsyler ayağıma dolaniyor nedense
Dün akşam oğlumun harekeketlerini olcemediler nst de; dun cok az hissettim.. bsyler ye tekrar nst'ye alalım dedi dr;
Evde yemeğe bekliyorlar diyw eve geldik ardindan misafir olunca tekrar gidemedik
Kıpır kıpır oğlum gitti sessiz hareketsiz bir bebis geldi yerine
Böyle iste; siz bana akıl verin yanlış bsy yapmak istemiyorum cok gerginim

hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. ne güzel bebişin kollarında şimdi. eve bile geçmişsiniz.maşallah size

Herkes iyidir umarım, ben hemen yazıp çıkıyorum, kontrole gidiyoruz şimdi, oğluşumu göreceğim, çok özledim. Dönünce görüşürüz kızlar . Öpüyorummm

ay canım yaaa gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallah

hanipeks çıkmışsın ama bence de bi hastaneye git. çekine çekine bi hal olduk hepimiz bende öyleyim boşver bebeişlerin sağlığı önemli olan.

meryem38 ve lovely17 inşallah kızlar fecii bunaldım doğumdan çok doğum sonrası kalabalıktan çekinir oldum. doğsun da bi an evvel düzenimiz kurulsun rutine bağlayalım istiyorum

aynen canım ya kaynana görümce olacak yanımda 2 günden fazla istemiyorum bunları düşündükçe çıldırıyorum.. kalırlar kesin aramız yakın kayınbaba kayın ay deliricemm.. 4 yaşında oğlum var 9 gün sonra seni görürüm falan çocuğu tehdit ediyor.. herşeyi unutuyorum bi anm önce olsun defolup gitsinler istiyorum... kimseyi istemiyorum diyecem ortalık yıklacak of offfffffffff....

Allah kolaylık versin. Güzel haberlerle bekliyoruz İNŞALLAH.

Suyun gelmiş olabilir :S Sen her ihtimale karşı doktora git bence. Bende de hastalık haline geldi. Gece uyanınca hemen bi çamaşır kontrolü yapıyorum.

Maşallah Hayırlı olsun. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Darısı bize olsun İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…