Dr u aramaya gitmiyor elim gecen de sancilarim yalanci cikinca utanmistim. Kaldim boyle duvari izliyorum hastaneye gitmeden bunu anlamanin bir yolu yok mu?
bende günü ben başlatırım heralde diyordum maşallah herkes uyanmışGÜNAYYYYYYDIN bugün bizim kontrolümüz var heyecan ve boğaz ağrısından uyuyamadık kızımla... kızlar bi inşallah deyin de doğal yolla başlamış olsun sancılarım hayırlısıyla
kızlar uyutmadı beni zeynebim demin lavaboya gittim bi damla kan vardı ama sancım yok sadeceaşağıya doğru baskı yapıyo çıkacak gibi karnımı çok gerdi belimde falan sancı yok. paniklemedim biraz bekleyim bi lavaboya gene gideyim sonra paniklerimm
günaydın kızlarrr..
Ben dün saat 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
akşam saat 10da ewdeydik ama yazmaya şimdi fırsatım oldu
daha snraz detaylı anlatırım şimdilik bu kadar
allahh herkesi kurtarsınnn
günaydın kızlarrr..
Ben dün saat 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
günaydın kızlarrr..
Ben dün saatÖĞLEN 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
günaydın kızlarrr..
günaydın kızlarrr..
Kizlar tuvaletim geldi uyandim elimi aninda popoma attim islak
Wc ye girdim camasirim ve pisamam pasta tabagi buyuklugunde islak ama popo tarafi. Gece bi ara kolum uyusunca sirt ustu yatmistim. Su mu cis mi bu? Kokladim cis kokmuyor esimi uyandirdim o da kokmuyor dedi. Ya ya uyanin hadi bu ne ? Napim dr u mu ariyim 1 cay bardagi miktari az degil mi eger suyum geldiyse?
Benim oğlanda da aynen öyle sata göre yapıldı 3 hafta ılerde olmasına rağmen 42 de doğdu.sata göre 42 hemde:)
Her Dr farklı bakıyor iste.
Hemen "R"
Bence sana erken teşhis koydular Canım ya
Hemen paniklettiler falan
Gelecegi varsada kaçtı.
Akşamdan beri moralim sıfırLaternem bende voltaja katiliyorum senin doktor basinda zaten dogum tarihini geri cekmisti bebek ileride diye , benim de ileride ama tum planlar sat tarihime gore yapiliyor senin sat tarihine gore dogum ne zamandi ??
günaydın kızlarrr..
günaydın kızlarrr..
ay canım yaaa gözün aydınAllah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallah
hanipeks çıkmışsın ama bence de bi hastaneye git. çekine çekine bi hal olduk hepimiz bende öyleyim boşver bebeişlerin sağlığı önemli olan.
meryem38 ve lovely17 inşallah kızlar fecii bunaldım doğumdan çok doğum sonrası kalabalıktan çekinir oldum. doğsun da bi an evvel düzenimiz kurulsun rutine bağlayalım istiyorum
Herkes iyidir umarım, ben hemen yazıp çıkıyorum, kontrole gidiyoruz şimdi, oğluşumu göreceğim, çok özledim. Dönünce görüşürüz kızlar . Öpüyorummm
kızlar herkese hayırlı geceler yarın hastaneye gideceğim allahın izniyle normal doğum yaparım inşallah.dualarınıza muhtacım.rabbim sağlıkla normal doğum nasip eyler inşallah.ilk fırsatta size haber edeceğim allaha emanet olun
Kizlar tuvaletim geldi uyandim elimi aninda popoma attim islak
Wc ye girdim camasirim ve pisamam pasta tabagi buyuklugunde islak ama popo tarafi. Gece bi ara kolum uyusunca sirt ustu yatmistim. Su mu cis mi bu? Kokladim cis kokmuyor esimi uyandirdim o da kokmuyor dedi. Ya ya uyanin hadi bu ne ? Napim dr u mu ariyim 1 cay bardagi miktari az degil mi eger suyum geldiyse?
günaydın kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?