Ayy canim ben cvp yazmistm ama cep telindej sistem atmamis trbini yerim senin :))
Chosy ile arkadassan onun albumunde ,degilsen ekle gorursun cnm
ayyy bacuim sorma bende yataktaydim iyi geceler demeden uyumusum bir de elimde tesbih okuyordum ama uyumus kalmisim acaba kac tane okudum ki hatirlamiyorumBen yataktayim zaten:))
Ama uyumam lazım
Yarın cok isim gar Cook
Hayırlı geceler
Opuyorum sizleri
See you...
Canim samsun havza , abimle ablamin dogum yeri de orasi annemle babam orada evlenmisler teyzem hala orada yasiyor siz neresindenhemşerim sayılırsın bebeciben de samsunluyum...annen samsunun neresinden?
ben de temizlik yaptım bugün...banyoyu cifledim,halı sildim,koltuk sildim,daha neler neler yaptım ama bende de tık yokbu gidişle ben kesin nisan annesi olucam dr 2 nisana kadar sporcu gibi çalış didi 2 nisanda gittiğimde de yumuşama ve açılma olmazsa sezaryen(yükpsek voltaj doğru yazdım mı ) yapıcakmış,hem de çatım normal doğuma müsait olduğu halde hakkımızda hayırlısı artık
hemoroit gibi bişey mi değilse kıl kökü iltihaplanmıştır belki aynada bakmaya çalış başkada aklıma bişey gelmiyor.benim takvim senden 10 gün önce :))) ben doğurmadım valla bekliyorum
Kizlar tuvaletim geldi uyandim elimi aninda popoma attim islak
Wc ye girdim camasirim ve pisamam pasta tabagi buyuklugunde islak ama popo tarafi. Gece bi ara kolum uyusunca sirt ustu yatmistim. Su mu cis mi bu? Kokladim cis kokmuyor esimi uyandirdim o da kokmuyor dedi. Ya ya uyanin hadi bu ne ? Napim dr u mu ariyim 1 cay bardagi miktari az degil mi eger suyum geldiyse?
günaydın kızlarrr..
Ben dün saatÖĞLEN 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
akşam saat 10da ewdeydik ama yazmaya şimdi fırsatım oldu
daha snraz detaylı anlatırım şimdilik bu kadar
allahh herkesi kurtarsınnn
Hadi bakalim insallah senide tez zaman yollariz dogumabir ben kalacagim galiba hicmi biyeri agrimaz bi insanin;(
günaydın kızlarrr..
Ben dün saatÖĞLEN 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
akşam saat 10da ewdeydik ama yazmaya şimdi fırsatım oldu
daha snraz detaylı anlatırım şimdilik bu kadar
allahh herkesi kurtarsınnn
Günaydın kızlarrrr.. Doğumumu yaptım we dün akşam ewime qeldimm Allahıma çok şükürrr..
Size bu kadar erken yazıcağımı tahmin bile etmiodum çünkü ebeler bile sende hç doğurucak bi hawa yok diyip gülüolardı..
Bildiğiniz gibi dün dr yatış için çağırmıştı.. Önce nst bağlandı sadece 1 tane sancı çıktı işlerine yarar :) Sonra alltan muayene etti 4 cm açıklık war hemen yatışını yaptır dedi.. ben epidural istediğimi söyledim tmm işlemlerini ona göre yaptır dedi..
Bu konuda eşimle tartışıcağım aklıma bile gelmezdi.. Ama onu affetmicemm.. Bana exradan epidural için ödenecek para yüzünden demediği laf kalmadı we maddi durumumuzda gayet iyi.. Normal doğum 400 tl epidural 600.. Yani bi 200 tl yüzünden hastanenin ortasında ağlaya ağlaya mahvoldmm.. İkna etmek için neler söyledim ama onun bana dediği laf 3. çocuğu doğurucaksın ilk değilki sanki noolmuş azcık dayan oldu.. Erkek işte ne anlicakk ister 10. çocuğun olsun sancı aynı doğum aynı.. Ahh ahhhh.. Neyse en sonunda tmm dedi ama dr saat 10da yatışa yolladı biz 12de yatışı yaptıkk.. Bu arada odaya çıktık dolşatık sonra beni doğumhaneye aldılar.. Hastane ewimize yakındı.. Çantamı fln yanıma almamıştm.. Eşime dedim sen git çantaları getir anneni annemi çocukları al gel tmm dedi gitti.. Gidiş o gidişş.. Benim açıklık 4 cm diye hmn anestezi uzmanı güzelce epidurali taktı.. 6 cm olunca ilk dozu wericem dedi.. En az dozda suni sancı werdiler.. Normal bi karın ağrısıyla 6 cm oldu.. Bu arada 2 ebe ve bi görevliden ALLAH razı olsun onlar bana destek oldularr o kdr iyiydilerki güle oynaya doğum yaptırdılar.. Sonra dr gelip epiduralin ilk dozunu wurdu ağrım tamamen kesildi.. Bu arada epidural süpermiş kızlarrr.. Bilseydim 2 doğumumdada kullanırdımm ama 3.ye kısmet olduu.. O çektiğiniz sancılar bi anda gidioo.. Nst bağlıyken ebe dediki şuan sancın tawan yaptı en sona wurdu ama senin yüzünde bi değişme bile olmadı dedii.. Bu arada hastanede ilk epidural uygulayan benmişimmm herkes merakla başımdaydı :)) Bi 10 dk sonra ikinci dozu wurdular ama ben gayet rahatımm.. Sonra hemen suyumu patlattılar.. Suyu patlatınca bnm kendi sancım geldi suni sancıyı kapattılarr.. Ama bn kendi sancımı bile hissetmiodum.. Sonra sanki ıkınma geldi dr bi muayene etti çabuk kalk kalk kafa gelmiş dedi ben bacaklarım ayrık zor çıktım çatalaDr a telefon açtılar o gelene kadar nerdeyse doğmuştu.. Toplam hepsi 1.30 saat sürdü kızlarrr.. Doğum anındada çıkış dozu warmış epidural için onu wurmaya geldiklerinde ben çoktan doğurmuştm.. Ama iyiki onu almamışm çünkü ıkınamazdım.. Hiçbi sancım olmadan doğum yaptım sadece çıkışta biraz bağırdım oda olsun artıkk 3.480 gr 49 cm çok tatlı bi oğlumuşş olduu.. Bu arada bn doğum yaptım eşim ortada yok çantam yok bnm we bebeğin kıyafeti yokk.. Doğum yaptım dikiş dikerken ben eşimi aradım nerdesin bebek doğdu diye o ewdeymiş ne kdar rahtsa artıkkk.. Doktorum doğum masasında telde ilk konuşan hasta diye kayıtlara geçicem seni diyerek hepimizi güldürdü.. Ama napim bebek doğdu zawallımın üstü başı yokkk.. Beni odaya alcaklar üstüm yokk.. Tam 45 dk o masada çıplak kaldımm snra çantamı getirdiler kıyafetlerimi giydirirlerken beni bi titreme aldı nasıllll.. tam 1 saat titredimmm.. Sonra odama geçtm bebişim geldiii ahh ahh herşeyi unutturdu banaaa.. Çok acıkmıştı hemen yapıştı göğsümee.. Şimdilik sütüm warmı bilmiorm ama zamanla düzene biner inşş.. ALLAH herkesi bi sancıda kurtarsın kızlar.. Eğer doğumhanedeki ebeler bu kadar güleryüzlü olmasaydı doğumumda bu kadar iyi geçmezdi eşim çok üzdü beni çoook. Para konusunu hastaneye kadar taşıdıya helal olsun ona.. Acaba ne için kim için çalışıooo.. Neyseee.. Herkese tawsiyem nolursa olsun doğum anındaen çok morale ihtiyacınız warr nolursa olsun moralinizi yüksek tutunn.. Uzun oldu ama iyice içimi döktüm.. We bebişim bana herşeyi unutturduuuu çok mutluyummm her çocuk aynı ilk gibiii aynı heyecan aynı mutlulukkk..
Gunaydin kizlar.
Yoldayiz,hastaneye gidiyoruz kontrol var bugun. Cati muayenesi de yapacak doktor. İnsallah hersey yolunda der. Cikinca haber veririm. Optum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?