2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hanipeks gecmis olsun canım benim .. Bir gidip baktirsaydin su mü değil mı ? Dün bana suyun bitmek üzere dedi Dr ben cok korkuyorum susuz kalmasından.. Fırsatın varsa göster önemli birsey sonuçta bugüne kadar gittik geldik son demleri artık.. İhmale gelmez

Ben de gördüm sonunda Ersnilin prensini çooookk tatlı çok maşallah biz de kavuşsak artık evlatlarımıza, son günler geçmek bilmiyor

cnm yawruna kavuşmuşsun ya sağ salim kocanıda salla ara sıra gariplikleri tutuyor işte allah yawruna uzun ömürler versin

Ayy canim ben cvp yazmistm ama cep telindej sistem atmamis trbini yerim senin :))
Chosy ile arkadassan onun albumunde ,degilsen ekle gorursun cnm

:):):)

ay canım saol, hallettim gördüm sonunda muradıma erdim yani:)

GUNAYDIN KIZLAR
GUNE BIR BEBEK HABERIYLE BASLADIK NICE SAGLIKLI ANNE BEBEK HABERLERIYLE GUNE DEVAM EDERIZ INSALLAH :)
ESMERLOVER TWBRIK EDERIM CANIM SENI, ESIN DE HEYECAN YAPMIS HERALDE SASKINLASMIS VICDANINA BIRAK GITSIN SEN MELEGINLE HER ANIN TADINI CIKAR TAHMINIM SON BEBEGIN OLACAK VE BIR DAHA BU GUNLER GELMEZ CNM

Ben yataktayim zaten:))
Ama uyumam lazım
Yarın cok isim gar Cook
Hayırlı geceler
Opuyorum sizleri
See you...
ayyy bacuim sorma bende yataktaydim iyi geceler demeden uyumusum bir de elimde tesbih okuyordum ama uyumus kalmisim acaba kac tane okudum ki hatirlamiyorum

Canim samsun havza , abimle ablamin dogum yeri de orasi annemle babam orada evlenmisler teyzem hala orada yasiyor siz neresinden

esmer lover gözün aydın canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

laternam, derineser kızlar doğum gününüz kutlu olsun. ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum. herşey gönlünüzce olur inşallah.

2013 NİSAN ANNELERİ VE BEBEKLERİ İÇİN TOPLANAN YASİN-İ ŞERİFLER

Gulimier 2 Yasin-i Şerif
Dertsiz 7 Yasin-i Şerif
Esrasm 1 Yasin-i Şerif
Ersnil 12 Yasin-i Şerif
BH8076 2 Yasin-i Şerif+Amme+Cuma+Vakıa
Hanipeks 1 Yasin-i Şerif
TOPLAM 25 Yasin-i Şerif+Amme+Cuma+Vakıa

Kızlar doğumlarımız birer birer başlıyor;Yasinlerimizi de 41'e tamamlayıp;kolay doğum ve sağlıkla bebeklerimize kavuşabilmek için niyetlenip bağışlasak çok güzel olurdu..

Son düzenleme:
hemoroit gibi bişey mi değilse kıl kökü iltihaplanmıştır belki aynada bakmaya çalış başkada aklıma bişey gelmiyor.benim takvim senden 10 gün önce :))) ben doğurmadım valla bekliyorum

uzun zamandır aşağıyı görmüyorum ben, bi aynayla bakam belki görünür bişiler, sağol

ayyyy hadi hayırlısı, az bişey değilmiş, aradın mı doktoru napıyosun şu an?

esmer lover, ne güzel paylaşmışsın, Allah hepimize kolay bi avazda doğumlar nasip etsin inş., gözün aydın darısı sırasıyla başımıza:)

canım doğum günün kutlu olsun, herşey gönlünden geçtiği şekilde gerçekleşir inş., sıkma canını, kafan çok karışmış tabi haliyle zaten yeteri kadar karışığız, Allah hayırlısını nasip etsin, bakalım bizlerin başına neler gelicek

maşallah canım, 3. kuzun da kollarında,
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlarımmm ve doğan doğmayan kuzuları =)

Hadi bakalim insallah senide tez zaman yollariz doguma bir ben kalacagim galiba hicmi biyeri agrimaz bi insanin;(

yok canım doktora sordum korkma devamı gelirse mutlaka gel dedi ama gelmedi devamı su falan da yok ortada. sadece bebeğim çok vuruyo ordan oraya o kadar =) daha ben de beklemedeyim yani =)

canım yaaa allah analı babalı büyütsün çok sevindim kolay bi doğum yapmana allahım bebeğinizi sizlere bağışlasın =) eşine diyecek bişey bulamıyorum nası ödeyecek senin hakkını...bebeğin geldi ya gerisini allaha havale et canım =)

LATERNEEEEE doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin de inşallah sen sıkma canını....

bu arada zaman sınırı koydum kendime 12.30 da kalkıp temizliğe başlıcam eşim bugün akşam geç gelecekmiş temizliğe dalayım yoksa vakit geçmez bana

süpermiş tam benlik bir doğum olmuş; allah uzun sağlıklı ömürler versin; çoluğunla çocuğunla canım

Gunaydin kizlar.
Yoldayiz,hastaneye gidiyoruz kontrol var bugun. Cati muayenesi de yapacak doktor. İnsallah hersey yolunda der. Cikinca haber veririm. Optum hepinizi.

ayyy ıyrenc bır sey o bn olmıycam atlatıcam doktoru cunku kanaman oluyo bıraz aksama falan endıselenme sakın kac nısansın sen gelecek bebbıss bellımı

doktordan geldim; moralim bozuk; çatı muayenesi bile yapmadı; sezeryan dedi; kafası 9.25; kilosu 3.750;
1 nisanda kesecekler beni; sonda da takacaklarmış; sabahtan beri ağlıyorum; gidip yatacağım şimdi; geçen hafta kendimi sezeryan fikrine alıştırdım sanmıştım ama... ben normal istiyordum ya

ben ne kadar salak geri zekalı bir insanım ya, nefret ediyorum şuan kendimden, işe geldiğimden beri ağlıyorum. foruma yazdım 5 dak sonra hastaneden aradılar, neymiş efendim perşembe saat 17.00 de olan randevumu yine aynı gün sabah 9.30 a almak istediler, neymiş dr hastaneden ayrılacağı için artık yarım gün çalışacakmış öğleden sonraları yokmuş, bak sen? Ben dün randevu alırken işlerime en uygun zamanı ayarlıcam diye kaç takla attım. 9 da geleyim dedim doluymuş, o zaman 9 daki hastayı arayın o 9 buçukta gelsin ben de onun yerine 9da geleyim dedim. arayamazlarmış böyle bir hakları yokmuş. ya bu ne demek ne demek? beni arayıp kaç saat öne almaya hakları var, 9 daki hastayı yarım saat geç alma hakları yok. ya ben sancım oluyor gece aramıyorum dru suyum sızıyor ki daha bu sabah utanıp çekiniyorum arayamıyorum onlar beni bi cürretle arayabiliyor salağım ben salak. daha neler söyledim. siz kbb ya da dahiliyeci misiniz dedim

ay devam edemiyorum kızlar yazamıyorum eşimle de tartıştım şimdi, tamamlayamıyorum yazdıklarımı da silmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…