2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mrblar arkadaşlar nasılsınız?

Cnm tebrik ederim. ne güzel bir doğum öyle, sağlıklı sıhhatli büyütrsün inş.

eşinide takma kafanı dediğin gibi aldın bebişini kucağına gerisi boş...

laterne ve derineser mutlu mutlu senelere

Son düzenleme:
Esmerlover sağlıkla kavusmussun oğluna; Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Eşinin yaptigina kendime yapılmış gibi icerledim inan ki inşallah pisman olup gönlünü alır çabucak
Doğumunu cok güzel anlatmissin darısı bizlere inşallah..
Yeni mutlulugunla tüm sıkıntılarını unutmani diliyorum tatlim

selam kızlar

esmer lover Allah analı babalı büyütsün, tebrik ederim, sende atlattın:)

laterne ve derineser doğumgününüz kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu yaşlara inşallah:)

Fistiklar bir bakayım diye girdim cepten..
Inşallah herkes iyidir..
Doğum günümü kutlayan arkadaşlarım hepinizi cooook öpüyorum teşekkür ederim♡♥♡

sakin kuzum yaa bebişi de üzeceksin anlat izin alabilirsen git olmadı ben hala dr değiştirmen tarafındayım ya bana laf düşmez tabi... :44:

doğum gününüz kutlu olsun kızlar nice mutlu senere en güzel doğum günü hediyelerimizde bebekleriniz oldu bu sene:119::119::118::79::80:

oh bitirdim temizliği her yanı sildim süpürdüm yıkadım iştaha geldim iyice yağlandım kremlendim giyindim oturdum çok şükür. evin enerjisi değişiyo sanki temiz olunca.

kızlarr okuduğunuz yasinleri rabbim kabul etsin ben de isterdim okumayı ama yetişemedim ben de kendim okuyum hepimizin adına inşallah...

canım tatlı istiyoooo gelin kızlar size saray lokumu yapayımmmmm

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün çok kolay bir doğum olmuş allah hepimize nasip etsin inşallah

kızlar ben geldim dr dan, 34. haftada gelmeye kalkan kızım şimdi de gelmio 38+2 olduk herşey yolunda 2 cm açıklık var dedi plesenta yaşlanmış bir tek... :26: off çok heyecanlıydık gelir die yaaa

kızlar ben geldim dr dan, 34. haftada gelmeye kalkan kızım şimdi de gelmio 38+2 olduk herşey yolunda 2 cm açıklık var dedi plesenta yaşlanmış bir tek... :26: off çok heyecanlıydık gelir die yaaa

ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama benim kızımın da yeri rahat galiba

dertsiz, ben 2 yasin okudum canım

Aradim saglik ocagini gelemiyorum ben dedim dun doktora yeni gittim bilgileri ben size telde veriyim baska yapacaginiz birsey yoksa dedim tamam dedi verdim bilgileri kurtuldum artik dogumdan sonra 15 gun icinde bebekten ikinci kez topuk kani alincak kilosuna falan da bakariz ararim ben.sizi dedi eyvallah dedim oglumun topuguna ikinci kez igne mii vurcaklar kiyamam enisime bebegime ben ya, yegenimde asisina gitmistim yegenim agladi ben agladim oglumda da biterim ben

kızlar bugün başıma geleni anlatsam inanmazsınız ya şaka gibi...
evin bi odasını depo olarak kullanıyoruz. ne kadar fazla eşya erzak varsa orda. bugünde kışlık ayakkabıları kaldırıp, yazlıkları çıkarayım dedim. doğuma kadar nasıl olsa spor ayakkabıdan başka biişey giymeyeceğim. doğumdan sonra da yaz gelir artık buralara bende o halimle ayakkabıyla uğraşamam diye düşündüm. ayakkabılığı boşalttım bi güzel sildim sıra geldi yazlıkları çıkarmaya ayakkabı kolisi en geride kalmış, zorla çıkardım yerinden. bütün ayakkabılar tek tek kutusunda duruyodu. koliyi bi açtım kutuların üstü küflü gibi... kutunun birini açtım bide ne göreyim ayakkabım küflenmiş. bir hışımla hepsini açtım tek tek ve hazin son bütün ayakkabılarım küflenmiş tanınmaz halde ağlamamak için zor tuttum kendimi. hepsini attım bonya ya bulaşık deterjanı ve süngerle sile sile şipir şipir yıkadım, napiyim başka şansım yok. bir çoğunu kurtardım çok şükür ama 3 tanesi çöpe gitti, içim acıdı resmen ya

6ay oldu buraya taşınalı ne kadar talihsizlik varsa yaşadık evle ilgili... 2kere evi su bastı, bütün odaların ampulleri patladı... daha bir sürü şey var bi uğursuzluk.

Ya kızlar bu Esra nerde icime dert oluyor anneside gelecekti ,
Ne olmuş olabilir
Amerika'da hamilelik topiginede yazardı.
Mergen zaten yok,
Mergenin kaynana ve anne yanında olduğu için de giremiyor olabilir.

Bende ahd ettim nennn
Merak etmeyeceğim artikin.

Peri yazmadı galiba.

Kızlar, benim doktorum çok kızdı bana bugün 17 kilo almışım diye. Çok kilo almak gebelik zehirlenmesine sebep olabilir dedi yaaaa :26:
Bebişim hâlâ zayıf 2.707 kg boyu normal sanırım 48,6 cm. Nst de normal çıktı.

Canım, gözünaydın Çok sevindim sağlıklı bir şekilde aldın kucağına kuzunu. Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Şu kocana da akıl fikir ihsan eylesin, ne denir ki başka Sen bebişini kokla, gerisini salla

güzel haberlerle gel inşallah..

Sağ ol, canım ama doktordan azarı yedim. Tuz hamurişi yasak, günde 45 dk yürü dedi.

Canım, geçmiş olsun. Aynı şeyi dün ben yaşadım Tek farkı senin ayakkabılar benim ise çantalar öldü. Dolabın alt rafındaydılar bir düzenleyeyim dedim, çıkarınca ne göreyim, üstleri rutubetten renk değiştirmiş, senin yaptığını ben de deneyeyim bakalım kaç tanesi kurtulacak. Çamaşır makinesine atsam olur mu ki? Ne dersiniz????

kızlar ya bişey sorucam..normal doğumdan sonra dikiş atıyolar ya aşağıya..o zmn iğne filan vurulmuyomuş çoğu kişiden öyle duydum ve doğumdan zor geldi o dikişin atılması diyolar doğrumu acaba..geçen sadece bi kişi dedi.iğne vuruluyo hiç hissetmiyosun diye.hangisinin deidkleri doğru tecrübeli anneler varmı bu konuyla iligli aramızda...birde doğuma girmeden önce bağırsakların içini boşaltıyolarmış ama kimi lağman yapılıyo o çok kötü diyo kimide ilaç veriyolar kendiliğinden tuvalete çıkıyosun diyo...ay kime inanacağımızı şaşırdık he..

İğne yapılıyor diye duydum
Bilemem.
Ama lavmani bilirim,kızımda hemen yapıldı ertesi gün çıkarıyorlardı o sebeple.
Öyle ahim sahim birsey değil hatta onun lavman olduğunu sonradan öğrendim.Hemsire yaptı bana ,sıkıntı yok.

voltajım topiğe uğramayan çok kişi var.
naz ne zamandır yok, bh8076, dyteda onlarda yok..

mergen doğum yapmıştır diye düşünüyorum.

Canım ertesi gün 9.00 a aldırsan olmaz mı? yada bir kaç gün sonraya.
Biraz daha sabret canım az bişey kaldı şurda canını sıkmaya değmez.

sakin kuzum yaa bebişi de üzeceksin anlat izin alabilirsen git olmadı ben hala dr değiştirmen tarafındayım ya bana laf düşmez tabi... :44:

Hastaneye gidiyorum kızlar drla görüşebildim nihayet mutlaka gelmemi söyledi, bütün personeli hemşiresini hepsinin yaptıklarını yaşattıklarını anlatcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…