2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

CAnım bebeGinın ölçümleri benimkiyle aynı.. Dr bana normal yapabilirsin dedi.. Ben çatı muayenesini ısrarla istedim yalnız benimki de yapmayalım sonra yaparız falan dedi.. Bence sakın ol ve sansin varsa başka Dr görün ağlama bosuna. Dün beni cok ağlattı Dr ardından başka Dr a göründüm sakinlestim.. Her Dr kendi isine programına göre davranıyor.

Canım ertesi gün 9.00 a aldırsan olmaz mı? yada bir kaç gün sonraya.
Biraz daha sabret canım az bişey kaldı şurda canını sıkmaya değmez.

laterne ve derineser kızlar yeni yaşınız hayırlı olsun olsun inşallah, bebikleriniz bir avazda doğurun inşallah

laterne canım, sen streslendikçe bebek de hissediyodur, Rabbim bilir en doğrusunu, normal doğumda doktordan çok ebeler önemli zaten, doktor hastanede olmayacak diye suni sancı almak çok mantıklı gelmiyor bana, hatta bak anlatayım:

geçen sene ablamında doğum zmanı bayrama denk geliyodu, çatı muayenesinde bile çok irkilmiş yaptıramamıştı, doktoru sen normal doğuramazsın bakmama bile izin vermedin demişti, dediği gibi de oldu yani, doktor şehir dışında olacağı için, ablamı son gün çağırdı 6 saat suni sancı verdiler ama ebeler açılma var mı diye bakmaya geliyolardı bizimki bas bas bağırıyodu daha bakmadan, hatta ebelere tırnağınıza bakayım uzun heralde, batırıyosunuz demiş o streslendikçe ve bence vakti de henüz gelmediği için açılma falan olmadı hiç, o anda da tevafuk bi kadın normal doğum yapıcaktı, onun inlemelerini duyunca hemen kolundaki herşeyi çıkarttırdı, tamam dedi sezaryene alın beni, hastanede öylece beklemek de çok yorucu, naçizane fikrim zamanını beklesin paşannnn

mergen ve esrasm den hala haber yok dimi kaçırmıyorum ben?????:44::44::44::44:

dertsizim bende geçen dua topiğinde görünce dedim madem başlamışız herkes 1 er 2 şer alsa da bitirsek, cumaya kadar 5 tane alayım ben okurum Allahın izniyle

Hanipeks,
Ya sabah 9 da orda olup direkt gireceksin(en sevmediğim şey yapana uyuzum ama onlar hak etmiş)
Yada bu adamın nazini niyazını cekmeyeceksin.
Alışmışlar ,hamile bunlar 2 laf sokup tedirgin edelim.nede olsa koşarak gelecek diye.

Hasta Dr diyalogundan öte
Esnaf müşteri olmuş istisnalar dısında.
Allah insaf versin
Birde Sen su an acil olarak niye gidemiyorsun ki?

Somewherecold,
Alıntıda gördüm
Temciittt!!!Diyebilirsin ama;
Benim oğlumun Dr suan istanbuldaymis keske burda olsan yonlendirirdim bizzat arayarak.
Esenyurtta,Bana cok uzak ona gitmeyi cok isterdim.

Bebek kilosu:4470
Bas ölçümü 98

Ben açılmadım olmadı ama drum ölümüne yanimdaydi.
Keyfi isler,diğer bebegide zorunlu sezaryen yapacaksın ve en ufak aksilikte sezaryen diye alabilecek.

Perilous
Laterne
Alewmee
Ve katinamm gelmediler mi?
Ben bakamıyorum gecmise maalesef

İnsallah herseyler yolundadir.

Canım ben okurum Yasin.. Liste yapıyorsan yaz beni..
tamam canım cumaya kadar bitirip bağışlamasını yapalım yarım kalmasın. 25 tanesi okunmuş zaten 16 yasin kalmış. sen kaç tane okursun.

dertsizim bende geçen dua topiğinde görünce dedim madem başlamışız herkes 1 er 2 şer alsa da bitirsek, cumaya kadar 5 tane alayım ben okurum Allahın izniyle
gulimier canım sana 5 tane yazınca 11 tane kalmış oluyor.

3 tanede ben okuyayım.

hadi kızlar 8 yasin kaldı paylaşalımda bitirelim.

kuzumya bütün gece rüyamda seni gördüm dün eşini falan yazdın ya etkilendim heralde allah kolaylık versin doğumda edilen bütün dualar kabul olurmuş bol bol dua et kuzum allah onlarıda ıslah etsin senin gibi hamaratı bulmuşlarda

Anladim canim..yinede fazla bekletmeseler bari:) kac saatir temizlige vurdum kendimi banyo tuvalet mutfak temizlendi ama bende bittim..saanada kolay gelsin:)

hayır olsun canım benim. bu kadar stresin içinde bi de ben üzüyorum sizi. hakkınızı helal edin nolur.
öğlen yemeğine geldi giderken yine tatil muhabbeti.
allahım sen akıl fikir ver yarabbim.

hayır olsun canım benim. bu kadar stresin içinde bi de ben üzüyorum sizi. hakkınızı helal edin nolur.
öğlen yemeğine geldi giderken yine tatil muhabbeti.
allahım sen akıl fikir ver yarabbim.

olurmu kuzum ya bize anlatacaksın tabi allah akıl fikir versin boşver senbol bool dua et tatil işini anlsamış değilim seni el kadar bebeyle bırakıp tatilemi gidecek

gözünaydın canım.. allah analı babalı büyütsün.. sonunda doğrdun sende,hergün bakıyordum doğurdun mu diye..eşin gerçekten yanlış yapmış birincisi para konusunda,ne kadar tutarsa tutsun seni rahat ettirmek onun görevi..e(şime neler dyorum,bazen siniriden kıpkırmısı oluyor suratı ağzını açıyor bişey sölice sonra neyse diyor...1 kez tatrtıştık şimdiye dek o da yine annesinin sorumsuzlukları yüzünden,ben boşverdim şimdi o da rahat bende)..ikincisi seni doğumunda yalnız bırakmamlıydı,eviniz yakınmış üstelik..bunları zzamnı gelince konuşur halledersiniz şimdi kafana takmammaya çalış,sütün kesilir stresten sonra..bebeğinin kokusunu çek içine misler gibi,o seni rahatlatır..

canım doktoruna güvenin azaldıysa başka bir doktora git ama bebeğin kontrollerini ihmal etme,özellikle şu son anlarda takip daha da önemli..haraketler azaldı diyorsun bak..

anlamadım sezaryende sonda niye takıyorlar kii..daha önce takılmamıştı bana..her dr.un yöntemi farklı mı acaba...

nasıl bunlar yaa..hem randevunu kendileri değiştiriyor hemde sana uygunu vermiyorlar..öbür hastayı arayamıyorlarsa seni nasıl arıyorlar...ıyyyyy..iğrenç gıcık bir durum...başka bir doktora gitme şansın varsa git,bu saaten sonra ne kadar güvenebilirsin kiii..

benim doktorum ne zmaan istersen gel randevun olmasa da diyor,içimi rahatlatıyor..bende onu herkese öneriyorum,çok iyi yapıyor işini çünkü..para için de yapmıyor bunu üstelik..önceki doktorum her muayenede çatır çatır alıyoru parasını bu kadar ilgili değildi..

Allah herkesin yardımcısı olsun kızlar.

Ben dün nst ye girdim, testler vs hepsi iyi.

Dr iki gün önce sezaryen için güne karar verelim derken, dün her şey güzel dedi.

Normal mi sezaryen mı diye sordum, son ana kadar belli olmaz diyor.

Bilinmezlik çok zor

voltajım gece sen rüyamdaydın,
yatağım o kadar kocaman ol muş ki, 3. çocuğum olacamış, sıra sıra yatıyoruz kuzularımla :)
bende voltaj gibi oldum diyorummm rüyamda

Tatlım 3 yaz bana da aksi bir durum olup doguma gitmezsem okurum haber ederim mutlaka..

Bu arada laterne iyi kızlar.. Alisveris telaşında.. Bilginize..

kaldıysa bana da 2 tane verebilirsin. okumaya başlarım şimdi.

olurmu kuzum ya bize anlatacaksın tabi allah akıl fikir versin boşver senbol bool dua et tatil işini anlsamış değilim seni el kadar bebeyle bırakıp tatilemi gidecek
ben de anlamıyorum canım. bebek arabasını kayınvalidemler alcakmış eee eşimde parasını nasıl vercek kardeşini tatile götürerek işte...

kuzum benim haberim yoktu yasinden 3 tane alayım ben de, kaldıysa.

Tatlım 3 yaz bana da aksi bir durum olup doguma gitmezsem okurum haber ederim mutlaka..

Bu arada laterne iyi kızlar.. Alisveris telaşında.. Bilginize..
temmuz, mezopotamya 3er tane size, pztf canım 2 tane de sana yazdım.

41 yasinimizin dağıtımı tamamlandı kızlar. cumaya kadar bitirelim bağışlamasını yaparız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…