doktordan geldim; moralim bozuk; çatı muayenesi bile yapmadı; sezeryan dedi; kafası 9.25; kilosu 3.750;
1 nisanda kesecekler beni; sonda da takacaklarmış; sabahtan beri ağlıyorum; gidip yatacağım şimdi; geçen hafta kendimi sezeryan fikrine alıştırdım sanmıştım ama... ben normal istiyordum ya
Perilous
Laterne
Alewmee
Ve katinamm gelmediler mi?
Ben bakamıyorum gecmise maalesef
İnsallah herseyler yolundadir.
tamam canım cumaya kadar bitirip bağışlamasını yapalım yarım kalmasın. 25 tanesi okunmuş zaten 16 yasin kalmış. sen kaç tane okursun.Canım ben okurum Yasin.. Liste yapıyorsan yaz beni..
gulimier canım sana 5 tane yazınca 11 tane kalmış oluyor.dertsizim bende geçen dua topiğinde görünce dedim madem başlamışız herkes 1 er 2 şer alsa da bitirsek, cumaya kadar 5 tane alayım ben okurum Allahın izniyle
günaydın arkadaşlarımmm ve doğan doğmayan kuzuları =)
yok canım doktora sordum korkma devamı gelirse mutlaka gel dedi ama gelmedi devamı su falan da yok ortada. sadece bebeğim çok vuruyo ordan oraya o kadar =) daha ben de beklemedeyim yani =)
canım yaaa allah analı babalı büyütsün çok sevindim kolay bi doğum yapmana allahım bebeğinizi sizlere bağışlasın =) eşine diyecek bişey bulamıyorum nası ödeyecek senin hakkını...bebeğin geldi ya gerisini allaha havale et canım =)
hayır olsun canım benim. bu kadar stresin içinde bi de ben üzüyorum sizi. hakkınızı helal edin nolur.kuzumya bütün gece rüyamda seni gördüm dün eşini falan yazdın ya etkilendim heralde allah kolaylık versin doğumda edilen bütün dualar kabul olurmuş bol bol dua et kuzum allah onlarıda ıslah etsin senin gibi hamaratı bulmuşlarda
hayır olsun canım benim. bu kadar stresin içinde bi de ben üzüyorum sizi. hakkınızı helal edin nolur.
öğlen yemeğine geldi giderken yine tatil muhabbeti.
allahım sen akıl fikir ver yarabbim.
günaydın kızlarrr..
Ben dün saatÖĞLEN 01.56da bebeğimi epiduralle normal doğurdumm
akşam saat 10da ewdeydik ama yazmaya şimdi fırsatım oldu
daha snraz detaylı anlatırım şimdilik bu kadar
allahh herkesi kurtarsınnn
Akşamdan beri moralim sıfır
Bsy yanlış ama ne olduğunu tam bilmiyorum..
Doğum arifesinde dr'un fikirlerini sorgularken buldum kendimi; neye inanayim bilmiyorum
Incelmeden dolayı bebek sabahı beklemez diyen ebeydi..
Dün muayeneye gittigimde dr erken doğurma meraklisiymisim gibi davrandı önce; muayene sonunda da perşembe ye
Kadar bekleyelim gelmezse suni sanci verelim çok incelmiş ufacık bir sanci bile doğumu başlatır dedi..
Bebekte bir sıkıntı yoksa, yada kilosu sorun yaratmazsa bekleyelim normal sanciyi benim acelem yok dedim..
Ben 4 gun şehir dışında olucam ben yokken sancin gelebilir önceki doğumun cok sıkıntılı olmuş seni başkasına emanet edemem dedi..
Bu arada Once ki dogumumda da sancim yoktu, suni sanciyla başlattılar..
Bu defa herşey normal olsun istiyordum ama bsyler ayağıma dolaniyor nedense
Dün akşam oğlumun harekeketlerini olcemediler nst de; dun cok az hissettim.. bsyler ye tekrar nst'ye alalım dedi dr;
Evde yemeğe bekliyorlar diyw eve geldik ardindan misafir olunca tekrar gidemedik
Kıpır kıpır oğlum gitti sessiz hareketsiz bir bebis geldi yerine
Böyle iste; siz bana akıl verin yanlış bsy yapmak istemiyorum cok gerginim
doktordan geldim; moralim bozuk; çatı muayenesi bile yapmadı; sezeryan dedi; kafası 9.25; kilosu 3.750;
1 nisanda kesecekler beni; sonda da takacaklarmış; sabahtan beri ağlıyorum; gidip yatacağım şimdi; geçen hafta kendimi sezeryan fikrine alıştırdım sanmıştım ama... ben normal istiyordum ya
ben ne kadar salak geri zekalı bir insanım ya, nefret ediyorum şuan kendimden, işe geldiğimden beri ağlıyorum. foruma yazdım 5 dak sonra hastaneden aradılar, neymiş efendim perşembe saat 17.00 de olan randevumu yine aynı gün sabah 9.30 a almak istediler, neymiş dr hastaneden ayrılacağı için artık yarım gün çalışacakmış öğleden sonraları yokmuş, bak sen? Ben dün randevu alırken işlerime en uygun zamanı ayarlıcam diye kaç takla attım. 9 da geleyim dedim doluymuş, o zaman 9 daki hastayı arayın o 9 buçukta gelsin ben de onun yerine 9da geleyim dedim. arayamazlarmış böyle bir hakları yokmuş. ya bu ne demek ne demek? beni arayıp kaç saat öne almaya hakları var, 9 daki hastayı yarım saat geç alma hakları yok. ya ben sancım oluyor gece aramıyorum dru suyum sızıyor ki daha bu sabah utanıp çekiniyorum arayamıyorum onlar beni bi cürretle arayabiliyor salağım ben salak. daha neler söyledim. siz kbb ya da dahiliyeci misiniz dedim
ay devam edemiyorum kızlar yazamıyorum eşimle de tartıştım şimdi, tamamlayamıyorum yazdıklarımı da silmek istemedim.
tamam canım cumaya kadar bitirip bağışlamasını yapalım yarım kalmasın. 25 tanesi okunmuş zaten 16 yasin kalmış. sen kaç tane okursun.
gulimier canım sana 5 tane yazınca 11 tane kalmış oluyor.
3 tanede ben okuyayım.
hadi kızlar 8 yasin kaldı paylaşalımda bitirelim.
esmer lover gözün aydın canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
laternam, derineser kızlar doğum gününüz kutlu olsun. ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum. herşey gönlünüzce olur inşallah.
2013 NİSAN ANNELERİ VE BEBEKLERİ İÇİN TOPLANAN YASİN-İ ŞERİFLER
Gulimier 2 Yasin-i Şerif
Dertsiz 7 Yasin-i Şerif
Esrasm 1 Yasin-i Şerif
Ersnil 12 Yasin-i Şerif
BH8076 2 Yasin-i Şerif+Amme+Cuma+Vakıa
Hanipeks 1 Yasin-i Şerif
TOPLAM 25 Yasin-i Şerif+Amme+Cuma+Vakıa
Kızlar doğumlarımız birer birer başlıyor;Yasinlerimizi de 41'e tamamlayıp;kolay doğum ve sağlıkla bebeklerimize kavuşabilmek için niyetlenip bağışlasak çok güzel olurdu..
ben de anlamıyorum canım. bebek arabasını kayınvalidemler alcakmış eee eşimde parasını nasıl vercek kardeşini tatile götürerek işte...olurmu kuzum ya bize anlatacaksın tabi allah akıl fikir versin boşver senbol bool dua et tatil işini anlsamış değilim seni el kadar bebeyle bırakıp tatilemi gidecek
kuzum benim haberim yoktu yasinden 3 tane alayım ben de, kaldıysa.
temmuz, mezopotamya 3er tane size, pztf canım 2 tane de sana yazdım.Tatlım 3 yaz bana da aksi bir durum olup doguma gitmezsem okurum haber ederim mutlaka..
Bu arada laterne iyi kızlar.. Alisveris telaşında.. Bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?