2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cnm bende igne yapiorlar diye biliyorum dusunme onlari sen insallah o ara kuzumuz kollarmizida olurda aci fln hissetmeyiz..

Sanırım ben de nisan annesi olcam

benim doğum tarihim 1 nisan ama genelde bebekler beklemezler tarihlerini erken gelir mart annesi olurum diye düşünmüştüm ama yinede nisan annelerini takip ettim hep ve bu topiğin ilk annelerinden olurum diye düşünüyodum ama oğlumun keyfi yerinde ŞİMDİ DAHA BİR İNANÇLA DİYORUM Kİ BEN NİSAN ANNESİ OLUCAM

Hastaneye gidiyorum kızlar drla görüşebildim nihayet mutlaka gelmemi söyledi, bütün personeli hemşiresini hepsinin yaptıklarını yaşattıklarını anlatcam.

Cnm anladigim kadariyla sen pek sesini cikaramiyorsun bence biraz tavrini koy herkez uzerine dusen gorevi yapsin!! Sonucta hamile ve hassassin!!

Odanın kapısı camı kapalı ise normaldir ölyle olması
havalandırman gerekiyor hatta halı da koysan iyi olur.

benim buün canım çok sıkılıyor..biraz da gerginim sanki,kendimi zor tutuyorum birinin kalbini kırmayayım diye ama suratımdan da belli oluyor heralde,yanımda kimse duramıyor..niye böyle oldum ki anlamadım..dur bakalım belki düzelirim sonra..

Anlasilan naza cekiyor kendini:) amaan bizde son gunlerin tadini cikaralim

kız tat tuz mu kaldı gari ellerim uyuşuk belim ağrıyor üstüne bir de faranjit oldum dökülüyor her yanım canım demin telefon açtım kuzenime sen dedim doğuma kadar fıldır fıldır gezdin bende kolay bişiii sandım hep senin yüzünden dedim rahatladım "kucağına alınca dua edeceksin" dedi sen neler yapıyorsun canım son zamanlarda??? bi ben deilim di mi böyle gıcık durumda olan

nazını çekecek bi arkadaşını ara canım söyle de açık açık benim bi dellenip rahatlayasım var die bağıra çağıra anlat derdini kapa emin ol rahatlıyosun

Ohh at sucu kuzenin ustune:) cnm ben cogunlukla evdeyim hergun disari cikiyorum tek basima takiliyorum:) ama kendimi cok sukur fit hissediorum herkez bana sasiyor nebicim hamilesin diye:) ama haftaya bir gun ayarlayip masaj yaptiracam kendime dogumdan once rahatlarim..

Cnm hep evde yattigin icindir..evine sana iyi gelecek arkadaslarini cagir belki duzelirsin..

Sonunda oglusu.emzirmeyi.basardik.kizlar.

Tuttu.kucuk.erkegim.annemin dedigine gore sutumde bugun gelmeye basladi.
Cok.sukur icim rahatladi

Perilousdan haber var mi

Cok.sukur icim rahatladi

Perilousdan haber var mi

oh çok şükür gözün aydın canım, gerçekten inat etmek lazım demekki
periloustan haber yok galiba kaçırmadıysam ben de onu merak edip girmiştim

Sesimi cikartmam gereken zamani bekliyorum canim. Bu son gunlere gelmisiz ha deyince dr degismiyor. Bugunku kirginligimin nedeni hastane sistemi dr degil ki. Dr a ulastim ve derdimi anlatinca hemen cagirdi persembe 8 bucuga randevu ayarladi ama hastane personeli 9 u bile ayarlayamamisti. 7 de uygunsan yine geliyim dio dr.

Cok.sukur icim rahatladi

Perilousdan haber var mi

Ohhh yarasın :) emmeye başladıysa arkası gelir içini rahat tut sütüm yok diye düşünme sakın

oh çok şükür gözün aydın canım, gerçekten inat etmek lazım demekki
periloustan haber yok galiba kaçırmadıysam ben de onu merak edip girmiştim

Cok.sukur canim.pes.etmek.uzereydik.
Bendenona bakim dedim.
Simdi.kuzum.uyandi yeni bir emzirme.operasyonu beni bekliyo :)
Opuldunuz...

kızlar yarın sabah 9:00 da kontrolümüz var dr.bakıcak eğer kızım doğum kanalına girmediyse sezeryan tarihi vericek.doğum kanalındaysa eğer normal doğumu beklemede kalıcaz nolur dua edin inşallah doğum kanalına girmiştir kızımda normal doğum yaparım çatımda müsait. benim normal doğuma cesaretim var.sezeryenden korkuyorum narkozun etkisinden sonda takılmasından falan korkuyorum.nolur dua edin banada Allahım bizleri hayırlısıyla kurtarsın sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.Amin.

makineye atmak için çantaların türü önemli canım, kumaş tarzında olanları atabilirsin ama deri ve suni deri olanları elinde yıka. ben attım banyoya hepsini süngere bulaşık deterjanı sıkıp sıkıp ovaladım bi güzel bi çogu kurtuldu gibi 3 tanesine çözüm yoktu çöpü boyladılar.
Odanın kapısı camı kapalı ise normaldir ölyle olması
havalandırman gerekiyor hatta halı da koysan iyi olur.
çoğu zaman kapısı açık aslında o yüzden kokuyu da farkedemedim galiba, sürekli evi havalandırırım camın biri muhakkak açık olur. olan oldu şimdi bide o adayı temizlemek düştü bana
canım arada oluyo öyle durduk yere bunalıma girme. ben de çok yaşıyorum son zamanlarda...

Kızlar, benim doktorum çok kızdı bana bugün 17 kilo almışım diye. Çok kilo almak gebelik zehirlenmesine sebep olabilir dedi yaaaa :26:

ay ben de 17kilo aldım ya doktorum seslenmiyo doğumdan sonra 15 kilom kaybolsa tamamdır. ya bu doktorlar bazen abartıyo ama ya herkes 8-10 kilo alcak değil ya bu da yeni moda heralde tamam fazlası zarar da 17 kilo çok değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…