kızlar ya bişey sorucam..normal doğumdan sonra dikiş atıyolar ya aşağıya..o zmn iğne filan vurulmuyomuş çoğu kişiden öyle duydum ve doğumdan zor geldi o dikişin atılması diyolar doğrumu acaba..geçen sadece bi kişi dedi.iğne vuruluyo hiç hissetmiyosun diye.hangisinin deidkleri doğru tecrübeli anneler varmı bu konuyla iligli aramızda...birde doğuma girmeden önce bağırsakların içini boşaltıyolarmış ama kimi lağman yapılıyo o çok kötü diyo kimide ilaç veriyolar kendiliğinden tuvalete çıkıyosun diyo...ay kime inanacağımızı şaşırdık he..
Sanırım ben de nisan annesi olcam
Hastaneye gidiyorum kızlar drla görüşebildim nihayet mutlaka gelmemi söyledi, bütün personeli hemşiresini hepsinin yaptıklarını yaşattıklarını anlatcam.
kızlar bugün başıma geleni anlatsam inanmazsınız ya şaka gibi...
evin bi odasını depo olarak kullanıyoruz. ne kadar fazla eşya erzak varsa orda. bugünde kışlık ayakkabıları kaldırıp, yazlıkları çıkarayım dedim. doğuma kadar nasıl olsa spor ayakkabıdan başka biişey giymeyeceğim. doğumdan sonra da yaz gelir artık buralara bende o halimle ayakkabıyla uğraşamam diye düşündüm. ayakkabılığı boşalttım bi güzel sildim sıra geldi yazlıkları çıkarmaya ayakkabı kolisi en geride kalmış, zorla çıkardım yerinden. bütün ayakkabılar tek tek kutusunda duruyodu. koliyi bi açtım kutuların üstü küflü gibi... kutunun birini açtım bide ne göreyim ayakkabım küflenmiş. bir hışımla hepsini açtım tek tek ve hazin son bütün ayakkabılarım küflenmiş tanınmaz haldeağlamamak için zor tuttum kendimi. hepsini attım bonya ya bulaşık deterjanı ve süngerle sile sile şipir şipir yıkadım, napiyim başka şansım yok. bir çoğunu kurtardım çok şükür ama 3 tanesi çöpe gitti, içim acıdı resmen ya
6ay oldu buraya taşınalı ne kadar talihsizlik varsa yaşadık evle ilgili... 2kere evi su bastı, bütün odaların ampulleri patladı... daha bir sürü şey var bi uğursuzluk.
kızlar ben geldim dr dan, 34. haftada gelmeye kalkan kızım şimdi de gelmio38+2 olduk herşey yolunda 2 cm açıklık var dedi plesenta yaşlanmış bir tek... :26: off çok heyecanlıydık gelir die yaaa
Anlasilan naza cekiyor kendini:) amaan bizde son gunlerin tadini cikaralim
benim buün canım çok sıkılıyor..biraz da gerginim sanki,kendimi zor tutuyorum birinin kalbini kırmayayım diye ama suratımdan da belli oluyor heralde,yanımda kimse duramıyor..niye böyle oldum ki anlamadım..dur bakalım belki düzelirim sonra..
nazını çekecek bi arkadaşını ara canım söyle de açık açık benim bi dellenip rahatlayasım var die bağıra çağıra anlat derdini kapa emin ol rahatlıyosun
kız tat tuz mu kaldı gariellerim uyuşuk belim ağrıyor üstüne bir de faranjit oldum dökülüyor her yanım canım demin telefon açtım kuzenime sen dedim doğuma kadar fıldır fıldır gezdin bende kolay bişiii sandım hep senin yüzünden dedim rahatladım "kucağına alınca dua edeceksin" dedi sen neler yapıyorsun canım son zamanlarda??? bi ben deilim di mi böyle gıcık durumda olan
benim buün canım çok sıkılıyor..biraz da gerginim sanki,kendimi zor tutuyorum birinin kalbini kırmayayım diye ama suratımdan da belli oluyor heralde,yanımda kimse duramıyor..niye böyle oldum ki anlamadım..dur bakalım belki düzelirim sonra..
Sonunda oglusu.emzirmeyi.basardik.kizlar.
Tuttu.kucuk.erkegim.annemin dedigine gore sutumde bugun gelmeye basladi.
Cok.sukur icim rahatladi
Perilousdan haber var mi
Sonunda oglusu.emzirmeyi.basardik.kizlar.
Tuttu.kucuk.erkegim.annemin dedigine gore sutumde bugun gelmeye basladi.
Cok.sukur icim rahatladi
Perilousdan haber var mi
oh çok şükür gözün aydın canım, gerçekten inat etmek lazım demekki
periloustan haber yok galiba kaçırmadıysam ben de onu merak edip girmiştim
Ohhh yarasın :) emmeye başladıysa arkası gelir içini rahat tut sütüm yok diye düşünme sakın
makineye atmak için çantaların türü önemli canım, kumaş tarzında olanları atabilirsin ama deri ve suni deri olanları elinde yıka. ben attım banyoya hepsini süngere bulaşık deterjanı sıkıp sıkıp ovaladım bi güzel bi çogu kurtuldu gibi 3 tanesine çözüm yoktu çöpü boyladılar.Canım, geçmiş olsun. Aynı şeyi dün ben yaşadımTek farkı senin ayakkabılar benim ise çantalar öldü. Dolabın alt rafındaydılar bir düzenleyeyim dedim, çıkarınca ne göreyim, üstleri rutubetten renk değiştirmiş, senin yaptığını ben de deneyeyim bakalım kaç tanesi kurtulacak. Çamaşır makinesine atsam olur mu ki? Ne dersiniz????
çoğu zaman kapısı açık aslında o yüzden kokuyu da farkedemedim galiba, sürekli evi havalandırırım camın biri muhakkak açık olur. olan oldu şimdi bide o adayı temizlemek düştü banaOdanın kapısı camı kapalı ise normaldir ölyle olması
havalandırman gerekiyor hatta halı da koysan iyi olur.
canım arada oluyo öyle durduk yere bunalıma girme. ben de çok yaşıyorum son zamanlarda...benim buün canım çok sıkılıyor..biraz da gerginim sanki,kendimi zor tutuyorum birinin kalbini kırmayayım diye ama suratımdan da belli oluyor heralde,yanımda kimse duramıyor..niye böyle oldum ki anlamadım..dur bakalım belki düzelirim sonra..
Kızlar, benim doktorum çok kızdı bana bugün 17 kilo almışım diye. Çok kilo almak gebelik zehirlenmesine sebep olabilir dedi yaaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?