2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bana 9 yıl önceki sezeryan doğumda sonda takılmamıştı. dr.prosedüründe yokmuş dediydiler. çok da sevinmiştim.
ama artuık bu doğumda takılacak.kafayı yiyirum. çok korkuyorum.aslında narkozdan sonra taksalar olmuyor mu sizce?

Kızlar ben 19 kilo aldım şimdiye kadar zehirlenmedim rahat olun..ablam tekli koltuğa sığamayacak kadar kilo almıştı o da zehirlenmedi ve şimdi de dal gibi..ben çok canımı sıkıyordum ama yapı ilealakalı bence.ben hamile diyetlerinde sölend,ğ, kadar yeseydim 30 kilo almış olurdum.benim doktorum da rahat artık hiçbi şey demiyor.hedefim 80 dedikçe gülüşüyoruz karşılıklı:)))))

Haklisim cnm bu zamandan sonra birine guvenmek cok zor az kaldi zaten yakinda hersey cok daha iyi olacak..

MAŞALLAH diyip susuyorum nazar değmesin.... ayrıca zerre kıskanmadım

Sonunda oglusu.emzirmeyi.basardik.kizlar.

Tuttu.kucuk.erkegim.annemin dedigine gore sutumde bugun gelmeye basladi.
Cok.sukur icim rahatladi

Perilousdan haber var mi

kuru incir tavsiye ediyorum ersnil.daha evvel de yazmıştım.arkadaşım hergün iki kuru inciri kaynatıp suyunu içiyordu sütü fışkırıyordu kızın dene istersen belki faydası olur.

Sonunda oglusu.emzirmeyi.basardik.kizlar.

Tuttu.kucuk.erkegim.annemin dedigine gore sutumde bugun gelmeye basladi.
Cok.sukur icim rahatladi

Perilousdan haber var mi

Ayy canım ne güzel bir haber Artık rahatlarsınız sen de o tatlı bebişin de Maşaallah...

Canım, çok sevindim doktorun duyarlı davranmış çok şükür. Sen de rahatlamışsındır biraz.

Doktor dedi ki: Kilonu duyunca beynim kaynadı şu an :26: Ben de çok bozuldum.

kızlar bence de 17 kilo fazla değil boşverin...

Benim kilo almak umrumda değil de bebiş benim yüzümden zarar görür diye korkuyorum. Bebek de gelişme geriliğine sebep olabilir dedi. Plasentamda da yaşlanma var Dopplere yolladı yine kan akışları normal çıktı çok şükür ama 1 hafta geride bebişim. 24 Nisan dedi doğum tarihi olarak.

vilin pardon 8 nisanmış senin neden 8 nisana kadar bekletmiyor
kuzum,dr 5-10 nisan tarihleri arasında olur doğumun dedi...2 nisanda açılma ve rahimde yumuşama var mı diye tekrar kontrol etmek için çağırdı...sezaryen benim de dr'umun da son başvuracağı şey...hangisi hayırlıysa o olsun hakkımızda...

kızlar benim vajinanın sağ tarafından makata doğru olan yerde cevizden biraz küçük yumru gibi bişey elime geliyo 1-2 gündür,
varmı böyle bi durum yaşayan?
bartholin kisti olabilir canım :26: bende de çıkmıştı ve çok acıyodu...ben bepanten krem sürmüştüm(evde vardı) hemen geçirmişti...netten bi araştır istersen

bu son günler çok zor geçiyor. uyku problemi de çok fazla. Allahım hepimize yardım etsin.
offf yalnız değilmişim ben de hiç uyuyamıyorum artık

benim dr'um bi su bardağı kadar su falan gelirse ya da ıslaklık farkedersen mutlaka ara demişti canım...
son durum nedir?

allah kuzuna sağlıklı uzuuuun ömürler versin inşallah canım...eşini de allaha havale ediyorum

Canim samsun havza , abimle ablamin dogum yeri de orasi annemle babam orada evlenmisler teyzem hala orada yasiyor siz neresinden
canım ben aslen kavaklıyım ama şu an vezirköprüde oturuyorum...ne kaaa yakınmışız ailem samsunda oturuyo ama(doğma büyüme samsunluyum yani...)

canım son ana kadar neler değişiyo...kendini bu kadar üzme...ama sezaryen olursa da onda da vardır bi hayır :26: niye kendini bu kadar yıpratıyosun ki :26: benim de sezaryen olma durumum var,allahtan hep hayırlısını istiyorum...rabbim neylerse güzel eyler...

Fistiklar bir bakayım diye girdim cepten..
Inşallah herkes iyidir..
Doğum günümü kutlayan arkadaşlarım hepinizi cooook öpüyorum teşekkür ederim♡♥♡
doğum günün kutlu olsun canım

Hihi sagol cnm :) hep diyorum herkezin hamileligi benimki gibi olsun ben 8 kilo aldim ondan galiba rahat hissediorum kendimi:)
10 kilo da ben aldım,kendimi kuş gibi hissediyorum hala...sanki 2 hafta içinde doğuracak olan ben değilim

slm kızlar
büyük buluşmaya son bir gün kaldı yarın oğlum kucağımda olacak allah nasip ederse ben haber veremicem size telden nete girilmiyor.arkadaşıma söylicem haber vermesi için size.. inşallah güzel bir doğum hikayesi anlatmak için gelirim en kısa zamanda
merak etmeyin bizi..allaha emanet olun hepiniz hakkınızı helal edin

inşallah çok kolay bi doğum olur canım...allah yardımcın olsun,güzel haberlerini bekliyoruz

ayyyy gene bi heyecan daha ne güzelll hadi inşallah güzel hikayenle gel canımm sen de allaha emanet ol

Rabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzunu, güzel haberlerini bekleyeceğiz merakla Allah'a emanet ol.

Evet cnm insallah dogumumuzda kolay olur..gerci herkez :dur seen bu guzel hamileligin acisini dogumda cekeceksin yok oyle kolay anne olmak deselerde! (Bogabilirim)

inşallah çok kolay bi doğum olur canım...allah yardımcın olsun,güzel haberlerini bekliyoruz

ayyyy gene bi heyecan daha ne güzelll hadi inşallah güzel hikayenle gel canımm sen de allaha emanet ol

Rabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzunu, güzel haberlerini bekleyeceğiz merakla Allah'a emanet ol.

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza
ben geldiğimde kaç kişi doğum yapmış olacak çok merak ediyorummm

Canım benim
İnsallah skintisiz dertsiz bir solukta kavuşursun canım .

En yakın zamanda Msj I'ni görmek isterim
Rabb'ime emanet ol canimsin
Hoscakal...

Evet cnm insallah dogumumuzda kolay olur..gerci herkez :dur seen bu guzel hamileligin acisini dogumda cekeceksin yok oyle kolay anne olmak deselerde! (Bogabilirim)

insan korkutmakta üstümüze yoktur zaten
bu çok bilmişler yüzünden feci bi ilk gece korkusu yaşadım :18: sonuç:
sonra çatı muayenesi korkusu :18: sonuç: (allah yüksek voltajdan razı olsun, o rahatlattı...)
şimdi de doğum için aynı şeyi yapmaya çalışıyolar ama bu kez yemezler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…