canım bebek büyük diye mi yoksa suyun çok diye mi sezaryen dedi doktor, benimki çatı muayenesinden önce bişe diyemem dedi sadece, ama bu su sorununun normale engel olabilecğini sölemedi, ben de hiç sormadım, bu hafta sonu sorsammı
Umutege ve perilious ..ne mutlu size yavrularınıza kavuştunuz...
doğum yapan anneler ne kadar şanslılar,bebeklerine kavuşuyorlar,endişeli beklemek sona eriyor..darısı hepimizin başına..
hanipeks bende arkadaşa dün gebelik şekeri yüzünden o bebeğin dahaa da kilo olacağını o yüzden normal doğumda sorun çıkabileceği için doktorun önlem olarak sezaryeni önermiş olabileceğini anlatmaya çalıştım ama o hep kol sıkışmasında, normal doğumda kaldı..beni anlamadı bence sende çok yorma kendini..
Voltajj huuu rüyamda doğuruyordun dedim,tık yok..yorma kendini artık..bırak işler bitmez zaten..bizim burda öyle derler "ancak toprağa karışınca biter"işler diye..bırak artık şurda ne kaldı doğuma,azcık dinlenmene bak,doğumdan sonra yine marataon var çünkü..
bu arada ben 4 nisanda doğum diyorum ama yarın kontrolde riskli bir durum görürse,yarın doğum yapacaklara ben de katılabilirim amaa katılmak istemiyorum dahaaa......haber veririm..
Eki Görüntüle 669995 Eki Görüntüle 669996 halımız vee cibinliğimizde tamam :)
Dogumda beklenen tarihten iki hafta oncesi ve iki hafta sonrasi normal kabul ediliyor 42 ye kadar yolu var cok istiyorsan
bu arada ben 4 nisanda doğum diyorum ama yarın kontrolde riskli bir durum görürse,yarın doğum yapacaklara ben de katılabilirim amaa katılmak istemiyorum dahaaa......haber veririm..
dogumgunumu hatirlayip kutlayan tum arkadaslarima cok ama cok tesekkurler, bu seneki gecirdigim en heyecanli dogumgunu oldu. hepinizi optum kocaman guzel anneler
4nisana mı gün aldınız canım, bizde 12nisan da kavuşacağız inşallah oğluma oysaki doğum tarihlerimiz aynı görünüyor.
valla bana birşeyhler oluyor..:)
bir önceki sabah da hanipeksi sayıklarken uyandım...demek ki bugünkü durumu yaşayacakmışız..aman sen dikkat et,kociş için ertledin doğumu orda olabilsin diye,aman artık yorma kendini..bak ben bu yüzden erken doğum yapçaktım nerdeyse..
​güle güle kullan güzelim
Ofelyam,
Ne oluyor sana
Sakin ol lütfen Canım benim, bu kadar stres seni zora sokacak.kotu bir durumda seni bırakırlar mı hic?
Su coksa erken olabilir dogum.
Kimseyi dinleme o onu dedi bu bunu.
Cal cal azarla.Sen kendine bak,bebeğini duşun.ben cocuklara bağırırsam kızım hic oynamıyor kasiliyor,demekki oda stres oluyor onuda etkiliyor.
Rabb'ime sığın ,o sana yeter.
Dua ile kuzum benim...
Canım suyum cok dıye 38 h almaya karar verdıler ben ensulın kullanıyodum zaten cok sukur bunda seker cıkmadı hamıle kalmadan once 12verdım
tq3 pek güzel canım cibinlikle halınız...güle güle kullanın..
ofelyam sıkma kendini bu kadar..herşey hayırlısıyla iyi gider merak etme..doktorun seni ona göre daha sık takip eecektir ve hayırlısıyla çok güzel bir doğum yaparsın..moralini yüksek tut,bu çok önemli..herşey yoluna girecek..
ben kaçırmışım senin durumunu, bi problem mi vardı, niye erken?evet ben seni takip ediyorum zaten...aaynı çünkü tarihlerimiz,tabii benim durum farklı olduğu için daha önce kavuşacağım kızıma,Nehirime...çok heyacanlıyım çokkkk..sanki ilk kez doğum yapıcam..
ben kutlamadımmmmmmmmmmm nice nice mutlu huzurlu çocuklarınla sağlıklı yıllar diliyorum canımmmm
DERİNESER ben kutladım mı hattırlamıyorum malum balık hafızası durumu hat safhada bende..:) nice mutlu yıllara canım,ailenle birlikte uzun yıllar dilerim sana..
derineser ben de gözden kaçırmışım canım kusura bakma doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara inş. bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?