2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım suyum cok dıye 38 h almaya karar verdıler ben ensulın kullanıyodum zaten cok sukur bunda seker cıkmadı hamıle kalmadan once 12verdım

evet canım haklısın enerjimi birazdan yemek yemeye harcıyacağım.

inş riskli bir durumla karşılaşmazsın canım. Allah yardımcın olsun.

dogumgunumu hatirlayip kutlayan tum arkadaslarima cok ama cok tesekkurler, bu seneki gecirdigim en heyecanli dogumgunu oldu. hepinizi optum kocaman guzel anneler

bu arada ben 4 nisanda doğum diyorum ama yarın kontrolde riskli bir durum görürse,yarın doğum yapacaklara ben de katılabilirim amaa katılmak istemiyorum dahaaa......haber veririm..

4nisana mı gün aldınız canım, bizde 12nisan da kavuşacağız inşallah oğluma oysaki doğum tarihlerimiz aynı görünüyor.

Tuna kiz görmedim
Aman dur
beyim yoh bacu:86: Bitti isim yağmurdan dolayı belki en son camları bir dolandırırım
Beni rüyasında bir tek gulimier gorurdu .:)))
Hayrolsun ya insallah.

tq3 pek güzel canım cibinlikle halınız...güle güle kullanın..

ofelyam sıkma kendini bu kadar..herşey hayırlısıyla iyi gider merak etme..doktorun seni ona göre daha sık takip eecektir ve hayırlısıyla çok güzel bir doğum yaparsın..moralini yüksek tut,bu çok önemli..herşey yoluna girecek..

canlar, Rabbim hayirlisiyla yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin, ne mutlu size 9 aylik hasret yarin sona erecek. bizi habersiz birakmayin.

valla bana birşeyhler oluyor..:)

bir önceki sabah da hanipeksi sayıklarken uyandım...demek ki bugünkü durumu yaşayacakmışız..aman sen dikkat et,kociş için ertledin doğumu orda olabilsin diye,aman artık yorma kendini..bak ben bu yüzden erken doğum yapçaktım nerdeyse..

4nisana mı gün aldınız canım, bizde 12nisan da kavuşacağız inşallah oğluma oysaki doğum tarihlerimiz aynı görünüyor.

evet ben seni takip ediyorum zaten...aaynı çünkü tarihlerimiz,tabii benim durum farklı olduğu için daha önce kavuşacağım kızıma,Nehirime...çok heyacanlıyım çokkkk.. sanki ilk kez doğum yapıcam..

DERİNESER ben kutladım mı hattırlamıyorum malum balık hafızası durumu hat safhada bende..:) nice mutlu yıllara canım,ailenle birlikte uzun yıllar dilerim sana..

Son düzenleme:

:)) bende gecen öyle oldum ya
Sipsezani esime soracaktım:)))
Ya esim olsun diye ertelemedik kendi dedi 2-4 nisan diye hayatım zaten 4 Nisan 39. Hafta.
Hayırlısı olsun bakalım...

Canım suyum cok dıye 38 h almaya karar verdıler ben ensulın kullanıyodum zaten cok sukur bunda seker cıkmadı hamıle kalmadan once 12verdım

valla nası böle oldum bilmiyorum kızlar, fiziki olarak gerçekten iyi hissetmiyorum ya kendimi psikolojik olarak da etkiledi artık herhalde, kesin etkiliyo tabi onu da, elimden geleni yapmaya çalışıyodum ama ben de bunaldım artık herhalde ondan

benim doktora da güvenemiyorum ki bi türlü tam olarak, bu hafta sonu bi soriyim ama, Allah'a güveniyorum sadece

saolun kızlar

bu arada ben süt sağma pompamı aldım nihayet..fiyatı pek uygun geldi diğer elektrikli+pilli olanlara göre..bakalım doğum yapınca kullanıp memnun kalırsam yazarım size de almak isteyen olursa fikir olur..

weewell mini elketrikli süt sağma pompası aldım...tabii yanında weewell banyo termometresi,weeweell süt saklama poşetleri ve bebedor burun aspiratörü aldım..son kalan eksiklerim bunlardı..onlar da tamam...

derineser ben de gözden kaçırmışım canım kusura bakma doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara inş. bebişinle

ofelyam doktoruna güvenin yoksa,en azından bu konuda içinin rahatlaması için başka bir doktora da görünmeni tavsiye ederim..benim doktorum,tıbbı dğerlendirmelerin yanında annenin hisleri de çok önemli diyorianneler haklı çıkıyor çoğu zman hislerinde diyor..hani içini kemiren bir şey varsa doktorun söyledikleriyle ilgili bence başka bir doktoru görmekte fayda var..

ben kaçırmışım senin durumunu, bi problem mi vardı, niye erken?

ben kutlamadımmmmmmmmmmm nice nice mutlu huzurlu çocuklarınla sağlıklı yıllar diliyorum canımmmm

DERİNESER ben kutladım mı hattırlamıyorum malum balık hafızası durumu hat safhada bende..:) nice mutlu yıllara canım,ailenle birlikte uzun yıllar dilerim sana..

derineser ben de gözden kaçırmışım canım kusura bakma doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara inş. bebişinle

coook tesekkurler canlarim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…