ay yeter ya. fikrini özel mesajla at o zaman, tabi fikir dediğinin aslında ikna etmeye çalışmak olduğunun da farkına var.
tüm enerjimizi alma arkadaşım 2 akşamdır.
off kızlar çok fenayım ben,
suyum bayağı fazla çıkmıştı c.tesi günü, hep öleydi ama c.tesi normalin bayağı bayağı yukarsında çıktı, patlıycak durumdayım artık, her yerim çatladı zaten , göbek deliğimin üstüne kadar çıktılar, karnım acıyo artık resmen hissediyorum çatırdadığımı, çok kötüyüm nefes alamıyorum, ayağa kalkıyorum bi iş yapmak için 10 dk sonra kasılıyo karnım, patlıycam diorum resmen, en korktuğum da suyumun birden gelip kordonun sarkması ya da plesantanın erken ayrılması, çok korkuyorum, normal insanlar gibi olsun benim de suyum nolur, dayanamıyorum artık,yatıyorum olmuyo, kalkıyorum olmuyo, nefes alamıyorum, çatlaklarımı gördükçe sinirlerim bozuluyo, kimse anlamıyo beni de, durup durup ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu, gaz yapıcak bişe yemeye de korkuyorum o zaman daha da şişiyorum daha da kötü oluyo, vücudum kaldıramıyo artık hissediyorum, bebeğim o kadar hareketliydi kaç gündür, bugün demek suyun içinde hissedemiyroum doğru dürüst onu daçok korkuyorum birden suyumun gelmesinden, nası giderim yetişirim hastaneye , su çok olunca kordon sarkabilirmiş, o da bebeği tehlikdeye sokuyo Allah korusun,bunları düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum
O kadar alinti yaptim hepsi gitmis tuuuhhh
Umutege ve perilious tebrikler kizlar, saglikla buyutmek nasip etsin bebislerinizi rabbim.darisi bizim basimiza :)
Mert ve dilem hayirli dogumlariniz olsun.insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alin kuzucuklari :)
Hanipeksim arkandayim arkadasim bende bu olaya gicik oluyorum doktor risklerden bahsediyor anne kararini veriyor burada.yok sunu yap bunu yap, hic hos degil bu sorumlulugu almak da iyi cesaret dogrusu!!! Felaket tellali gb bir.suru hikaye , ben anlatmaya kalkarsam icimde kalsin diye dua edersiniz,sutunuz kesilir
Dertsizle ben 3 yas cocuguyuz bize neeee,hemi de hurremiz :) oglumuzu verin bizeee :)
Ya bugun arkadasım da diyor ne olur dur vallahi yok birsey.ya dertsiz bu voltaj ne pis biriymiş 9 aydır temizlik yapıyor
valla temizliği bir türlü bitmedi voltajımın. çorap katlaması bile farklıymış ne zamandır sorucam VOLTAJ nasıl katlıyorsun çorapları bize de öğret.
​işte hepimizin sorunu farklı kimimiz az kimimiz çok diye üzülüyoruz. hayırlısıyla çok güzel doğumlar yapacağız.
Merhaba kizlar ancak. Yazabildim kizim elif eylul dunyaya geldi. Dun sabah genel. Anestezi ile. Oldu. Kizim 2600 gr 45. Cm dogdu benim cok. Agrim var kendi basima yuruyemiyorum yataktan kalkamiyorum. Kizim. Cok saglikli masallah ama sutum gelmedi. Kizim kuvvetli. Emiyor ama sut gelmiyor goguslerim yara oldu simdilik bukadar yarin. Taburcu. Oluyoruz.
Bundan onceki hamileligimde sekerden dolayisuyum coktu 38 haftalikken bebegimi aldilar hatta normal olacakti bebegimin son anda kalbi sancim gelince zayifladigi icin acil sezeryan oldum korkmayin su akar yolunu bulur dr gerekenleri yapacaktir ins sag salim bebeklerimiz dunyaya gelecek
off kızlar çok fenayım ben,
suyum bayağı fazla çıkmıştı c.tesi günü, hep öleydi ama c.tesi normalin bayağı bayağı yukarsında çıktı, patlıycak durumdayım artık, her yerim çatladı zaten , göbek deliğimin üstüne kadar çıktılar, karnım acıyo artık resmen hissediyorum çatırdadığımı, çok kötüyüm nefes alamıyorum, ayağa kalkıyorum bi iş yapmak için 10 dk sonra kasılıyo karnım, patlıycam diorum resmen, en korktuğum da suyumun birden gelip kordonun sarkması ya da plesantanın erken ayrılması, çok korkuyorum, normal insanlar gibi olsun benim de suyum nolur, dayanamıyorum artık,yatıyorum olmuyo, kalkıyorum olmuyo, nefes alamıyorum, çatlaklarımı gördükçe sinirlerim bozuluyo, kimse anlamıyo beni de, durup durup ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu, gaz yapıcak bişe yemeye de korkuyorum o zaman daha da şişiyorum daha da kötü oluyo, vücudum kaldıramıyo artık hissediyorum, bebeğim o kadar hareketliydi kaç gündür, bugün demek suyun içinde hissedemiyroum doğru dürüst onu daçok korkuyorum birden suyumun gelmesinden, nası giderim yetişirim hastaneye , su çok olunca kordon sarkabilirmiş, o da bebeği tehlikeye sokuyo Allah korusun,bunları düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum
Arkadasim forum nedir biri sikintisini paylasir fikir sorar. Baska biri kendi dusuncesini soyler. Forumun icerigi budur. Ben kiza acikca yazmsm ben olsam normal dogururdum diye. Olumsuz dusunme diye %5 i takma diye. Bu konusma sizin caninizi sikiyorsa bu sizin probleminiz. Okumayin efendim benim adimi gorunce yazdigimi. Nereye kime ne yqzacagimi size mi soracagim.? Ben normal doguruorumda sezeryanimi kotuluyorum. Ben de sez oluyorum ve anneyi korkutan dr la ayni fikirde olmadigimi soyluyorum size ne...kiz birsey demiyor? Size ne oluor anladik.hamileyiz hassasiz filan da benimde hamile oldugumu unutuosunuz sanium :))) okumayin ozaman bmm yazdiklarimi hanipeks hanimcim.
ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları
canım bebek büyük diye mi yoksa suyun çok diye mi sezaryen dedi doktor, benimki çatı muayenesinden önce bişe diyemem dedi sadece, ama bu su sorununun normale engel olabilecğini sölemedi, ben de hiç sormadım, bu hafta sonu sorsammı
Bebegi ters diye sezaryen olan arkadaslara , gecen ay bebegi hep ters duran arkadasim normal dogum yapti 41+3 te.son gun donmus. Doktor risklerden bahsetmis ama o inatla normal dogurmak icin bekledi ve istedigini aldi yani bebekler son gun de donebiliyor risk alip beklemek isterseniz diye dedim. Benimki ters arkadasim gb cesaretli olamayacagim doktorum da dedi son gun de donebilir ama karar senin, 39+1 de sezaryenle oglumu alacagim risk misk alamam ben. 9 ay karnimda tasimisim ne buyuk bir dikkatle sonuna gelmisim kocakari laflarina bakamam.
Bebegi ters diye sezaryen olan arkadaslara , gecen ay bebegi hep ters duran arkadasim normal dogum yapti 41+3 te.son gun donmus. Doktor risklerden bahsetmis ama o inatla normal dogurmak icin bekledi ve istedigini aldi yani bebekler son gun de donebiliyor risk alip beklemek isterseniz diye dedim. Benimki ters arkadasim gb cesaretli olamayacagim doktorum da dedi son gun de donebilir ama karar senin, 39+1 de sezaryenle oglumu alacagim risk misk alamam ben. 9 ay karnimda tasimisim ne buyuk bir dikkatle sonuna gelmisim kocakari laflarina bakamam.
Eki Görüntüle 669995 Eki Görüntüle 669996 halımız vee cibinliğimizde tamam :)
Dogumda beklenen tarihten iki hafta oncesi ve iki hafta sonrasi normal kabul ediliyor 42 ye kadar yolu var cok istiyorsanben 40. Haftaya kadar bekliorum doner diye. Dr a kalsa 38 de alacakti. 40. Haftamda sez tarihi aldim ama donerse allahda nasip ederse normal :) ins doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?