2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay yeter ya. fikrini özel mesajla at o zaman, tabi fikir dediğinin aslında ikna etmeye çalışmak olduğunun da farkına var.
tüm enerjimizi alma arkadaşım 2 akşamdır.

Arkadasim forum nedir biri sikintisini paylasir fikir sorar. Baska biri kendi dusuncesini soyler. Forumun icerigi budur. Ben kiza acikca yazmsm ben olsam normal dogururdum diye. Olumsuz dusunme diye %5 i takma diye. Bu konusma sizin caninizi sikiyorsa bu sizin probleminiz. Okumayin efendim benim adimi gorunce yazdigimi. Nereye kime ne yqzacagimi size mi soracagim.? Ben normal doguruorumda sezeryanimi kotuluyorum. Ben de sez oluyorum ve anneyi korkutan dr la ayni fikirde olmadigimi soyluyorum size ne...kiz birsey demiyor? Size ne oluor anladik.hamileyiz hassasiz filan da benimde hamile oldugumu unutuosunuz sanium :))) okumayin ozaman bmm yazdiklarimi hanipeks hanimcim.

Bundan onceki hamileligimde sekerden dolayisuyum coktu 38 haftalikken bebegimi aldilar hatta normal olacakti bebegimin son anda kalbi sancim gelince zayifladigi icin acil sezeryan oldum korkmayin su akar yolunu bulur dr gerekenleri yapacaktir ins sag salim bebeklerimiz dunyaya gelecek

şımarıklar nasıl girdiyse öyle çıkacak demedik mi

ya dertsiz bu voltaj ne pis biriymiş 9 aydır temizlik yapıyor
Ya bugun arkadasım da diyor ne olur dur vallahi yok birsey.
Esim dun delirdi artık,doğumdan sonra Dr a götürecekmis.ellerimi kurulamami takip ediyorsun diyor bilmem ne.

valla temizliği bir türlü bitmedi voltajımın. çorap katlaması bile farklıymış ne zamandır sorucam VOLTAJ nasıl katlıyorsun çorapları bize de öğret.
bugun gelen arkadas digerine gösteriyor çabuk baskın yap ac çekmeceyi :))
Baktılar güle güle oluyorlar "voltaj derviş " diyorlar galip dervişi görünce ben gelrmisim akıllarına.bende dolap kapağı acikken vs konuşamam :))

Benim babam kronik alkolikti.
Tuvaletten terliği ile çıkar her sabah kalkardim herhangi bir yere istifra etmiş olurdu.annem görmesin diye mal gibi yikardim silerdim vs.
El yıkamam su bu ondan kaldı digerleri de geldi ardından :))

Çoraba gelince resimli olmalı:))
Soz sana göstereceğim datlum.

​işte hepimizin sorunu farklı kimimiz az kimimiz çok diye üzülüyoruz. hayırlısıyla çok güzel doğumlar yapacağız.

aynen kesinlikle Allah'ım inş. inş.canım, sağlıkla kavuşalım inş., hayırlısıyla

hepsi geçer canım inşallah en kısa zamanda ne güzel kızın sağlıklı, emiyormuşta sütte gelir birkaç güne, gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

canım bebek büyük diye mi yoksa suyun çok diye mi sezaryen dedi doktor, benimki çatı muayenesinden önce bişe diyemem dedi sadece, ama bu su sorununun normale engel olabilecğini sölemedi, ben de hiç sormadım, bu hafta sonu sorsammı

Azkaldı canım yaa bende aynıyım inan ota moka ağlıyorum uyuyamıyorum midem berbatt sabaha kadar evde dolanıyorum ve hala günde 2-3 kere çıkartıyorum..

ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları

Bebegi ters diye sezaryen olan arkadaslara , gecen ay bebegi hep ters duran arkadasim normal dogum yapti 41+3 te.son gun donmus. Doktor risklerden bahsetmis ama o inatla normal dogurmak icin bekledi ve istedigini aldi yani bebekler son gun de donebiliyor risk alip beklemek isterseniz diye dedim. Benimki ters arkadasim gb cesaretli olamayacagim doktorum da dedi son gun de donebilir ama karar senin, 39+1 de sezaryenle oglumu alacagim risk misk alamam ben. 9 ay karnimda tasimisim ne buyuk bir dikkatle sonuna gelmisim kocakari laflarina bakamam.

aman bize sorma da bitanem kime sorarsan sor :)

ben 40. Haftaya kadar bekliorum doner diye. Dr a kalsa 38 de alacakti. 40. Haftamda sez tarihi aldim ama donerse allahda nasip ederse normal :) ins doner

bizim oralarda ayranı yok içmeye tahtereveranla gider .......... derler.

işten yorgun argın gel personele laf anlat birde burda laf anlat

Ofelyam,
Ne oluyor sana
Sakin ol lütfen Canım benim, bu kadar stres seni zora sokacak.kotu bir durumda seni bırakırlar mı hic?
Su coksa erken olabilir dogum.
Kimseyi dinleme o onu dedi bu bunu.
Cal cal azarla.Sen kendine bak,bebeğini duşun.ben cocuklara bağırırsam kızım hic oynamıyor kasiliyor,demekki oda stres oluyor onuda etkiliyor.

Rabb'ime sığın ,o sana yeter.
Dua ile kuzum benim...

Umutege ve perilious ..ne mutlu size yavrularınıza kavuştunuz...
doğum yapan anneler ne kadar şanslılar,bebeklerine kavuşuyorlar,endişeli beklemek sona eriyor..darısı hepimizin başına..

hanipeks bende arkadaşa dün gebelik şekeri yüzünden o bebeğin dahaa da kilo olacağını o yüzden normal doğumda sorun çıkabileceği için doktorun önlem olarak sezaryeni önermiş olabileceğini anlatmaya çalıştım ama o hep kol sıkışmasında, normal doğumda kaldı..beni anlamadı bence sende çok yorma kendini..

Voltajj huuu rüyamda doğuruyordun dedim,tık yok..yorma kendini artık..bırak işler bitmez zaten..bizim burda öyle derler "ancak toprağa karışınca biter"işler diye..bırak artık şurda ne kaldı doğuma,azcık dinlenmene bak,doğumdan sonra yine marataon var çünkü..

bu arada ben 4 nisanda doğum diyorum ama yarın kontrolde riskli bir durum görürse,yarın doğum yapacaklara ben de katılabilirim amaa katılmak istemiyorum dahaaa......haber veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…