Cnm ben jiletle yapiyorum görmeden ve masallah hala heryerim daha yerinde:) biraz beceri isi yada aynada tutabilirsin!!
Kizlar dogum yaklastikca bu sorun cok kafami karistiriyor. Normalde jiletle genital bolge temizligimi yapardim ama karnim buyudukce o bolgeyi goremiyorum ve jilet cok zor olmaya basladi. Agdadan da cok korkuyorum. Baska onerisi olan v ar mi? Siz nasil yapiyorsunuz?
ayna kullanarak jileti deneyebilirsin.jiletten ağdaya geçmek zaten çok acı verici bir de hamilelikte daha da zor olur.ayna iyi bir çözüm
kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah
canım benim allah tez zamanda kavuştursun inşallah.Bitti fıstığım sma bende bittim.
Sadece artık günlük is yapacagım.
Esimin olmaması beni cok mahsunlastirdi ya.
Bugun öyle gözlerim dolu dolu durdum.koskoca sehirde uç buçuk basinizayiz:)
Her yarım saatte arıyor cok korkuyor.
Sagolsun arkadaşlari ve benim arkadaslarım arıyor birsey olursa ara,geleyim kalayım vs.
Sanki ilk kez kalacağım bu kez dokundu.
ivet ivet oğlumuzu verin bizeO kadar alinti yaptim hepsi gitmis tuuuhhh
Umutege ve perilious tebrikler kizlar, saglikla buyutmek nasip etsin bebislerinizi rabbim.darisi bizim basimiza :)
Mert ve dilem hayirli dogumlariniz olsun.insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alin kuzucuklari :)
Hanipeksim arkandayim arkadasim bende bu olaya gicik oluyorum doktor risklerden bahsediyor anne kararini veriyor burada.yok sunu yap bunu yap, hic hos degil bu sorumlulugu almak da iyi cesaret dogrusu!!! Felaket tellali gb bir.suru hikaye , ben anlatmaya kalkarsam icimde kalsin diye dua edersiniz,sutunuz kesilir
Dertsizle ben 3 yas cocuguyuz bize neeee,hemi de hurremiz :) oglumuzu verin bizeee :)
şımarıklarnasıl girdiyse öyle çıkacak demedik mi
tamam bekliyorum voltaj derviş çok meraklıyımdır benYa bugun arkadasım da diyor ne olur dur vallahi yok birsey.
Esim dun delirdi artık,doğumdan sonra Dr a götürecekmis.ellerimi kurulamami takip ediyorsun diyor bilmem ne.
bugun gelen arkadas digerine gösteriyor çabuk baskın yap ac çekmeceyi :))
Baktılar güle güle oluyorlar "voltaj derviş " diyorlar galip dervişi görünce ben gelrmisim akıllarına.bende dolap kapağı acikken vs konuşamam :))
Benim babam kronik alkolikti.
Tuvaletten terliği ile çıkar her sabah kalkardim herhangi bir yere istifra etmiş olurdu.annem görmesin diye mal gibi yikardim silerdim vs.
El yıkamam su bu ondan kaldı digerleri de geldi ardından :))
Çoraba gelince resimli olmalı:))
Soz sana göstereceğim datlum.
kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah
Bence de beceri isi cunku son denememde kendimi kestim :)) herturlu hokkabazligi yapmaya calisiyorum, halim vahim ;(
canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah
Bi arkadasim esine yaptiriyordu ben yaptiramam sahsen ama onuda dusunebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?