2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben gidip banyomu yapayım,belki dönüşte gelirim..gelemezsem kendinize iyi bakın yarına kadar..görüşürüz

​nemu, naz, wosgi, mergen, dyteda, ofpufya, alewnee, huysuz melek, bh8076, esrasm nerelerdesiniz kızlar?

ayna kullanarak jileti deneyebilirsin.jiletten ağdaya geçmek zaten çok acı verici bir de hamilelikte daha da zor olur.ayna iyi bir çözüm

kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah

Kizlar selam..

Dogum vaar mi yeni? Ben pek geri kaldim yahu.. Ama bebisle hayat zorlu..

Biz israrla memeyi reddediyoruz.. O agladikca bana sinir geliyor.. En son pes edip sagiyorum biberonla veriyorum.. Buna da sukur..

canım benim allah tez zamanda kavuştursun inşallah.
okurken benim bile içim parçalandı eşinden aylarca ayrı kalmış biri olarak
ayrılığın ne demek olduğunu çok iyi anlarım.

ivet ivet oğlumuzu verin bize

şımarıklar nasıl girdiyse öyle çıkacak demedik mi

tamam bekliyorum voltaj derviş çok meraklıyımdır ben

kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah

Hosgeldin Zeynep naaaazzz

Azmin sonu selamet
Nasil oldu vitamin?bebis nasil?

Rabbim saglık sıhhat boll sut ve uzun ömür nasip eylesin

peri, umutege ve vitamin ; Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun bebişleriniz, Allah bol sütlü güzel günler nasip etsin

yarın doğum yapıcak arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin inşallah..

peri,umutege ve vitamin
bol bol sütleriniz olsun,kuzularınızın karnı doysun inşallah
her gün bi doğum haberi almak ne güzel
allah hepimizin kuzularını korusun inşallah

bugün itibariyle temizlik işlerimi ben de bitirmiş bulunmaktayım
bundan sonra günlük işlerim olur sadece...artık süslenip püslenip doğumu bekliciiim inşallah pasaklı bi anımda doğmaz kuzum
dr'un dediği gibi bisiklet sürüp yürüyüş yapıyorum bol bol...sanırım faydası olmaya başladı...karnımın aşağı doğru inmeye başladığını hissediyorum...inşallah 2 temmuzdaki kontrolümüzde yumuşama ve açılma başlamış olur...

Kiz vitamin dogurdun mu sonunda aklimda hep plates.topu uzerinde zip zip halinle kalacaksin cnm arkadasim
Nasil.ise yaradi mi bari ???
Zeynep nazimiz bizim, Allah bahtini.acik.etsim saglikla buyusun anneciginin kollarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…