o zaman farkında değilsin. söyleyeyim o zaman dısardan nasıl anlaşıldığını.
"NORMAL DOĞUR SEZARYEN OLMA , YÜZDE 5 RİSKTEN KORKMA"
off kızlar çok fenayım ben,
suyum bayağı fazla çıkmıştı c.tesi günü, hep öleydi ama c.tesi normalin bayağı bayağı yukarsında çıktı, patlıycak durumdayım artık, her yerim çatladı zaten , göbek deliğimin üstüne kadar çıktılar, karnım acıyo artık resmen hissediyorum çatırdadığımı, çok kötüyüm nefes alamıyorum, ayağa kalkıyorum bi iş yapmak için 10 dk sonra kasılıyo karnım, patlıycam diorum resmen, en korktuğum da suyumun birden gelip kordonun sarkması ya da plesantanın erken ayrılması, çok korkuyorum, normal insanlar gibi olsun benim de suyum nolur, dayanamıyorum artık,yatıyorum olmuyo, kalkıyorum olmuyo, nefes alamıyorum, çatlaklarımı gördükçe sinirlerim bozuluyo, kimse anlamıyo beni de, durup durup ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu, gaz yapıcak bişe yemeye de korkuyorum o zaman daha da şişiyorum daha da kötü oluyo, vücudum kaldıramıyo artık hissediyorum, bebeğim o kadar hareketliydi kaç gündür, bugün demek suyun içinde hissedemiyroum doğru dürüst onu daçok korkuyorum birden suyumun gelmesinden, nası giderim yetişirim hastaneye , su çok olunca kordon sarkabilirmiş, o da bebeği tehlikeye sokuyo Allah korusun,bunları düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum
off kızlar çok fenayım ben,
suyum bayağı fazla çıkmıştı c.tesi günü, hep öleydi ama c.tesi normalin bayağı bayağı yukarsında çıktı, patlıycak durumdayım artık, her yerim çatladı zaten , göbek deliğimin üstüne kadar çıktılar, karnım acıyo artık resmen hissediyorum çatırdadığımı, çok kötüyüm nefes alamıyorum, ayağa kalkıyorum bi iş yapmak için 10 dk sonra kasılıyo karnım, patlıycam diorum resmen, en korktuğum da suyumun birden gelip kordonun sarkması ya da plesantanın erken ayrılması, çok korkuyorum, normal insanlar gibi olsun benim de suyum nolur, dayanamıyorum artık,yatıyorum olmuyo, kalkıyorum olmuyo, nefes alamıyorum, çatlaklarımı gördükçe sinirlerim bozuluyo, kimse anlamıyo beni de, durup durup ağlıyorum, iyice sinirlerim bozuldu, gaz yapıcak bişe yemeye de korkuyorum o zaman daha da şişiyorum daha da kötü oluyo, vücudum kaldıramıyo artık hissediyorum, bebeğim o kadar hareketliydi kaç gündür, bugün demek suyun içinde hissedemiyroum doğru dürüst onu daçok korkuyorum birden suyumun gelmesinden, nası giderim yetişirim hastaneye , su çok olunca kordon sarkabilirmiş, o da bebeği tehlikeye sokuyo allah korusun,bunları düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum
iyi akşamlar güzel anneler ve bişleri..ben anca geldim biz annemle örgü örüyoruz gündüzleri harıl harıl...
Kesinlikle katılıyorum..bende bunu söyleyecektim,bugün gene normal-sezaryen yazıları uçuşmuş topikte..en çok da normalciler teşvik etçez derken sezaryen yapacakları ya korkutuyorlar yada yazılarıyla bu şekilde doğum yapacakları eksikliklei varmış hissine kaptırıyorlar..açıkçası ben bile ikinci sezeryanımı yapacak olmama rağmen tırsıyorum o yazıları okudukça kii benim ilki çok iyi geçmişti..ilk defa sezaryen olacakları düşünemiyorum bile..bu muhabbetleri kapatsak da herkes nasıl doğum yapacaksa yapsa da diğerlerine müdahale etmese süper olur..
Tatlım beni de almışsın ama benim kimseyi korkutmak gibi bir niyetim olmaz,aksine eleştirilen bir durumu açıklayarak arkadaşı rahatlatmaktı niyetim..özellikle kimseyi inctimemeye ve herkesin durumuna göre özellikle hassas olmaya özen gösteriyorum.. Senin durumunu ve bu durumda olan diğer anne adaylarımızın neler yaşadıklarını bildiğim için niçin sezaryen olmak zorunda olduğunuzu açıklamaktı niyetim,yazılarımı bir kez daha okursan ne demek istediğimi anlarsın bence..seni istemeyerek üzdüysem affet beni,üzüldüm..
Bu arada suyunun iyi olmasına çok sevindim tatlım..çınar azcık korkuttu seni..
senin bebeğin dönmediği için sezaryen oluyorsun dimi mathilda? gelişmiş ülkelerde hani diyorsun ya normal yapılıyor diye o gelişmiş ülkelerde normal doğum esnasında bebeği de döndürüyorlar sende bu kadarcık riski göze alabilirsin bence bir dene istersen...Bence benim sloganim ;
Yuzde 95 sorun yasamamis insani dusun bebisi de kendini de gevset! Yuzde 5 olumsuzlugu kurup kurup kendini uzme))
Sonucta fikrimi sormus%5 le sezeryana gideyimmi diye bende ben olsam gitmem diorum. Net!
allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle...kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacam. Spinal mi genel mi henüz karar veremedim. ameliyathaneye girdiğim an karar verecem sanırım. doktora spinal dedim gerçi. ayyy çok heyecenlıyım.
kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacam. Spinal mi genel mi henüz karar veremedim. ameliyathaneye girdiğim an karar verecem sanırım. doktora spinal dedim gerçi. ayyy çok heyecenlıyım.
bence benim sloganim ;
yuzde 95 sorun yasamamis insani dusun bebisi de kendini de gevset! Yuzde 5 olumsuzlugu kurup kurup kendini uzme))
sonucta fikrimi sormus%5 le sezeryana gideyimmi diye bende ben olsam gitmem diorum. Net!
4kiloo olmamis bas gelisi bebegin %5 riskiyle , Ayak gelis bir bebegin riskini ayni mi goruyorsun canim?? :)bska bir yorumum yk bu lafa. Ayrica kizcagiz %5 lik riskle sezeyana gireuimmi die fikir soruor bende ben olsam girmem diirum bu fikir bana ait. Sizinki size ? Problem nedir :)senin bebeğin dönmediği için sezaryen oluyorsun dimi mathilda? gelişmiş ülkelerde hani diyorsun ya normal yapılıyor diye o gelişmiş ülkelerde normal doğum esnasında bebeği de döndürüyorlar sende bu kadarcık riski göze alabilirsin bence bir dene istersen...
4kiloo olmamis bas gelisi bebegin %5 riskiyle , Ayak gelis bir bebegin riskini ayni mi goruyorsun canim?? :)bska bir yorumum yk bu lafa. Ayrica kizcagiz %5 lik riskle sezeyana gireuimmi die fikir soruor bende ben olsam girmem diirum bu fikir bana ait. Sizinki size ? Problem nedir :)
valla temizliği bir türlü bitmedi voltajımın. çorap katlaması bile farklıymış ne zamandır sorucam VOLTAJ nasıl katlıyorsun çorapları bize de öğret.ya dertsiz bu voltaj ne pis biriymiş 9 aydır temizlik yapıyor
Bitti fıstığım sma bende bittim.voltajım temizlik bitti mi?
bak eşinde yok yeter temizlik falan yapma artık
Cnm aklina kötü seyler getirme lutfen..allahin izniyle birsey olmaz bol bol dua!! Cok az bir zaman kaldi birkac hafta sonra geriye bakip guzel bir ani olarak hatirlicaksin bu gunleri..yanliz kalmamaya calis evde birsey olursa hemen ara ambulansi!! Allah yardimcin olsun
kuzum aynı belirtiler bende de var dr suyun çok demedi hiç. Göbeğim örümcek ağı gibi mosmor çatlaklar 2 bardak su içsem şişip geriliyorum sıkma canını az kaldı
​evet aldım konuşmaları hatırlatmak adına , fikirlerine katılıyorum canım.
bebeğim inş. o günleri ben de hayırlısıyla görsem
hanipeks canım benim ultrasonda görüldü zaten 4 doktora göründüm hepsi çok dedi, çok olmasının da neticesi bunlar maalesef, senin belirtilerle ilgili değil yani, görse mutlaka sölerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?