2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacam. Spinal mi genel mi henüz karar veremedim. ameliyathaneye girdiğim an karar verecem sanırım. doktora spinal dedim gerçi. ayyy çok heyecenlıyım.

o zaman farkında değilsin. söyleyeyim o zaman dısardan nasıl anlaşıldığını.

"NORMAL DOĞUR SEZARYEN OLMA , YÜZDE 5 RİSKTEN KORKMA"

Bence benim sloganim ;

Yuzde 95 sorun yasamamis insani dusun bebisi de kendini de gevset! Yuzde 5 olumsuzlugu kurup kurup kendini uzme ))

Sonucta fikrimi sormus%5 le sezeryana gideyimmi diye bende ben olsam gitmem diorum. Net!

Cnm aklina kötü seyler getirme lutfen..allahin izniyle birsey olmaz bol bol dua!! Cok az bir zaman kaldi birkac hafta sonra geriye bakip guzel bir ani olarak hatirlicaksin bu gunleri..yanliz kalmamaya calis evde birsey olursa hemen ara ambulansi!! Allah yardimcin olsun

kuzum aynı belirtiler bende de var dr suyun çok demedi hiç. Göbeğim örümcek ağı gibi mosmor çatlaklar 2 bardak su içsem şişip geriliyorum sıkma canını az kaldı

​evet aldım konuşmaları hatırlatmak adına , fikirlerine katılıyorum canım.

Bence benim sloganim ;

Yuzde 95 sorun yasamamis insani dusun bebisi de kendini de gevset! Yuzde 5 olumsuzlugu kurup kurup kendini uzme ))

Sonucta fikrimi sormus%5 le sezeryana gideyimmi diye bende ben olsam gitmem diorum. Net!
senin bebeğin dönmediği için sezaryen oluyorsun dimi mathilda? gelişmiş ülkelerde hani diyorsun ya normal yapılıyor diye o gelişmiş ülkelerde normal doğum esnasında bebeği de döndürüyorlar sende bu kadarcık riski göze alabilirsin bence bir dene istersen...

kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacam. Spinal mi genel mi henüz karar veremedim. ameliyathaneye girdiğim an karar verecem sanırım. doktora spinal dedim gerçi. ayyy çok heyecenlıyım.
allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle...

mert canım allah seninde yardımcın olsun. hayırlı doğum için dua ettik inşallah dualarımız kabul olcak tatlım.

yarınki doğum ikilendi..hayırlısı olsun canım,içini rahat tutarsan aklına güzel şeyler getirirsen herşey güzel geçer merak etme..hiç korkma,işin ucunda yavruna kavuşacaksın onu düşün..hadi bakalım dualarımızla..

bence benim sloganim ;

yuzde 95 sorun yasamamis insani dusun bebisi de kendini de gevset! Yuzde 5 olumsuzlugu kurup kurup kendini uzme ))

sonucta fikrimi sormus%5 le sezeryana gideyimmi diye bende ben olsam gitmem diorum. Net!

anlamadığın şey omuz konusu sadece yüzde 5. Gebelik şekeri hakkında bilgim yok diyen sendin bunun yüzdesini unutma. Dolayısıyla daha az yorum yapabilirsin bu konuda.

An itibariyle isim gücüm finish.
Sadece kendi temizliğim var onuda salı yaptırmayı düşünüyorum
Sadece düşünce :)

Umutegemm;
Aleykum selam...
Ne mutlu sana,ne iyi ettinde Kaan'ı getirdin:)
Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömür versin.

4kiloo olmamis bas gelisi bebegin %5 riskiyle , Ayak gelis bir bebegin riskini ayni mi goruyorsun canim?? :)bska bir yorumum yk bu lafa. Ayrica kizcagiz %5 lik riskle sezeyana gireuimmi die fikir soruor bende ben olsam girmem diirum bu fikir bana ait. Sizinki size ? Problem nedir :)

Perilous,
Gözün Aydın canım
Elif Eylül'e sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.

Sağlıklı olduğunu gördün şükür,bütün şüpheler tedirginlikler,git geller bitti:)

İnsallah sıkıntıların bir an evvel gecer.

ay yeter ya. fikrini özel mesajla at o zaman, tabi fikir dediğinin aslında ikna etmeye çalışmak olduğunun da farkına var.
tüm enerjimizi alma arkadaşım 2 akşamdır.

voltajım temizlik bitti mi?
bak eşinde yok yeter temizlik falan yapma artık
Bitti fıstığım sma bende bittim.
Sadece artık günlük is yapacagım.
Esimin olmaması beni cok mahsunlastirdi ya.
Bugun öyle gözlerim dolu dolu durdum.koskoca sehirde uç buçuk basinizayiz:)
Her yarım saatte arıyor cok korkuyor.
Sagolsun arkadaşlari ve benim arkadaslarım arıyor birsey olursa ara,geleyim kalayım vs.

Sanki ilk kez kalacağım bu kez dokundu.

bebeğim inş. o günleri ben de hayırlısıyla görsem

hanipeks canım benim ultrasonda görüldü zaten 4 doktora göründüm hepsi çok dedi, çok olmasının da neticesi bunlar maalesef, senin belirtilerle ilgili değil yani, görse mutlaka sölerdi

O kadar alinti yaptim hepsi gitmis tuuuhhh
Umutege ve perilious tebrikler kizlar, saglikla buyutmek nasip etsin bebislerinizi rabbim.darisi bizim basimiza :)
Mert ve dilem hayirli dogumlariniz olsun.insallah saglikli bir sekilde kucaginiza alin kuzucuklari :)

Hanipeksim arkandayim arkadasim bende bu olaya gicik oluyorum doktor risklerden bahsediyor anne kararini veriyor burada.yok sunu yap bunu yap, hic hos degil bu sorumlulugu almak da iyi cesaret dogrusu!!! Felaket tellali gb bir.suru hikaye , ben anlatmaya kalkarsam icimde kalsin diye dua edersiniz,sutunuz kesilir

Dertsizle ben 3 yas cocuguyuz bize neeee,hemi de hurremiz :) oglumuzu verin bizeee :)

​işte hepimizin sorunu farklı kimimiz az kimimiz çok diye üzülüyoruz. hayırlısıyla çok güzel doğumlar yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…