2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
face te kaç gündür dikkatimi çeken bir fotoğraf..bana çok ilginç ve hoş göründü sizlerle paylaşmak istedim..bakın yavrularımız nasıl bekliyor içeride..

evet canım saol, c.tesi bakalım ne diycek konuşucam bakalım, ona göre karar vericem

laternem canım arkadaşım doğum günün kutlu mutlu olsun. oğullarınla ve eşinle nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum

<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=621996604481373" width="346" height="260" frameborder="0"></iframe>

bilmiyorum paylaşabildim mi ama bir video var only for nurse sayfasında fazebookta..bebeğin gelişim evrelerini gösteren..bayıldımmm..ilk başlarda deniz atı gibi,ben öyle benzettim..

ben paylaşamadıysam mutlaka face te o sayfaya girip videoyu seyredin,sizde bayılacaksınız...

anladım canım onun sayfasında sen de olduğun için öyle olmuş benim alıntı da...farkındaydım ben senin olmadığının...

Kizlar dogum yaklastikca bu sorun cok kafami karistiriyor. Normalde jiletle genital bolge temizligimi yapardim ama karnim buyudukce o bolgeyi goremiyorum ve jilet cok zor olmaya basladi. Agdadan da cok korkuyorum. Baska onerisi olan v ar mi? Siz nasil yapiyorsunuz?

Kuaforde agda yaptiriyorum ben jiletle gormeden yapamazsin ki canim.

canım ağda yaptırmadıysan şimdiye dek,hamileyken yapptırmaya çalışma,çünkü o bölge şimdi daha da hassas olduğu için daha fazla acı hissedebilirsin..jileti eşine yaptırabilirsin..

Cnm ben jiletle yapiyorum görmeden ve masallah hala heryerim daha yerinde:) biraz beceri isi yada aynada tutabilirsin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…