çoooooook tskkk
face te kaç gündür dikkatimi çeken bir fotoğraf..bana çok ilginç ve hoş göründü sizlerle paylaşmak istedim..bakın yavrularımız nasıl bekliyor içeride..
ben de gormustum bunu, cok ender gorulen bır durummus oyle yazıyordu ama durum neydi hatırlamıyorum :)
face te kaç gündür dikkatimi çeken bir fotoğraf..bana çok ilginç ve hoş göründü sizlerle paylaşmak istedim..bakın yavrularımız nasıl bekliyor içeride..
ben de gormustum bunu, cok ender gorulen bır durummus oyle yazıyordu ama durum neydi hatırlamıyorum :)
O nedir yaaa. Yasiyor mu o. Sorunlu bir bebek mi ?
Eki Görüntüle 670003 Eki Görüntüle 670003
ofelyam doktoruna güvenin yoksa,en azından bu konuda içinin rahatlaması için başka bir doktora da görünmeni tavsiye ederim..benim doktorum,tıbbı dğerlendirmelerin yanında annenin hisleri de çok önemli diyorianneler haklı çıkıyor çoğu zman hislerinde diyor..hani içini kemiren bir şey varsa doktorun söyledikleriyle ilgili bence başka bir doktoru görmekte fayda var..
O nedir yaaa. Yasiyor mu o. Sorunlu bir bebek mi ?
neden öyle bir fikre kapıldın..gayet normal bir doğumdan görüntü..
Eki Görüntüle 670003 Eki Görüntüle 670003
neden öyle bir fikre kapıldın..gayet normal bir doğumdan görüntü..
Canım o yorum benim degil Mathildanın, benimkinin altina karismis
https://www.facebook.com/OnlyForNurses sayfasına girip face te
Amazing Must Watch... And share videosunu bulup seyredin...
son bir deneme yapayım
https://www.....................php?v=621996604481373
Canım o yorum benim degil Mathildanın, benimkinin altina karismis
İnanamiyorum hala suyu filan patlamamis icimizde nereye sigiyor organlar nereye kayboluyor saka gibi..
Kizlar dogum yaklastikca bu sorun cok kafami karistiriyor. Normalde jiletle genital bolge temizligimi yapardim ama karnim buyudukce o bolgeyi goremiyorum ve jilet cok zor olmaya basladi. Agdadan da cok korkuyorum. Baska onerisi olan v ar mi? Siz nasil yapiyorsunuz?
Kizlar dogum yaklastikca bu sorun cok kafami karistiriyor. Normalde jiletle genital bolge temizligimi yapardim ama karnim buyudukce o bolgeyi goremiyorum ve jilet cok zor olmaya basladi. Agdadan da cok korkuyorum. Baska onerisi olan v ar mi? Siz nasil yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?