- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Kiz vitamin dogurdun mu sonunda aklimda hep plates.topu uzerinde zip zip halinle kalacaksin cnm arkadasim
Nasil.ise yaradi mi bari ???
Zeynep nazimiz bizim, Allah bahtini.acik.etsim saglikla buyusun anneciginin kollarinda
Merhaba kizlar ancak. Yazabildim kizim elif eylul dunyaya geldi. Dun sabah genel. Anestezi ile. Oldu. Kizim 2600 gr 45. Cm dogdu benim cok. Agrim var kendi basima yuruyemiyorum yataktan kalkamiyorum. Kizim. Cok saglikli masallah ama sutum gelmedi. Kizim kuvvetli. Emiyor ama sut gelmiyor goguslerim yara oldu simdilik bukadar yarin. Taburcu. Oluyoruz.
tamemen katılıyorum ama ben dizimdeki rahatsızlıktan ötürü çömelemem yoksa her yerde ayakta ya da bi şekilde yerçekiminden faydalanın diyorlar.
bir de hanımlar bir şey rica edeceğim bu doğum olayını ama normal ama sez bi şekilde yapacağız risklerin de farkındayız ama sezeryan olacaklar normali, normal yapacaklar sezeryanı kötüleyip yok falancanın çocuğu şöyle kalmış yok filan kadın böyle kalmış gibi örnekler vermezseniz sevinirim.sadece ödümüzü koparıyorsunuz. topiğe girmeye korkar oldum...
kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacam. Spinal mi genel mi henüz karar veremedim. ameliyathaneye girdiğim an karar verecem sanırım. doktora spinal dedim gerçi. ayyy çok heyecenlıyım.
kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah
Kizlar selam..
Dogum vaar mi yeni? Ben pek geri kaldim yahu.. Ama bebisle hayat zorlu..
Biz israrla memeyi reddediyoruz.. O agladikca bana sinir geliyor.. En son pes edip sagiyorum biberonla veriyorum.. Buna da sukur..
off kızlar çok fenayım ben,
suyum bayağı fazla çıkmıştı c.tesi günü, hep öleydi ama c.tesi normalin bayağı bayağı yukarsında çıktı, patlıycak durumdayım artık, her yerim çatladı zaten , ........... onu daçok korkuyorum birden suyumun gelmesinden, nası giderim yetişirim hastaneye , su çok olunca kordon sarkabilirmiş, o da bebeği tehlikeye sokuyo Allah korusun,bunları düşündükçe kafayı yiycek gibi oluyorum
kıskanırım tabi kocası koçsa kaynanası da koç :) ben birkaç sene sonra kızına birde koç görümcek doğururum
valla temizliği bir türlü bitmedi voltajımın. çorap katlaması bile farklıymış ne zamandır sorucam VOLTAJ nasıl katlıyorsun çorapları bize de öğret.
Bitti fıstığım sma bende bittim.
Sadece artık günlük is yapacagım.
Esimin olmaması beni cok mahsunlastirdi ya.
Bugun öyle gözlerim dolu dolu durdum.koskoca sehirde uç buçuk basinizayiz:)
Her yarım saatte arıyor cok korkuyor.
Sagolsun arkadaşlari ve benim arkadaslarım arıyor birsey olursa ara,geleyim kalayım vs.
Sanki ilk kez kalacağım bu kez dokundu.
kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah
basindan beri takip ediyorum kuzucugun oda fotolarini, ince dusunen zevkli bir hatunsun anlasilan. benimse durum tam tersi, butun odayi annem yapti ben usendim :)
sipsezan .!.:bir de hanımlar bir şey rica edeceğim bu doğum olayını ama normal ama sez bi şekilde yapacağız risklerin de farkındayız ama sezeryan olacaklar normali, normal yapacaklar sezeryanı kötüleyip yok falancanın çocuğu şöyle kalmış yok filan kadın böyle kalmış gibi örnekler vermezseniz sevinirim. sadece ödümüzü koparıyorsunuz. topiğe girmeye korkar oldum...
Aaaa peride dogurmuusss..
Mezosssuumm hemsooommm kiz hadi hala dogmadi mi senin zilli?
Dogum topigi vardi dimi.. Gidip ordan bakayim ben doguranlara.. Burda kimsecikler bana haberleri vermiyooo:))
Kizlar selam..
Dogum vaar mi yeni? Ben pek geri kaldim yahu.. Ama bebisle hayat zorlu..
Biz israrla memeyi reddediyoruz.. O agladikca bana sinir geliyor.. En son pes edip sagiyorum biberonla veriyorum.. Buna da sukur..
[ım COLOR=#d3d3d3]​nemu, naz, wosgi, mergen, dyteda, ofpufya, alewnee, huysuz melek, bh8076, esrasm nerelerdesiniz kızlar?[/COLOR]
kız bizde kıyamıyoz yaVoltajimla ugrasmayinnnnn kız.. Kocası da gitti... Kiyamam ben ona titizim benim :)
Tmm ben bu gece dogurucam o zaman beklediğim haber geldi
Anali babali ins vitaminim :))))
canım hikayeni merakla bekliyoruz.Allahim hepinizi kurtarsin..
İlk firsatta pcden girip uzun uzun hikayemi anlatacagim..
Coook komikti hastaneye gidisim.. Sabahin korunde hanipeksimle sohbetimiz ebelerin beni tirnak torpulerken bulmasi ve hele ameliyathaneye girip icerdeki popo acik yurume halim :)) hepsi mukemmeldi.. Her birini bi an once uzun uzuun yazmaliyim..
kýz bizde kýyamýyoz ya
temizlik temizlik diye diye yedi bitirdi kendini
o yaptýkça ben yoruluyordum
atom karýnca gibi hiç durmuyor dicem de boy pos maþallah
benimde adet sancýsý gibi sancým var bu gece
hastane çantamý bugün itibariyle hazýrladým psikoljik mi acep?
Canım sen nerelerdeydin ?ben mi göremedim yoksa seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?