2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kiz vitamin dogurdun mu sonunda aklimda hep plates.topu uzerinde zip zip halinle kalacaksin cnm arkadasim
Nasil.ise yaradi mi bari ???
Zeynep nazimiz bizim, Allah bahtini.acik.etsim saglikla buyusun anneciginin kollarinda

Aynen ya:86:
Bende bugun kızın topunu kaldirirken aklıma geldi
Fitaminin ziplamasi hurmaları :)))
Ne çabaladı ben bir ara korktum ıkına ıkına çekip çıkarır diye
İnsallah kopkolay dogurmustur ziiira cok meraktayim

Gözünüzaydın canım, Rabb'im hayırlı uzun ömür versin yavruna. Sütün de zamanla gelir inşaallah sen kendini üzme yeter ki

Bu fikre katılıyorum, lütfen kimse kötü örnekler anlatmasın

kızlar yarın sabah 9 da sezeryan olacam. Spinal mi genel mi henüz karar veremedim. ameliyathaneye girdiğim an karar verecem sanırım. doktora spinal dedim gerçi. ayyy çok heyecenlıyım.

Canım, Allah yardımcın olsun, şahsen ben doğduğu an bebişimi görmeyi tercih ederim ama herkesin kendide göre düşüncesi var.

kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah

Hayırlı, uğurlu olsun, bir kayboldun iki geldin maşaallah Allah analı bablı büyütsün bebişini

Kizlar selam..

Dogum vaar mi yeni? Ben pek geri kaldim yahu.. Ama bebisle hayat zorlu..

Biz israrla memeyi reddediyoruz.. O agladikca bana sinir geliyor.. En son pes edip sagiyorum biberonla veriyorum.. Buna da sukur..

Canım, pes etme Allah'ın izniyle düzelecek bu durum da. Rahatlamaya çalış, aroma çayları falan içebilirsin

MERT,
Sana da Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu, haberlerinizi bekliyoruz.

UMUTEGE,
Kaan gelmiş, sen de rahatladın artık ohh ne güzel. Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Maşaallah kilosu falan da iyi bebişinin. Haberlerin devamını bekliyoruz.

Ben azlığından korkuyorum sen çokluğundan ( Rabbim hayırla sonlandirsin korkularimizi...

kıskanırım tabi kocası koçsa kaynanası da koç :) ben birkaç sene sonra kızına birde koç görümcek doğururum

Kız benim kocam da koç.. Ne yapalım alışık olacak babasından :)))

valla temizliği bir türlü bitmedi voltajımın. çorap katlaması bile farklıymış ne zamandır sorucam VOLTAJ nasıl katlıyorsun çorapları bize de öğret.

Voltajimla ugrasmayinnnnn kız.. Kocası da gitti... Kiyamam ben ona titizim benim :)

Kiyamammmm bende doğumdan sonra kalicam.. Kız Dubai ye giitti dı mı ? Sor dönünce ne makbulsa benimkinin canına okuyacağım.. Br suru şey isteyeceğim pisman olsun beni bırakıp gittiğine

kızlar biz evimize geldik 26 mart saat 13 45 te kızımız Zeynep naz dünyaya geldi.darısı bekleyenlerin başına inşallah

Tmm ben bu gece dogurucam o zaman beklediğim haber geldi

Anali babali ins vitaminim :))))

Aaaa peride dogurmuusss..

Mezosssuumm hemsooommm kiz hadi hala dogmadi mi senin zilli?

Dogum topigi vardi dimi.. Gidip ordan bakayim ben doguranlara.. Burda kimsecikler bana haberleri vermiyooo:))

doğum yapanlara gecmiş olsun,yarın doguracaklara allah kolaylıkla yapmayı nasip etsin inşallah..

Kizzzz yirim senin masumlugunu
Oldum gülmekten

Aaaa peride dogurmuusss..

Mezosssuumm hemsooommm kiz hadi hala dogmadi mi senin zilli?

Dogum topigi vardi dimi.. Gidip ordan bakayim ben doguranlara.. Burda kimsecikler bana haberleri vermiyooo:))

O bir Doğsun... Sipa.. Bu tepip durduğu ayakları isiricam.. Gece gündüz nisan bekliyorum su bekliyorum ((

bugün peri, umutege ve vitamin haber verdi..

Mezos,
Dubai dogum sonrasına ertelendi.
Simdi Konya Kayseri Eskisehir vede benim caaaanim Ankara mı turluyor
Ama Dubai'den genelde parfüm neyim getirir ,

Baskaaa:26:

Birde cmtesine haber bekliyorum senden

derineserrrrrr ben de kaçırmışım canım gözden kusura bakma nice güzel ve mutlu huzurlu yaşlara inşallah bebişinle sevdiklerinle =)))

perilious merak ediyordum ben de inşallah hikayeni de okuruz sen müsait olup yazınca allahım analı babalı büyütsün elifinizi =) gözünüz aydınn

QUOTE=DaFFy;29578961]Kizlar dogum yaklastikca bu sorun cok kafami karistiriyor. Normalde jiletle genital bolge temizligimi yapardim ama karnim buyudukce o bolgeyi goremiyorum ve jilet cok zor olmaya basladi. Agdadan da cok korkuyorum. Baska onerisi olan v ar mi? Siz nasil yapiyorsunuz?[/QUOTE]

ben de göremediğimden beri jiletle yapıyorum ama sorun olmuyo almak el yordamı falan alıyorum sonra aynayla kalan yer var mı kontrol ediyorum ağdaya cesaret edemedim bi de zaten ben de enfeksiyon falan olmuştu iyice mahvetmeyim dedim

canım yaaa sizin de gözünüz aydınnn sen zeynebini aldın kucağına ben de almak istiyorum benim zeynebimi inşallah =))) allah analı babalı büyütsünn =)

Kizlar selam..

Dogum vaar mi yeni? Ben pek geri kaldim yahu.. Ama bebisle hayat zorlu..

Biz israrla memeyi reddediyoruz.. O agladikca bana sinir geliyor.. En son pes edip sagiyorum biberonla veriyorum.. Buna da sukur..

tunccs canım allah yardımcın olsun inşallah herşeyin düzene girer bebeğini aldın ya gerisi inşallah çorup söküğü gibi gelir

yarın ve diğer günler doğum yapacak arkadaşların allahım yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsinn inşallah

ayyy ben yorgunluktan şişmişim resmen önce kayınvalideme gittik akşam yemeğine ordan teyzemize gittik hep beraber sohbet ortam tatlı geldi yediğimi içtiğimi hesaplamadan laflarken löp löp giti herşeyyyy zeynebim de coşuyo içerde ordan oraya esneme hareketleri deniyo
daha biz uykumuzu da almadık yarın 12 ye kadar uyucam inşallah bulantı haplarımı yutupp

Voltajimla ugrasmayinnnnn kız.. Kocası da gitti... Kiyamam ben ona titizim benim :)

Tmm ben bu gece dogurucam o zaman beklediğim haber geldi

Anali babali ins vitaminim :))))
kız bizde kıyamıyoz ya
temizlik temizlik diye diye yedi bitirdi kendini
o yaptıkça ben yoruluyordum
atom karınca gibi hiç durmuyor dicem de boy pos maşallah

benimde adet sancısı gibi sancım var bu gece
hastane çantamı bugün itibariyle hazırladım psikoljik mi acep?

Allahim hepinizi kurtarsin..

İlk firsatta pcden girip uzun uzun hikayemi anlatacagim..

Coook komikti hastaneye gidisim.. Sabahin korunde hanipeksimle sohbetimiz ebelerin beni tirnak torpulerken bulmasi ve hele ameliyathaneye girip icerdeki popo acik yurume halim :)) hepsi mukemmeldi.. Her birini bi an once uzun uzuun yazmaliyim..

canım hikayeni merakla bekliyoruz.
bi de doğum yapan arkadaşlar keşke hastane çantama şunu da koysaymışım dediğiniz bişeyler var mı?
eksik ya da fazla gelen şeyler neler bizi de bilgilendirir misiniz?

muhtemel dogum tarihleri yakin
Bugun aksamdan beri benimde kasiklarimda bir agri var adet sancisi gibi
Korkmaya basladim

Son düzenleme:
Bir sürü bebiş haberi gelmiş, hepinizi tebrik ediyorum kızlar.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Yarın doğumu olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun. Sizden de süper güzel mükemmel haberlerinizi bekliyoruz :)

Soğuk algınlığım biraz azaldı çok şükür, yarın daha da iyi olurum inşallah. Özledim sizi valla 2 gündür çok giremeyince, şimdi yatma vaktimiz. Uykum kaçarsa cepten girerim belki biraz.

Bu arada dertsiz ve derineser doğum günleriniz kutlu olsun canlar, nice güzel yıllara,yaşlara inşallah.

Öpüldünüzz, iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…