2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
2 çift laf ediym dedim ama uykum geldi çok
gözlerimi açamıyorum
sabah mı kalkarım, öğlen mi bakalım
ii geceler bayanlar

kızlar çok heyecanlıyım. şimdi banyoya giricem. sonra yatacam. tabi uyuyabilirsem. yarın sabah 8 de yatışım yapılacak. off her yerimde ağrıyor. banyo yapmaya üşeniyorum. annem kayınvalidem falanda yatmadı daha. cin gibi evde geziniyorlar. ya siz yatın yarın size gece ihtiyacım olacak uykusuz kalmayın diyom. anlamıyolar. bütün ev halkı ayakta anlayacağınız.9-10 saat sonra allah nasip ederse anne olacam. ay hala inanamıyom.

Cnm allah yardimcin olsun insallah sag saglim bebegini kucagina alirsin..sende iyice dinlenmeye bak yoksa yarin iyice yorgun dusersin:)

Mezos,Dubai dogum sonrasına ertelendi.Simdi Konya Kayseri Eskisehir vede benim caaaanim Ankara mı turluyorAma Dubai'den genelde parfüm neyim getirir ,Baskaaa:26:Birde cmtesine haber bekliyorum senden
Cumartesi miiiiiiiiiii !Kız Dr diyo cumayı göremezsin bu suyla ,, su an bile ne bekliyorsun demişti iki gun once sınırın altındaymış su seviyesi..Yarın sabah kontrol var.. Verecekler suni sanciyiiiiiii... Hobaaaaaa in kalk in kalk Vitamin doğurdu ya kuzum benim psikolojik olarak suyum neyim gelir bu gece demedi demeyin.. Ondan haber bekledim durdum :)Bı de şey dertsiz dinime küfreden Müslüman olsa derler... Kız temizlikten seninde Canın çıktı.. Hadi voltaj da iki cocuk var senin evi komutan mı pisletiyo bacım ? Titiz seyler siziiiiiiiii ! Ay lütfen çabuk yaz.. Bı de şeyi yaz rahatlayalım sonda mesela acitiyor mü ? .???

Son düzenleme:

Parfe ilaç falan kullandın mı bende aksam başladı cok fenayim soğuk algınlığı tüm belirtiler... Boğazım şişti kulaklar aciyo ve yutkunmak cok zor (( öksürük de başladı.. İmdattttttttt

2 çift laf ediym dedim ama uykum geldi çok
gözlerimi açamıyorum
sabah mı kalkarım, öğlen mi bakalım
ii geceler bayanlar

He koş koş uyu .. Voltaj haklı canım..

muhtemel dogum tarihleri yakin
Bugun aksamdan beri benimde kasiklarimda bir agri var adet sancisi gibi
Korkmaya basladim
hadi hayırlısı canım.

mezocum ben senden bişeyler bekliyorum bu gece. hayırlısı diyeyim hep diyordun zaten vitamin doğursun bende doğurcam diye...

aman canım valla temizlenmeyince kirleniyor işte bi de misafir gelince tamam. 3 gün kadına para verdik bi de halılar yıkandı adamın içine oturdu parası.1 haftadır mutfakla yatak odası arasında mekik dokuyoruz sadece. diğer odalar kapalı. aman kirlenmesin diyor. ben doğum sonrası için kadınla anlaştım sadece süpürge, toz alma, lavabo ve banyoları yıkama, 3 balkon yıkama 30 tl iyi dimi?

Gercekten cok heyecan verici bir hazırlık.. Hayirlisiyla kucağına alırsın ins ..

Dilem
Bu gece en az on kez uyur uyanırsın
Cok heyecanlı Allah yardım etsin...

Haftaya bu gecebende heyecan dorukta olacak diyeheyecanliyim
Cok çabuk geçiyor zaman Cook ...

hanipeks tatlım çınarımızı üzme bakayım bir an önce sakinleş

ay ben de yatayım artık. eşim grip olmuş portakal suyu sıktım içireyim yatayım bari.
iyi geceler kızlar, allaha emanet olun.

canım hikayeni merakla bekliyoruz.
bi de doğum yapan arkadaşlar keşke hastane çantama şunu da koysaymışım dediğiniz bişeyler var mı?
eksik ya da fazla gelen şeyler neler bizi de bilgilendirir misiniz?
aynı şey benim de aklımdan geçti bugün annemin çantaya koymam için kenara ayırdıklarını görünce acaba abarttı mı dedim içimden :26: fazla şey götürüp de geri getirmek istemiyorum

Parfe ilaç falan kullandın mı bende aksam başladı cok fenayim soğuk algınlığı tüm belirtiler... Boğazım şişti kulaklar aciyo ve yutkunmak cok zor (( öksürük de başladı.. İmdattttttttt
canım limonu sıkıp suyunu sulandırmadan iç,üzerine su da içme...bademciklerine iyi gelir...ben ne zaman şişmeye başladığını anlasam hemen yaparım bunu...

Hic yazasim yok mezosum sakinlesemedim daha

gece gece ne oldu ki canım :26:

Bence gayet..uygun bizim burda günlük 100 e geliyorlar .. Son iki gelişinde de yetistiremedi salon banyo birakti bana... parasını tam aliyo ama ! Bir de randevu almak dert ..her gun dolu.. Geleçek insan bulamiyorsun..abla bir hafta onceden soyleyecennnnnn diyooooo :)

Hic yazasim yok mezosum sakinlesemedim daha
Sen sıkma kendini...

Bu da benim yanımda horluyo bende her an gidebilirim diyeceğim de boş odam kalmadı.. Anne ,,kv... Koloni seklinde yasıyoruz hala

iyi geceler herkese
yarın 40.haftaya giriyoruz ama benim kızımın doğmaya niyeti yok. gerçi 1'er saat arayla 2 sancı girdi. artık not alıyorum sancıları. almazsam unutuyorum bi öncekini :S

bizim 75e geliyor canım günlük. bitirmeden de gitmiyor. 2. gün 8 de, 3. günde akşam 10 da eve götürdük kadını. sadece vestiyeri silemedi o da beni bekliyor. ama koltukları falan hem elde sabunla sildirdim hem makinaya kosla koyup sildi bi de duruladı tertemiz oldu valla. leke yoktu da kalorifer isi çok oluyor bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…