Hemen yapıyorum iste.. Tsk ederim.. cok fena aciyoooo
bizim 75e geliyor canım günlük. bitirmeden de gitmiyor. 2. gün 8 de, 3. günde akşam 10 da eve götürdük kadını. sadece vestiyeri silemedi o da beni bekliyor. ama koltukları falan hem elde sabunla sildirdim hem makinaya kosla koyup sildi bi de duruladı tertemiz oldu valla. leke yoktu da kalorifer isi çok oluyor bizde.
İyi geceler kızlar benim az az su sızıntısı oldu başına gelenler ne yaptı doğummu yaklaştı acaba
çok iyi valla...ben sadece camları 50 tl'ye sildirdim...4 saat falan uğraştı kadın...
bi de ertesi gün yağmur yağmayaydı iyiydi
çok ayakta kaldığımda bende de oluyo ama bence benimki idrar kaçırma. az miktarda geliyosa seninki de idrar olabilir. fazla ise doktorunla görüşmende fayda var.İyi geceler kızlar benim az az su sızıntısı oldu başına gelenler ne yaptı doğummu yaklaştı acaba
canım burası küçücük bir ilçe. kadın çok fazla kişiyede gitmiyor. aldığı ona yetiyor. çok almaktansa az alayım devamlı olsun diyor. merdivenlerimizi de o siliyor. 75 veriyorum ama arada erzak alıp veriyorum. bi de kadıncağızın eşi çok dövüyormuş bize gelmeye başladığından beri rahat olduğunu söylüyor. komutana söyledim dövüyor diye nezarete tıkçak seni haberin olsun demiş kocasına. ohh be dünya varmış diyor kadınçok iyi valla...ben sadece camları 50 tl'ye sildirdim...4 saat falan uğraştı kadın...
bi de ertesi gün yağmur yağmayaydı iyiydi
canım burası küçücük bir ilçe. kadın çok fazla kişiyede gitmiyor. aldığı ona yetiyor. çok almaktansa az alayım devamlı olsun diyor. merdivenlerimizi de o siliyor. 75 veriyorum ama arada erzak alıp veriyorum. bi de kadıncağızın eşi çok dövüyormuş bize gelmeye başladığından beri rahat olduğunu söylüyor. komutana söyledim dövüyor diye nezarete tıkçak seni haberin olsun demiş kocasına. ohh be dünya varmış diyor kadın
Mezos canimm sondayi sormussun..
Onu uyuduktan sonra takmislar.. Acisini bilemiyorum ama cikarirken azicik agri oldu.. Ama oyle dayanilmaz bisey degildi.. Birde ilk idrar yapisimda icimi sokuyorlar gibi oldu.. Sonra sonra azaldi..
Benim sancilarda baslamisti on dakkada bir.. Adet agrisinin az siddetlisiydi.. Nstde 85 90 geliyordu sanci.. Dayanilmaz degildi..
Sezeryandan yana da cok sorunum yok. İlk uc dort gun yaninizda biri olduktan sonra cok rahat geciyor..
Dertsiz cantayi sormussun.. Bur gecelik bir pijama ve sabahlik kesinlikle olmali.. Havlu kagit da.. Voltaja pek dua ettim onu listeye eklettigi icin.. Ben koydugum herseyi kullandim valla..
Tuvaletten sonra ayaktayken biraz sızdı Dr hastaneye git dedide bidaha olmayınca gitmedim içimde şüphe kaldı azda olsa farketmez önemli olabilir dedi beklemedeyim bidaha olursa gideceğimbenim gözüm de camlarda ama bu sıralar havanın nasıl olacağı hiç belli olmuyo. doğumdan sonraya kalacak bu gidişle.
çok ayakta kaldığımda bende de oluyo ama bence benimki idrar kaçırma. az miktarda geliyosa seninki de idrar olabilir. fazla ise doktorunla görüşmende fayda var.
Bence cok iyi.. Bana gelen mesai gibi 4 te giderim ne kadar olduysa diyor..bizim 75e geliyor canım günlük. bitirmeden de gitmiyor. 2. gün 8 de, 3. günde akşam 10 da eve götürdük kadını. sadece vestiyeri silemedi o da beni bekliyor. ama koltukları falan hem elde sabunla sildirdim hem makinaya kosla koyup sildi bi de duruladı tertemiz oldu valla. leke yoktu da kalorifer isi çok oluyor bizde.
inşallah sen de faydasını görürsün canım...
Mezos canimm sondayi sormussun..
Onu uyuduktan sonra takmislar.. Acisini bilemiyorum ama cikarirken azicik agri oldu.. Ama oyle dayanilmaz bisey degildi.. Birde ilk idrar yapisimda icimi sokuyorlar gibi oldu.. Sonra sonra azaldi..
Benim sancilarda baslamisti on dakkada bir.. Adet agrisinin az siddetlisiydi.. Nstde 85 90 geliyordu sanci.. Dayanilmaz degildi..
Sezeryandan yana da cok sorunum yok. İlk uc dort gun yaninizda biri olduktan sonra cok rahat geciyor..
Dertsiz cantayi sormussun.. Bur gecelik bir pijama ve sabahlik kesinlikle olmali.. Havlu kagit da.. Voltaja pek dua ettim onu listeye eklettigi icin.. Ben koydugum herseyi kullandim valla..
kızlar banyomu yaptım. kıl kılçık tekrar üzerinden geçtim. saçlarıma fönümü çektim. artık hazırım. evdekiler uyudu. benim hiç uykum yok. doktor gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmeyeceksin demişti. ama çok susadım. dilim damağım heyecandan kurudu. gideyim uyumaya çalışayım. sabah saçımın üzerinden tekrar geçerim. güzel bir doğum hikayesiyle dönerim inşallah kızlar.
Tuvaletten sonra ayaktayken biraz sızdı Dr hastaneye git dedide bidaha olmayınca gitmedim içimde şüphe kaldı azda olsa farketmez önemli olabilir dedi beklemedeyim bidaha olursa gideceğim
ofpufya aksaam gezmeniz ise yaramıştır umarım..nasıl oldun simdi?
kızlar banyomu yaptım. kıl kılçık tekrar üzerinden geçtim. saçlarıma fönümü çektim. artık hazırım. evdekiler uyudu. benim hiç uykum yok. doktor gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmeyeceksin demişti. ama çok susadım. dilim damağım heyecandan kurudu. gideyim uyumaya çalışayım. sabah saçımın üzerinden tekrar geçerim. güzel bir doğum hikayesiyle dönerim inşallah kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?