2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı sabahlar:)dün kontrolümüz vardı.tekrar çatı muayenemizi olduk kızım doğum kanalına girmiş normal doğum için beklemede kalıcaz bol bol yürüyüşe devam dedi doktorumuz.bakalım inşallah normal doğum olur

hadi hayırlısı canım... ben bişiii soracağım benim kaldığım muhitte yürüyüş yapma imkanım yok ama evim 9. katta!!! merdiven inip çıksam yürümek yerine zararı olur mu ki?

benim gözüm de camlarda ama bu sıralar havanın nasıl olacağı hiç belli olmuyo. doğumdan sonraya kalacak bu gidişle.
doğumdan sonra gelengiden olur,onların yanında sildiremem diye mecburen sildirdim canım...damla damlayağmur izi oldu camlarım ama diğer halinden daha iyidir napim

ohhhh ne iyi yapmış kadın eşini korkutmakla...pislik adam ne istiyosa kadından
daha önce sildirdiğimde kadın 50'ye silmişti...sonra bu kadını buldum...bunun daha çok ihtiyacı var ve daha fazla uğraşıyo silerken,cifliyo falan...30'a silerim demişti ama benim camım da çok olduğu için kıyamadım,diğerinin aldığı fiyatı verdim...halbuki burası da küçük bi ilçe ama yine de pahalı biraz...

Tuvaletten sonra ayaktayken biraz sızdı Dr hastaneye git dedide bidaha olmayınca gitmedim içimde şüphe kaldı azda olsa farketmez önemli olabilir dedi beklemedeyim bidaha olursa gideceğim
sürekli sızma olursa git bence...ama bi kereden bi şey olmaz heralde :26: bana dr'um bi su bardağı kadar falan suyun gelirse mutlaka ara demişti...senin o kadar yok galiba :26:

Offf içtiğim gibi lavaboya zor yetiştim canım ya ( şimdi boşalan midemi sutle sakinleştirme gayretindeyim.. Bıktım bu bulantı kusma ikilemesinden 8 aydır aynı şey gel be kızım be
hadi yaaa sıcak bi şeyler içmeye çalış bari canım...ıhlamur falan da iyi geliyo...içine bal da atarsın,azıcık limon sıkarsın...inşallah bu dokunmaz midene...

güzel haberlerini bekliyoruz canım...allah yardımcın olsun...

hadi hayırlısı canım... ben bişiii soracağım benim kaldığım muhitte yürüyüş yapma imkanım yok ama evim 9. katta!!! merdiven inip çıksam yürümek yerine zararı olur mu ki?
zararı olmaz bence canım...çünkü benim dr'um merdiven inip çıkmanın da çok faydalı olduğunu söylemişti...

günaydın herkese...
babamız bizi uyandırmadan sessizce evden çıkarken tlf sesine uyandık,yolcu ettik...
gece de yatağımda uyuyamıyorum diye ayrı yatıyorum zaten,sabah da göremeseydim kötü olurdum...
özlüyorum kocişimi bee
seni uyandırmaya kıyamadım dedi giderken,eskiden kahvaltı yapmadan asla gitmezdi

canım merdiven inip çıkmanında faydası var diye biliyorum bende 3.katta oturuyorum aile apt.nı kayınvalidem eltim en son kattada ben oturuyorum bişey bahane edip merdivenle inip çıkıyorum sürekli.geçen haftaki muayenemizde 1 hafta boyunca yürüyüş yap bakalım doğum kanalına inecekmi dedi doktorumuz.bende burda arkadaşlara sordum Allah razı olsun cevap verenlerden.yürüyüşün yanında evde eski usül dizlerimi yere koyarak yerleri paspasladım.wc ye oturur gibi oturdum kalktım .kurbağa yürüyüşü gibi evde dolandım. halıları gırgırladım.çok çükür faydasını gördüm kızım doğum kanalına inmiş. buşekilde devam edicem sende evde bunları yapabilirsin canım:)

canım çok sağol bende yapayım bari geçen bi halı sileyim dedim eşimle annem kıyameti kopardı ama faydası var demek ki... bende 39 u yarıladım gelsin istiyorum artık dr kanala girmiş ama pek gelmeye niyetli deil dedi hurmanın karanfilin dibine vurdum bir de dediklerini yapayım tekrar saol canım

sende saol canım.ha bu arada bende hurma yiyorum.birde annem söylemişti evde yürüken bacak arana yastık koy öyle yürü diye onuda yapıyorum.şimdi herşey normal görünüyor bizde elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan hayırlısı neyse öyle olsun tabiki bebişlerimizin bizlerin sağlığıyla...

Gunaydiiin
Cok şükür bugun mezosa suni sancı verecekler aklindaki tüm soru ve cevaplara bugun ulaşacak...

Bu gece öyle bir rahat yatmıştım ki
Sadece bir sefer kiz cise kalktı birde su istedi.
Uyudum uyudum kizlarimla uyudum,
Yataklar bana dardi ...

Bizde bir kiz nisanlaninca iştahı kesilir zayıflarsa nikah tuttu derler.
Ben iki gündür hic yemesem yemem.
Dogum tuttu
Sanırım haftaya kızımı almasalardi kendi gelecek

Günaydınlarrrr

Esmer-lover, vitamin Allah bebeklerinizle uzun sağlıklı ömürler geçirmeyi nasip etsin
Dilem inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Mezo da mı doğurcak bugün Allah yardımcısı olsun inşallah kolaylıkla bebeğini kucağına alır

Teşekkür ederim canım inşallh hepimiz sağlıkla kavuşcaz birer birer

Nasılsınız bugün? Herkes iyidir inşaallah, bugün kimlerden güzel haberler gelecek bakalım. Dilem ve Mert kucaklarına almışlardır sanırım bebişlerini.
Güzel haberleri merakla bekliyoruz.
Sabaha karşı 4'te belimden bir sancı girdi ödüm koptu ama yatınca yatağa geçti gitti, uyumuşum. Beklemedeyiz hayırlısı bakalım Öptüm hepinizi...

Dilem dun yazmış ama ben bugun gördüm,
Sezaryende hakikaten aksam saat 8 den sonra birsey yenmiyor,10 dan sonra ise su bile içilmeyecek.
Ben ilkte boyle yaptım genel anestezi idi.
İkincide de aynı şekil ama dayanamayarak gece 2-3 "yudum"su ictim.
Uyandıktan sonra ne mide bulantisi enemm
Hasta bakıcılar sagolsunlar dikislerimi bastırıp tuttular ben çıkardım .
İçilmeyecek deniyorsa icmeyin derim
Tecrubeylen sabit

Ben dr a dedim ptesi gunu, okadar saat ac kalacagim bebek de acikmazmi. icerde acliktan kakasini filan yemesin :/ kadin olumune kahkaha atti :)))

evet bende açık kalp ameliyatı oldum ve bnm de doğumum normal gözüküyo..ALLAH ın izniyle yaparız evelALLAH..normal doğumdan korkmayalım o bizden korksun..

evet bende açık kalp ameliyatı oldum ve bnm de doğumum normal gözüküyo..ALLAH ın izniyle yaparız evelALLAH..normal doğumdan korkmayalım o bizden korksun..

Kotu ornekleri dusunup ,kendimizi sartlamaya gerek yok degilmi? Yuzlerce iyi ornek de var. Bardagin dolu tarafi misali Seni tebrik ediyorum canim. İnsallah Allahin yardim ve izniyle bebegine kavusursun.

Dikis nasil yapistirma mi? bunu druma henuz Sormadim unuttum. seninki nasil. ve tam nereye atmislar dikisi. camasirdan gorunecek biryer mi

Yapistirma canim. Tam kasikla gobegin birlesme yerinde.. Hani orda zaten bir cizgi vardir ya tam orada ve daha yeni olmasina ragmen cok belli degil.. Yani bikiniler giyilebilir..
Ama bide catlaklar var.. Onlar az gibi dururken gobek inince hooooppp hepsi belli oldu.. Artik benimde harita gibi bir gobegim var :))

Hemsom valla herkes ayni seyi dedi.. Drum kizdi hatta ikinci gun.. Hemsireler igne yapmaya geldiklerinde minimum ilac almak adina reddettim hep.. Drda eziyet ediyorsun kendine gerek yok korkma igneler sutten bebege sikinti yaratmaz dedi.. Oylelikle iki gun igne oldum.. Hastabakicilar da off bile demedin helal olsun diyerek taburcu ettiler :))
Cok icime attim acilarimi ama ses etmedim hic..

Bu arada doktorum ameliyat cikisi odaya geldigimde kum torbasi koydurdu karnima. Cok iyi etkili bur setum karisimi hazirlatmis.. Onun etkisi ile ilk saatlerim cok rahat gecti..
Hersey unutuluyor bebisin yuzune bakinca..
Hiiic dusunmeyin akisina birakin..

Bu arada ben acil gittigim icin.. Geceden su cikolata duphalac ilac filan almistim. Hepsini saat saat bildirdim ve hic sorun yasamadim.. Gece 4 gibi yaklasik 1 litre su icmistim ve sabah 9 gibi sezeryana alindim. Genel anestezi oldum.. Ck sukur sorunsuz atlattik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…