Yapistirma canim. Tam kasikla gobegin birlesme yerinde.. Hani orda zaten bir cizgi vardir ya tam orada ve daha yeni olmasina ragmen cok belli degil.. Yani bikiniler giyilebilir..
Ama bide catlaklar var.. Onlar az gibi dururken gobek inince hooooppp hepsi belli oldu.. Artik benimde harita gibi bir gobegim var :))
Hemsom valla herkes ayni seyi dedi.. Drum kizdi hatta ikinci gun.. Hemsireler igne yapmaya geldiklerinde minimum ilac almak adina reddettim hep.. Drda eziyet ediyorsun kendine gerek yok korkma igneler sutten bebege sikinti yaratmaz dedi.. Oylelikle iki gun igne oldum.. Hastabakicilar da off bile demedin helal olsun diyerek taburcu ettiler :))
Cok icime attim acilarimi ama ses etmedim hic..
Bu arada doktorum ameliyat cikisi odaya geldigimde kum torbasi koydurdu karnima. Cok iyi etkili bur setum karisimi hazirlatmis.. Onun etkisi ile ilk saatlerim cok rahat gecti..
Hersey unutuluyor bebisin yuzune bakinca..
Hiiic dusunmeyin akisina birakin..
Bu arada ben acil gittigim icin.. Geceden su cikolata duphalac ilac filan almistimc. Hepsini saat saat bildirdim ve hic sorun yasamadim.. Gece 4 gibi yaklasik 1 litre su icmistim ve sabah 9 gibi sezeryana alindim. Genel anestezi oldum.. Ck sukur sorunsuz atlattik.
hadi hayırlısı canım... ben bişiii soracağım benim kaldığım muhitte yürüyüş yapma imkanım yok ama evim 9. katta!!! merdiven inip çıksam yürümek yerine zararı olur mu ki?
Parfe ilaç falan kullandın mı bende aksam başladı cok fenayim soğuk algınlığı tüm belirtiler... Boğazım şişti kulaklar aciyo ve yutkunmak cok zor(( öksürük de başladı.. İmdattttttttt
Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
Dualarınızı esirgemeyin.. Onu sag salim versinler bana.. Aglamaktan bittik hepimiz.. surdan elim boş çıkmayayım ...
Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
Dualarınızı esirgemeyin.. Onu sag salim versinler bana.. Aglamaktan bittik hepimiz.. surdan elim boş çıkmayayım ...
mezoşum canım benim bak artık hastanedesin üzme kendini nolur.Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
voltajım tatlım bu mesaj nerden çıktı böyle.Bugun son kontrolum var,
Artık saat alacağız vs.
Bazen diyorum ki hic bir tecrübe Yada hikaye paylasmasaydim.
Cok vardı 2. Dogum yaşayan vs kimseden hikayesi idi bilmem nesi idi duymadık.
Sorulan sorulara cvp alamadığımız. ha kimsede cvp verme Yada anlatmak zorunda da değil.
Her dogum her tecrübe farklı.ikinci doğumda beşinci doğumda hepsi birbirinden farklı.hepsinde yeni birsey öğreniyor insan.
Tezat fikirler elbette çıkacak.benim sık sık karşılaştığım gibi.
Doğumdan kesiden sancıdan sonda dan çatıdan her sorulusta elimden geldiğince cvp vermeye çalıştım.
Ha ben dr da ölçü de değilim,herseyi de biliyorum diye atılmadım ortaya hic bir zaman.
Forumdaki ilk Msj im gibi elimden geldiğince sizlere soru ve sorunlarınıza yardımcı olmak istedim.
İnceden bir sitemdir.
Umarım beni anlarsınız...
Duayla...
canım bildiğim kadarı ile yürümenin faydası ayrı merdiven inip çıkmanın faydası ayrı. Ben 4 katlı bir villada çalışıyorum wc en üst katta benim odam giriş katta her gün kaç basamak inip çıktığımın haddi hesabı yok daha bir cacık olmadı
Canim benim elin bos cikmak ne demek oyle , kizimizi prensesimizi alip geleceksin insallah , guzel gir doguma guzel cikCok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
Bugun son kontrolum var,
Artık saat alacağız vs.
Bazen diyorum ki hic bir tecrübe Yada hikaye paylasmasaydim.
Cok vardı 2. Dogum yaşayan vs kimseden hikayesi idi bilmem nesi idi duymadık.
Sorulan sorulara cvp alamadığımız. ha kimsede cvp verme Yada anlatmak zorunda da değil.
Her dogum her tecrübe farklı.ikinci doğumda beşinci doğumda hepsi birbirinden farklı.hepsinde yeni birsey öğreniyor insan.
Tezat fikirler elbette çıkacak.benim sık sık karşılaştığım gibi.
Doğumdan kesiden sancıdan soinda dan çatıdan her sorulusta elimden geldiğince cvp vermeye çalıştım.
Ha ben dr da ölçü de değilim,herseyi de biliyorum diye atılmadım ortaya hic bir zaman.
Forumdaki ilk Msj im gibi elimden geldiğince sizlere soru ve sorunlarınıza yardımcı olmak istedim.
İnceden bir sitemdir.
Umarım beni anlarsınız...
Duayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?