2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sute gececek diye igne yaptirmayip aciya katlanan anneye kocammaaaaaaan bir alkis!
Catlaklari da bosver. Yavrunun hediyesi denir cekilir :) Bikiniden gorunmuyorsa dikis izi super ozaman!

hadi hayırlısı canım... ben bişiii soracağım benim kaldığım muhitte yürüyüş yapma imkanım yok ama evim 9. katta!!! merdiven inip çıksam yürümek yerine zararı olur mu ki?

canım bildiğim kadarı ile yürümenin faydası ayrı merdiven inip çıkmanın faydası ayrı. Ben 4 katlı bir villada çalışıyorum wc en üst katta benim odam giriş katta her gün kaç basamak inip çıktığımın haddi hesabı yok daha bir cacık olmadı

Günaydın.
Doğuma gidenlere Allah kolaylık versin. Sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin İNŞALLAH. Darısı da bize olsun artık. :)

Hanipekssss
Kiz nettin ,atarli baby
Gece uyudun mu,ben senin sikintiyi beklerkene uyuya kalmışım

Parfe ilaç falan kullandın mı bende aksam başladı cok fenayim soğuk algınlığı tüm belirtiler... Boğazım şişti kulaklar aciyo ve yutkunmak cok zor (( öksürük de başladı.. İmdattttttttt

Yok canım kullanmadım, o kadar özledim ki al bi hap iyileş olayını.
Neler yaptığımı anlatayım sana sende yap hemen daha da ilerlemeden.
- Bal + limon + karabiber
- Bol bol ıhlamur
- Tarhana çorbası
- Bal + Zencefil
- Portakal, kivi tarzı meyveler
- Adaçayı (çok abartmadan ama zararlı gibi söylentiler var ya)

Çok korkuyorum sancım falan gelecek diye, burnum tıkalı nefes bile alamıyorum nasıl doğurayım
İnşallah hemen iyileşiriz tatlım.. çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar

bizim personel eşlerinden biri doğuma gitti.
3 hamileydik burda, biri gitti sıra ben de

mezoşumda hayırlı haberlerle gelir inşallah.

Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..

Dualarınızı esirgemeyin.. Onu sag salim versinler bana.. Aglamaktan bittik hepimiz.. surdan elim boş çıkmayayım ...

Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle hayırlısıyla al bebişinizi kucağına inşallah ...

Bugun son kontrolum var,
Artık saat alacağız vs.

Bazen diyorum ki hic bir tecrübe Yada hikaye paylasmasaydim.
Cok vardı 2. Dogum yaşayan vs kimseden hikayesi idi bilmem nesi idi duymadık.
Sorulan sorulara cvp alamadığımız. ha kimsede cvp verme Yada anlatmak zorunda da değil.
Her dogum her tecrübe farklı.ikinci doğumda beşinci doğumda hepsi birbirinden farklı.hepsinde yeni birsey öğreniyor insan.
Tezat fikirler elbette çıkacak.benim sık sık karşılaştığım gibi.
Doğumdan kesiden sancıdan sonda dan çatıdan her sorulusta elimden geldiğince cvp vermeye çalıştım.
Ha ben dr da ölçü de değilim,herseyi de biliyorum diye atılmadım ortaya hic bir zaman.
Forumdaki ilk Msj im gibi elimden geldiğince sizlere soru ve sorunlarınıza yardımcı olmak istedim.
İnceden bir sitemdir.
Umarım beni anlarsınız...
Duayla...

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH. Bol bol dua et, içini ferah tut.

mezoşum canım benim bak artık hastanedesin üzme kendini nolur.
kızın sağ salim gelicek dualarımız seninle tatlım.
rabbim yardımcın olsun.
"sümme sebile yesserah" doğuma girene kadar bunu oku canım.
senin için bende okuyacağım.

voltajım tatlım bu mesaj nerden çıktı böyle.
sen burda olmadığında seni mumla arıyoruz.
hiç kimseyi korkutmadan, moral vererek açıklamaya çalıştın herşeyi.
aksini düşünen biri de eminim olmamıştır.
sen kafana bunu takma şimdi. seninde saatin belli olacak artık.
ne güzel sayılı günler, sayılı saatler...
rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah

Elbette verecekler
Hemen korkup kotu seyler düşünme öyle.2 saat sonra basıma anne kesileceksin
Rahat gir ki rahat cık daha çabuk kendine gel.Sıkıldı cocuk kalbi daraldı çıkar beni diyor:)
Hemen haber ver ama merakta koyma,rehberim yok.
Rabbim seninle , dualarım seninle ...

Allah yardımcın olsun canım.Hiç sıkma canını boşa ağlama üzülme Allah esirgesin o nasıl cümle canım şurdan elim boş çıkmayım falan.İnşallah sağsalim bebişini sende bugün kucağına almış olacaksın ayyyy ne güsel :) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Korkma canım, hiç bir şey olmayacak. Doğuma yaklaştığı için kalp atışlarının zayıflaması doğal, drum özellikle doğum sırasında çok sık karşılaşıldığını söyledi. Şu an artık doğmak istediği için birazcık strese girmiş olabilir. Çok şükür ki hastanedesin ve herşey kontrol altında. Kızına kavuşmadan önceki son saatleri böyle ağlayarak endişe içinde geçirme lütfen. Çünkü 2 saate kadar yavrun kollarında olacak, o zaman mutluluk gözyaşlarını akıtırsın.. Dualarımız seninle. Lütfen korkma, her şey düşündüğünden de iyi olacak..

seviyorum seni ya

dualarımız seninle canım...sende moralini yüksek tut...gör bak allahın izniyle sağ sağlim alıcaksın kuzunu kucağına...dün bi arkadaş burda kese içinde bi bebek fotosu paylaşmıştı hatırlıyo musun? kuzularımız o dar yerlerde çok bile durdular annesi...seninki kurtulucak birazdan,öyle düşün...ferah ferah elini kolunu sallayacak senin kucağında,kokunu içine çekicek annesi...1-2 saat sonra kucağında bi melek olacak,ne kadar şanslısın,bunu düşün...en güzel anların şu an inan bana...9 aylık bekleyişinin meyvesini alıcaksın...ballı meyve

Canim benim elin bos cikmak ne demek oyle , kizimizi prensesimizi alip geleceksin insallah , guzel gir doguma guzel cik
Dularimiz sizinle

sen bize hep moral hep dost oldun yeri geldi tecrubelerin rahatlatti yeri geldi yazdiklarini okudukca kahkaha attik bu topigin olmazsa olmazi sensin nereden cikti bu sitem ?

ay canımmm dur dur sakin Allah ın izniyle ikinizde sağlıkla çıkacaksınız hastaneden korkma... dualarımız seninle mezoşum, bak insanın en çok duası tanımadığının ettiği duaymış bak kaç kişi seni merakla beklio burada

Dertsizzzzz kutunu bosalt dellendim onca yazdım dolu dedi hani heryeri temizleydin kandirikci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…