2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bu arada ben girmeyeli çok güzel haberler almaya devam etmişiz
Sevgili Perilous, dmt, sernil, nanelimon, esmerlover, vitamin, umutege çok çok çok tebrikler Umarım unuttuğum kimse yoktur. Yavrularınıza kavuştunuz Allah güzel ömürler versin, güzel bir kader yazsın onlara. Sizi de yavrularınızın başından eksik etmesin. Her birinizin haberinde ayrı içim gitti, gözlerim doldu. Darısı başımıza olsun inşallah..

Ersnil bu arada Chosy sağolsun Aras'la tanıştık, o ne güzellik öyle, sarı bebeğimiz bizim.. Allah kendi kadar güzel bir hayat versin ona. Tuncs sende de herşey yolundaymış çok şükür, fedakarlığa daha ilk andan başlamışsın annelik böyle bişi sanırım. Bu arada doğum hikayelerinizi fırsatınız olduğunda yazın kızlar, okumak için sabırıszlanıyoruzzzz
Çok sevgiler...

günaydınlar
yarın çok sevdiğim bir arkadaşım aşılama olacak.hamilelerden 41 ayetel kursi toplayalım istedik.okuyanlar beğeni tıklayabilir mi sayabilmem açısından kolaylık olacak
şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden

voltaaaaaj...
az önceki mesajı niye yazdığını biliyorum...
aranıza sonradan katıldım ama bu kısacık süre içerisinde tecrübelerinden faydalanma fırsatım oldu...
keşke paylaşmasaydım gibi bi düşüncen olmasın hiç...
senin sayende güle oynaya çatala çıktım ben...
herkes burda çatı çatı diye anlatırken,korkarken sen cesaret verdin,ben hiç korkmadım...
herkes aynı şeyi tabiki yaşamicak ama yine de olumlu şeyler duymaya her zaman ihtiyacımız var...
ve bu yüzden iyi ki sen de varsın...
ayrıca kızlara takıldığın,bol bol güldüğüm mesajlarını hiç saymıyorum bile...

Hayırdır voltajım kime bu sitem :) Böyle şeyler düşünüpte sıkma canını doğumuna da az kaldı bak.Sen herkese burda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştın eğer bişey diyen olduysa da kendi bilir.Kötü bişey yapmadın yani sen.

voltajım neden doldun kim sinirini bozdu bilmiyorum ama sen buranın başrolüsün canım benim sen bizi rahatlattın güldürdün çoğu zaman... biz seni çok seviyoruz canım benim küsme bak bize doğururum bak

Kız herkes doğuma gidiyo ben hala burdayım anlamadım doktor raporumu yazacak artık doğum iznine ayrılıyorum bakalım ne zaman gelecek bizim Çınarımız.

Kısss komşummm, bunu niye yazdığını anlamadım ben ama sen bu sayfanın ablasısın
Ben üsluba çok dikkat ederim, sen her paylaştığını öyle dikkatli yazıyorsun ki.
Allah razı olsun demekten başka şey söylenmez sana.
Saçma saçma konuşma bir daha tamam mı, seni seviyoruzz

Kız yüksek voltaj senin verdiğin moraller sayesinde evde rahat rahat yayılıyorum sabah 5 ten beri ayaktayım 5 te uyanıp topiğe girdiğimde ilk aklıma gelen keşke voltaj burda olsa oldu benim bulunduğum yerde eşimden başka kimsem yok sizler bana destek oldunuz hele kiii seeen kimselere soramadıklarımı sana ve diğer arkadaşlara sordum kimseye anlatamadıklarımı burda anlatabildim ve sen hep destektin seviyor kıs seni sıkma canını bişeye :)

cok geçmiş olsun. insallah bir sıkıntı olmaz. hayırlı hbrlerini beklioruz.

günaydıınnnn kızlar

mezoşda doğuruyomuş bugün
Allah yardımcısı olsun, bugün doğuracak herkesin..

ben de çok düşündüm bu sorunu ama kolayını bulamadım aslında yapamadım ( kuaföre gitmek) jilet hiç kullanmadım ben bu yaşıma kadar o yüzden cesaret edemiyorum biraz aynayla birazda görmeden ağdayı yapıştırıp çekiyorum sık sık yapınca daha kolay oluyor çekinmem derseniz gidin kuaföre ağda yaptırın rahat edersiniz

Allah sağ salim kavuştursun sizi birbirinize. dualarımız seninle canım

takdire şayan kadın
topiğin neşesi sen doğurunca burada nasıl zaman geçer bilmiyorum
içi dışı bir temiz kalpli kardeşim iyi niyetinle bizi aydınlattın.
Allah razı olsun senden
seni çok seviyoruz

sana laf edenleri bir kenara koy boşver, tecrübelerinden yararlananların duaları seninle. sen bende böyle olmuştu ,şu iyi gelmişti şunu kullandım memnunum gibi cevaplar verdin kimseye böyle yap şöyle et demedin. öyle tatlı bir dille teselliler verdin ki burda bir çok kişinin yüreğine su serptin

dertsiz galiba topikte en doğuracaklardan biriyiz galiba. topiğin tüm doğum tecrübeleri bizi bekliyor.
bu arada ben yürüyemediğim için çok sıkılıyorum evde. yavaş yavaş depresyon belirtileri başladı.

Hanipekssss
Kiz nettin ,atarli baby
Gece uyudun mu,ben senin sikintiyi beklerkene uyuya kalmışım

bugün mutlu olacağım bugün atarlanmayacağım. bu arada oturma odasındaki koltuğum daha rahatmış, sırtımı yaslayınca arkaya destek oldu

bu gelin çok kıskanç olacak, oğlum bugünü benimle geeçirmesin diye hemen kendi doğuverdi bak sen

sağ salim gelecek prensesimiz bitanem üzülme hiç.

ne diyosun sen hı hı ne diyosun ne diyosun

bu aralar sitemkar atarlı mutsuz huzursuz benim olmam lazım bi dur bi sen bi dur alla alla

seviyorum seni ya

hey seni gidi gidi moralimi düzeltmeye mi çalışıyorsun bakiyim sen :)

Kız herkes doğuma gidiyo ben hala burdayım anlamadım doktor raporumu yazacak artık doğum iznine ayrılıyorum bakalım ne zaman gelecek bizim Çınarımız.

​yaaa sana hep bi şeyler soruyorum çınar paşamızla ilgili hiç cevap yazmıyosun bana geçmiş zamanlarda da. nasıl adaşımız?

Selam Canlar....
24 Mart pazar günü 05:48'de oğlumuz dünyaya geldi...
Maşallah
4 nisan'da sezeryan olacağımı düşünürken 24 Mart'ta kapımızı çaldı minik mucizem...

İkimizde iyiyiz şükürler olsun..
Uzun bir aradan sonra umarım hepiniz iyisinizdir... kimler bebişlerini kucağına aldı bilmiyorum ama dünyanın bu en güzel duygusunu yaşatan Rabbime şükürler olsun... Allah hepimizin evladını hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü kılsın... (AMİN)
şimdilik geçmişe bakamadım ama e
n kısa zamanda bakmaya çalışacağım...
Doğum hikayemi de en kısa zamanda topiğe yazacağım...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

kızlar diyorum hala ama annem dün sen 4 gün sonra kadın olacaksın dedi. kadın kadınlığını doğumla anlar dedi.
garip bir boşluk içindeyim: ne kadınlık ne doğacak bebik; bu güne kadar hamilelik , doğum , hazırlıklar bir şekilde hep bir meşguliyetim vardı: bugün sezeryanına bugünü saymazsak 3 gün kalmış biri olarak isteksizlik, duvara boş boş bakmalar, her yeri döküp toplamamalar halindeyim. dün tüm gün sokak sokak gezdim ankarada. yetmedi eski iş yerime gittim tüm gün ayakta kaldım , daha yetmedi akşam oturmasına gittim, tık yok: gerçi gece kaşınmama rağmen çok rahat uyudum yorgunluktan o kadar. bugün son kez aktif bir gün geçireceğim yarın da film seyredip keyif yapacağım. sonrası Allah ın takdiri.

mezocum; sezaryandan çıkmışsındır, umarım ağrın sızın yoktur; bebeğini görünce ferahlamış, rahata ermişsindir. son mesajını çok sıkıntılı yazmışsın, bugünlerin kötü yanları yazdığımız satırlarda kalırken iyi yanları-bebişlerimiz ve annelik- ömür boyu bizimle olacak.

allah kolaylıklar versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…