2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

dyteda; oğlunla, ailenle beraber sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum. bizim için de kokla onu
biz, forumda kalanlar, hala buralarda bekleşenler bebek kokusuna hasretiz

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı doğurmayı bekleyen bize nasip olsun inşallah.
ben de diyorum kaç gündür eda yok. demek doğurdun arkadaşım

Mezopotamya
canım hastalandıgın için moralin düşmüş, niye elin boş çıkasın. Her şey çok güzel olacak birkaç saat sonra 1-0 öne geçeceksın bizden anne olacaksın

yüksek voltaj
birisi kalbini mi kırdı? Niye bu sitem...
Biz sorduk, biz öğrenmek istedik herşeyi. Ödlekligimden normal doğum yapamayacak olan ben, senin sezaryen doğum maceralarınla avuttum kendimi. Sen ve birkaç arkadaş için benden önce doğurup da bidaha buraya uğramazsiniz diye korkuyorum.

Maşallah canım, ne kadar güzel sağlıkla almışsınız bebişinizi kucağınıza.
Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin.

yok tatlım valla hoşuma gitti "bi cacık olmadı" filan dedin ya hoşuma gitti

ayyy ne güzel ya maşallah nazarlar değmesin, merak etmiştim ben de seni, böyle güzel bir haberle döneceğini tahmin etmiştim. Allah sağlık sıhhat versin canım

Kiz hanipeks gelininle ayni gun olacak dogum gunun desene :)

kıskanç ne olacaak. oğlum onunla ilgilensin ona süprizler hazırlasın istiyor

Gözün aydın, ömürlü olsun bebeğin
herkes birer birer dokuluyor, biz gün saymaya devam...

dyteda Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun, güzel günler inşallah:)

hanipeks bugün doğumgününmü seninnn??

allah sağlıklı uzuuun ömürler versin yavruna
ne güzel sürpriz olmuş size,darısı başımıza

kızlar mezo şimdi giriyor sezaryene, dualarınızı esirgemeyin.

laterne de yattı suni sancı veriliyor şuan, dualarınızı esirgemeyin.

Zapzup da bayadır girmedi değil mi kızlar?
Merak ettim, herşey yolundadır inşallah..

Lanet olsun giremedim bir türlü .

Kızlar Mezopotamya suan doguma giriyor lütfen dua edin cok korkuyor ve heyecanlı .
Dua edin..

kızlar mezo şimdi giriyor sezaryene, dualarınızı esirgemeyin.

laterne de yattı suni sancı veriliyor şuan, dualarınızı esirgemeyin.

Allahım ne kadar heyecanlı yaa.
Bol bol dua edeceğiz onlar için, bu gece her ikisi de yavrucuklarıyla uyuyacaklar inşallah.

Cnm gozun aydin..rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin!!

Mezosum saglik olsun canim benim.cok direndin normal dogum icin.ama olmayinca olmuyo.yeter harab ettin kendini.hemde hastasin.sezaryene alinman bi bakima iyi oldu.suan ameliyattasin buyuk ihtimal.Rabbim sag salim kavustursun yavruna.15 dk sonra kucaginda Allahin izniyle.
Kalbimiz seninle ve kuzunla canim benim.Rabbim kolayliklar vrrsin.

Rabbim mezununda laternanında yardımcısı olsun ayy 10 gün sonrada ben giricem böyle ögf yine gözlerim doldu babam sezeryan deyince çok üzüldü birde iş sebebiyle şu an yurt dışında ayın 4 ünde dönecek oda doğuma gelecek dünden beri annenle bende geleyimmi diye soruyordu bugün gel dedim bende istanbulda kalırsa ben girip çıkana kadar kesin çıldırır burda olsunda içi rahat etsin kıyamam yaa tek evladıyım ve sanırım onu daha yeni anlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…