2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hanipeks voltaj saolun kizlar sizlerden aliyoruz haberlerini kizlarin.
Laternem Umarim acilman olur.suni sanci aliyomussunR.abbim sanada kolayliklar versin.hayirli ugurlu kavus ogluna insallah.kalbimiz dualarimiz sizinle.selametle alin yavrularinizi.

Kizlar normalde banada yatin suni sanci verilicekti.agrinin geldigi yok ne yazikki.
Ama biz p.tesi gitmeye karar verdik.o gun aliriz artik suni sanciyi.bebegide tehlikeye sokmak istemiyorum artik.

Cok sagolun kızlar ,
Destekleriniz ve düşünceleriniz için hepimiz gergin ve heyecanliyiz .bende sevmem son dem birsey olup moral bozani tat kaçıranı cok düşündüm yazdım sildim,

Neyse artık herkes doğuruyor zaten.
Günler bitti.
Hayırlısı olsun hakkımızda.

Allah laterne ve mezonun yardımcısı olsun, ben oturduğum yerden heyecanlanıyorum, kimbilir onlar nasıldır
en kısa zamanda ii haberlerini alırız inşallah..

voltajımmmm gurban olurum, kim ne dedi, bi anlasam
atlıcam üstüne
zaten .... görmüşüm baskülde
akrep nalanın köpeğini ezdiği gibi ezerim wallaa

Dyteda;
Hakikaten sürpriz olmuş ,
Rabbim anali babali bol sutlu ve sağlıklı bir ömrü olsun...
Gözün Aydın ...

normal epidural doğum yapmaya karar veren annelerin düşüncelerini alabilirmiyim lütfen ben sezryan olmaz inş.diye düşünüyorum ama normalde zor olursa epidurala mi çevirsem diyorum ne düşünüyorsunuz?

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah sağ salim bebeğine kavuşmuşsundur şu saatlerde dualarımız seninle ve bebeğinle..

Maşallah Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. DARISI BİZE OLSUNN. :109:

Bak baaaak dogurana kadar hersey yanii ... Kurtulcaksin bizden yanii. Ha ha haa!!!
Daha annelik tecrubelerin olacak anlatacagin bu bir
Gece yatmadan seninle topikte geyik yaomazsam sutum.kesilir gunahi senin boynuna
Cok bilmis arkadaslar olabilir ama ben bilmiyorum bircok seyi ve sen yardimci olmaya devam edeceksin eminim

Kollarimi acaydim gitme diyeydim.diye aglatma bizi arkandan

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı bir evlat olsun inşallah. Ne kadar güzel ya her gün birileri doğuruyor bebişler arka arkaya geliyor.. Sıra bize geliyor ayy ne heyecanlı

voltajımmmm gurban olurum, kim ne dedi, bi anlasam
atlıcam üstüne
zaten .... görmüşüm baskülde
akrep nalanın köpeğini ezdiği gibi ezerim wallaa

normal epidural doğum yapmaya karar veren annelerin düşüncelerini alabilirmiyim lütfen ben sezryan olmaz inş.diye düşünüyorum ama normalde zor olursa epidurala mi çevirsem diyorum ne düşünüyorsunuz?

ben epidural normal doğum düşünüyorum canım...bu şekilde doğum yapan arkadaşlarım var ve çok memnun kaldılar...son ana kadar nasıl doğuracağımız belli olmaz,hayırlısı hangisiyse o olsun tabi ama gönlümden geçen bu...

off evet canım ya en son biz kalıcaz galiba. hayırlısı napalım. bende tık yok oğlumun gelesi yok hiç. zaten çok zayıf miniğim. beklesin biraz daha. sorma o belirtiler bende de var.

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah.

kızlar mezo şimdi giriyor sezaryene, dualarınızı esirgemeyin.

laterne de yattı suni sancı veriliyor şuan, dualarınızı esirgemeyin.
allahım sen yardım et yarabbim iki arkadaşımıza da. (amin)

hanipeks tatlım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah. eşinle çınarınla huzurlu mutlu yıllar canım arkadaşım.

Suan dogumda olan kizlara Rabbim yardimci olsun.. İyi haberlerini alalim en kisa zamanda. Dua ettim bende hersey yolunda gitsin insallah...

Rabbim Mezopotamya nında laterna nın tüm bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun sıkıntısız kurtarıp bebişlerimize kavuştursun...
Dyteda Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün
Darısı başımıza benim son 1 hafta artık :)

Nice yıllara arkadaşım sağlık mutluluk huzur seninle ve sevdiklerinle olsun...
Dünde benim doğum günümdü burçdaşız :))

voltajım bana masum diodu oysa hafif bi mallık da var yaniii.... sayfalarca yazılmış güya hepsini okuyorum!!!!

HANİPEKSİİİİİİMMM AİLENLE BERABER NİCE NİCE MUTLU YILLARA ARKADAŞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…