kızlar mezo şimdi giriyor sezaryene, dualarınızı esirgemeyin.
laterne de yattı suni sancı veriliyor şuan, dualarınızı esirgemeyin.
Cok sagolun kızlar ,
Destekleriniz ve düşünceleriniz için hepimiz gergin ve heyecanliyiz .bende sevmem son dem birsey olup moral bozani tat kaçıranı cok düşündüm yazdım sildim,
Neyse artık herkes doğuruyor zaten.
Günler bitti.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
Dualarınızı esirgemeyin.. Onu sag salim versinler bana.. Aglamaktan bittik hepimiz.. surdan elim boş çıkmayayım ...
Selam Canlar....
24 Mart pazar günü 05:48'de oğlumuz dünyaya geldi...Maşallah
4 nisan'da sezeryan olacağımı düşünürken 24 Mart'ta kapımızı çaldı minik mucizem...
İkimizde iyiyiz şükürler olsun..
Uzun bir aradan sonra umarım hepiniz iyisinizdir... kimler bebişlerini kucağına aldı bilmiyorum ama dünyanın bu en güzel duygusunu yaşatan Rabbime şükürler olsun... Allah hepimizin evladını hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü kılsın... (AMİN)
şimdilik geçmişe bakamadım ama en kısa zamanda bakmaya çalışacağım...
Doğum hikayemi de en kısa zamanda topiğe yazacağım...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Cok sagolun kızlar ,
Destekleriniz ve düşünceleriniz için hepimiz gergin ve heyecanliyiz .bende sevmem son dem birsey olup moral bozani tat kaçıranı cok düşündüm yazdım sildim,
Neyse artık herkes doğuruyor zaten.
Günler bitti.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
Selam Canlar....
4 nisan'da sezeryan olacağımı düşünürken 24 Mart'ta kapımızı çaldı minik mucizem...
Uzun bir aradan sonra umarım hepiniz iyisinizdir... kimler bebişlerini kucağına aldı bilmiyorum ama dünyanın bu en güzel duygusunu yaşatan Rabbime şükürler olsun... Allah hepimizin evladını hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü kılsın... (AMİN)
voltajımmmm gurban olurum, kim ne dedi, bi anlasam
atlıcam üstüne
zaten .... görmüşüm baskülde
akrep nalanın köpeğini ezdiği gibi ezerim wallaa
normal epidural doğum yapmaya karar veren annelerin düşüncelerini alabilirmiyim lütfen ben sezryan olmaz inş.diye düşünüyorum ama normalde zor olursa epidurala mi çevirsem diyorum ne düşünüyorsunuz?
off evet canım ya en son biz kalıcaz galiba. hayırlısı napalım. bende tık yok oğlumun gelesi yok hiç. zaten çok zayıf miniğim. beklesin biraz daha. sorma o belirtiler bende de var.dertsiz galiba topikte en doğuracaklardan biriyiz galiba. topiğin tüm doğum tecrübeleri bizi bekliyor.
bu arada ben yürüyemediğim için çok sıkılıyorum evde. yavaş yavaş depresyon belirtileri başladı.
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah.Selam Canlar....
allahım sen yardım et yarabbim iki arkadaşımıza da. (amin)kızlar mezo şimdi giriyor sezaryene, dualarınızı esirgemeyin.
laterne de yattı suni sancı veriliyor şuan, dualarınızı esirgemeyin.
heyecanlıyız canım. arkadaşlarımız doğumda şu an.merhaba kızlar nasılsınız?
umutege dogurdu mu nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?