2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bir de bir şey soracağım ben size... benim oramda özellikle sağ tarafta damarlar çıktı O taraf çoooook kaşınıyor bi de çok akıntım var (dr normal demişti) ama şunu farkettim ki benim vajina sürekli ıslak:18: siliyorum, günlük ped kullanıyorum fark yok ıslak hep.. salıdan salıya gidiyorum dr a hep suyum yeterli çıktı şimdiye kadar ama korkuyorum sizce de önemli midir? dr u da durduk yere aramak istemiyorum

Dyteda hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün
Mezo ve laterna Allah yardımcınız olsun
Hanipeksss nice yıllara doğum günün kutlu olsunn
Ruveyda, dertsiz topikte sona kalcaklardan biri de benim nisan sonu olunca tarihler :))) daha çok vaarrr

günaydınnnn =))))))))))))

dytedaaaaa gözünüz aydın canım hoşgelmiş mirza bebekk allah analı babalı büyütsün =)
mezoooo inşallah güzelce sağlıkla alıp geleceksin bebişini şimdiye çıkmıştır heralde dimi inşallah herşey çok güzekdir darısı bizlere =)
laterne nin de inşallah güzel geçer doğumu geçmişe tam bakamadım belki o da almıştır kuzusunu güzelce =)

hanipekss güzel olsun günün canım =) doğum gününmüş sanırımm nice güzel mutlu huzurlu yaşlara sevdiklerinle sevenlerinle =)))

voltaaajjjj bi arkadaş daha söyledi ya gerçekten öyle sen bu sayfaların ablası oldun =) seni gözümde o kadar güzel canlandırıyorum ki yazdıklarından yola çıkarak voltaj diyince artık kırk yıllık tanıdığım biri var gibi oluyo =) iyiki varsın....

canım benim de öyleydi kaşıntı ve şişme ama travozol denilen krem huzura kavuşturdu beni azcık böyle bi karıncalanma hissetsem kaşıncak gibi olsa hemen sürüyorum rahatlıyorum. o ıslaklık bende de var çok tuvaletten sonra kurularken bile gene hissediyorum o bitmeyen ıslaklığı benim suyum da normal ama önemli bişey olduğunu sanmıyorum son zamanlar ya akıntı normal sanırım. ama içim rahat etsin diyosan sor doktoruna aklın kalmasın

allahım tüm doğum yapacakların yardımcısı olsun...dün o kadar güzel uyudum ki şu ilacı çıkarana nası dua edeceğimi bilemedim =) çok şükür deliksiz uyudum ama o kadar çok şişmişim ki ilk kez bileklerim elim yüzüm kütük gibi olmuş üflenmiş gibiyim şu an..birazdan da misafir gelcek 2 kişi kahveye gelelim dediler ama hemen pratik bişiler hazırladım.hapın etkisi geçti gene başladı benim bulantı mide yanması.... az kaldı sabır....

oğlumun şekerleri hazır, henüz elime geçmedi hazırlayan ekip face de paylaşmış. resmi görünce bi tuhaf oldum kızlar oğlumun adı yazılı falan...

Aynisi bana oldu dr idrar tahlili istedi,lokosit yuksek cikti. İltihaplanma durumuymus ilac vermek istemedi,bol su tuket dedi. gunde 3 lt geciyo ictigim su. Birde cok yuruyup spor vs yapinca islaklik oluyor. Suyumdan sizma mi oluyor diye endise etmistim. Dr hayir oyle bisey yok dedi.

Kızlar doktor bana yatış verdi, doğum saat 5 ten sonra olacak..spinal de sinda takiliyormus,hic istemiyordum ama naapalim artik...haber veririm cikista

Dua edin bize..

Kızlar doktor bana yatış verdi, doğum saat 5 ten sonra olacak..spinal de sinda takiliyormus,hic istemiyordum ama naapalim artik...haber veririm cikista

Dua edin bize..

ama neden sonda takılıyoki uyanıksın sonuçta....
Allah yardımcın olsun canım.

Dua edin bize..

amanın neler oluyor böyle. hadi hayırlısı ile doğur arkadaşım. Allah kavuştursun yavrunla seni

Dua edin bize..
ay sen de mi
rabbim yardımcın olsun canım dualrımızdasın.

rüveyda napalım bizde sen ben görkemre gireriz artık topiğe.

kızlar meraktan çatlıcam haber yok mu daha?

karşı komşum çaya çağırdı oraya gidiyorum

ama neden sonda takılıyoki uyanıksın sonuçta....
Allah yardımcın olsun canım.

Takiliyormus yaa benimde dr soyledi. Belden asagisi uyusacagi icin bilincsiz idrar yapabilirsin diye sanirim. :// uyustuktan sonra takilacagi icin takarken aci olmayacak ama cikarirken inceden bir aci olacakmis takilan arkadasim soyledi. Takilmayaydi iyiydi

Dua edin bize..

bugün bisürü bebişimiz gelicek inşallah, aynı hastane olsa kızlar düşünsenize, bizim kızlar doldurucak servisi
en çok 4.4 te olucak sanırım ama bugünde maşallah bereketli bi gün

Allah yardımcı olsun canım, ne güzel bu akşam bebeğinle olucaksın, iyi haberlerini bekliyoruz...

kızlar unutmuşum yazmayı çok sağolun cevap verdiğiniz için
sizde de olduysa önemli bişi olmasa gerek yani normal demek ki bu dönemde...
bişiii görse söylerdi dr di mi salı günü???
tişikkürler tekrar

Bol su bol bol. Benimde hep islak dr tahlil bile yapti. Gebelerde enfekeksyon cok oluyormus ister istemez. Cisini de tutma hic hep bosalt sistemi :)) Oda enfeksyonu arttiriyormus.

Eki Görüntüle 670561
oğlumun şekerleri hazır, henüz elime geçmedi hazırlayan ekip face de paylaşmış. resmi görünce bi tuhaf oldum kızlar oğlumun adı yazılı falan...
aman da amannn ne tatlılar :) bizim şekerler de geldi. ama paket açılmış 4-5 tanesi alınmış ve 4-5 tanesinin şekeri yenmiş :S kargocular evi bulamamış. soyisim aynı diye bir dükkana bırakıyolar. bize haber veren de yok. adamlar da sözde eşimin akrabaları. paketi elimize alınca şok olduk. biz neden açtınız, neden eksik demeye utandık ama adamlar hiç çekinmemişler. 3 kuruşluk şeye tenezül etmişler

Dua edin bize..

Rabbim yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerle bekliyoruz.

Dua edin bize..

canım allah yardımcınız olsun...sen de kavuşuyosun kuzuna ne güzel...darısı bizlere inşallah...dualarımızdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…