- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
heyecanlıyız canım. arkadaşlarımız doğumda şu an.
umutegemiz dün kaanına kavuştu çok şükür iyiler.
kızlar bir de bir şey soracağım ben size... benim oramda özellikle sağ tarafta damarlar çıktı O taraf çoooook kaşınıyor bi de çok akıntım var (dr normal demişti) ama şunu farkettim ki benim vajina sürekli ıslak:18: siliyorum, günlük ped kullanıyorum fark yok ıslak hep.. salıdan salıya gidiyorum dr a hep suyum yeterli çıktı şimdiye kadar ama korkuyorum sizce de önemli midir? dr u da durduk yere aramak istemiyorum
kızlar bir de bir şey soracağım ben size... benim oramda özellikle sağ tarafta damarlar çıktı O taraf çoooook kaşınıyor bi de çok akıntım var (dr normal demişti) ama şunu farkettim ki benim vajina sürekli ıslak:18: siliyorum, günlük ped kullanıyorum fark yok ıslak hep.. salıdan salıya gidiyorum dr a hep suyum yeterli çıktı şimdiye kadar ama korkuyorum sizce de önemli midir? dr u da durduk yere aramak istemiyorum
off evet canım ya en son biz kalıcaz galiba. hayırlısı napalım. bende tık yok oğlumun gelesi yok hiç. zaten çok zayıf miniğim. beklesin biraz daha. sorma o belirtiler bende de var.
benim oğlan da minik teyzesi seninkiyle aynıdır kilosu. tabi kilo az olunca beklemeyi yeğleyecekler. sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil.
haftaya topikte doğum patlaması yaşanacak. hadi ozaman da heyecanlı geçcecek günler ama ondan sonra çoook uzun gelecek günler bize.
Kızlar doktor bana yatış verdi, doğum saat 5 ten sonra olacak..spinal de sinda takiliyormus,hic istemiyordum ama naapalim artik...haber veririm cikista
Dua edin bize..
Kızlar doktor bana yatış verdi, doğum saat 5 ten sonra olacak..spinal de sinda takiliyormus,hic istemiyordum ama naapalim artik...haber veririm cikista
Dua edin bize..
ay sen de miKızlar doktor bana yatış verdi, doğum saat 5 ten sonra olacak..spinal de sinda takiliyormus,hic istemiyordum ama naapalim artik...haber veririm cikista
Dua edin bize..
ama neden sonda takılıyoki uyanıksın sonuçta....
Allah yardımcın olsun canım.
Dua edin bize..
kızlar unutmuşum yazmayı çok sağolun cevap verdiğiniz için
sizde de olduysa önemli bişi olmasa gerek yani normal demek ki bu dönemde...
bişiii görse söylerdi dr di mi salı günü???
tişikkürler tekrar
Nst de 7 dakikada bir sancim cikti,ilaclara ragmen..suyun gelir dedi,oyle iste...
aman da amannn ne tatlılar :) bizim şekerler de geldi. ama paket açılmış 4-5 tanesi alınmış ve 4-5 tanesinin şekeri yenmiş :S kargocular evi bulamamış. soyisim aynı diye bir dükkana bırakıyolar. bize haber veren de yok. adamlar da sözde eşimin akrabaları. paketi elimize alınca şok olduk. biz neden açtınız, neden eksik demeye utandık ama adamlar hiç çekinmemişler. 3 kuruşluk şeye tenezül etmişlerEki Görüntüle 670561
oğlumun şekerleri hazır, henüz elime geçmedi hazırlayan ekip face de paylaşmış. resmi görünce bi tuhaf oldum kızlar oğlumun adı yazılı falan...
Dua edin bize..
Dua edin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?