Bol su bol bol. Benimde hep islak dr tahlil bile yapti. Gebelerde enfekeksyon cok oluyormus ister istemez. Cisini de tutma hic hep bosalt sistemi :)) Oda enfeksyonu arttiriyormus.
Kızlar doktor bana yatış verdi, doğum saat 5 ten sonra olacak..spinal de sinda takiliyormus,hic istemiyordum ama naapalim artik...haber veririm cikista
Dua edin bize..
kız istesek de tutamıyorus kiii
Sabah hastaneye yattim, suni sanci veriyorlar.henüz bir değişiklik yok; ailecek bekliyoruz..
Mezom da doğuma girmiş inşallah hayırlı haberlerini ulaştırmıştir
patır patır dökülüyoruz
kafamı dağıtmak için emzirme önlüğü yapıyorum kendime
dualarımız senle canım; son iki saate girdik heyecan had safhada artık
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Sabah hastaneye yattim, suni sanci veriyorlar.henüz bir değişiklik yok; ailecek bekliyoruz..
kızlar banyomu yaptım. kıl kılçık tekrar üzerinden geçtim. saçlarıma fönümü çektim. artık hazırım. evdekiler uyudu. benim hiç uykum yok. doktor gece 12 den sonra hiç bir şey yiyip içmeyeceksin demişti. ama çok susadım. dilim damağım heyecandan kurudu. gideyim uyumaya çalışayım. sabah saçımın üzerinden tekrar geçerim. güzel bir doğum hikayesiyle dönerim inşallah kızlar.
Cok hasta bir sekilde kalktim bütün gece kustum.. Hastanedeyim.. Kalp atışları zayıfladı kızımın sezaryen e alınıyorum 12:30 da..
Dualarınızı esirgemeyin.. Onu sag salim versinler bana.. Aglamaktan bittik hepimiz.. surdan elim boş çıkmayayım ...
ne ayıp ya bildiğin ayılık yaptıkları...aman da amannn ne tatlılar :) bizim şekerler de geldi. ama paket açılmış 4-5 tanesi alınmış ve 4-5 tanesinin şekeri yenmiş :S kargocular evi bulamamış. soyisim aynı diye bir dükkana bırakıyolar. bize haber veren de yok. adamlar da sözde eşimin akrabaları. paketi elimize alınca şok olduk. biz neden açtınız, neden eksik demeye utandık ama adamlar hiç çekinmemişler. 3 kuruşluk şeye tenezül etmişler
Ayyy mezos doguruyor muu?
Biri anlatsin ne oluyo?
Laternemde suniye baslamis.. Allah kurtarsin canlarimmm..
İyi haberleriniz ulassin en kisa zamanda..
aman da amannn ne tatlılar :) bizim şekerler de geldi. ama paket açılmış 4-5 tanesi alınmış ve 4-5 tanesinin şekeri yenmiş :S kargocular evi bulamamış. soyisim aynı diye bir dükkana bırakıyolar. bize haber veren de yok. adamlar da sözde eşimin akrabaları. paketi elimize alınca şok olduk. biz neden açtınız, neden eksik demeye utandık ama adamlar hiç çekinmemişler. 3 kuruşluk şeye tenezül etmişler
Rabbim yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerle bekliyoruz.
Ayyy mezos doguruyor muu?
Biri anlatsin ne oluyo?
Laternemde suniye baslamis.. Allah kurtarsin canlarimmm..
İyi haberleriniz ulassin en kisa zamanda..
Mezosum müjdeyi verir yakında
Kızlar ben nstdeyim
Sanırım en geç pztesine alacaklarmis
Ayın 1 i.
Suyumnormal sekilde azalmış
Ama rahimde incelme başlamış3. Cocuk sezaryen oldugundan kaynaklı
2.nst alındım bebekte hareket pek yok.3100 gr çıktı 3. Kontrol dede kilo aynı çıkıyor zaten.
Sanırım çıkmak istiyor.
Daha önce derse daha önce alacak
Az sonra sonuc çıkacak
yok tatlım valla hoşuma gitti "bi cacık olmadı" filan dedin ya hoşuma gitti
dyteda Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun, güzel günler inşallah:)
hanipeks bugün doğumgününmü seninnn??
aksine wc ye gitmekten tutar oldum tuttukça da altıma kaçırır oldum
evet evet evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?