Saol gülüm, bende voltaj da korkmuyordur tecrubeli o..
Bu arada kilo endisesi yasayanlar, BENim kizin gunduz ultrasonda kilosu 3100 cikti.doktorum 2900 yada 3300 bekliyorum yanilma payi ddedi..bir kac saat sonra dogan kizim 3400 du..bilmiyorum anlatabildim mi..ultrasonda yanilma payi var,ebdise etmeyin..ben kacar fistigim emecek..
Kızzzz ne diyon cırt deyip gitmeKıralım voltajım..bana kalsa ben hep burda kalirim da nedense telefonun interneti pek iyi degil bugun,problem yasiyorum..
Senle ayni gun dogurmak nasip olmadi,benim kiz aceleci biliyorsun..simdi bir cikti horuuuulll horuull uyuyor,karnimda durmadi boyle ..yukarida da,anlattim,hic endiselenme,ameliythaneye girince hersey cok hizli gelisiyor..ben tupleri de baglattimm ohhh rahatim artikkk...
Gel orta yolu BulakAaaa ,yooooo, benimki iri bebek ama.mide bulantim yok hihahhahii bunu neden.yazdim.anladin sen onu
Hee çok kolay diyor hepsineben de korkuyorum valla spinalden,
ama korkma hiç dedi mezoş,
o da anestesistin elini bırakmamış ameliyat bitene kadar
sonra ayrıntılı anlatıcam dedi:)
Sayfayi sessizce kapatmak he ,sorularimiz bayar heee, vay dertsizim alip basimizi nerelere gidelim mayis annelerine mi.siginsak napsakDertsizinde geçmiş günü.
Biriniz sorar biriniz cevaplarsınız:86:
Hatta bizim bebekler varya sorular falan bayar böyle
Ammaaaannn şimdi cvp yaz hattan düş bilmem ne.
Yavaşça sayfayı kapatırız
Kız ben yine de dayanamam zaar
Gelir bakarımhatta hiç gitmem
Ha birde bakın ben sonda hakkında hiç birşey demiyorum
Ne kadaarr bahsettim ne kadar inandıramadım
Mezoş bugün diyor ki
"Sonda çok kolaymış be"
Gel ağzına terlikle vurma.
Onu her gördüğümde (ben doğurana kadar girerse)
Hep spinali soracağım
Bayacağım
anlamadım işte canım. neyse rabbim neylerse güzel eyler herşeyde vardır bir hayır.bekletmezdim ne ya:)
kafanı kurcalamasın canım hiçbişe, doktoruna güveniyomuşsun işte ne güzel , bi de sezaryen için ne kadar beklenicekki, e o zamana ancak ilki toparlar biraz ya bence mecburi ara iyidir biraz
Bende tam önceki msj da bulantıdan dolayı bebeğe tövbe etmiştim yazacaktım unutmusum.Ohhh maşallah ne güzel yaa 3. Bebiş.. Büyük konuşmayayım da bu bulantı kusmaya birdaha tövbe.. Dr a beni bağla doğumda dedim de kızdı :))
Bana msj attı ya aradım hemen rehberim yok diye bir daha yazdı garibim.Sayfayi sessizce kapatmak he ,sorularimiz bayar heee, vay dertsizim alip basimizi nerelere gidelim mayis annelerine mi.siginsak napsakbu saatten sonra da giremeyiz ki iclerine yirtik.dondan cikar gb
Mezos seni kac defa aklina getirdi kim bilir, ben ona kiyamadim ya hepimizin ici tuhaf oldu.itiraf.edin, hanipeks oksuruyormus dedi icim gitti dikislerle nasil olur kiama simdi.sizlerden boyle guzel mesajlar gelince ohh dedim. Bu arada benim cep telimi vereyim de bana da mesaj cekin sayfayi sessizce kapatmaniza gerek.kalmaz :)
bende Allahin.izniyle.hep burada.olucam canim benim bizim de gelir zamanimiz biz.kimee amaaan ne kolaymis korkma.diycezz hava atamiycaz be ya ben gidip.yazarim.mayis.annelerine kizlar korkmayin soyle boyle oluyor diye icimde kalmasinanlamadım işte canım. neyse rabbim neylerse güzel eyler herşeyde vardır bir hayır.
bebeci canım sen bakma voltaja
o zamanda gelirler
ama bizi meraklarından değil
ayyyy süt emmiyor, bebeğim doyuyor mu acaba
bilmem ne
bize hava atarlar bi de
mezoşa baksana çok kolay diyor
biz bişey sorunca amaaaaaannnnnnnnnn bu da soru mu?
soruya bak derler
olsun bacım yine 3,5 kişi varız burda dua ederim ben hepimize
Bende tam önceki msj da bulantıdan dolayı bebeğe tövbe etmiştim yazacaktım unutmusum.
Bilmem ki:))
Bana msj attı ya aradım hemen rehberim yok diye bir daha yazdı garibim.
Sen beni gör gözlerim doldu oğlan öğlen yemeğe geldi elim ayağım dolandı .
Dedim kocası açsa ne diyecuumm
"Ağğbi mezoş nidiyo :86:ben çok paniğim "
kimsin dese bayılmaya karar vermiştim.
İyiki açan olmadı girdi o an
Ağlardım çünkü o beni teselli ederdi
Yani pztesi 3 cm dedi bir daha bakmadı mı bugüne dek
Anlamadım ben
bende Allahin.izniyle.hep burada.olucam canim benim bizim de gelir zamanimiz biz.kimee amaaan ne kolaymis korkma.diycezz hava atamiycaz be ya ben gidip.yazarim.mayis.annelerine kizlar korkmayin soyle boyle oluyor diye icimde kalmasin
Anam bir de seni dogumda yaninda istiyordu iyi ki olmamisin
Kardesin nasil oyle hissetmissin gonulden. en cok onun dogumunu merakla bekliyordum ben ondan bir tuhaf oldum heralde , kiz voltaj vBende de agla
Voltajim doktor ogun suni sanci verip yatirmayi teklif etti.
Bende kendi sancilarimi beklemek istiyorum deyince,
Peki o zaman cuma goruselim dedi.(nedenini sormadim)
Sanirim tekrar yatis teklif edicek.sancim olmadanda yatis yapmak istemiyorum.
Beni korkutur diyede korkuyorum.suyu bitmis kalp atisi yavaslamis derse diye.
Boyle iste.esimle konusup duruyoruz.ne yapicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?