2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar mezoşla mesajlaştım şimdi, size de haber veriyim dedim
spinal iğnesi de sonda da hiç acımadı, boşuna korkmuşuz dedi,
yürütmeye çalışıyolarmış şimdi ama biraz zor oluyo dedi, ama çok güzel yaaa demiş:)
darısı başımıza inş.

Çok güldüm yahaketmiş...
+,-%15 yanılma payı varmış.400 gr yanılmaya tekabül edebilirmiş.
Benim kızım 3 haftadır 3100-3150 çıkıyor
Diğer kzım doguma gırmeden yarım saat evvel 3182 gr doğunca 3575 gr idi.
Oğlum 4.250 göründü 4.470 doğdu.

Çok düşünme sanma ki 4 ,4,5 kilo doğuran mutlu.
İnan ki 3-3,5 arası ideal ...

Çok tanıdığım var 4 kg bile doğup eve varana kadar 3600 lere düşen.ben hep oğlum daha zayıf doğsaydı diyorum.hiç birşeyin tadı olmuyor herşeyi büyük almak zorundasın.
Sağlıklı olsun öpüp başımıza koyalım...

Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.

Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...

gözün aydın canım, Allah Nehire sağlık, hayırlı ömürler versin. maşallah kızımıza

tam yeri tam zamanı canım; benimle aynı saatte; birlikte girip çıkacağız
hepimiz dua ediyoruz canım

Allah yardımcınız olsun canım

Bence kendi başlı başına şaka.
Sen hareket edince o niye zayıflasın.

(Dr gecen hafta bana böyle dedi ondan kopya çektim bu ara.
3150 idi geçen 3000 çıktı noluyor dedim zayıflayacak hâli yok dedi
Bu hafta arayı buldu 3100)

Sen boşver ,
Bende şeyi düşünüyorum.
Terlik almamışım,Acaba ne renk alsam?
Uyumlu olması adına pijamam kırmızı biride laci.
Arası ne ki?

Birde o gece birşey yeme dedi
Oruç hâli dedi
Çok susar mıyım ?

Şimdiden içmeliyim...

Yani pztesi 3 cm dedi bir daha bakmadı mı bugüne dek
Anlamadım ben

9 aydır istikrarlı bir şekilde hala yediklerimi çıkartıyorum çocuğun 3.000 doğması bile benim için mucize.. Son 1 haftada 200-300 gr daha alsa yeter önemli olan sağlıklı olması.. Kuzenim 2.800 doğurdu iimdi topaç gibi bebek doktor az yedir diyormuş :)) insanlar garip moral bozmak için elinden geleni yapıyolar.. Hayırlısıyla bi doğursaydık artık sıkıntı bastı bana :))

mezocumdan haber gelmiş ayyyyy anne olmuş mezoşumuz rabbim sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

tunacım canım çok şükür seninde haberin gelmiş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık sıhhat versin inşallah.

voltajım beşinci mevsimin gelmiş çok sevindim senin adına.
ranamızda pazartesi geliyormuş tatlım.
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
ay böyle duydukça ben de doğurmak istiyorum ya.

terlik mi
ben de kremin altına krem, kırmızının altına kırmızı
mavinin altına mavi alcaktım güya bulamayınca krem aldım geçtim.

ofpufya, oftelyam kızlar bak topiğe gelcez deyipte gelmezseniz var ya benden çekeceğiniz var haberiniz olsun.

Kizlar bugun.kimler.dogurdu takip.edemedim resmen :)

Senin ki ne zaman,
Ben takip edemezsem ne olacak?
Arkandan oldu mu doğdu mu geldi mi kilosu ne vs demem
Lohusa lohısa dedikodu daha ballı geliyor
Anca çekiştiririm seni
Kocasına nazlanıyor bilmem ne diye

Mezoş duymasın,
Sesini bir duy sanarsın Ayşe dillenmiş o konuşuyor
Bildiğin güççük iri iri gözlü titrek yavru kedi .bir öksürüyor üh ühh

ben gelicem canım ya gelmez olurmuyum, erken olucak die die en geç ben doğurucam herhalde zaten:)
dertsizim sen sezaryenmiydi, bekliycekmiydin normali? belii olmuşmuydu?

bugün sağlık ocağına gittim ben de, 10 gün önce falan doğmuş bi bebek aşıya gelmiş 2600 doğmuş, bayağı normal bebek işte, küçük müçük değil bi fark göremedim:)benim kuzenimşn kızı 850 gr doğdu şimdi dana gibi, önünden alıyolar:)

ben gelicem canım ya gelmez olurmuyum, erken olucak die die en geç ben doğurucam herhalde zaten:)
dertsizim sen sezaryenmiydi, bekliycekmiydin normali? belii olmuşmuydu?
yok hayatım henüz belli değil. 6 nisanda randevum var. çatı muayenesi falanda yapılmadı henüz. oğlum zayıf, kanala da girmemiş ama çatım müsait mi bilmiyorum.doktoruma güvenim tam o ne diyorsa o olacak.

arası olmasıın ya , ya laci ya kırmızı al terliklerini:)
kırmızının tonu tutturması zor olur, laci al ikisine de olsun:)

Kız bak bu saat oldu hala buralardayım :)

yok hayatım henüz belli değil. 6 nisanda randevum var. çatı muayenesi falanda yapılmadı henüz. oğlum zayıf, kanala da girmemiş ama çatım müsait mi bilmiyorum.doktoruma güvenim tam o ne diyorsa o olacak.

iyi bak aynı durumdayız, ben de ekstra su fazlalığı var o engel demedi doktor da bakalım bu hafta sonu sorucam tekrar, nstde bu hafta sancı çıkarsa bu hafta çatı, olmadı 6 nisan benim de:)

Kızlar Bişey soracağım benden dün akşam ılık ılık Bişey aktı azıcık bidahada Bişey gelmedi kokusuz su gibi Bişey Dr hastaneye git dedi su olduğuna eminsen bidaha olmayınca gitmedim ben yarın son kontrolüm var bu bir işaret midir?beklermiyiz acaba 4 nisanı?

Mezosum canim hemsom.. Hayirli olsun minik kuzun..

Tunada dogurmus. Ohh ne guzel..

Kizlar demeyim diyorum iki gundur ama rahatlamam lazim.. Bebegimi biberonla besliyoruz.. İki kez kucagimda tikandi.. Ve bana fena korku geldi.. Simdi hic besleyemiyorum. Aglama krizi geliyor.. Annem beslerken bakamiyorum bile sanku rengi morariyor gibi oluyor gozumun onunde hep o resim canlaniyor.. Bol bol dua ediyorum bu duygudan kurtulmak adina ama annelik varya oyle yuce bir gorev ki.. Tasiyamamaktan bebegime zarar vermekten cok korkuyorum.. Dua edin bana lutfen.. İcimden bu kotu hissi atayim (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…