Çok güldüm yaKızlar dün doktora gittik 3.100 olmuş bebek dedi, bir akrabamızla karşılaştık kendi bebegine de 3 küsür demiş doktor doğdu ki 2.800 kesin seninde öyledir karnın küçük ztn fln dedi.. bende tüh keşke sana gelseydik kontrollere boşa dr a gitmişim dedim güldüm geçtim ama sinirlendim.. Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizin son hafta ultrason sonucundan bariz şekilde 300-500 gr aşşağıdakilosu olan oldu mu?? Muhakkak %100 dediği olmaz doktorun ama yarım kilo da oynar mı??
Biz çıktık, kızım da bende çok iyiz...çok güzel bir kızım var..3400 kg 50 cm.
Hic korkmayın doğumdan, herşey iyi gidiyor..ve çok güzel bir duygu, ikinci olmasına rağmen harika bir duygu...
tam yeri tam zamanı canım; benimle aynı saatte; birlikte girip çıkacağız
hepimiz dua ediyoruz canım
Bence kendi başlı başına şaka.ya sabah kayınvalidem masa başında çalışmasaydın; az hareketli bir hayatın olsaydı bebek bu kadar kilo almazdı, sen de normal doğururdun dedi. ya benim kayınvalide için ben melek demiştim ya yeniden düşünmek istiyorum
ya hormonlardan ya boşluktan bişeye birine takasım var zaten. kayınvalideye mi taksam ben şimdi
gülüp geçeyim di mi şaka yapmıştır
Gel de beni isir diyo bu kiz ya
.canim benim sendende Allah razi olsun.bizlere ulastiriuosun.
Mezosum sayende sondadan korkmustum itiraf ediyoru m.ama yine sayende rahatladim.cok sukur kizinda saglikli sende iyisin grip disinda.duzelirsin insallah.
Yarin kontrolum var umarim yatis olmaz.kendi sancilarim da yok.
İkilemdeyim kararsizim acilmam da 3 cm di p.tesi.
Yatis verirse yatayimmi kizlar ya.
Yoksa beklemeye devammi.
Cnm ben cogu kez 300-500 fark oldugunu duydum..ama genelde yuksek ciktigini daha fazla..takma sende benimde karnim cok ufak..birinde banada biri eminmisin bebegin saglikli gelistigini cüce olmasin!!! Dediler..takma sende bosver saglikli olsunlar yeterki!!
Çok güldüm yahaketmiş...
+,-%15 yanılma payı varmış.400 gr yanılmaya tekabül edebilirmiş.
Benim kızım 3 haftadır 3100-3150 çıkıyor
Diğer kzım doguma gırmeden yarım saat evvel 3182 gr doğunca 3575 gr idi.
Oğlum 4.250 göründü 4.470 doğdu.
Çok düşünme sanma ki 4 ,4,5 kilo doğuran mutlu.
İnan ki 3-3,5 arası ideal ...
Çok tanıdığım var 4 kg bile doğup eve varana kadar 3600 lere düşen.ben hep oğlum daha zayıf doğsaydı diyorum.hiç birşeyin tadı olmuyor herşeyi büyük almak zorundasın.
Sağlıklı olsun öpüp başımıza koyalım...
Kizlar bugun.kimler.dogurdu takip.edemedim resmen :)
mezocumdan haber gelmiş ayyyyy anne olmuş mezoşumuzrabbim sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
tunacım canım çok şükür seninde haberin gelmiş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık sıhhat versin inşallah.
voltajım beşinci mevsimin gelmiş çok sevindim senin adına.
ranamızda pazartesi geliyormuş tatlım.
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
ay böyle duydukça ben de doğurmak istiyorum ya.
terlik mi
ben de kremin altına krem, kırmızının altına kırmızı
mavinin altına mavi alcaktım güya bulamayınca krem aldım geçtim.
ofpufya, oftelyam kızlar bak topiğe gelcez deyipte gelmezseniz var ya benden çekeceğiniz var haberiniz olsun.
laternadan haber yok mu kızlar hala sancı mı çekiyor ya?
9 aydır istikrarlı bir şekilde hala yediklerimi çıkartıyorum çocuğun 3.000 doğması bile benim için mucize.. Son 1 haftada 200-300 gr daha alsa yeter önemli olan sağlıklı olması.. Kuzenim 2.800 doğurdu iimdi topaç gibi bebek doktor az yedir diyormuş :)) insanlar garip moral bozmak için elinden geleni yapıyolar.. Hayırlısıyla bi doğursaydık artık sıkıntı bastı bana :))
yok hayatım henüz belli değil. 6 nisanda randevum var. çatı muayenesi falanda yapılmadı henüz. oğlum zayıf, kanala da girmemiş ama çatım müsait mi bilmiyorum.doktoruma güvenim tam o ne diyorsa o olacak.ben gelicem canım ya gelmez olurmuyum, erken olucak die die en geç ben doğurucam herhalde zaten:)
dertsizim sen sezaryenmiydi, bekliycekmiydin normali? belii olmuşmuydu?
Bence kendi başlı başına şaka.
Sen hareket edince o niye zayıflasın.
(Dr gecen hafta bana böyle dedi ondan kopya çektim bu ara.
3150 idi geçen 3000 çıktı noluyor dedim zayıflayacak hâli yok dedi
Bu hafta arayı buldu 3100)
Sen boşver ,
Bende şeyi düşünüyorum.
Terlik almamışım,Acaba ne renk alsam?
Uyumlu olması adına pijamam kırmızı biride laci.
Arası ne ki?
Birde o gece birşey yeme dedi
Oruç hâli dedi
Çok susar mıyım ?
Şimdiden içmeliyim...
mezocumdan haber gelmiş ayyyyy anne olmuş mezoşumuzrabbim sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
tunacım canım çok şükür seninde haberin gelmiş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık sıhhat versin inşallah.
voltajım beşinci mevsimin gelmiş çok sevindim senin adına.
ranamızda pazartesi geliyormuş tatlım.
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
ay böyle duydukça ben de doğurmak istiyorum ya.
terlik mi
ben de kremin altına krem, kırmızının altına kırmızı
mavinin altına mavi alcaktım güya bulamayınca krem aldım geçtim.
ofpufya, oftelyam kızlar bak topiğe gelcez deyipte gelmezseniz var ya benden çekeceğiniz var haberiniz olsun.
suni sancı vericeklerdi en son ne oldu bilmiyorum canım ya.Sancısı gelmiş mi laternenin,
Hadi hayırlı haberler bakalım...
yok hayatım henüz belli değil. 6 nisanda randevum var. çatı muayenesi falanda yapılmadı henüz. oğlum zayıf, kanala da girmemiş ama çatım müsait mi bilmiyorum.doktoruma güvenim tam o ne diyorsa o olacak.
tamam canım tamam size derken ben girmezmişim bi de...Kız bak bu saat oldu hala buralardayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?