2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sağol fıstığımmm
Geldi gözümün nuru, evimin direği ,ocağım,5.mefsimim...
Bu kadar balladım yarın zart diye birşey der canımı sıkar bak

Hemen uyudu ama iki saatlik uykuyla durdu...
Bir panik anlatamam.ben birini bulsam bizim doğumu çekmesi için ne macera yaşatır bu adam bana bay panik.

Kız terlik varda hep kahve
Babetler neyimde hep lame krem vs
Ben iyi bir beyaz yada krem alayım.
He birde
saaarıı yazma yakışmaz mı güzele
Sarardı benzim de döndü gazele
Aman ben gidiyomda sen yarini tazelee...

Sarı yazma almam gerek k.valide var kırmızı var sarı da olsun
Hem fanatik bir gs hem sarılık için örteruk
Ne alakaysa işte

Tuna tam full sürüm dedim seni gördüm yazdım
Safari yazısıyla karşılaştım
Attı beni mendebur.

Kız anlat hele bırak bebişi gel iki çift lafın belini kırak.

iyi bak aynı durumdayız, ben de ekstra su fazlalığı var o engel demedi doktor da bakalım bu hafta sonu sorucam tekrar, nstde bu hafta sancı çıkarsa bu hafta çatı, olmadı 6 nisan benim de:)
ben daha nstye hiç girmedim canım. 23 nisan görünüyor doğum tarihimiz ama en son gittiğimde 27 nisan dedi doktorumuz. o yüzden çok rahatız biz ya...

bir de son gittiğimde dr 5 yıl neden beklediniz diye sordu. doğu görevi falan dedim artık. kayınvalidemler isime karışacaklar diyemedim de. dr ben sizi bekletmezdim bu kadar dedi. adama neden diye sormak aklıma gelmedi. ilk kez eşimsiz gittim drla ağlıcak gibi konuşuyorum zaten sormak aklıma gelmedi. kafamı kurcalayıp duruyor. sezaryen diyecekte yaşımdan dolayı mı böyle dedi diyorum. sezaryen olunca 2. çocuk için beklemek gerekecek ya. kafamda soru işareti var bu konuda

O bir girsin
Soracağım spinal olmadı m ben
Anlatsın bana korkularım var
Hayatında ki en kolay iğneymiş
Bir daha birşeyden korkuyorum desin yeni alacağım terlik leri ona atacağım
O doğurdu ben rahatladım valla

Kizlar hic korkmayin spinalden,sondadan filan..hic korktugumuz gibi degil,hersey cok iyi..su an cok az kesi yerim agriyor o ds dayanilmax degil,adet sancisinda karniniz nasil agriyorsa o kadar..gerci benim cok hafif agririrdi karnim,hesaplayin iste ne kadar hafif...ben cok rahat bir dogum atlattim,burdaki doktor ve ebeler masallah derken mahvoldular darisi size insallah..

Birde bebeginiz memenizi cok ememiyorsa ve uyuyorsa memede,ceneye destek yapin alttan emerken,zavallilarin cenesi yoruluyor..benim kiz daha dogdunun farkinda degil,uyuyor ha bire,memede bile,ceneye destek verip emzirdim 2saat evvel,simdi uyandirip gene emzircem..

Hanipeks sondayken ben sona dustum, hanipeks herkesi aradi beni aramaz merak etmez cinar daha 3 gunlukken beni mi dusunecek ayy bir buruk oldum girerim haber ederim kimse yok

ay bu dörtlükler mezoşum için gelirdi hep
(taze annemizinde kulaklarını çınlatayım)
dörtlük süpermiş
saaarıııııı yazma yakışır zaramıza

kız bu eşler niye böyle bilmem
bir öyle bir böyle...
biraz önce bebek şekeri için etiket yapalım dedim.
netten buldu bi resim altına osman yazdı ya...
hey allahım yarabbim.

Ben oğlumda hatırlıyorum da doğuma gittiğim sabah bile çıkardım.
Zaten doğuma illallah ettirmişti.4470 oldu
Kızımda daha hafifti 34 haftada 3,5 doğdu
Bunda bulantım nerdeyse yoktu hayrett Buda az çok 3000-3300 falan amca doğar
Buda bende bulantısı çok olan bebeğin iri olduğu izlenimini verdi.sadece bir düşünce .
Hayırlısı olsun ...

Kıralım voltajım..bana kalsa ben hep burda kalirim da nedense telefonun interneti pek iyi degil bugun,problem yasiyorum..

Senle ayni gun dogurmak nasip olmadi,benim kiz aceleci biliyorsun..simdi bir cikti horuuuulll horuull uyuyor,karnimda durmadi boyle ..yukarida da,anlattim,hic endiselenme,ameliythaneye girince hersey cok hizli gelisiyor..ben tupleri de baglattimm ohhh rahatim artikkk...

Canim benim ya 5te girdin doguma.hemen toparladin demek masallah sana , uykusunu yerim onun ben cenesini de yanaklarini da yerim.yerim sana birakmam kizini :)
Spinal olucam bende korkmuyprum ben voltaj korkuyor ama nasil teselli etcez bilemedim

ay canım benim ya, annelik hakkaten ne fena bişe ya, akıllı işi diil diorum ben artık ya, insan kafayı yiyo çünkü kesinlikle, Allah annelerimizi de başımızdan eksik etmesin

canım bi kere öle bişe oldu die hep öle olucak die bişe yok bence devam et kesinlikle, 1,2 başladın mı unutucaksın o kötü anı, sonra düzelicek herşey o da alışıcak herşey normale dönücek

Yaşasın sonunda mobil formattan kurtulmayı öğrendim eskisi gibi telefondanda normal sürümden girebiliyorum nekadar basitmiş oysaki takvimleride görebileceğim :)

Aaaa ,yooooo, benimki iri bebek ama.mide bulantim yok hihahhahii bunu neden.yazdim.anladin sen onu

ben de korkuyorum valla spinalden,
ama korkma hiç dedi mezoş,
o da anestesistin elini bırakmamış ameliyat bitene kadar
sonra ayrıntılı anlatıcam dedi:)

Hanipeks sondayken ben sona dustum, hanipeks herkesi aradi beni aramaz merak etmez cinar daha 3 gunlukken beni mi dusunecek ayy bir buruk oldum girerim haber ederim kimse yok
Dertsizinde geçmiş günü.
Biriniz sorar biriniz cevaplarsınız:86:
Hatta bizim bebekler varya sorular falan bayar böyle
Ammaaaannn şimdi cvp yaz hattan düş bilmem ne.
Yavaşça sayfayı kapatırız

Kız ben yine de dayanamam zaar
Gelir bakarım hatta hiç gitmem

Ha birde bakın ben sonda hakkında hiç birşey demiyorum
Ne kadaarr bahsettim ne kadar inandıramadım
Mezoş bugün diyor ki
"Sonda çok kolaymış be"
Gel ağzına terlikle vurma.
Onu her gördüğümde (ben doğurana kadar girerse)
Hep spinali soracağım
Bayacağım

hem kızına hem sana 41 kere maşallah canım.
dün akşam yatağa gideyim belki telden girerim diyordun
bugün doğum yaptında kızını uyuttunda sohbet ediyorsun
hey allahım sen nelere kadirsin.

Saol gülüm, bende voltaj da korkmuyordur tecrubeli o..

Bu arada kilo endisesi yasayanlar, BENim kizin gunduz ultrasonda kilosu 3100 cikti.doktorum 2900 yada 3300 bekliyorum yanilma payi ddedi..bir kac saat sonra dogan kizim 3400 du..bilmiyorum anlatabildim mi..ultrasonda yanilma payi var,ebdise etmeyin..ben kacar fistigim emecek..

bekletmezdim ne ya:)
kafanı kurcalamasın canım hiçbişe, doktoruna güveniyomuşsun işte ne güzel , bi de sezaryen için ne kadar beklenicekki, e o zamana ancak ilki toparlar biraz ya bence mecburi ara iyidir biraz

Ohhh maşallah ne güzel yaa 3. Bebiş.. Büyük konuşmayayım da bu bulantı kusmaya birdaha tövbe.. Dr a beni bağla doğumda dedim de kızdı :))

doğduğunun farkında değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…