- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
mezocumdan haber gelmiş ayyyyy anne olmuş mezoşumuzrabbim sağlıklı sıhhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
tunacım canım çok şükür seninde haberin gelmiş. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlık sıhhat versin inşallah.
voltajım beşinci mevsimin gelmiş çok sevindim senin adına.
ranamızda pazartesi geliyormuş tatlım.
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
ay böyle duydukça ben de doğurmak istiyorum ya.
terlik mi
ben de kremin altına krem, kırmızının altına kırmızı
mavinin altına mavi alcaktım güya bulamayınca krem aldım geçtim.
ofpufya, oftelyam kızlar bak topiğe gelcez deyipte gelmezseniz var ya benden çekeceğiniz var haberiniz olsun.
ben daha nstye hiç girmedim canım. 23 nisan görünüyor doğum tarihimiz ama en son gittiğimde 27 nisan dedi doktorumuz. o yüzden çok rahatız biz ya...iyi bak aynı durumdayız, ben de ekstra su fazlalığı var o engel demedi doktor da bakalım bu hafta sonu sorucam tekrar, nstde bu hafta sancı çıkarsa bu hafta çatı, olmadı 6 nisan benim de:)
kızlar mezoşla mesajlaştım şimdi, size de haber veriyim dedim
spinal iğnesi de sonda da hiç acımadı, boşuna korkmuşuz dedi,
yürütmeye çalışıyolarmış şimdi ama biraz zor oluyo dedi, ama çok güzel yaaa demiş:)
darısı başımıza inş.
Hanipeks sondayken ben sona dustum, hanipeks herkesi aradi beni aramaz merak etmez cinar daha 3 gunlukken beni mi dusunecek ayy bir buruk oldum girerim haber ederim kimse yokSenin ki ne zaman,
Ben takip edemezsem ne olacak?
Arkandan oldu mu doğdu mu geldi mi kilosu ne vs demem
Lohusa lohısa dedikodu daha ballı geliyor
Anca çekiştiririm seni
Kocasına nazlanıyor bilmem ne diye
Mezoş duymasın,
Sesini bir duy sanarsın Ayşe dillenmiş o konuşuyor
Bildiğin güççük iri iri gözlü titrek yavru kedi .bir öksürüyor üh ühh
Sağol fıstığımmm
Geldi gözümün nuru, evimin direği ,ocağım,5.mefsimim...
Bu kadar balladım yarın zart diye birşey der canımı sıkar bak
Hemen uyudu ama iki saatlik uykuyla durdu...
Bir panik anlatamam.ben birini bulsam bizim doğumu çekmesi için ne macera yaşatır bu adam bana bay panik.
Kız terlik varda hep kahve
Babetler neyimde hep lame krem vs
Ben iyi bir beyaz yada krem alayım.
He birde
saaarıı yazma yakışmaz mı güzele
Sarardı benzim de döndü gazele
Aman ben gidiyomda sen yarini tazelee...
Sarı yazma almam gerek k.valide var kırmızı var sarı da olsun
Hem fanatik bir gs hem sarılık için örteruk
Ne alakaysa işte
Ben oğlumda hatırlıyorum da doğuma gittiğim sabah bile çıkardım.9 aydır istikrarlı bir şekilde hala yediklerimi çıkartıyorum çocuğun 3.000 doğması bile benim için mucize.. Son 1 haftada 200-300 gr daha alsa yeter önemli olan sağlıklı olması.. Kuzenim 2.800 doğurdu iimdi topaç gibi bebek doktor az yedir diyormuş :)) insanlar garip moral bozmak için elinden geleni yapıyolar.. Hayırlısıyla bi doğursaydık artık sıkıntı bastı bana :))
Kizlar hic korkmayin spinalden,sondadan filan..hic korktugumuz gibi degil,hersey cok iyi..su an cok az kesi yerim agriyor o ds dayanilmax degil,adet sancisinda karniniz nasil agriyorsa o kadar..gerci benim cok hafif agririrdi karnim,hesaplayin iste ne kadar hafif...ben cok rahat bir dogum atlattim,burdaki doktor ve ebeler masallah derken mahvoldulardarisi size insallah..
Birde bebeginiz memenizi cok ememiyorsa ve uyuyorsa memede,ceneye destek yapin alttan emerken,zavallilarin cenesi yoruluyor..benim kiz daha dogdunun farkinda degil,uyuyor ha bire,memede bile,ceneye destek verip emzirdim 2saat evvel,simdi uyandirip gene emzircem..
Mezosum canim hemsom.. Hayirli olsun minik kuzun..
Tunada dogurmus. Ohh ne guzel..
Kizlar demeyim diyorum iki gundur ama rahatlamam lazim.. Bebegimi biberonla besliyoruz.. İki kez kucagimda tikandi.. Ve bana fena korku geldi.. Simdi hic besleyemiyorum. Aglama krizi geliyor.. Annem beslerken bakamiyorum bilesanku rengi morariyor gibi oluyor gozumun onunde hep o resim canlaniyor.. Bol bol dua ediyorum bu duygudan kurtulmak adina ama annelik varya oyle yuce bir gorev ki.. Tasiyamamaktan bebegime zarar vermekten cok korkuyorum.. Dua edin bana lutfen.. İcimden bu kotu hissi atayim (((
Ben oğlumda hatırlıyorum da doğuma gittiğim sabah bile çıkardım.
Zaten doğuma illallah ettirmişti.4470 oldu
Kızımda daha hafifti 34 haftada 3,5 doğdu
Bunda bulantım nerdeyse yoktu hayrett Buda az çok 3000-3300 falan amca doğar
Buda bende bulantısı çok olan bebeğin iri olduğu izlenimini verdi.sadece bir düşünce .
Hayırlısı olsun ...
O bir girsin
Soracağım spinal olmadı m ben
Anlatsın bana korkularım var
Hayatında ki en kolay iğneymiş
Bir daha birşeyden korkuyorum desin yeni alacağım terlik leri ona atacağım
O doğurdu ben rahatladım valla
Dertsizinde geçmiş günü.Hanipeks sondayken ben sona dustum, hanipeks herkesi aradi beni aramaz merak etmez cinar daha 3 gunlukken beni mi dusunecek ayy bir buruk oldum girerim haber ederim kimse yok
hem kızına hem sana 41 kere maşallah canım.Kıralım voltajım..bana kalsa ben hep burda kalirim da nedense telefonun interneti pek iyi degil bugun,problem yasiyorum..
Senle ayni gun dogurmak nasip olmadi,benim kiz aceleci biliyorsun..simdi bir cikti horuuuulll horuull uyuyor,karnimda durmadi boyle ..yukarida da,anlattim,hic endiselenme,ameliythaneye girince hersey cok hizli gelisiyor..ben tupleri de baglattimm ohhh rahatim artikkk...
Kizlar hic korkmayin spinalden,sondadan filan..hic korktugumuz gibi degil,hersey cok iyi..su an cok az kesi yerim agriyor o ds dayanilmax degil,adet sancisinda karniniz nasil agriyorsa o kadar..gerci benim cok hafif agririrdi karnim,hesaplayin iste ne kadar hafif...ben cok rahat bir dogum atlattim,burdaki doktor ve ebeler masallah derken mahvoldişerdarisi size insallah..
Birde bebeginiz memenizi cok ememiyorsa ve uyuyorsa memede,ceneye destek yapin alttan emerken,zavallilarin cenesi yoruluyor..benim kiz daha dogdunun farkinda degil,uyuyor ha bire,memede bile,ceneye destek verip emzirdim 2saat evvel,simdi uyandirip gene emzircem..
Canim benim ya 5te girdin doguma.hemen toparladin demek masallah sana , uykusunu yerim onun ben cenesini de yanaklarini da yerim.yerim sana birakmam kizini :)
Spinal olucam bende korkmuyprum ben voltaj korkuyor ama nasil teselli etcez bilemedim
ben daha nstye hiç girmedim canım. 23 nisan görünüyor doğum tarihimiz ama en son gittiğimde 27 nisan dedi doktorumuz. o yüzden çok rahatız biz ya...
bir de son gittiğimde dr 5 yıl neden beklediniz diye sordu. doğu görevi falan dedim artık. kayınvalidemler isime karışacaklar diyemedim de. dr ben sizi bekletmezdim bu kadar dedi. adama neden diye sormak aklıma gelmedi. ilk kez eşimsiz gittim drla ağlıcak gibi konuşuyorum zaten sormak aklıma gelmedi. kafamı kurcalayıp duruyor. sezaryen diyecekte yaşımdan dolayı mı böyle dedi diyorum. sezaryen olunca 2. çocuk için beklemek gerekecek ya. kafamda soru işareti var bu konuda
Ben oğlumda hatırlıyorum da doğuma gittiğim sabah bile çıkardım.
Zaten doğuma illallah ettirmişti.4470 oldu
Kızımda daha hafifti 34 haftada 3,5 doğdu
Bunda bulantım nerdeyse yoktu hayrett Buda az çok 3000-3300 falan amca doğar
Buda bende bulantısı çok olan bebeğin iri olduğu izlenimini verdi.sadece bir düşünce .
Hayırlısı olsun ...
Kizlar hic korkmayin spinalden,sondadan filan..hic korktugumuz gibi degil,hersey cok iyi..su an cok az kesi yerim agriyor o ds dayanilmax degil,adet sancisinda karniniz nasil agriyorsa o kadar..gerci benim cok hafif agririrdi karnim,hesaplayin iste ne kadar hafif...ben cok rahat bir dogum atlattim,burdaki doktor ve ebeler masallah derken mahvoldulardarisi size insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?