2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hiiiç gece olmasa keşke mide yanmaları uykusuzluk gün yorgunluğuyla kalça batması artıyor da artıyor amaaaannn daha çook var benim doğurmama ooof çoook sıkıldım yaaaa

hiiiç gece olmasa keşke mide yanmaları uykusuzluk gün yorgunluğuyla kalça batması artıyor da artıyor amaaaannn daha çook var benim doğurmama ooof çoook sıkıldım yaaaa

sanki artık hayatım hep böyle geçecek gibi geliyor 18 gün var ama vakit geçmiyo ben de çok sıkıldım herkes diyo doğunca göreceksin diye ama sıkıntının rengi değişir çünkü su bile içemiyorum doğru düzgün

insanların bunu sölemesine gıcık oluyorum doğur da görücem sıkıntı neymiş!!!! evet sıkıntılarımız farklılaşıcak ama kendimizden daha çok düşüneceğimiz bebişlerimiz de kucağımızda olucak..geceleri de pek bi depresife bağlıyorum kendimi yaaa çok eğlenceliyimdir aslındaPPPP

sonlara yaklaşınca hiç geçmiyor zaman, iyice huysuz ve huzursuz oldum ben.
benim sat'a göre doğum tarihim 25 Mart'tı, usg'ye göre 3 Nisan'ı bekliyoruz. bu gidişle 42 haftayı da bekleriz...

sıkıntı çektiğimi söyleyen olursa doğumdan sonra paket paket hacı kınası dağıtmayı düşünüyorum bebek şekeri yerine

sonlara yaklaşınca hiç geçmiyor zaman, iyice huysuz ve huzursuz oldum ben.
benim sat'a göre doğum tarihim 25 Mart'tı, usg'ye göre 3 Nisan'ı bekliyoruz. bu gidişle 42 haftayı da bekleriz...

benim de sat a göre mart sonu oluyodu ama geç dölleme olmuş ondan taaaaaaaa nisan ortasını beklicez mayısı bulurum diyorum ben de aynen ben de huzursuzlanıyorum iyice gün günü tutmuyo bi de igün dünyanın enerjisi fışkırıyo içimden bigün yerlerdeyim resmen

Ben de bu gece esime dedim; hamileligin suresini mi uzattilar bu nedir ya bitmiyor. gecmiyor. dolmuyor sure :) Sanki 1000 yildir hamileyim. Yuzustu yattigim,hopadigim sippidik merdiven ciktigim,temizligi 1 saatte bitirdigim gunler cooook eskilerde kaldi sanki ://

oooofff neyse drama bağladık çok benim kuzum anasının canı sıkıldıkça garip şekillere sokuyo karnımı.. bu arada elini ayağını dışarıdan göreniniz var mı

oooofff neyse drama bağladık çok benim kuzum anasının canı sıkıldıkça garip şekillere sokuyo karnımı.. bu arada elini ayağını dışarıdan göreniniz var mı

ahah eşim nası korkuyo karnımın aldığı şekilleri görünce bazen ben bile tırsıyorum çıkıp gelecek gibi poposunu dayıyo benim kuzucuk ayaklarını vuruyo ordan oraya

elini ayagini net gormedim ama benim karnim yuvarlak seklini tamamen yitiriyor Ruzgar icerde ziplayinca bildigin ucgen koni kare filan oluyor:)) icerde solucan gbi bi dk durmaz mi yaa :/
Kocisimi bende cok ozledim amazon yaaa )

elini ayagini net gormedim ama benim karnim yuvarlak seklini tamamen yitiriyor Ruzgar icerde ziplayinca bildigin ucgen koni kare filan oluyor:)) icerde solucan gbi bi dk durmaz mi yaa :/
Kocisimi bende cok ozledim amazon yaaa )

benim karnım da genelde düz duruo yuvarlak değil bi tarafta popsu varmış bi tarafta sırtı tam göbek deliğimin yanın da ayağını falan dayıyıo geliği yırtıp ordan çıkçak sanki..

gerçi benim eşim benle beraber göbek yaptı onun da etkisi var sarılamıyoruz DDDD

benim koçişime yazık zayıfladı da zayıfladı işte çalışıo eve gelio çalışıo ben de düşük riski vardı ilk dört ay bütün işi o yaptı şimdi de yaptırmıo hiçbişey iğne ipilğe döndü canım benim yaaa e bi de hasretlik yedi adamı :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…