uyuyamadık gene geldik biz ellerim falan şişmiş iyice
sen öle diyince ben de baktım ellerime hakikaten benim de şiş. uykusuzluktan mı ki acep?
sen öle diyince ben de baktım ellerime hakikaten benim de şiş. uykusuzluktan mı ki acep?
hiiiç gece olmasa keşke mide yanmaları uykusuzluk gün yorgunluğuyla kalça batması artıyor da artıyor amaaaannn daha çook var benim doğurmama ooof çoook sıkıldım yaaaa
sanki artık hayatım hep böyle geçecek gibi geliyor 18 gün var ama vakit geçmiyo ben de çok sıkıldım herkes diyo doğunca göreceksin diye ama sıkıntının rengi değişir çünkü su bile içemiyorum doğru düzgün
sanki artık hayatım hep böyle geçecek gibi geliyor 18 gün var ama vakit geçmiyo ben de çok sıkıldım herkes diyo doğunca göreceksin diye ama sıkıntının rengi değişir çünkü su bile içemiyorum doğru düzgün
insanların bunu sölemesine gıcık oluyorum doğur da görücem sıkıntı neymiş!!!! evet sıkıntılarımız farklılaşıcak ama kendimizden daha çok düşüneceğimiz bebişlerimiz de kucağımızda olucak..geceleri de pek bi depresife bağlıyorum kendimi yaaa çok eğlenceliyimdir aslındaPPPP
sonlara yaklaşınca hiç geçmiyor zaman, iyice huysuz ve huzursuz oldum ben.
benim sat'a göre doğum tarihim 25 Mart'tı, usg'ye göre 3 Nisan'ı bekliyoruz. bu gidişle 42 haftayı da bekleriz...
insanların bunu sölemesine gıcık oluyorum doğur da görücem sıkıntı neymiş!!!! evet sıkıntılarımız farklılaşıcak ama kendimizden daha çok düşüneceğimiz bebişlerimiz de kucağımızda olucak..geceleri de pek bi depresife bağlıyorum kendimi yaaa çok eğlenceliyimdir aslındaPPPP
oooofff neyse drama bağladık çok benim kuzum anasının canı sıkıldıkça garip şekillere sokuyo karnımı.. bu arada elini ayağını dışarıdan göreniniz var mı
bi de eşime sarılmayı çok özledim sımsıkı
elini ayagini net gormedim ama benim karnim yuvarlak seklini tamamen yitiriyor Ruzgar icerde ziplayinca bildigin ucgen koni kare filan oluyor:)) icerde solucan gbi bi dk durmaz mi yaa :/
Kocisimi bende cok ozledim amazon yaaa)
gerçi benim eşim benle beraber göbek yaptı onun da etkisi var sarılamıyoruzDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?