2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benim eşim benden çok aşerdi adamcağız daha da çekecek ama bunun daha lohusalığı var

ben 16-17 kilo aldım totoda birikti çoğu da en başta aldım maalesef alacağımı bulantı haplarını içtikçe iştahım açıldı

ben de ilk aylarda çok fazla kilo aldım 6 aylıkken doğurcak gibiydim. benim her şey göbekte toplandı utanıyorum yolda yürürken insanlar doğurcakmışım gibi bakıo

yok arkadaşım 20 yi geçenler var. hem boşver doğumdan sonra topicte buluşur topluca doğuma gittiğimzi gibi adım adım topluca kilo da veririz

Benimki daha az gbi duruyor ama hayatim boyunca 49 un ustune cikamamis ben ve bunyem 60 li sayilari gorunce tartida kaldiramadik yani. Gercekten vucut hic alisik degil kiloya kemiklerim kaslarim eklemlerim bildigin tasimiyor hemen yoruluyorum. Carpinti tiktiktik hic gecmiyor.....
offff kizlar sabah uyanip gecmisi okuyunca kufredecekler amma ic dokmussunuz bunaltmissiniz topigi diye heheh :))

Voltajim ben de sabahtan mezom doguma girmeden haberlestim hem bugun son is gunum dun de bu yuzden cok yogundum elimden geldigince buraya erken yazmaya calistim taam mi? Dua edelim mezom korkuyor die de senden once yazdim taam mi

hem anestezici de adanalıymış, hanipeks de adanalı diyince mezoş adamın nutku tutulmuş ve taze annenin canını hiç acıtmamış taam mı

Son düzenleme:
Evetttttt bana torpil yaptı ameliyat boyunca el eleydik.. Kafam o biçimdi. Diyorum ki adama beni bırakıp gitme sakin (yan ameliyat haneden çağırdılar ) gitmedi Cok komiktim kızlar eminim gunün muhabbeti ben oldum burda :)Bu arada gece 1 dk bile uyumadım hic hic

ben de 4ten beri uyuyamıyorum. dr un verdiği ilacı bu akşam kullanmaya başlayacağım ki sabah uyuyakalsam da sorun olmasın ctesi sonuçta.

hele bir gitseydi o sorardım ona ben :)

Dün telefondan bi türlü yazamadım sabah bas ağrısı ıle uyandım felekat ağrıo tansiyonum yüksek doktorada gitmek istemıyorum hiç bişey yapmıo bekletio gidin para yatırın dio Rabbim en yakın zamanda dogumu gerçekleştirsin

günaydın uykucu horozlar ve civcivleri

bugün herkes fosur fosur uyudu sanırım, ben de 4 ten beri topiğimizin başını bekledim

gunaydin kizlar
dun ne kadar hareketliymis burasi gece 2ye kadar sizi okudum bi heyecan sonra bi cevap bile yazamadan sizip kalmisim

taze annelere gecmis olsun, saglikla buyutun insallh, anali babali buyusunler

darisi biz kalanlarin basina

yuksek tansiyon cok onemli degil mi ya bunun yuzunden erken doguma alinanlar oldu. niye hicbisi yapmiyo ki doktorun ?

tatlım yüksek tansiyon çok önemli. dr um bana başın ağrıdığı anda gece de olsa hemen ara ve hastaneye git demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…