benim koçişime yazık zayıfladı da zayıfladı işte çalışıo eve gelio çalışıo ben de düşük riski vardı ilk dört ay bütün işi o yaptı şimdi de yaptırmıo hiçbişey iğne ipilğe döndü canım benim yaaa e bi de hasretlik yedi adamı :))))))))
:)) kac kilo aldiniz. Ben 13 kilo aldim ve yerimden kalkamiyorum birak sarilmayi. Adamcagiz yuzumu unuttu kiyamam
ben 16-17 kilo aldım totoda birikti çoğu da en başta aldım maalesef alacağımı bulantı haplarını içtikçe iştahım açıldı
Hanipeks sondayken ben sona dustum, hanipeks herkesi aradi beni aramaz merak etmez cinar daha 3 gunlukken beni mi dusunecek ayy bir buruk oldum girerim haber ederim kimse yok
Evetttttt bana torpil yaptı ameliyat boyunca el eleydik.. Kafam o biçimdi. Diyorum ki adama beni bırakıp gitme sakin (yan ameliyat haneden çağırdılar ) gitmediVoltajim ben de sabahtan mezom doguma girmeden haberlestim hem bugun son is gunum dun de bu yuzden cok yogundum elimden geldigince buraya erken yazmaya calistim taam mi? Dua edelim mezom korkuyor die de senden once yazdim taam mihem anestezici de adanalıymış, hanipeks de adanalı diyince mezoş adamın nutku tutulmuş ve taze annenin canını hiç acıtmamış taam mı
Evetttttt bana torpil yaptı ameliyat boyunca el eleydik.. Kafam o biçimdi. Diyorum ki adama beni bırakıp gitme sakin (yan ameliyat haneden çağırdılar ) gitmediCok komiktim kızlar eminim gunün muhabbeti ben oldum burda :)Bu arada gece 1 dk bile uyumadım hic hic
Dün telefondan bi türlü yazamadım sabah bas ağrısı ıle uyandım felekat ağrıo tansiyonum yüksek doktorada gitmek istemıyorum hiç bişey yapmıo bekletio gidin para yatırın dio Rabbim en yakın zamanda dogumu gerçekleştirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?