2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın herkese...
bu sabah erkenciyiz biz...
gece gezmemiz mutfakta son bulmuş yine...
sabaha karşı eşim gelip aldı bizi
sizi özledim,sarılıp da beraber uyuyalım dedi...
uzuuun bi aradan sonra sarılıp da yattık eşimle...meğer ne güzel bi şeymiş sarılmak
kahvaltımızı yaptık, babamızı gönderdik, uyukluyoruz şimdi kızımla

mezopotamya

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allahım size bağışlasın sağlıklı uzun ömürlü olsun.darısı bizlerin başına yavrularımıza sağlıkla huzurla kavuşalım.Amin

Günaydınlar herkese bugün varmı doğum yapcak olan acaba.

canım bugün bilmiyorum kim doğum yapıcak ama ben doğurmak istiyorum artık kızıma hayırlısıyla kavuşmak istiyorum.çok nazlı içeriyide sevdi heralde gelmiyor :)

Kızlar laterne birazdan son bir açılma kontrolünün ardından eğer hala açılma yoksa saat 8'de yani 15 dakika sonra sezaryene girecek. geceden beri sancıları düzenliymiş ama yeterli açılması olmamış. bu bilgiyi size laternemizin rengi ile vermek istedim. Dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımız için. Tekrar bilgilendirmeye çalışacağım.

bence de ihmal etme.. tansiyon çok önemli doktorunu ara derim..

Ah canım yaa Allah yardımcısı olsun çabucak atlatır inşallahhhhhhhh

dualarımız onunla. onun için ve bebeği için hangisi hayırlı ise öyle olsun hayırlısıyla kurtulsun.Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah

laternenin dün ara ara girip yazamadan çıkmasından anlamıştım zaten doğumun henüz olmadığını
allah yardımcısı olsun inşallah...
hayırlısı nasılsa allah o şekilde doğum nasip etsin...

Canım Allah yardımcısı olsun sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah :)

Voltajım geçmişe bakıyorum şunu görünce ağladım yine :) bu arada kızıma kavuşmama 10 gün kaldııı ay çok heyecanlıyım 10 gün sonra bu saatlerde hastanedeyim kısmetse ve kızım beklerse tabi :))

Günaydın güzel anneler tatlı bebisler

Bende daha dogurmadim kızım ne zaman gelecek onu bekliyoruz nst de sancı bile çıkmıyor kızım içerde mutlu sağlıkla gelsin isallah
mezosum doğum olmuş gözün aydın normal mi oldu sezaryen mı onu çözemedim sağlıkla büyüt kızını foto patlaş kızını görelim doğum hikayeni dört gözle bekliyorum

Laterna isallah rahat doğumun olsun rabbim yardimcin olsun

Kızlar selamlar.Hastanede olanlara bir avazda,kolayca ve hayırlısıyla sağlıklı bir biçimde bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorumAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Bişey sorcam sağ veya sol kasığında iğne veya şiş batması şeklinde sancı yaşayanlarınız var mı?Yada neden kaynaklanıyor bilen var mı?

Aslında bizde var terslik ya,
Hamile kalınca üzülüyoruz zaman gecmez diye doğumda üzülüyoruz:))

Haftaya Pazartesi mı olacak?
Kizimla arasında bir hafta olmuş olacak.
Ben needim ofpufyaaa
Sadece ve sadece 3 gün.
Pztsi bu vakit başlamış olacak.
8,5 alacaklar 9 da dogum başlayacak

Rabbim yardım etsin cumlemize

Gunaydinnnnnn
Bugun son is gunummm cok mutluyum dinlencem sonunda artik otobusler eziyet oluodu kimse de yer vermio ne kadar vicdansiz olmus insanlar
Neyse sonunda bitiyor bugunnnn
Mezo senin ve bebeginin iyi olmasina sevindim Allah uzun omurler versin hikayeni merak ediyorum
Tuna da mi digurmussss anammmm hayirli olsun Allah uxun omurler versinnn bol bol sutleriniz osun canlarim
Laternenin de Allah yardimcidi olsun ben dun dodgdu sandiydim insallah saglikla.kavusurrr bebegine
Bugun baska dogum yapcak var miydi ya da surpriz okur mu acabaaaa

Laterne Allah yardımcın olsun
Dr una uyuz oldum.Adam one çekti olmadı sancı verdi olmadı kesin sezaryen yapar o.
Haberlerini bekliyoruz.

Zapzupp nörüyon bacı
Kimbilir neler yaptın şimdiye dek.
Mezos sezaryenle doğurdu.
Vitaminde,umutege ve tunanecc te...
Hepsi sezaryenli .
Boo dısında :)

Kiz dogumdas,
Bende pztesi 8,5 ta giriyorum
Dua et emi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…