Günaydınlar herkese bugün varmı doğum yapcak olan acaba.
bence de ihmal etme.. tansiyon çok önemli doktorunu ara derim..Dün telefondan bi türlü yazamadım sabah bas ağrısı ıle uyandım felekat ağrıo tansiyonum yüksek doktorada gitmek istemıyorum hiç bişey yapmıo bekletio gidin para yatırın dio Rabbim en yakın zamanda dogumu gerçekleştirsin
Kızlar laterne birazdan son bir açılma kontrolünün ardından eğer hala açılma yoksa saat 8'de yani 15 dakika sonra sezaryene girecek. geceden beri sancıları düzenliymiş ama yeterli açılması olmamış. bu bilgiyi size laternemizin rengi ile vermek istedim. Dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımız için. Tekrar bilgilendirmeye çalışacağım.
Kızlar laterne birazdan son bir açılma kontrolünün ardından eğer hala açılma yoksa saat 8'de yani 15 dakika sonra sezaryene girecek. geceden beri sancıları düzenliymiş ama yeterli açılması olmamış. bu bilgiyi size laternemizin rengi ile vermek istedim. Dualarımızı esirgemeyelim arkadaşımız için. Tekrar bilgilendirmeye çalışacağım.
Ya bugunde sondanın çıkışını dedi rahat rahat söylemeye çalıştım
İnşallah rahatlamıştır
Ben çokpaniklesemde belli etmem kız
Ama içim koptu ya
Hiç gözümden gitmedi mikrop kız
"Ben doğuma giriyorum dua edin nolur çok korkuyorum"
Ama şimdi keklik gibi sekiyor
İyice dedikodusunu ettim ohhhhhh
Kız sende de ağlarım içim titrer ersnildede öyleydi.birde şeye de üzülürüm yaa
Egomego gacisine
Deli kız
Chosy ye gulimiere zapzupa ofrlyama ofpufya ya .... Daha bir sürü.
Amaaann hepinizde başka ya...
Dertsizde gergin olacağıma eminim ama...
Aslında bizde var terslik ya,Voltajım geçmişe bakıyorum şunu görünce ağladım yine :) bu arada kızıma kavuşmama 10 gün kaldııı ay çok heyecanlıyım 10 gün sonra bu saatlerde hastanedeyim kısmetse ve kızım beklerse tabi :))
Yaşasın sonunda mobil formattan kurtulmayı öğrendim eskisi gibi telefondanda normal sürümden girebiliyorum nekadar basitmiş oysaki takvimleride görebileceğim :)
Kız nasıl oluyormuş anlatta voltajla bende kurtulalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?